ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : cannot open c:/program files/wing ftp server//webadmin/run.lua: Too many open files

Black_Team
July 31st, 2013, 11:35
سلام
آقا من یه مشکلی دارم که ارورش از موضوع معلومه :

cannot open c:/program files/wing ftp server//webadmin/run.lua: Too many open filesسیستم عامل windows 2003 دارم (2008 هم امتحان شده) و برای vip کردن لینک ها از نرم افزار Wing Ftp Server استفاده میکنمولی متاسفانه وقتی تعداد کانکشن ها از 500 میزنه بالا دیگه دانلود نمیکنه (تقریبا 500 یا یکم بیشتر) حالا میخواستم بدونم چرا اینجوری میشه ؟ و چجوری میشه حلش کردتو سایت خودشم یه چیزی پیدا کردم واسه سیستم solaris من دقیقا این مشکلو تو ویندوز 2003 دارم :Wing FTP Software - Multiple connections issue with Solaris OS (http://www.wftpserver.com/bbs/viewtopic.php?f=5&t=552)هرکس میتونه حلش کنه لطفا خبرم کنه خیلی ضروریه

Black_Team
July 31st, 2013, 19:45
یعنی از اساتید هیچکس نیست کمکی کنه؟

Black_Team
August 1st, 2013, 09:22
یعنی واقعا 50نفر این پستو دیدن هیچکس هیچی نگفته؟اگر هزینه داره هم بگید ولی میخوام حتما یاد بگیرما

Creepy
August 2nd, 2013, 01:06
فکر نمیکنم Windows مثل Unix & Linux محدودیت تعداد فایل باز، توسط یک User رو داشته باشه. با توجه به عدد 500، احتمالاً مربوط به تنظیمات خود برنامه میشه.