توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : فارسی سازی قالب وردپرس
SmartService
July 31st, 2013, 17:14
سلام وقت بخیر دوستان
یک قالب وردپرس جهت استفاده دارم تهیه میکنم، نیاز به شخصی دارم تا قالب رو برای من فارسی کنه به صورت کامل راست چین بشه پنل مدیریت قالب هم فارسی بشه دوستانی که سابقه فارسی سازی دارن لطف کنن اعلام کنن تا بررسی کنم
با تشکر
p30pdf
July 31st, 2013, 19:56
سلام عرض ادب و خسته نباشید طاعات و عبادات مدیران و همکاران گرامی مورد قبول درگاه خداوند منان دوست عزیز در صورت تمایل میتوانید با من در تماس باشید در اسرع وقت با هزینه مناسب و با سابقه طولانی در امور طراحی وب و اللخصوص کار طولانی با انواع مدیریت محتوا و به ویژه وردپرس کارتان را انجام خواهم داد جهت مکاتبه هم میتوانید با آیدی یاهو زیر در تماس باشید با تشکر.
ارادتمند : مسلم فلاح نیت My Yahoo ID : info.p30pdf
SmartService
August 1st, 2013, 11:53
سلام عرض ادب و خسته نباشید طاعات و عبادات مدیران و همکاران گرامی مورد قبول درگاه خداوند منان دوست عزیز در صورت تمایل میتوانید با من در تماس باشید در اسرع وقت با هزینه مناسب و با سابقه طولانی در امور طراحی وب و اللخصوص کار طولانی با انواع مدیریت محتوا و به ویژه وردپرس کارتان را انجام خواهم داد جهت مکاتبه هم میتوانید با آیدی یاهو زیر در تماس باشید با تشکر.
ارادتمند : مسلم فلاح نیت My Yahoo ID : info.p30pdf
سلام دوست عزیز
میتونید نمونه کاری برای بنده ارسال کنید به همراه تعرفه؟
Yas-Host
August 1st, 2013, 12:02
با سلام
vahabonline.ir
تایید میشه بسیار در کارشون خبره هستند
و در همین انجمن بسیار هم شناخته شده هستند.