PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ریسلر خارجی از کجا بگیرم؟

Gertel
August 4th, 2013, 01:43
من تو یه شرکت برنامه نویسی کار میکنم میخوام برای خودم یه کاری دیگه هم انجام بدم از پس خرج و مخارج زندگی بربیام
کسی از دوستان میتونه به من کمک بکنه از چه هاستینگ خارجی که کنترل پنل cpanel و Softaculous بده و اینکه آپتایم خوبی داشته ، امنیت و پشتیبانی اونا خوب باشه ، با ایران هم مشکلی نداشته باشن کجا هست؟
xlhost
site5
bluehost
ezpzhosting
umbrahosting
hostingfuze
netelligent
از کدوم یک از اینا بگیرم که آیتم هایی که میخوام رو داشته باشه ، آخری لایسنس رایگان whmcs هم میده
من مشکل زبان انگلیسی یا خرید از خارج ایران ندارم اما چون اطلاعاتم در این زمینه کم هست و میخوام با یوزر خودم صادقانه کار کنم نیاز دارم مواردی که میخوام رو حداقل داشته باشه
هاستینگ ایرانی هم ریسلر گرفتم ولی چون بعضی از سیستم هایی که نوشتیم برای مشتری اختصاصی بودن خود هاستینگ اسکریپت مشتری رو ***ید! به همین خاطر اعتمادم در این زمینه کم هست
ممنون میشم تجربه خودتون رو در این زمینه اشتراک بزارین

Azarin Web
August 4th, 2013, 01:48
دوست عزیز به این توجه کنید که با ایرانی ها مشکلی دارن یا نه. این سایت رو پیشنهاد میکنیم با ایرانی ها مشکلی ندارن و خیلی هم شرکت بزرگ و معتبری هستند: TMDHosting - Cloud Shared Hosting, Free GlobalSign SSL & Free Domain. (http://tmdhosting.com)

موفق باشید - بخش آموزش تاپیک زدید

Aivivid
August 4th, 2013, 02:00
در تاپیک خرید اگهی بزنید تا بهتون پیشنهاد بدیم. :)

Gertel
August 4th, 2013, 02:15
دوست عزیز به این توجه کنید که با ایرانی ها مشکلی دارن یا نه. این سایت رو پیشنهاد میکنیم با ایرانی ها مشکلی ندارن و خیلی هم شرکت بزرگ و معتبری هستند: TMDHosting - Cloud Shared Hosting, Free GlobalSign SSL & Free Domain. (http://tmdhosting.com)

موفق باشید - بخش آموزش تاپیک زدید

ممنون از پاسخ شما - اما تاپیک رو در قسمت سئوالات گذاشتم چون سئوال داشتم نه اینکه آفر بگیرم
و اینکه دوست من تاپیک رو برای این زدم کسی با ریسلر خوب تجربه کار داره بنویسه یعنی میدونه کدوم با ایران مشکل نداره یا آپتایم و پشتیبانیش خوبه
وگرنه خب خودم مستقیم از پشتیبانی این سایت های سئوال میکردم جواب میگرفتم
این تاپیک رو زدم که بدونم کسی ریسلر خوبی سراغ داره از اونجا بگیرم

Gertel
August 4th, 2013, 02:16
در تاپیک خرید اگهی بزنید تا بهتون پیشنهاد بدیم. :)
تاپیک رو درست زدم اینجا تالار سئوالات هست به هر حال ممنون

compiler
August 4th, 2013, 02:33
سلام

اگر مصرف سایت هاتون زیاد نیست و بازدید بالا ندارند ، هاستینگ کانادایی Greengeeks.com مناسبه
در غیر این صورت از هاستینگ Altushost خرید کنید .

موفق باشید

Gertel
August 4th, 2013, 02:37
سلام

اگر مصرف سایت هاتون زیاد نیست و بازدید بالا ندارند ، هاستینگ کانادایی Greengeeks.com مناسبه
در غیر این صورت از هاستینگ Altushost خرید کنید .

موفق باشید
سلام ممنون از راهنمایی تون
شما از این هاستینگ ها راضی بودین؟
بیشتر امنیت و پشتیبانیشون با آپتایم مهمه واسه من

Saati
August 4th, 2013, 02:59
Site5.com که به ایرانی ها سرویس نمیده.

Gertel
August 4th, 2013, 03:05
Site5.com که به ایرانی ها سرویس نمیده.
آره از پشتیبانی در مورد ایران سئوال کردم ظاهرا روی دامنه ir مشکل دارن. دوباره ازشون میپرسم

compiler
August 4th, 2013, 03:47
سلام ممنون از راهنمایی تون
شما از این هاستینگ ها راضی بودین؟
بیشتر امنیت و پشتیبانیشون با آپتایم مهمه واسه من

greengeeks.com واقعا کیفیت فوق العاده ای داشت . سرعت و آپتام فوق بالا . فقط روی فشار به سرور و مصرف منابع بسیار حساس هستند . اصلا چیزی به نام سایت پر بازدید در هاستینگ های معتبر معنا نداره . از نظر اون ها باید سریعا به سرور مجازی منتقل بشه . ولی کیفیت به معنای واقعی خوب بود .

Gertel
August 4th, 2013, 04:04
greengeeks.com واقعا کیفیت فوق العاده ای داشت . سرعت و آپتام فوق بالا . فقط روی فشار به سرور و مصرف منابع بسیار حساس هستند . اصلا چیزی به نام سایت پر بازدید در هاستینگ های معتبر معنا نداره . از نظر اون ها باید سریعا به سرور مجازی منتقل بشه . ولی کیفیت به معنای واقعی خوب بود .
باید بیشتر تحقیق کنم ببینم از نظر هزینه کدوم ریسک کمتری داره برای سرمایه گذاری

Host-Fa.net
August 4th, 2013, 05:16
XLHost اوکی هست عزیز ولی بهتره کلا با خارجیا کار نکنید!‌ با یه دامین IR شمارو میتونن ساسپند کنن :112:

Gertel
August 4th, 2013, 05:28
XLHost اوکی هست عزیز ولی بهتره کلا با خارجیا کار نکنید!‌ با یه دامین IR شمارو میتونن ساسپند کنن :112:
من ای پی آی دات آر رو فعال نمیکنم واسه مشتری خودم که مشکل پیش بیاد

Azarin Web
August 4th, 2013, 09:42
خوب دوست عزیز گفتم که، به نظر من بهترین انتخاب tmdhosting هست که یکبار لینک دادم در پست قبلی به شما. با ایرانیا مشکل نداره، پشتیبانی لحظه ای داره و سرعت هاستاشون بالاست. قدرت اکانتی که میده هم به قدری بالاست که میتونید سایت های پربازدید هم میزبانی کنید!

یکی از همکاران بنده در انجمن از این هاستینگ ریسلر (نمایندگی فروش) داره و تجربیات ایشون رو خدمت شما عرض کردم. سایتشون رو اگه بخواین میتونم پ.خ کنم ببینید چک کنید.

موفق باشید

Gertel
August 4th, 2013, 17:35
خوب دوست عزیز گفتم که، به نظر من بهترین انتخاب tmdhosting هست که یکبار لینک دادم در پست قبلی به شما. با ایرانیا مشکل نداره، پشتیبانی لحظه ای داره و سرعت هاستاشون بالاست. قدرت اکانتی که میده هم به قدری بالاست که میتونید سایت های پربازدید هم میزبانی کنید!

یکی از همکاران بنده در انجمن از این هاستینگ ریسلر (نمایندگی فروش) داره و تجربیات ایشون رو خدمت شما عرض کردم. سایتشون رو اگه بخواین میتونم پ.خ کنم ببینید چک کنید.

موفق باشید
ممنون میشم مشخصات دوستتون رو بدین برم ازش سئوال بپرسم

Azarin Web
August 4th, 2013, 17:47
پ.خ شد