ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در نمایش سبد خرید whmcs

tejarathost
August 1st, 2013, 13:57
سلام دوستان

من با سبد خرید slider مشکل دارم و هر وقت فعال می کنم درست نمایش نمیده و نمیشه محسول را برای مشتری درست نمایش بده چند بار هم اپلود کردم ولی باز همین مشکلو داشتم لطفا راهنمایی کنید

یک سوال دیگه هم هست میخوام فونت قالب سایتم و سبد خریدم تغییر بدم و فونتی بزارم که شاید تو سیستم خیلی از کاربرا وجود نداشته باشه ولی بعد از ورود به سایت نوشته ها با همون فونت نشون بده لطفا راهنمایی کنید

دمو فرم سبد خرید

14638

Taryan4
August 1st, 2013, 14:09
سلام. برای مورد اول که به احتمال زیاد مشکل از قالبتون هست. برای مورد دوم باید فونت هارو فراخوانی کنید که به هنگام اجرای کاربر فونت فعال بشه.

tejarathost
August 1st, 2013, 15:12
سلام. برای مورد اول که به احتمال زیاد مشکل از قالبتون هست. برای مورد دوم باید فونت هارو فراخوانی کنید که به هنگام اجرای کاربر فونت فعال بشه.

درمورد مشکل فونت کد های فونت که فراخوانی میکنه روی استایل قالب ریختم و ولی بعضی از قسمت های قالب(قسمت کاربریwhmcs) فونتش تغییر نکرده

ادرس سایت : tejarathost.com

راهنمایی کنید

Taryan4
August 1st, 2013, 15:25
اگر بخواید کل فونت ها تغییر کنه باید فایل سی اس اس دستکاری کنید. اگر می خواید یک دسترسی به بنده بدید تا چک کنم.

lordmhn
August 2nd, 2013, 01:43
سلام دوستان

من با سبد خرید slider مشکل دارم و هر وقت فعال می کنم درست نمایش نمیده و نمیشه محسول را برای مشتری درست نمایش بده چند بار هم اپلود کردم ولی باز همین مشکلو داشتم لطفا راهنمایی کنید

یک سوال دیگه هم هست میخوام فونت قالب سایتم و سبد خریدم تغییر بدم و فونتی بزارم که شاید تو سیستم خیلی از کاربرا وجود نداشته باشه ولی بعد از ورود به سایت نوشته ها با همون فونت نشون بده لطفا راهنمایی کنید

دمو فرم سبد خرید

http://www.webhostingtalk.ir/attachments/f177/14638-%D9%85%D8%B4%DA%A9%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C%D8%B4-%D8%B3%D8%A8%D8%AF-%D8%AE%D8%B1%DB%8C%D8%AF-whmcs-untitled3-png

سلام
مشکل از orderformتون هست میتونه از css یا js هاش باشه که یا درست لود نشدن یا حذف شدن یا اصلا توی فایل فراخوانی نشدن
برای فونت هم فونت هاتونو روی هاستتون بریزید البته باید نسخه ی تحت وبشو از سابت های مختلف در بیارید یک کد داره که فراخوانی میشه توی یا فایل html یا css شما css شو استفاده کنید بذارید بالای استایل هاتون بعد کد font-family شو بذارید اگه میخواهید کل سایت همون فونتی بشن توی body {} و اگر میخواهید یک بخش خاص بشه اول استایلشو در بیارید و کد font-family رو بذارید براش.

موفق باشید.