توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آی پی ایران
erza
August 3rd, 2013, 08:38
سلام
من میخوام یه آی پی رو سرور مجازیم راست و ریست کنم ولی راستیتش نمیدونم چطور دوستان میتونن کمی کمک کنن ؟
RoobinaServer
August 3rd, 2013, 10:46
سلام
من میخوام یه آی پی رو سرور مجازیم راست و ریست کنم ولی راستیتش نمیدونم چطور دوستان میتونن کمی کمک کنن ؟
سلام
درخواستتون کامل نبود.
سرورتون ایران هست یا خارج ؟
برای گرفتن آیپی ایران باید از رایپ تهیه کنید آیپی را که آن هم 1 عدد نمیده کلاس /24 باید بگیرید.
بعد نیاز به روتر سخت افزاری در دیتاسنتر هست و روت کردن آیپی - اگر سرور ایران هست که مشکلی نیست اما دیتاسنتر خارج ایران باشه بعید میدونم دیتاسنتری وقتی روی آیپی flag ایران خوده آن را اد بکنه.
اگر هم سرور ایران میخواهید کلا صحبتش جداست ولی چون گفتید آیپی براش میخواهید بنده موارد بالا را ذکر کردم امیدوارم به دردتون بخوره.(برای درخواست سرور و ... در بخش درخواست خرید تاپیک بزنید.)
یا حق
erza
August 3rd, 2013, 12:20
نه کلا یه بحث دیگه شد اونی که گفتین
من یه سرور مجازی دارم هلند حالا میخوام از بعضی سایت ها که دانلود رو محدود کردن برا آی پی ایران فایل دانلود کنم دنبال یه چیزیم مثل وی پی یا ساخس و یا هرچی که فقط آی پیم رو تغییر بدم
alidini
August 3rd, 2013, 16:05
میتونید از نرم افزار تغییر آی پی استفاده کنید
Ip Changer
البته اگه سرورش ویندوزه
erza
August 3rd, 2013, 20:08
میتونید از نرم افزار تغییر آی پی استفاده کنید
Ip Changer
البته اگه سرورش ویندوزه
وای نه با این برنامه آی پی رو عوض کردم حالا به سرور وصل نمیشه
Fast IP Changer for Windows | Free System Administration software downloads at SourceForge.net (http://sourceforge.net/projects/winipchanger/)
چکار کنم ؟
RoobinaServer
August 3rd, 2013, 22:06
وای نه با این برنامه آی پی رو عوض کردم حالا به سرور وصل نمیشه
Fast IP Changer for Windows | Free System Administration software downloads at SourceForge.net (http://sourceforge.net/projects/winipchanger/)
چکار کنم ؟
خب وقتی آیپی سرور را عوض کنید چنین اتفاقی میفته دیگه عزیز.
به مدیر یا پشتیبانی سرورتون بگید بره داخل سرورتون و این نرم افزار را غیر فعال بکنه.
یا حق
erza
August 3rd, 2013, 23:56
خب وقتی آیپی سرور را عوض کنید چنین اتفاقی میفته دیگه عزیز.
به مدیر یا پشتیبانی سرورتون بگید بره داخل سرورتون و این نرم افزار را غیر فعال بکنه.
یا حق
ممنون از پاسختون والا دوستمون گفتم منم انجام دادن اصلا به ذهنم نرسید که شاید ....
RoobinaServer
August 4th, 2013, 00:15
ممنون از پاسختون والا دوستمون گفتم منم انجام دادن اصلا به ذهنم نرسید که شاید ....
اشکال نداره تجربه شد براتون در عوض هم برای شما هم این دوستمون.
درباره تاپیکتون هم بیشتر توضیح میدید ؟
نه کلا یه بحث دیگه شد اونی که گفتین
من یه سرور مجازی دارم هلند حالا میخوام از بعضی سایت ها که دانلود رو محدود کردن برا آی پی ایران فایل دانلود کنم دنبال یه چیزیم مثل وی پی یا ساخس و یا هرچی که فقط آی پیم رو تغییر بدم
الان شما یک سرور هلند دارید و از منزل هم میخواهید دانلود کنید و چون آیپیتون ایران هست امکان دانلود از سایتی که آیپی ایران یعنی ISP را محدود کرده نمیتوانید دانلود کنید درسته ؟
اگر چنین چیزی هست به دلیل قوانین انجمن نمیتوانیم بیشتر کمکتون بکنیم :
8- از ایجاد مباحث مربوط به v-p-n ، اکانتینگ ، پروتکل های تونلینگ و نرم افزار های مربوطه خودداری کنید (اعم از خرید و فروش سرویس یا سرور برای اینکار یا مباحث آموزشی یا سوالات در این مورد)
(تا الان چیزی هست که از صحبت هاتون متوجه شدم.)
یا حق
erza
August 4th, 2013, 04:41
نه دقیقا
سایت هایی مثل میهن دانلود که دانلود رو فقط برای آی پی ایران تنظیم کردن میخوام از این سایت ها رو وی پی اسم دانلود کنم که آی پی هلنده در مورد اون کاری میتونم بکنم ؟
RoobinaServer
August 4th, 2013, 05:05
نه دقیقا
سایت هایی مثل میهن دانلود که دانلود رو فقط برای آی پی ایران تنظیم کردن میخوام از این سایت ها رو وی پی اسم دانلود کنم که آی پی هلنده در مورد اون کاری میتونم بکنم ؟
نه متاسفانه فقط باید سرور ایران در این مورد تهیه کنید.
یا حق
erza
August 4th, 2013, 19:16
نه متاسفانه فقط باید سرور ایران در این مورد تهیه کنید.