توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نجوه تنظیم آپاچی برای دانلود سنتر ها
PDhost.net
March 9th, 2010, 11:43
سلام ، همونطور که می دونید apache به طور پیش فرض max clients رو روی 150 قرار داده و در سی پنل اجازه افزایش این مقدار تا 256 رو میده . مشکلی که من در وی پی اس ام دارم این هست که یک سری سایت دانلود آهنگ و فیلم که لینک مستقیم می گذارند رو هاست کرده ام . زمانی که این ها یوزرهاشون شروع می کنند به دانلود کل 256 پروسس apache رو اشغال می کنند و سایر درخواست ها queue می شوند تا زمانی که یک پروسس آپاچی آزاد بشه . که این باعث تاخیر در لود صفحات درخواست شده میشه و حتی گاهی تایم آوت شدن صفحه میشه اگر که ISP TTL رو کم ست کرده باشه .
در مورد apache 2 و MPM های Prefork , worker هم خوانده ام و امتحان کردم . اما بهترین حالت کارایی وی پی اس ام بدون نصب این ها بود . یعنی زمانی که MPM prefork رو نصب کردم باز هم تاثیر چندانی نکرد .
زمانی هم که MPM Worker رو نصب کردم کلا رم رو کامل اشغال کرد طوری که مجبور شدم آپاچی رو استپ کنم و پاکش کنم . رم ویی اس 3 گیگ هست . و می دونم که تنظیمات Worker , Prefork از نظر تعداد min start server , max client , ... با هم دیگه متفاوت هستند . از تنظیمات صحیح مربوط به هر کدام استفاده کردم اما نتیجه همانطور که گفتم مطلوب نبود .
شما که خبره این کار ها هستید برای دانلود سنتر های دارای لینک مستقیم حجم بالا چه تنظیمی رو پیشنهاد میدید ؟
الان من فقط آمده ام و تعداد کانکشن از هر آی پی رو محدود کرده ام بر روی هر دامین و یا دایرکتوری و خوب این باعث می شه که طرف وقتی بخواهد دانلود کنه اررور 403 یا 503 بگیره . البته این رو هم می فرستم به یک صفحه از طریق htaccess اما خوب راه حل خوبی نیست و فقط درمان موقتی هست .
شما چه تنظیماتی رو به کار می برید ؟ در این طور مواقع چه کاری باید انجام داد که اصولی باشه ؟
IFACO.Net
March 9th, 2010, 11:57
یکی از بهترین راه ها نصب لایت اسپید هست ( فقط لایسنسش رو باید بخرید که برای وی پی اس ارزونتره)
LiteSpeed Web Server Downloads (http://www.litespeedtech.com/litespeed-web-server-downloads.html)
amiri113
March 9th, 2010, 12:10
از lighttpd استفاده کنيد!
بهتره vps دانلود رو از vps خود سايت ها جدا کنيد! اين خيلی معقولتر هستش!
PDhost.net
March 9th, 2010, 14:02
پس همه همین مشکل رو پیدا می کنن و عملا با این Prefork , worker کار خاصی نمیشه کرد نه ؟
به XEN یا openvz بودن چی مربوط نمیشه ؟ من وی پی اس ها رو Openvz کار کردم .
در ضمن اگر رم وی پی اس رو افزایش بدم و بعد maxclient رو حالا به هر ترتیبی که هست افزایش بدم به نظرتون خوبه ؟
الان رم وی پی اس که ست کردم 8 گیگ هست . و سایز هر child process تا جائی که من دیدم بیشتر از 10 مگ نیست روی سرور / یعنی تقریبا می تونم maxclient رو روی 800 ست کنم .
MelatHOST
March 9th, 2010, 14:14
پس سایتایی مثل پارسا اسپیس چیکار میکنن ؟
Woshka
March 9th, 2010, 14:33
من از آپاچی استقاده می کنم تنظیم هم کردم مشکلی نداشته هاست های بزرگی هم مثل بلوهاست و هاستگیتور از خود آپاچی استفاده می کنن
اون مقادیر رو به این صورت ست کن
خوب عزیز نگاه کنید شما الان مد Prefork رو نصب کرده اید و برای اون maxclient رو گذاشته اید روی 3600 ،
رم اشغال شده شما با این وضعیت چقدره ؟ سیستم سرورتون چی هست ؟
رم 8گیگ هست برای همین مشکلی ندارم ;)
سرورم تا 1300 تا کانکشن میره ولی برای محکم کاری
PDhost.net
March 9th, 2010, 16:13
خوبه سرور من هم از گیگا هست 12 گیگ رم داره 2 تا وی پی اس کردمش یک 4 گیگ یک 8 گیگ . این 8 گیگیه الان 800 مگش خورده میشه با این شرایط . حالا زدم prefork رو apache کامپایل شه و مجدد تنظیم کنم .
ببینید شرمنده مرتب سوال می کنم . میشه دقیق بگید که الان عددهایی که در whm دارید روی apache configuration چنده ؟ و این تنظیمات prefork رو کجا ست کرده اید ؟
از خود include editor های cpanel یا مستقیم از فایل ها ؟ نام فایل ها رو هم بگید ...
الان یک سرچ زدم و اینا رو پیدا کردم
how to optimize apache? - Woshka's Experiences (http://woshka.com/blog/linux/centos/how-to-optimize-apache.html)
Apache 2.2.8 customization on cPanel Server | Wired GORILLA - Hosting - Scripting - Linux - PHP - mySQL (http://www3.wiredgorilla.com/content/view/319/1/)
اما شما هم کاری که جواب گرفتی رو لطف کن و بگو چه کرده ای . ممنون
Woshka
March 9th, 2010, 16:25
خوب یکی از اون لینک ها که احتمالا توی گوگل پیدا کردی سایت خودمه :))
how to optimize apache? - Woshka's Experiences (http://woshka.com/blog/linux/centos/how-to-optimize-apache.html)
توی اون خوب توضیح دادم بخونی می فهمی D:
در ضمن هندلی که یک سرور روی خودش داره 900% بیشتر از vps هاس هست
یک vps در بهترین شرایط بیشتر از 500 کانکشن رو خوب نمیتونه جواب بده و سرور دان میشه
اینو هم اضافه می کنم
یک سرور با این مشخصات
Dedicated cpu celeron 1.7 ram 1gig dedicated hdd
سرعت و هندلش بهتر از این vps با این مشخصات هستش
vps 3000MHZ 3GIG of ram shared HDD
PDhost.net
March 9th, 2010, 17:19
آره :دی بعد از اینکه پست رو دادم اسمتو دیدم :دی
ببین سرور 8 تا سی پی یو داره 5 تاش برای این vpsگذاشتم 3 تا برای اون vps
core i 7 2.8 hastan , har kodum 8 mb cache daran, albate cache level l3 ziad dare , level 1 o 2 kam dare
12 گیگ رم سخت افزاری داره که 8 گیگ گارانتی شده برای این گذاشته ام و 4 گیگ برای اون یکی
باز هم به نظرت کم میاد ؟
IFACO.Net
March 9th, 2010, 17:59
آره :دی بعد از اینکه پست رو دادم اسمتو دیدم :دی
ببین سرور 8 تا سی پی یو داره 5 تاش برای این vpsگذاشتم 3 تا برای اون vps
core i 7 2.8 hastan , har kodum 8 mb cache daran, albate cache level l3 ziad dare , level 1 o 2 kam dare
12 گیگ رم سخت افزاری داره که 8 گیگ گارانتی شده برای این گذاشته ام و 4 گیگ برای اون یکی
باز هم به نظرت کم میاد ؟
هر کاری کنی وی پی اس همینه و بهترین را استفاده از دو سرور اختصاصی جداگانه هست تا مشکلت رفع بشه. (دو سرو اختصاصی ارزان قیمت بهتر از دو وی پی اس در یک سرور هست! ).
Woshka
March 9th, 2010, 18:24
هر کاری کنی وی پی اس همینه و بهترین را استفاده از دو سرور اختصاصی جداگانه هست تا مشکلت رفع بشه. (دو سرو اختصاصی ارزان قیمت بهتر از دو وی پی اس در یک سرور هست! ).
روی vps لود لیمیت میشه و اگه بالاتر از 10 12 بره هنگ میکنه و وقتی لود رو 12 هست سرور اصلی رو 0.2
همرو بکن یک سرور
PDhost.net
March 9th, 2010, 18:59
ممنون فعلا همین طوری کانکشن ها رو زیاد کردم . ببینم اگه باز کم آورد دیگه 2 تا سرورش می کنم ... از کمکتون هم ممنون . سایت خوبی هم دازی دستت درد نکنه ...
Woshka
March 9th, 2010, 20:48
ممنون فعلا همین طوری کانکشن ها رو زیاد کردم . ببینم اگه باز کم آورد دیگه 2 تا سرورش می کنم ... از کمکتون هم ممنون . سایت خوبی هم دازی دستت درد نکنه ...
خواهش می کنم
ممنون از نظرت
خیلی تیکه باحالی بود
داشتم 1 ساعت می خندیدم که سایت خودمو به خودم نشون دادی :))
آپاچیت مشکلی پیدا نمیکنه
لود سرورت میزنه بالا دان میشه