PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در هارد سرور و تعلل دیتاسنتر !!!

madvps
August 4th, 2013, 10:40
با سلام خدمت دوستان و همکاران گرامی

از آمریکا Jacksonville یه سرور داریم و از طریق پرناک (http://ded24.com) تهیه شد. متاسفانه در هارد مشکلی پیش اومد که نیاز به تغییر هست و طی مکاتبه ایشون با دیتاسنتر میگن تا 4شنبه هارد نداریم!!! آیا همچین چیزی صحت داره ؟! یا اینکه مشکل از جای دیگه آب میخوره و مربوط به دی سی نیست ! ممنون میشم نظرات خودتون رو بذارید تشکر

madvps
August 4th, 2013, 12:29
خوبه الحمدلله کسی از این دیتاسنتر سرور نمیگیره و فقط ما گرفتیم و کسی این دی سی رو نمشناسه و کسی از وضعیت این دی سی اطلاع نداره!!(الان یه تاپیک درخواست سرور از این دی سی بزنیم همه ارایه میدن و همه تو اولین صحبت شون میگن 20تا سرور داریم !!)

babelirani
August 4th, 2013, 12:37
با سلام خدمت دوستان و همکاران گرامی

از آمریکا Jacksonville یه سرور داریم و از طریق پرناک (http://ded24.com) تهیه شد. متاسفانه در هارد مشکلی پیش اومد که نیاز به تغییر هست و طی مکاتبه ایشون با دیتاسنتر میگن تا 4شنبه هارد نداریم!!! آیا همچین چیزی صحت داره ؟! یا اینکه مشکل از جای دیگه آب میخوره و مربوط به دی سی نیست ! ممنون میشم نظرات خودتون رو بذارید تشکر

با سلام

دوست عزیز مشکل از سمت دیتاسنتر هستش دو سرور داشتیم دچار مشکل شده بود برای تست سخت افزاری فرستاده شد تست که شد معلوم شد که هارد دچار مشکل هستش 3 روز تقریبا" مارو معطل کردن تا هارد جایگزین شد او یکی دیگه هم رم دچار مشکل بود که بعد از 1 روز جایگزین کردن

viasky
August 4th, 2013, 12:37
متاسفانه در هارد مشکلی پیش اومد که نیاز به تغییر هست

سلام
در صورت امکان مشکل هارد و بفرمایید

isatis7t
August 4th, 2013, 12:41
صحت داشته باشه یا نه شما مجبورین صبر کنین.

madvps
August 4th, 2013, 12:42
سلام
در صورت امکان مشکل هارد و بفرمایید
یه هارد سرور زده بود inactive که بنده تیکت کردم که بعد از یک روز تست!! بالاخره معلوم شد مشکل از هارد بوده و رایت کند بوده این جور که ایشون به ما اطلاع دادن!!

madvps
August 4th, 2013, 12:43
شما مجبورین صبر کنین.

مجبور ؟!:) ممنون از ارایه نظر شما از این دی سی سرور دارید؟!

viasky
August 4th, 2013, 12:44
دیتاسنتر وظیفه داره که هزینه این مدت و تا زمان برطرف سازی مشکل محاسبه نکنه
اگر واسطه شما حرفه ای برخورد کنه و پیگیر باشه حتی می تونه خسارت هم بگیره...
اصلا کوتاه نیاید چون بدون شک نه شما دخیل هستید نه واسطه و این اتفاق متوجه دیتاسنتر هست

madvps
August 4th, 2013, 12:48
اصلا کوتاه نیاید چون بدون شک نه شما دخیل هستید نه واسطه و این اتفاق متوجه دیتاسنتر هست

بله ما کوتاه نیومدیم و نمیتونیم کوتاه بیاییم چون مشکل از سمت ما نبوده و به دی سی مربوط میشه ولی واقعا مضحکه هارد موجود نباشه جایگزین کنند !!!

viasky
August 4th, 2013, 12:51
این که هارد فعلا نداریم و این حرف ها از نظر من که کاملا دروغه چون امکان نداره
خریدار اگر می تونه ازش بخواید تماس بگیره با دیتاسنتر
همچنین با یک مجدد مورد و پی***ی کنن با یک درخواست جدید

Tak-Reseller
August 5th, 2013, 14:58
اینکه دیتاسنتر گاهی اوقات قطعاتی رو موجود نداشته باشه چیز عجیب یا غیر عادی نیست!
اگه مدت زیادی باشه که فعالیت میکنید باید زیاد به این مورد خورده باشید

ULTRAWEB
August 5th, 2013, 15:03
دیتاسنتر های امریکایی اکثرا قطعات استوک و فرسوده ای دارن
ما که از هرکی اینجا سرور اختصاصی گرفتیم هارد سرور ش سوخت و اطلاعات ما رو به باد ددادن هم
اقای دانتی اف کی و هم سایر دوستان زیاد بودن
فقط ددرخواست کردیم بیان اطلاعات دیتاسنتر که هارد مشکل داره رو بزارن از همه ی دوستان که نزاشتن
اگر هارد مشکل داشته باشه لااقل حتما دیتاسنتر میاد و میگه پس درخواست کنید این مووضوع رو ازشون اگرم نتونستن بزارن براتون
خوب حتما خودش شرکت گندی زده و گیری تو کارش هست

madvps
August 5th, 2013, 15:04
بنده با دیتاسنتر های متعددی روبرو بودم ولی این مدل برام واقعا تعجب آوره چجوری یه دیتاسنتر هارد نداره ولی بخش فروش هنوز هم فعال هست !! ما در نهایت مجبور شدیم هارد دوم که سالم بود فرمت کنیم و وی ام ویر نصب کنیم

viasky
August 5th, 2013, 15:10
بنده با دیتاسنتر های متعددی روبرو بودم ولی این مدل برام واقعا تعجب آوره چجوری یه دیتاسنتر هارد نداره ولی بخش فروش هنوز هم فعال هست !! ما در نهایت مجبور شدیم هارد دوم که سالم بود فرمت کنیم و وی ام ویر نصب کنیم
اگر امکان انتقال براتون وجود داره به ovh برید
قطعات خیلی خوبی میدن ( مخصوصا هارد)

madvps
August 5th, 2013, 15:16

متاسفانه رو این دی سی نمیشه روتر کانفیگ کرد و این دی سی هم به شدت به اسپم حساسه هر چند رو سرور ویندوز ما پورت 25 و 110 رو بستیم ولی به شدت حساسن و سرور ساسبند میکنند که اینم یه مقدار ریسک هست

viasky
August 5th, 2013, 15:21
اگر برای مجازی سازی می خواید درسته اصلا پیشنهاد نمیشه OVH ولی انصافا قطعات خوبی میده
متاسفانه بیشتر دیتاسنتر های امریکا و من امتحان کردم Xlhost فقط یک مقدار خوب بوده
Datashack که اصلا نه قطعات خوبی داره و نسبت به ابیوز واکنش مناسبی نشون میده
ولی حتما برای هارد پیگیر باشید چون شما دارید بابت یک سرور با دو هارد هزینه میکنید در صورتی که یک هارد دارید که متاسفانه برای مجازی سازی نهایتا 18 سرور مجازی و برای شما می تونه میزبانی کنه ( در بیشترین حالت)

madvps
August 5th, 2013, 15:36
اگر برای مجازی سازی می خواید درسته اصلا پیشنهاد نمیشه OVH ولی انصافا قطعات خوبی میده
متاسفانه بیشتر دیتاسنتر های امریکا و من امتحان کردم Xlhost فقط یک مقدار خوب بوده
ولی حتما برای هارد پیگیر باشید چون شما دارید بابت یک سرور با دو هارد هزینه میکنید در صورتی که یک هارد دارید که متاسفانه برای مجازی سازی نهایتا 18 سرور مجازی و برای شما می تونه میزبانی کنه ( در بیشترین حالت)

جواب دیتاسنتر این بوده که تا چهارشنبه ندارند!دیگه نمیدونم راست و دروغش رو ولی این جواب سرویس دهنده به ما بوده ! مثل سوپرمارکت حسش میکنم که میری تو میگی نخود دارین میگه نا فلان روز میاد برامون!!! مضخرفترین چیزی بود که تا حالا تجربه کردم !

samsam
August 5th, 2013, 15:50
با سلام
هارد چون تضمین های دیتاسنتر نخواهد بود ! اگر در قرارداد شما قید شده باشد مشکل هارد به انها ارتباط خواهد داشت.
شانس بیاورید و هارد شما کلا خراب نشده باشد که در ان موقع هزینه انتقال و بازیابی اطلاعات بر عهده مشتری هست و حدود 1.5 تومان میلیون هزینه دارد.

قبل از خرید سرور باید مذاکره در مورد نوع سرور داشته باشد که این سرور چند وقت هست که فعال هست
زیرا بعضی جاها در سرورهای قدیمی خدمات می دهند که بعد از مدتی هارد ها دچار مشکل می شود در این صورت خود شرکت باتوجه به اینکه می داند مشکل از هارد های خودش هست به صورت رایگان تعویض می کند

madvps
August 5th, 2013, 15:53
با سلام
هارد چون تضمین های دیتاسنتر نخواهد بود ! اگر در قرارداد شما قید شده باشد مشکل هارد به انها ارتباط خواهد داشت.
شانس بیاورید و هارد شما کلا خراب نشده باشد که در ان موقع هزینه انتقال و بازیابی اطلاعات بر عهده مشتری هست و حدود 1.5 تومان میلیون هزینه دارد.

قبل از خرید سرور باید مذاکره در مورد نوع سرور داشته باشد که این سرور چند وقت هست که فعال هست
زیرا بعضی جاها در سرورهای قدیمی خدمات می دهند که بعد از مدتی هارد ها دچار مشکل می شود در این صورت خود شرکت باتوجه به اینکه می داند مشکل از هارد های خودش هست به صورت رایگان تعویض می کند

متاسفانه دیتا از بین رفت و الان هم با یه هارد استارت زدیم تا هارد دوم برسه ! باز هم ممنون از نظر همه دوستان

viasky
August 5th, 2013, 15:58
با سلام

این بنده خدا که با چکش نیوقتاده به جونه هارد سرور
بدون شک مشکل از طرف دیتاسنتر هست و باید بخاطر این کم فروشی از خریدار معذرت خواهی کنن و خسارت هم با افزایش اعتبار سرور ( دسته کم 1 هفته) متحمل بشن

babelirani
August 5th, 2013, 18:41
با سلام

در هیچ کجای قوانین دیتاسنتر همچنین موردی اشاره نشده در صورتی هم که اشاره شده شما باید شکایت قانونی رو ببرید به مرکز پیگیری این مشکلات در ایالتی که این دیتاسنتر درش فعالیت میکنه که اینم امکان پذیر اصلا" هست بنظر خودتون در این حالت ؟؟؟

این که هارد فعلا نداریم و این حرف ها از نظر من که کاملا دروغه چون امکان نداره
خریدار اگر می تونه ازش بخواید تماس بگیره با دیتاسنتر
همچنین با یک مجدد مورد و پی***ی کنن با یک درخواست جدید
عزیز دل شما سعی کنید کمی اطلاعاتتون رو از دیتاسنتر ها و اینکه بدونید که در کدوم کشور دارید زندگی میکنید

ما که از هرکی اینجا سرور اختصاصی گرفتیم هارد سرور ش سوخت و اطلاعات ما رو به باد ددادن هم
فقط ددرخواست کردیم بیان اطلاعات دیتاسنتر که هارد مشکل داره رو بزارن از همه ی دوستان که نزاشتن
اگر هارد مشکل داشته باشه لااقل حتما دیتاسنتر میاد و میگه پس درخواست کنید این مووضوع رو ازشون اگرم نتونستن بزارن براتون
سلام

وقتی از دیتاسنتر های درجه 2-3 سرور خریداری میکنید باید این مشکلات رو هم تجربه کنید کمی با جیب پر تر اگه خرید کنید بهترین دیتاسنتر های دنیا در کشور آمریکا هستن

ovh قطعات خوب - قیمت خوب پشتیبانی وحشتناک افتضاح - شبکه ای بسیار عجیب و غریب بهتره به دیتاسنتر های یه درحه بهتر هم کمی فکر کنید

اگر برای مجازی سازی می خواید درسته اصلا پیشنهاد نمیشه ovh ولی انصافا قطعات خوبی میده
متاسفانه بیشتر دیتاسنتر های امریکا و من امتحان کردم xlhost فقط یک مقدار خوب بوده
datashack که اصلا نه قطعات خوبی داره و نسبت به ابیوز واکنش مناسبی نشون میده
وقتی کل خرید شما از دیتاسنتر های درجه 2-3 باشه همچین مشکلاتی هم پیش میاد

ما ایرانی ها وقت خرید میگیم مفت باشه کوفت باشه ولی وقتی که مشکلی برامون پیش میاد انتظار داریم پولی که مثلا" برای یک رنو دادیم شرکت به اندازه یه بنز بهمون خدمات بنده کمی حرفه ای تر فکر کند

با سلام

با سلام

قطعات به طور معمول تضمین میشن که در صورتی که مشکلی از طرف دیتاسنتر بوده باشه مشکل هارد رو برطرف کنن ولی بازیابی اطلاعات توسط هیچ دیتاسنتری بصورت رایگان انجام نمیشه

این بنده خدا که با چکش نیوقتاده به جونه هارد سرور
بدون شک مشکل از طرف دیتاسنتر هست و باید بخاطر این کم فروشی از خریدار معذرت خواهی کنن و خسارت هم با افزایش اعتبار سرور ( دسته کم 1 هفته) متحمل بشن
بازم میگم شما در ایران زندگی میکنید دوست عزیز کمی به وضعیت کشور واقعی تر نگاه کنید

mil4ni
August 5th, 2013, 19:00
@استارتر محترم :

وقتی سروری خریداری میکنید باید از این نکته اطلاع داشته باشید که سرور در کدوم دیتاسنتر هست و توسط کدوم سرویس دهنده ارائه میشود

هر سرویس دهنده برای خود یک sla دارد که در صورت ارائه ملزم به رعایت آن است و در غیر این صورت شما نباید انتظار نا به جایی داشته باشید

پس سعی کنید قبل از هر خرید (مخصوصا خرید های با واسطه) شرایط سرویس دهنده اصلی رو کاملا بررسی کنید و آگاهی 100 درصد کسب کنید

mil4ni
August 5th, 2013, 19:09

دوست گرامی هیچ دیتاسنتری که نمیاد برای هر مشتری هارد جدید نصب کنه !

اکثر دیتاسنتر ها چند رده سرور ارائه میکنند و معمولا سرورهایی با قیمت بالاتر سخت افزار جدیدتر و بهتری دارند

در آمریکا بیش از 800 دیتاسنتر موجود هست به به صورت عمومی خدمات ارائه می کنند !

فکر نکنم شما توانسته باشید اکثر دیتاسنترها رو تست کنید و با این قاطعیت نظر بدید ...

madvps
August 5th, 2013, 19:15
@استارتر محترم :

وقتی سروری خریداری میکنید باید از این نکته اطلاع داشته باشید که سرور در کدوم دیتاسنتر هست و توسط کدوم سرویس دهنده ارائه میشود

هر سرویس دهنده برای خود یک sal دارد که در صورت ارائه ملزم به رعایت آن است و در غیر این صورت شما نباید انتظار نا به جایی داشته باشید

پس سعی کنید قبل از هر خرید (مخصوصا خرید های با واسطه) شرایط سرویس دهنده اصلی رو کاملا بررسی کنید و آگاهی 100 درصد کسب کنید

شما خبر از انتظار بنده دارید که میگین نا بجا ؟! بعد مثله حل شد! اینکه از کی بخرم و از کجا رو بنده بهش واقفم حتما مسئله ای بوده که مجبور به خرید بودیم !

madvps
August 9th, 2013, 16:27
ببخشید کسی میدونه رابط این سایت پرناک کی هست و از کجا میگیرن سرور رو ایشون نه هارد دوم ما رو میدن نه فکری میکنند برای ما !!! نمیدونم چجوری حل کنیم یک هفته هست هاردی که مشکل داشته هنوز جایگزین نشده !

viasky
August 9th, 2013, 19:38
babelirani جان بنده تمام تجربیاتم و گفتم
برای من این انفاقات افتاده بود و بدون نیاز به مواردی که فرمودید و تنها از طریق تیکت به شکایت ما رسیدگی کردن و به تایم سرور نیز افزودن
تقاضا دارم OVH هم به هیچ عنوان دستکم نگیرید چون بنده به توجه به کیفیت و پشتیبانی های خوبی که دیدم اقدام به افزایش سرور ها نمودم
اگر بخواییم بررسی کنیم OVH حد استاندارد تری نسبت به Datashack و... داره
(برای شکایت احتیاجی نیست پیگیری قانونی صورت بگیره سرور به جهت حفظ رضایت مشتری باید اقدامات لازم و انجام بده)

mil4ni جان بنده حدود 5-6 دیتاسنتر و بررسی کردم و همین برای من کفایت میکرد و به این نتیجه رسیدم که دیتاسنتر های اورپایی مشتری مداری بهتری نسبت به دیتاسنتر های امریکایی و کانادایی دارن
خراب شدن هارد - اختلال در پورت - مشکلات نرم افزاری قبل از تحویل به کاربر... تمام این مواردی که عرض کردم از دید یک دیتاسنتر امریکایی شاید طبیعی باشه ولی یک دیتاسنتر مثل رداستیشن حتی اگر کیفیت پایینتری هم داشته باشه نمی پذیره و به جدیت پیگیری میکنه

این موضوع که عرض میکنم و شاید هیچ کس باور نکنه
بنده یک سرور از OVH سفارش دادم بعد از تحویل سرور IP ها به درستی کار نمی کردن ( سرور چهارم بود)
بعد از درخواستی که دادم معلوم شد مشکل از طرف دیتاسنتر هست - 2 روز فرصت خواستن
بعد از حل شدن مشکل و تحویل بلاک های جدید IP 3 هفته به اعتبار سرویس بنده اضافه شد
تنهای چیری که بنده گفته بودم این بود که من اصلا از این روش تحویل سرور راضی نیستم و شما به این حرکت غیر حرفه ای کار من و مختل کردید....

P-CO
August 24th, 2013, 12:42
خب خداروشکر شما تونستید با این مشکل به وجود اومده کلی خسارت از ما دریافت کنید و با رضایت 100% از شرکت ما جدا شدید، ولی باز هم تاپیک رو ایجاد کردید...

انشالله که موفق باشید.

madvps
August 24th, 2013, 12:56
خب خداروشکر شما تونستید با این مشکل به وجود اومده کلی خسارت از ما دریافت کنید و با رضایت 100% از شرکت ما جدا شدید، ولی باز هم تاپیک رو ایجاد کردید...

انشالله که موفق باشید.

ببین جناب سعی کن از کلی نگی برام چون اولا پول یه هارد که ادد نکردید برگشت زدید !! دیتا روی هر دو هارد از بین رفت خسارت نداید و رو چه حسابی میگی رضایت 100 % ؟! کلی آبروی بنده پیش مشتریم رفت با 50 تومان پول هارد که حق خودم بوده برگشت زدی برمیگیرده !؟ فکر میکنی با این حرف ها میتونی وژدان خودت رو راضی کنی؟ تازه بنده خیلی مدارا کردم باهات که شکایت نکردم به امور صنفی که شما طبق کدوم بند و تبصره داری بالای 40% سود میگیرین از سرور اختصاصی که ارایه میکنید! تا مشکلی پیش نمیاد سینه سپر میکنی میگی من پشتیبان سرور هستم نه دی سی تا به مشکل هم میخوری دی سی رو میکشونی وسط که دی سی تعلل کرده و بنده ارتباطی نداره! در کل خواستم بگم رضایتی در کار نیست و نبوده و در ضمن خسارتی پرداخت نکردی فقط پول یه هارد رو که آخرم ادد نشد دادی همین!

P-CO
August 24th, 2013, 13:05
ببین جناب سعی کن از کلی نگی برام چون اولا پول یه هارد که ادد نکردید برگشت زدید !! دیتا روی هر دو هارد از بین رفت خسارت نداید و رو چه حسابی میگی رضایت 100 % ؟! کلی آبروی بنده پیش مشتریم رفت با 50 تومان پول هارد که حق خودم بوده برگشت زدی برمیگیرده !؟ فکر میکنی با این حرف ها میتونی وژدان خودت رو راضی کنی؟ تازه بنده خیلی مدارا کردم باهات که شکایت نکردم به امور صنفی که شما طبق کدوم بند و تبصره داری بالای 40% سود میگیرین از سرور اختصاصی که ارایه میکنید! تا مشکلی پیش نمیاد سینه سپر میکنی میگی من پشتیبان سرور هستم نه دی سی تا به مشکل هم میخوری دی سی رو میکشونی وسط که دی سی تعلل کرده و بنده ارتباطی نداره! در کل خواستم بگم رضایتی در کار نیست و نبوده و در ضمن خسارتی پرداخت نکردی فقط پول یه هارد رو که آخرم ادد نشد دادی همین!

من واقعاً نمیدونستم، برای اطلاعاتی که شما خودتون وظیفه داشتید پک آپ بگیرید و نگرفتید من باید سود 1ماه شرکت رو به شما تقدیم میکردم تا راضی میشدید؟؟؟

سرورتون داون بود، بالا اومد!!! هارد به سرور اضافه نشده بود، هزینه برگشت داده شد. (بنا به درخواست شما) پس این یعنی شما رضایت شما. شما فرمودید پول هاردی که اضافه نشده رو واریز کتید، که ما تقدیمتون کردیم...

پس دیگه نباید مشکلی باشه که شما بخواید تاپیک بزنید.

موفق باشید

viasky
August 24th, 2013, 13:09
بخدا همش سوتفاهم هست
دیتاسنتر خراب کاری میکنه - مشکلش برای شماها ایجاد میشه....

pardishosting
August 24th, 2013, 13:24
بخدا همش سوتفاهم هست
دیتاسنتر خراب کاری میکنه - مشکلش برای شماها ایجاد میشه....

من جریان مشکلات این دوستان نیستم.
اما خود من دو بار با واسطه از شرکت هایی سرور گرفتم فهمیدم اینکار حماقت هست. چون واسطه ایی که ما باهاشون کار کردیم اصلا دل نمی سوزوندند ... و باعث کلی ضرر و زیان به شرکت ما شدند.
بطوری که تعلل یکی از همین واسطه ها چنان ضرری زد که بعد از 8 ماه هنوز آثارش مونده. هر دوشون هم معروف بودند.

P-CO
August 24th, 2013, 13:35
من جریان مشکلات این دوستان نیستم.
اما خود من دو بار با واسطه از شرکت هایی سرور گرفتم فهمیدم اینکار حماقت هست. چون واسطه ایی که ما باهاشون کار کردیم اصلا دل نمی سوزوندند ... و باعث کلی ضرر و زیان به شرکت ما شدند.
بطوری که تعلل یکی از همین واسطه ها چنان ضرری زد که بعد از 8 ماه هنوز آثارش مونده. هر دوشون هم معروف بودند.

باور کنید کاربر تا ساعت 5صبح برای رفع مشکلش بیدار نمیموند که ما بیدار میموندیم تا بتونیم به صبح نرسیده سرور مشتری رو بالا بیارم. ولی وقتی دیتاسنتر هیچ جوابی به ما نمیده ما هیچ کاری از دستمون بر نمیاد...

اون هم دیتاسنتری که 4ماه، تیکت ها رو در عرض کمتر از 15دقیقه جواب میدادن، حتی روزهای تعطیل. ولی الان متاسفانه به شدت ضعیف شدن. (دیتاسنتر Gorack, فروشنده ی servercomplete.com)

ارادتمند