PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : برم یه شهر دیگه زندگی کنم یا isp بزنم؟

Parti_Baz
August 4th, 2013, 05:38
سلام ، واقعا دیگه خسته شدم! دیگه نمیدونم چیکار کنم ... امشب یه فایل مهمی رو برام ایمیل کردن . . . تلاش من برای دانلودش:

14714

واقعا بعضا به این فکر میفتم که خودم دست به کار بزنم و یه isp راه اندازی کنم و به داد شهرواندان و خودم برسم یا واقعا به فکر کار دیگه ای باشم از اینترنت ماهواره بگیر تا راه اندازی همین isp کلی با خودم کلنجار رفتم نتیجه ای نگفرتم خودم تخصص کافی برای isp ندارم و یه چیزی میتونم سر هم کنم
البته شهر ما شهر مرزی هست و تنها اینترنتی که داره فقط مخابراته و یه isp که تو شهرمون بود جمع کرد از بس اذییتش کردن و محدودش کردن که اونم دگه سرویس نمیده میخواستم ببینم دوستان کسی نظری اره که چطور میشه کاری کرد که مخابرات شهر نتونه زیاد چوب لای چرخت کنه ؟

fathipours1
August 4th, 2013, 05:43
با *** و این جور ابزارها از سایت یاهو سریعتر میتونید دانلود کنید

Parti_Baz
August 4th, 2013, 07:21
با هر قند شکنی که بگی تست کردم بهتر از این نمیشه دانلود کرد اخرش با gprs ایرانسل دانلودش کردم ایرانسل هم فقط به درد این موقع شبها میخوره
در کل قصدم از ایجاد این تایپیک اینه که چجوری میشه isp زد که مخابارت زیاد نتونه تو کارت دخالت کنه ؟ چون واقعا پارتی بازی و عدم توانایی و جوابگویی کم کم داره ادم رو کفری میکنه دیروز پسر داییم رفته ثبت نام کنه واسه adsl گفتن دیگه adsl نمیدیم تموم شد!! مگر اینکه خونت توی روستا باشه؟؟!!

downloaddl
August 4th, 2013, 08:22
رایتل به زودی در شهر شما :دی

از ایراان برید در سرش کمتره نه نیاز هست ای اس پی را بندازید نه شهر عوض کنید

خیلی شیک