با سلام خدمت همکاران و دوستان گرامی
پس از مدت ها سعی و تلاش ، سرورهای ابری هاست اسپیس راه اندازی شد .
هزینه این نوع سرویس ها به صورت پرداخت روزانه می باشد . شما می توانید در هر زمانی سرور خود را بسازید ، سیستم عامل سرور را خودتان نصب کنید ، هر زمانی بدون نیاز به پشتیبانی سرور خود را مدیریت ، خاموش ، روشن ، ریستارت نمایید .
همانطور که عرض شد ، سرویس ها به صورت تحویل آنی می باشد .
عکس از پنل مدیریت سرور :
14721
برای ایجاد سرور ابتدا در لینک زیر ثبت نام کنید :
ثبت نام کنید - هاست اسپیس | فروش ویژه هاست و سرور های مجازی و اختصاصی در ایران (http://hostspace.ir/clients/register.php)
سپس بعد از لاگین به منوی سرور ابری مراجعه کنید .
توجه : این پنل فعلا به صورت بتا هست و در حال اضافه کردن امکانات بیشتر برای راحتی کار مشتریان عزیز هستیم .:-p
اگه سوالی بود در خدمتم:53:
zer-o
August 5th, 2013, 02:12
یک ای پی میدید برای پینگ
sam270962
August 5th, 2013, 10:30
این قابلیت پرداخت روزانه خیلی عالیه ، فقط در سیستم عامل های قابل انتخاب ، اوبونتو و میکروتیک که در سرویس های دیگر تون هست رو ندیدم ؟ اضافه میشه آیا؟
hostspacec
August 6th, 2013, 00:57
دوستان عذر خواهی می کنم که دیر پاسخ دادم . همونطور که میبینید بن شدم و به مدیر سایت ایمیل دادم که دلیل بن شدن منو بررسی کنن
پاسخ به سوالات :
یک ای پی میدید برای پینگ
5.61.24.222
این قابلیت پرداخت روزانه خیلی عالیه ، فقط در سیستم عامل های قابل انتخاب ، اوبونتو و میکروتیک که در سرویس های دیگر تون هست رو ندیدم ؟ اضافه میشه آیا؟
در حال کار هستیم و چند روز دیگه اضافه میشه . الان اگه سیستم عامل غیر از اینها نیاز دارید باید تیکت بدین تا دستی براتون تعویض بشه
sam270962
August 6th, 2013, 23:58
ممنون از جوابتون
بن نکنن چی کار کنن ؟ :->
امیدوارم تو کارتون موفق باشید
hostspaced
August 10th, 2013, 23:15
یک باگی بود که در زمان افزایش موجودی میگفت شما حتما باید یک سرویس فعال داشته باشید و خیلی از دوستان متاسفانه نتونستن سرویسشون رو بسازن
این باگ رفع شد !
مدیران بن کنید :104:
shopper
August 17th, 2013, 13:01
با سالم من یک سرور گرفتم الان کلا به خارج ایران پینگ نداره !!!! پینگ همش دیسی داره خیلی کیفیت سرویستون پایین هست ، سرور کلود ایران
dicaprio3216
August 17th, 2013, 13:20
من سرور اضافه کردم ولی آنی نیست و هیچ اتفاقی نیفتاد و حتی به قسمت سرویس ها هم چیزی معلق اضافه نشد، یه چیز دیگه هم هست اینکه الکی نوشتید نامحدود درحالی که پهنای باند خیلی کم و 1 گیگ هست که بابت هر 1گیگ 800تومن دریافت میشه که در مقادیر مصرف بالا وحشتناک پول زیادی میشه
hostspaced
August 17th, 2013, 16:06
با سالم من یک سرور گرفتم الان کلا به خارج ایران پینگ نداره !!!! پینگ همش دیسی داره خیلی کیفیت سرویستون پایین هست ، سرور کلود ایران
اینکه پینگ دی سی داره رو اسکرین شات بگیرید و از پشتیبانی کمک بخواین . یا اینکه با مدرک ثابت کنید !
من سرور اضافه کردم ولی آنی نیست و هیچ اتفاقی نیفتاد و حتی به قسمت سرویس ها هم چیزی معلق اضافه نشد، یه چیز دیگه هم هست
قرار نیست به سرویس های من چیزی اضافه بشه ، سرویسی که شما میسازی ، به صورت آنی ساخته میشه و تو بخش سرور ابری می تونید مدیریتش کنید
بعد اینکه اونطوری که از بنرتون مشخص هست یوزرتون باید musicrouz باشه که در سیستم ما ثبت نام کردین ، اما هیچ سرور ابری نساختین . پس از کجا می دونین که آنی هست یا نه ، وقتی که حتی اقدام به ساخت هم نکردین ؟
اینکه الکی نوشتید نامحدود درحالی که پهنای باند خیلی کم و 1 گیگ هست که بابت هر 1گیگ 800تومن دریافت میشه که در مقادیر مصرف بالا وحشتناک پول زیادی میشه
پهنای باند نامحدود هست ، اما نامحدود رایگان نیست . چون به ما هم پورت رو رایگان نمیدن و هزینه خیلی بالاتر از اینها داریم به دیتاسنتر پرداخت می کنیم
sam270962
August 17th, 2013, 16:18
من سرور اضافه کردم ولی آنی نیست و هیچ اتفاقی نیفتاد و حتی به قسمت سرویس ها هم چیزی معلق اضافه نشد، یه چیز دیگه هم هست اینکه الکی نوشتید
نامحدود درحالی که پهنای باند خیلی کم و 1 گیگ هست که بابت هر 1گیگ 800تومن دریافت میشه که در مقادیر مصرف بالا وحشتناک پول زیادی میشه
بنده هم سرور گرفتم ، اما هم آنی هست ، هم به طور کامل قابل مدیریت ، و محدودیت 1 گیگ هم ندارد ، مصرف من در روز 30 گیگ است و مصرف هم میکنم ،چرا بی جهت تبلیغ منفی میکنید برای این برادر خوبمون ؟ :39:
لینک راهنمای سرویس برای دوستانی که سوالی دارند : راهنمای سرورهای ابری هاست اسپیس (http://hostspace.us/%D8%B1%D8%A7%D9%87%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D8%A8%D8%B1-%D8%B3%D8%B1%D9%88%D8%B1)
dicaprio3216
August 17th, 2013, 16:31
بنده هم سرور گرفتم ، اما هم آنی هست ، هم به طور کامل قابل مدیریت ، و محدودیت 1 گیگ هم ندارد ، مصرف من در روز 30 گیگ است و مصرف هم میکنم ،چرا بی جهت تبلیغ منفی میکنید برای این برادر خوبمون ؟ :39:
لینک راهنمای سرویس برای دوستانی که سوالی دارند : راهنمای سرورهای ابری هاست اسپیس (http://hostspace.us/%D8%B1%D8%A7%D9%87%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D8%A8%D8%B1-%D8%B3%D8%B1%D9%88%D8%B1)
یعنی فقط با من مشکل داره که بهم نمیده؟
و اما در مورد حجم تو لینک ناحیه کاربری - هاست اسپیس | فروش ویژه هاست و سرور های مجازی و اختصاصی در ایران (http://hostspace.us/clients/cloud.php?page=create) نوشته:
توضیح در مورد پهنای باند نامحدود : با انتخاب پهنای باند نامحدود ، از شما هزینه پیش پرداخت پهنای باند دریافت نمی شود و همچنین محدودیتی در استفاده از پهنای باند ندارید .
هزینه هر گیگ پهنای باند مصرفی 800 تومن می باشد که همان لحظه مصرف از اعتبار کاربری شما کسر خواهد شد .
توضیح در مورد پهنای باند محدود : در پهنای باند محدود ، روزانه هزینه مصرف پهنای باند ، به صورت پیش پرداخت از کاربر دریافت می شود و در صورتی که مصرف پهنای باند از مقدار انتخاب شده تجاوز کند ، سرویس موقتا مسدود می شود و در ساعت 12 شب پهنای باند مجددا از اول محاسبه و سرویس به صورت خودکار باز خواهد شد . اگر در یک روز پهنای باند مصرف نکنید ، پهنای باند به روز بعد منتقل نخواهد شد.
sam270962
August 17th, 2013, 16:45
یعنی فقط با من مشکل داره که بهم نمیده؟
و اما در مورد حجم تو لینک ناحیه کاربری - هاست اسپیس | فروش ویژه هاست و سرور های مجازی و اختصاصی در ایران (http://hostspace.us/clients/cloud.php?page=create) نوشته:
توضیح در مورد پهنای باند نامحدود : با انتخاب پهنای باند نامحدود ، از شما هزینه پیش پرداخت پهنای باند دریافت نمی شود و همچنین محدودیتی در استفاده از پهنای باند ندارید .
هزینه هر گیگ پهنای باند مصرفی 800 تومن می باشد که همان لحظه مصرف از اعتبار کاربری شما کسر خواهد شد .
توضیح در مورد پهنای باند محدود : در پهنای باند محدود ، روزانه هزینه مصرف پهنای باند ، به صورت پیش پرداخت از کاربر دریافت می شود و در صورتی که مصرف پهنای باند از مقدار انتخاب شده تجاوز کند ، سرویس موقتا مسدود می شود و در ساعت 12 شب پهنای باند مجددا از اول محاسبه و سرویس به صورت خودکار باز خواهد شد . اگر در یک روز پهنای باند مصرف نکنید ، پهنای باند به روز بعد منتقل نخواهد شد.
فکر نمیکنم با کسی مشکل داشته باشند :) ، آقای هاست اسپیس جواب این دوستمون رو بدید برادر :)
الان این توضیحات که گذاشتید ، تایید حرفهای من هست ، دو حالت برای انتخاب کاربر هست ، محدود و نامحدود
نامحدود هم شرایطش اینه که تا زمانیکه شما اعتبار در اکنت دارید میتونید بدون محدودیت استفاده کنید ، اینکه شما احیانا با قیمت مشکل دارید که به معنای نامحدود نبودن نیست دوست عزیز
hostspacee
August 17th, 2013, 16:52
توضیحات که مشخصه
در حالت پهنای باند نامحدود ، هزینه اضافه ای از شما دریافت نمیشه . فقط هزینه پهنای باند مصرفی دریافت میشه
مثلا شما 100 گیگ مصرف میکنی ، هزینه 100 گیگ دریافت میشه
10 مگ مصرف کنی ، هزینه 10 مگ دریافت میشه
اما اگه میخواین هزینه سرویستون مشخص باشه ، خوب مشکلی نیست ،درحالت محدود پهنای باند خریداری کنید ،و اگه مصرف از اون حد بالاتر رفت = ساسپند تا روز بعد !
قابل توجه مدیران : دلیل بن شدن یوزر hostspace توضیحات لازم رو بیان کنید . نه مولتی یوزر بودم ، نه قوانین رو زیر پا گذاشتم . ایمیل هم که پاسخ نمیدین . دلیل بن شدنم چی بوده ؟!
dicaprio3216
August 17th, 2013, 16:54
پس لطفا" به جای نامحدود بنویسید نامحدود پولی، نامحدود رایگان رو سرورهای خارجی مثل رداستیشن میگن که هرچی ترافیک مصرف بشه پولی نمیگیرن، همین سرور شما از ایران رو دیگران با همین قیمت میدن و ترافیک 1ترابایت در ماه هم رایگان هست
sam270962
August 17th, 2013, 17:24
پس لطفا" به جای نامحدود بنویسید نامحدود پولی، نامحدود رایگان رو سرورهای خارجی مثل رداستیشن میگن که هرچی ترافیک مصرف بشه پولی نمیگیرن، همین سرور شما از ایران رو دیگران با همین قیمت میدن و ترافیک 1ترابایت در ماه هم رایگان هست
برادر این سرور ایران که یک ترابایت رایگان bw داره رو معرفی کنید ماهم خیرشو ببینیم ، به خدا ، ببینیم این دوست عزیز کیه که مالشو آتیش زده با این پهنای باند گرون ایران
hostspacee
August 17th, 2013, 22:26
همین سرور شما از ایران رو دیگران با همین قیمت میدن و ترافیک 1ترابایت در ماه هم رایگان هست
لطفا ادعاهای پوچ و بی پایه و اساس نکنید
کدوم دیتاسنتر ، سرور داخل ایران رو با یک ترابایت پهنای باند رایگان میده ؟
بگین من تمام سرویس ها رو منتقل می کنم اونجا !