توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : راهنمایی سرور اختصاصی
RAHMAT29
July 31st, 2013, 20:39
با سلام طاعات و عبادات شما قبول باشه چندتا سوال دارم که ممنون میشم اگه جواب بدین1-چه دیتاسنتری سرور اختصاصی با کیفیت تر و مطمئن تر ارائه میده؟ 2-برای ایجاد هاست میزبانی با500مشتری با بازدید هر سایت روزانه 5000بازدید به چه سرور با چه کانفیکی احتیاج داریم؟ 3-برای ایجاد هاست میزبانی با 500مشتری با بازدید هر سایت روزانه15000بازدید به چه سروری با چه کانفیکی احتیاج داریم؟ 4-برای ایجاد هاست پربازدید با بازدید بین 50000تا800هزار بازدید به چه سروری با چه کانفیکی نیازداریم؟5-برای ایجاد هاست دانلود به چه سروری احتیاج داریم؟6-ما یک لایسنس دایرکت ادمین یا سی پنل تهیه میکنم آیا از این لایسنس فقط برای یک سرور من میشه استفاده کرد یا میشه برای چندتا سرور استفاده کرد؟
Azarin Web
July 31st, 2013, 20:56
سرورهای Hetzner و امثال این به درد شما نمیخوره، شما به سری سرورهای پورت 1 گیگ با پهنای باند بالای دیتاسنتر leaseweb هلند یا آلمان و یا دیتاسنترهای آمریکایی نیاز دارید. حداقل سی پی یو 16 الی 32 هسته ای با رم 64 گیگ به بالا نیاز دارید. توجه کنید که کانفیگ هم خیلی مهمه
هاست دانلود باید سروری با هارد بالا ، پهنای باند بالا و پورت 1 گیگ داشته باشید و کانفیگ مخصوصی براش انجام بدید.
از لایسنس فقط برای یک سرور میشه استفاده کرد، لایسنس سرور اختصاصی از سرور مجازی جداست
+ علاوه بر لایسنس های پنل هاست، چیزهایی مثل وب سرور litespeed nginx و... هم لازم هست (البته اجباری نیست)
با توجه به تعداد بازدید و نیازهایی که گفتید پست و نظر دادم - موفق باشید
ittab
August 1st, 2013, 03:09
سلام .
به نظر من از سرور های RedStation انگلستان استفاده کنید . سرور هایی با منابع بالا و آپتایم بالا