توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : پیشنهاد سرور برای سایت حرفه ای و پربازدید
mahdi.riyahi
August 5th, 2013, 02:44
با سلام و احترام
به یک سرور قوی نیاز دارم.
Host-Fa.net
August 5th, 2013, 05:45
با سلام
میتونید یه سرور از دیتاسنتر سروش بگیرید با ۱۰۰ الی ۵۰۰ گیگ پهنای باند با سی پی یو قدرتمند!
دیتاسنتر تبیان هم دوستمون ROOBINASERVER انجام میدن!
سرور اختصاصی ایران روبینا سرور ((هاستینگ سجادیه)) (http://www.roobinaserver.ir/Server-ded-iran.php)
دیتاسنتر خارجی در مرحله اول XLHost سپس OVH و در آخر Hetzner هست!
با ۶۰۰ تومان میشه هاستینگ زد دوست عزیز :دی
باید سرور کانفیگ هم بشه! که برای یک بار هست از ۵۰ کانفیگ داریم تا ۵۰۰ تومان که خودتون کیفیت رو میدونید!
خواستید تو یاهو کمکتون میکنیم:)
host_fa_hosting@yahoo.com
websazha
August 5th, 2013, 08:39
سلام.
دوست عزیز
مسئله شما اگر می خواهید سایت به نابودی و دان تایم نکشید هیچ جای اشتباهی ندارید.منیج کار شما نیست.
مدیریت سرور و امنیت کار شما نیست.
انتخاب سرور مناسب کار شما نیست.
توصیه می کنم به شدت یا اینکه می خواهید سمت سرور اختصاصی بروید یک سری نکات که من می توانم تلفنی خدمت شما عرض کنم چون زمان ندارم اینجا عرض کنم باید برم سریع تر سر کار در حال حاضر. ( مدیران آفر ندادم وقت ندارم تایپ بیشتری کنم )
و اینکه یک پیش ضمینه کلی از وضعیتی که اگر به هاست اشتراکی و یا سروری یا یک سری موارد منتقل کنید چه خواهد شد.
TukaNet
August 5th, 2013, 11:07
پیشنهاد بنده به شما این هست که یک سرور اختصاصی خوب تهیه کنید ( کیفیت و پشتیبانی تضمین شده باشد )
بعد از چندین سال کار در این زمینه میتونم بگم که پشتیبانی و پاسخگو بودن سرویس دهنده اصلی ترین چیزی هست که نیاز دارید
در مورد منابع سرور هم میتونید با خود سرویس دهنده مشورت کنید ولی به نظر بنده سرویسی با هزینه حدود 300 تومان کافی هست
در مورد منیج هم حتما سعی کنید از منیجر های حرفه ای و خوب کمک بگیرید چون نیمی از نیاز شما رو "مدیریت خوب سرور" تشکیل می دهد
mahdi.riyahi
August 5th, 2013, 12:46
با سلام و احترام با توجه به صحبت های شما دوستان عزیز
تصمیم نهایی مدیران سایت بر این موضوع شد که از دیتا سنتر های ایرانی سرویس مستقیم سرور اختصاصی تهیه نماییم.
حال لطفا در زمینه این ک هاز کدام دیتا سنتر بگیریک و مدیریت آن به بنده پیشنهاد دهید و این که خودم منیج کنم یا بدهم به منیجر لطفا منیجر معرفی کنید.
GOD
August 5th, 2013, 13:33
اینجا بخش اموزش هست
کسی افر نمیده به شما توی بخش درخواست سرویس تاپیک بزنید
ULTRAWEB
August 5th, 2013, 13:33
با سلام و احترام با توجه به صحبت های شما دوستان عزیز
تصمیم نهایی مدیران سایت بر این موضوع شد که از دیتا سنتر های ایرانی سرویس مستقیم سرور اختصاصی تهیه نماییم.
حال لطفا در زمینه این ک هاز کدام دیتا سنتر بگیریک و مدیریت آن به بنده پیشنهاد دهید و این که خودم منیج کنم یا بدهم به منیجر لطفا منیجر معرفی کنید.
سرورهای ایرون رو بخاطر ناپایداری و ترافیک کم اصلا توصیه نمیکنم
شمااگرخودتون وارد هستین میتوانید با گوگل کردن و بدون پرداخت هزینه تمامی کارهای خودتان رو خودتتون انجام دهید
ولی کم دردسرترین راه و بهترین راه یک هاست هست که سرش خلوت باشه و نخواد بیخودی به اندازه یک سرور اختصاصی یا نیمه اختصاصی براتون هزینه به تراشه
در ضمن هاست همیشه روش بک اپ هست ولی سرور که بگیری دیگه بک اپ گیری با خودته بازم باید هزینه ی اضافی بپردازی
ولی هاست نیاز شما رو برطرف میکنه من توصیه نمیککنم بری سرور و مدیر سرور و چیزهای دیگه بگیری و هزینه ی بیشتری بپردازی
خودت میتونی امنیت رو تامین کنی
خودت میتونی منیج کنی
خودت میتونی بهترین سرور رو بگیری
ولی یک ادم عاقل همیشه بهترین حالت رو باکمترین هزینه انجام میده ممن پیشنهادم هاست خلوت هست برات