PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ایران سرور مورد تایید هست؟؟

kharid
August 5th, 2013, 03:15
سلام

ایران سرور برای خرید سرور اختصاصی از کشور کانادا مورد تایید هست؟؟
سرور اختصاصی ، سرور اختصاصی خارج کشور | ایران سرور، ارائه دهنده خدمات هاست و ثبت دامنه (http://www.iranserver.com/dedicated-server/dedicatedserver/)

jazebeh
August 5th, 2013, 04:57
یکی از سرویس دهنده های معتبر و برتر ایران هستند.

cpanelfa.ir
August 5th, 2013, 09:10
سلام

ایران سرور برای خرید سرور اختصاصی از کشور کانادا مورد تایید هست؟؟
سرور اختصاصی ، سرور اختصاصی خارج کشور | ایران سرور، ارائه دهنده خدمات هاست و ثبت دامنه (http://www.iranserver.com/dedicated-server/dedicatedserver/)

سلام
از بزرگان این عرصه هستند

secure_host
August 5th, 2013, 09:21
با سلام
بله تایید میشوند.
یک مدت مدیر تیم امنیت بودم در اون شرکت. به جرات می توم بگم که جز شرکت های انگشت شمار هاستینگ بود که تیم امنیت داشت.

itsecure
August 6th, 2013, 01:20
کاملا تایید می شوند.
از نظر پشتیبانی و خدمات از بهترین و با تجربه ترین ها هستند و اگه اشتباه نکنم حدود 13 یا 14 سال است در این زمینه فعالیت دارند

afshinsafarpour
August 6th, 2013, 18:27
ایران سرور تایید می شه !
من حدود 2 سال هست که باهاشون کار می کنم
4 تا ریسلر ایران دارم ازشون
و راضی هستم

parsianweb
August 6th, 2013, 18:59
تجربه چندین سالشون اون ها رو جزو بهترین ها قرار داده

seoman
August 6th, 2013, 19:18
ایول ، به همچین پستی نیاز داشتم
تشکر از استارتر

wolf1900
August 7th, 2013, 05:44
پلانهای خوبی گذاشتن و مهمتر اینکه 90 درصد با مشتری صادق هستن. اون 10 درصد هم سیاست بازاره دیگه :d ضمن اینکه فاکتور مهم پشتیبانی و امنیت رو هم رعایت میکنن. البته توی این صنف بقدری دست زیاد شده که اگه حواست نباشه ممکنه حاصل تلاش و امید به کاری رو که شروع کردی ازت بگیرن و دیگه رغبت نکنی که سمت اون کار بری. مثل یک شرکت (آ...ا هاست) که روزی صد بار سرویسهاش توسط یک تیم عربی ه.ک میشد و طرف حتی حاضر نمیشد زیر بار مسئولیت بره و میگفت مثلا مشکل از اسکریپت شماست یا مدیریت محتوای شما باگ داره !!!!! :102:تازه الان تیکت میزدی 4 روز بعد با دعوا و درگیری جوابتو میداد !!!!! X-(