PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سرور ex40 هتزنر

alo400
July 31st, 2013, 01:39
سلام
من چند روز پیش سرور هتزنر ex40 رو خریدم هزینه setup رو که 99 یورو و هزینه ماهیانه 49 یورو بود را پرداخت کردم اما به تازگی با سرور ovh اشنا شدم که هزینه setup نداره و قیمت سرور اختصاصی SP ماهیانه 39 یورو هست سیستم هر دوشون یکیه اما هتزنر 10 یورو گرانتر میده
میخواستم بپرسم ارزش داره سرور هتزنر رو بگذارم کنار و برم سراغ ovh یا نه؟ (جلوی ضرر رو هر وقت بگیری سوده)
در ضمن سایت من برای دانلود هستش
نظر شما اساتید محترم چیه
ممنونم

majidisaloo1
July 31st, 2013, 02:08
سلام
من چند روز پیش سرور هتزنر ex40 رو خریدم هزینه setup رو که 99 یورو و هزینه ماهیانه 49 یورو بود را پرداخت کردم اما به تازگی با سرور ovh اشنا شدم که هزینه setup نداره و قیمت سرور اختصاصی SP ماهیانه 39 یورو هست سیستم هر دوشون یکیه اما هتزنر 10 یورو گرانتر میده
میخواستم بپرسم ارزش داره سرور هتزنر رو بگذارم کنار و برم سراغ ovh یا نه؟ (جلوی ضرر رو هر وقت بگیری سوده)
نظر شما اساتید محترم چیه
ممنونم

از نظر پورت فکر میکنم OVH نسبت به هتزنر stable تر باشه اما ساپورت هتزنر بهتره
به نظر بنده این را داشته باشید چون ست آپ و... داده اید سرور های بعدی را از OVH بگیرید

m-mehdipoor
July 31st, 2013, 02:30
سلام
نظر شما اساتید محترم چیه
ممنونم

هتزنر معمولا هاردهاش مشکل داره ولی سری سروری که شما خریدید جدید هست ، چنین هاردی قبلا هتزنر نداشته ، پس هارد نو بهتون دادن
خصوصا الان که هزینه ستاپ دادید ، به نظرم دو دستی بچسبید بهش !

hassan5099
July 31st, 2013, 02:31
سلام
نظر شما اساتید محترم چیه
ممنونم
سلام
اگه قصد گرفتن ovh را دارید توصیه می کنم خودتان اقدام نکنید به خاطر تحریم به مشکل برمی خورید

Mihan-Server
July 31st, 2013, 03:27
سلام
نظر شما اساتید محترم چیه
ممنونم
با سلام خدمت شما
دیتاسنتر ovh از پورت قوی تری برخوردار هست .
و نکته بسیار مهم
سروری که در حال حاضر از هتزنر دارید را خریداریم ، هر چند روز که استفاده کردید نوش جونت ما عینن هزینه کامل رو تقدیمتون میکنیم بدون در نظر گرفتن روز های استفاده شده توسط شما .
در صورت تمایل با پ.خ ، یاهو در ارتباط باشید
با احترام

liveserver
July 31st, 2013, 04:24
از نظر پورت همانطور که استاد فرمودند ovh پایدار تر و نسبتا قوی تر میباشد.
و همچنین سرور های ovh از نظر کیفیت های هارد به نظر بنده به هتزنر ارجعیت دارند.
ولی از نظر خود دیتا سنتر هتزنر از ساپورت بهتری برخوردار است و همه ovh رو به خاطر رفتار های عجیب و سخت گیری های ابیوز میشناسند.

RoobinaServer
July 31st, 2013, 04:57
سلام
نظر شما اساتید محترم چیه
ممنونم

با سلام

سرور هتزنر :

دارای پورت 1 Gbit/s شیر یعنی بیشتر از OVH.
تضمین پورت : 200 mbps
پردازنده نسبتا قویتر از OVH یعنی 4770 اما مدل دسکتاپ.

سرور OVH - sp :

دارای پورت 200 mbps
تصمین پورت : 200 mbps
پردازنده نسبتا ضعیفتر از هتزنر 1245 v2 اما مدل پردازنده سرور.

سایت دیدن تفاوت پردازنده ها : PassMark Intel vs AMD CPU Benchmarks - High End (http://www.cpubenchmark.net/high_end_cpus.html)

اگر هم سروری که دارید در DC16 به بالا باشد از کیفیت پورت خوبی برخوردار هست و در این دیتاسنتر ها پورت خلوت تر میباشد، البته خود DC16 کم کم داره پر میشه به نظر بنده فکر کنم چون یک ساله بیشتر روی این دیتاسنتر سرویس میدهند اکثرا هر چی ما سفارش دادیم و این پر شدن 16 نظر شخصی بنده بود نه خبر مورد تایید یک منبع.

- پشتیبانی بهتر هتزنر در مقابل OVH و برخورد با ابیوز ها مخصوصا در صورت قدیمی بودن مشتری پیش هتزنر و سابقه مشتری با هتزنر.(در این مورد سابقه مشتریتون هم بهتر هست تحقیق کنید از جایی که خریدید همین انجمن هم میتوانید در مورد سایت فروشنده تاپیک بزنید اگر بشناسند نظر میدهند دوستان)

- دو مورد بد که توی چشم هست دادن آیپی کم از سمت هتزنر یعنی حداکثر 32 آیپی و این که OVH میتواند آیپی از کشور آمریکا یا کشورهای دیگر را روی سرور شما بدهد اما هتزنر فقط آلمان میباشد.

یا حق

alo400
July 31st, 2013, 12:16
از نظر پورت همانطور که استاد فرمودند ovh پایدار تر و نسبتا قوی تر میباشد.
و همچنین سرور های ovh از نظر کیفیت های هارد به نظر بنده به هتزنر ارجعیت دارند.
ولی از نظر خود دیتا سنتر هتزنر از ساپورت بهتری برخوردار است و همه ovh رو به خاطر رفتار های عجیب و سخت گیری های ابیوز میشناسند.
ممکنه در مورد
رفتار های عجیب و سخت گیری های ovh بیشتر توضیح بدهید
و نکته دوم شما چند تا سایت بزرگ رو میشناسید که از ohv استفاده کنند

compiler
July 31st, 2013, 12:34
ممکنه در مورد
رفتار های عجیب و سخت گیری های ovh بیشتر توضیح بدهید
و نکته دوم شما چند تا سایت بزرگ رو میشناسید که از ohv استفاده کنند

شما فعالیت های عجیب نکنید رفتار عجیبی هم از دیتاسنتر نخواهید دید .

ittab
August 1st, 2013, 03:13
سلام
نظر شما اساتید محترم چیه
ممنونم

ovh به مراتب بهتر از هتزنر هست اما چون هزینه کردید چاره ای نیست باید استفاده کنید !

majidisaloo1
August 1st, 2013, 03:23
سرور OVH - sp :

دارای پورت 200 mbps
تصمین پورت : 200 mbps
پردازنده نسبتا ضعیفتر از هتزنر 1245 v2 اما مدل پردازنده سرور.

با سلام
جماب سجادیه پورت 1 گیگ هستش گارانتیش روی 200 مگ هست دقیقا مثل هتزنر این مورد اصلاح بکنید

RoobinaServer
August 1st, 2013, 04:18
با سلام
جماب سجادیه پورت 1 گیگ هستش گارانتیش روی 200 مگ هست دقیقا مثل هتزنر این مورد اصلاح بکنید

سلام

Network
Connection 200 Mbps
1 Gbps
Lossless 1 Gbps
Lossless 10 Gbps
Lossless
Guaranteed bandwidth 200 Mbps 500 Mbps 750 Mbps 1500 Mbps

به این صفحه مراجعه کنید :

Dedicated servers. - OVH (http://www.ovh.co.uk/dedicated_servers/)

در قسمت کانکشن سرور sp ذکر شده 200 mbps - بقیه سرور ها 1 یا 10 هستند.

سرور sp پورت 1 ندارد.

یا حق

alo400
August 1st, 2013, 10:00
ovh به مراتب بهتر از هتزنر هست اما چون هزینه کردید چاره ای نیست باید استفاده کنید !
از چه نظر ovh برتری داره به هتزنر من در ex40 هارد جدید گرفتم و تعداد ای پی هم برام مهم نیست
من قبل از خرید دیدم که سایت بزرگی مثل p30world از هتزنر استفاده میکنه
ممنونم

hassan5099
August 1st, 2013, 11:25
از چه نظر ovh برتری داره به هتزنر من در ex40 هارد جدید گرفتم و تعداد ای پی هم برام مهم نیست
من قبل از خرید دیدم که سایت بزرگی مثل p30world از هتزنر استفاده میکنه
ممنونم
من با هردو کار کردم هردو خوبه
ولی از هتزنر راضیتر هستم

majidisaloo1
August 1st, 2013, 14:34
سلام

Network
Connection 200 Mbps
1 Gbps
Lossless 1 Gbps
Lossless 10 Gbps
Lossless
Guaranteed bandwidth 200 Mbps 500 Mbps 750 Mbps 1500 Mbps

به این صفحه مراجعه کنید :

Dedicated servers. - OVH (http://www.ovh.co.uk/dedicated_servers/)

در قسمت کانکشن سرور sp ذکر شده 200 mbps - بقیه سرور ها 1 یا 10 هستند.

سرور sp پورت 1 ندارد.

یا حق

مشاهده بکنید:
Fiche serveur dédié Mini SP - OVH (http://www.ovh.com/fr/serveurs_dedies/mini-sp.xml)
سایت اصلی و ول اینجاست

RoobinaServer
August 1st, 2013, 14:59
مشاهده بکنید:
fiche serveur dédié mini sp - ovh (http://www.ovh.com/fr/serveurs_dedies/mini-sp.xml)
سایت اصلی و ول اینجاست

پس اشتباه در سایتشونه.

حالا باید دوستانی که این سرور را گرفتند بگن روی 200 داده یا 1.

چون دقیقا تو آدرسی که بنده دادم روی sp بالا کلیک میشه میگه 1 مثل لینکی که شما دادید. ولی تو تعرفه کلی زده 200 :)

حالا زیاد مهم نیست این بخش. ممنون که گفتید.

یا حق

majidisaloo1
August 1st, 2013, 15:02
پس اشتباه در سایتشونه.

حالا باید دوستانی که این سرور را گرفتند بگن روی 200 داده یا 1.

چون دقیقا تو آدرسی که بنده دادم روی sp بالا کلیک میشه میگه 1 مثل لینکی که شما دادید. ولی تو تعرفه کلی زده 200 :)

حالا زیاد مهم نیست این بخش. ممنون که گفتید.

یا حق

بنده حدود 12-13 تا از سرور ها را تحویل گرفتم برای بقیه هم گفتند میدهند اما فعلا نداده اند
طبق چیزی که کاربران گفته اند بله پورتش یک گیگ هستش
به هر حال هر دیتاسنتری بدی و خوبی خاص خودش را داره یک خوبی ovh این بود تحویل فوری میداد که اون هم دیگر تبدیل به بدی شده است انگار و تحویلش به کندی صورت میگیرد:دی

با سپاس
عیسی لو

alo400
August 1st, 2013, 16:43
واکنش ovh و هتزنر نسبت به برنامه های دارای کپی رایت چیست؟

hassan5099
August 1st, 2013, 17:28
اگه ریپورت بدن
و abuse بشه
باید پاک کنید

vp_server
August 1st, 2013, 17:29
تا اونجایی که بنده اطلاع دارم هر 2 دیتاسنتر سخت گیری زیادی روی این بحث ندارن

hamedmj
August 1st, 2013, 18:15
فقط بدی ohv اینه که جدیدا یکم دیر تحویل میدن!:-$

alo400
August 1st, 2013, 23:32
به غیر از ovh دیگه چه سرورری رو برای سایت دانلود پیشنهاد می کنید (لطفا دلیلش را هم بگویید)
بازم ممنونم

Mihan-Server
August 2nd, 2013, 00:07
رداستیشن بهترین گزینه هست .
ما مشتری های زیادی داریم که سرور برای دانلود استفاده میکنن . همگی از رداستیشن هستند .
یکی از سایت های معروف دانلود هم فکر کنم سرور دانلودشون از رداستیشن بود
فکر کنم p30download بود اگر اشتباه نکنم .

irpdf
August 2nd, 2013, 00:14
الان که هتزنر سرور ارزان به پهنای باند بین 10 تا 50 ترابایت میده هم گزینه خوبی هست برای سرور دانلود.
مخصوصا اینکه هاردهای جدید از نوع اینترپرایز هستن.

majidisaloo1
August 2nd, 2013, 00:22
فقط بدی ohv اینه که جدیدا یکم دیر تحویل میدن!:-$

بله جدیدا این مورد را دارند 5 روزه سفارش داده ایم فعلا نداده اند در صورتی که زده اند 72 ساعت!

Mihan-Server
August 2nd, 2013, 00:34
الان که هتزنر سرور ارزان به پهنای باند بین 10 تا 50 ترابایت میده هم گزینه خوبی هست برای سرور دانلود.
مخصوصا اینکه هاردهای جدید از نوع اینترپرایز هستن.

هتزنر را فقط در صورتی سمتش برید که دارای هارد Enterprise باشد .
برای مثال سرور Ex40 برای هاست دانلود گزینه خوبی میتواند باشد .

alo400
August 2nd, 2013, 00:38
مگه هارد enterprise چه مزیتی داره؟

irpdf
August 2nd, 2013, 00:38
هتزنر را فقط در صورتی سمتش برید که دارای هارد Enterprise باشد .
برای مثال سرور Ex40 برای هاست دانلود گزینه خوبی میتواند باشد .

بله این مدل خیلی خوب جواب میده مخصوصا چون هتزنر جدیدا این مدلها رو ارائه کرده همه هاردها نو هستن.