توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بهترين اسكريپت فايل منيجر
Rapid
March 9th, 2010, 01:40
بهترين اسكريپت فايل منيجر از نظر شما كدومه؟
پيشنهاد بديد
ممنون
tar.gz
March 9th, 2010, 01:49
بنده چون علاقه ی زیادی به اپن سورس دارم معمولا نیازمندی هام رو از این طریق مرتفع میکنم.
من که extplorer رو میپسندم.امکانات مناسبی رو داراست
eXtplorer File Manager | Get eXtplorer File Manager at SourceForge.net (http://sourceforge.net/projects/extplorer/)
Rapid
March 10th, 2010, 02:36
اين چطوره AjaXplorer ؟
AjaXplorer (http://www.ajaxplorer.info/demo/)
tar.gz
March 10th, 2010, 03:27
زیادن ولی بنظرم کاملترین همون extplorer هست.ajaxplorer تم شبیه ویندوز داره ولی امکاناتش به حد ext نمیرسه.
m2sh
April 13th, 2010, 17:12
سلام
ببهخشید من این اسکریپت extplorer را روی سرور مجازیم نصب کردم ولی فقط دز صفحه اصلی میمونه و هیچی نیست به جز لوگوی اسکریپت
در ضمن من یه سوال فنی مهندسی داشتم اون یکی اسکریپت هم یعنی Ajaxplorer 2.6 رو نصب کردم
ولی میوخام به روت اصلی دسنرسی داشته باشم
اگه میشه فایل کانفیگ تغییر یافته اونو برام بذارید ممنون
behrooz_iri
April 13th, 2010, 20:51
دوستان اینها میتونند فایل های rar رو اکسترکت کنند ؟؟
TukaNet
April 14th, 2010, 00:31
پسوند rar رو لینوکس به طور پیش فرض ساپورت نمیکنه بهتر هست از winrar استفاده کنید
M-Soltani.ir
April 14th, 2010, 00:48
اسکریپتی که کار Winrar رو رو لینوکس انجام بده وجود داره؟
tar.gz
April 14th, 2010, 00:55
یا اینکه دسترسی shell داشته باشید و با اون کار کنید یا رپیدلیچ هم این امکان رو داره از اون استفاده کنید
TukaNet
April 14th, 2010, 01:01
اسکریپتی که صرفا این کار رو بکنند زیاد هست ولی فایل منیجری که این امکانات رو داشته باشه رایگانش گیر نمیاد
M-Soltani.ir
April 14th, 2010, 01:24
اسکریپتی که صرفا این کار رو بکنند زیاد هست ولی فایل منیجری که این امکانات رو داشته باشه رایگانش گیر نمیاد
چند نمونه؟
TukaNet
April 14th, 2010, 02:53
نمونه یادم نیست ، گوگل کنید ولی در کل نوشتنش هم کار سختی نیست میتونید کدها رو از رپیدلیچ کپی کنید
نمیدونم شما چرا از winrar استفاده نمی کنید : Open rar file or Extract rar files under Linux or UNIX (http://www.cyberciti.biz/faq/open-rar-file-or-extract-rar-files-under-linux-or-unix/)
Hoborg
April 14th, 2010, 03:52
eXtplorer به نظر من بهترینه... حدود یکی دو ماه پیش به شدت به این اسکریپتا نیاز پیدا کردم و بعد از کلی سرچ و غیره بالاخره 7-8 تایی (از جمله همون Ajaxplorer) رو پیدا کردم که هر کدوم مشکلات خاص خودشون رو داشتن... یعضیاشون که کلاً مشل داشتن و مدت ها بود آپدیت نشده بودن... بعضیاشون یکم قاطی داشتن... یکی دو تا هم موندن که eXtplorer واقعاً چیز خوب و عالی و پر امکانات و پایداریه...
rar ـم extract نمیکنه... ولی با زیپ هیچ مشکلی نداره... میتونید ازش به عنوان یه آپلودر امنم استفاده کنید... url upload ـم داره...! یکی از چیزای جالبشم پشتیبانی از راست-کلیکه که به جای کلیک روی چیزای مختلف میتونید روی فایلا راست-کلیک کنید تا امکانات رو ببینید... میتونید هر چند تا یوزر مختلفم میخواید بسازید و براشون حتی تعریف کنید که فقط به فلان فولدر دسترسی داشته باشن...
این اسکریپت از ریشه index میکنه و نه فقط فولدری که خودش توشه... یعنی به فولدرای دیگه ـتونم میتونید دسترسی داشته باشید...
البته من با نسخه جدیدش که فعلاً آزمایشیه مشکل داشت و از نسخه 2.0.1 که پایداره استفاده میکنم...