توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : چه مواردی در پنل مدریت باشه بهتره ؟
alimosavi
July 30th, 2013, 14:10
سلام
دارم یک قالب جامع تعریف می کنم .
می خواستم نظرتون رو بدونم . به نظرتون چه مواردی داخل مدریت یک قالب باید باشه ؟
netmelli
July 30th, 2013, 14:38
قالب برای چه سیستم عاملی هست ؟
alimosavi
July 30th, 2013, 15:06
قالب برای چه سیستم عاملی هست ؟
خب ورد پرز دیگه .
فعلا این گزینه ها رو گزاشتم .
1- نمایش دادن یا ندادن گزینه های مثل لوگو (آپلود مخصوص) ، نام سایت ، Shortcut icon ( آپلود مخصوص) ،
2- آپلود بک گراند برای صفحه ( قابلیت آپلود چند تصویر برای استفاده از چند مدل اسلایشو کل صفحه )
3- قابلیت تعوض بک گراند برای هر دسته یا هر صفحه ( لیست صفحات سایت و دسته ها اینجا میاد)
4- متن فوتر و کد جاوا اسکریپت سفارشی
5- طراحی استایل مانند تعیین پهنای صفحه و موقعیت اون ( چپ ، راست ، وسط )
6- انتخاب یکی از استایل هایی که طراحی شده از قبل .
7 - قابلیت انتخاب فونت تموم قسمت های سایت ( از جمله فونت کلی ، متن ها و تگ ها مختلف) با قابلیت استفاده از فونت گوگل ( همراه با پیشنمایش)
8- اضافه کردن css به سایت
9- کلا 9 منطقه تعریف شده مثل بالای هدر و هدر و ... در این قسمت می تونید هر کدوم از مناطق با درگ و دروپ می تونید در صفحه اول یا بطور مجزا در بقیه صفحات فعال یه غیر فعال کنید
10 - حالا هر کدوم از این مناطق رو می تونید شخصی سازی کنید مثلا یک ستونه تا چند ستونه و تغییر رنگ یا آپلود بک گراند
دیگه بیشتر به فکرم نرسید . چکار باید کرد ؟
netmelli
July 30th, 2013, 15:16
خب ورد پرز دیگه .
1- نمایش دادن یا ندادن گزینه های مثل لوگو (آپلود مخصوص) ، نام سایت ، Shortcut icon ( آپلود مخصوص) ،
2- آپلود بک گراند برای صفحه ( قابلیت آپلود چند تصویر برای استفاده از چند مدل اسلایشو کل صفحه )
3- قابلیت تعوض بک گراند برای هر دسته یا هر صفحه ( لیست صفحات سایت و دسته ها اینجا میاد)
7 - قابلیت انتخاب فونت تموم قسمت های سایت ( از جمله فونت کلی ، متن ها و تگ ها مختلف) با قابلیت استفاده از فونت گوگل ( همراه با پیشنمایش)
9- کلا 9 منطقه تعریف شده مثل بالای هدر و هدر و ... در این قسمت می تونید هر کدوم از مناطق با درگ و دروپ می تونید در صفحه اول یا بطور مجزا در بقیه صفحات فعال یه غیر فعال کنید
10 - حالا هر کدوم از این مناطق رو می تونید شخصی سازی کنید مثلا یک ستونه تا چند ستونه و تغییر رنگ یا آپلود بک گراند
خب داداش ما از کجا بفهمیم وردپرسه
والا همه چی رو گذاشتیدمیانگین
بازم چیزی اومد تو ذهنم میگم خدمتتون
یا حق
SamaN DL
July 30th, 2013, 15:21
خب داداش ما از کجا بفهمیم وردپرسه
والا همه چی رو گذاشتیدمیانگین
بازم چیزی اومد تو ذهنم میگم خدمتتون
یا حق
تو قسمت ورد پرس تاپیک زدن!
اخه : دی
netmelli
July 30th, 2013, 15:27
تو قسمت ورد پرس تاپیک زدن!
اخه : دی
:-p
شرمنده من محل تاپیک رو نگاه نکردم
حواسم نبود کجاست
Taryan4
July 30th, 2013, 15:34
خب ورد پرز دیگه .
اسلایدر هم قرار بدید اگر قالبتون دارای اسلایدر هست. گزینه های اصلی قرار دادید. بقیه قسمت هارو با توجه به امکانات قالب باید اضافه کنید.
alimosavi
July 30th, 2013, 16:03
اسلایدر هم قرار بدید اگر قالبتون دارای اسلایدر هست. گزینه های اصلی قرار دادید. بقیه قسمت هارو با توجه به امکانات قالب باید اضافه کنید.
ممنون فکر خوبیه . اونم قرار دادم.
یک سری شورت کد هم آماده کردم و چندتا widgets . اگر چیز دیگری هم به ذهنتون رسید بگید .
خب حالا دارم می رم دنبال اجرای این مدریت . تموم شد دموش رو می ذارم تا نظرارتن رو بدید
Nima - Azarinweb
July 30th, 2013, 16:05
اضافه کردن favicon
اضافه کردن لودینگ ajax
اضافه کردن مدیریت بنر ها در بلوک های تبلیغاتی
و ...
alimosavi
July 30th, 2013, 16:17
اضافه کردن favicon
اضافه کردن لودینگ ajax
اضافه کردن مدیریت بنر ها در بلوک های تبلیغاتی
و ...
مورد اول رو اجراش هم کردم .
دو مرود بعدی رو گزاشتم تو لیست . فقط فکر کنم اجراش آزاکسش یکم دردسر داشته باشه.
ممنون به فکر تبلیغات نبودم . اونم اضافه کردم الان . ( همراه با کد ادسنس در پست ها و صفحات )