ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کسی با تبدیل کننده بک آپ cPanel به DirectAdmin کار کرده

sodahost
July 30th, 2013, 03:09
سلام دوستان
من طی مقاله زیر
cPanel-to-DirectAdmin conversion tool (http://forum.directadmin.com/showthread.php?t=2247#1)
مراحل رو انجام دادم ولی در آخر این پیغام مشاهده شد
چه باید انجام بدم
لازم بذکر است که فایل در فولدر export ساخته شد ولی حجم 589byte و محتوایت خالی در صورتی که فایل اصلی cpanel حدود 598 مگابایت بود

Examining holoohos.tar.gz... (user holoohos)
Extracting cPanel backup..mv: cannot stat `./import/holoohos': No such file or directory
.
No Root IMAP mail data detected, skipping.
No Squirrelmail preferences detected, skipping.
Copying remaining files... mv: cannot stat `./import/holoohos/homedir/public_html': No such file or directory

Domain pointers... (0 converted)
Translating any Crontab entries... (0 converted)
MySQL Databases... (0 converted)
Creating DirectAdmin tarball...
Cleaning up...
Success!

1 tarballs attempted/converted.

~fin.

[root@server ~]#

shivahost
July 30th, 2013, 04:02
توصیه می کنم بصورت دستی بکاپ cpanel اکسترکت کنید و در دایرکت ادمین بالا بیاورید و دیتابیس ها را هم دستی ایمپورت کنید.

sodahost
July 30th, 2013, 11:00
برای 500 تا اکانت فکر کنم دستی منطقی نباشه دوست عزیز

nginxweb
July 30th, 2013, 11:23
دوست گرامی در همان تاپیک دایرکت ادمین
cPanel-to-DirectAdmin conversion tool (http://forum.directadmin.com/showthread.php?t=2247#1)

تعداد زیادی پست در مورد مشکلات میباشد و نزدیک 30 صفحه هستش که میتونید هر مشکلی دارید پیدا کنید و یا سوال کنید مشکلتون حل خواهد شد

ما زیاد استفاده کردیم از این اسکریپت مشکلی نداشتیم تا الان به گاها عدم تبدیل ایمیل لیست ها

shivahost
July 30th, 2013, 13:51
ما هم استفاده کردیم و مشکلی نداشتیم ولی...

sodahost
July 30th, 2013, 19:50
می دونم مطالب رو خوندم ولی ضمیمه که ارسال کردم و در آخر نشون میده و چیز دیگه نصب تا حالا کسی به این مورد بر نخورده ؟

beniii
July 30th, 2013, 20:18
باید بک آپ cpanel رو بزاری تو پوشه Import و بک آپ دایرکت ادمین از پوشه export تحویل بگیری

sodahost
July 31st, 2013, 00:47
من هم همین کار رو کردم دوست عزیز اگه دقت کنید بک آپ رو هم پیدا می کنه
سوال هایی رو هم که می پرسه همگی رو Enter می زنم ولی در آخر چیزی انجام نمیشه

sodahost
July 31st, 2013, 01:03
مشکل مشخص شد
چون من دستی اکانت هارو با دستور
/scripts/pkgacct
می گرفتم موقع Extract
اسم فولد cpmove-username
می شد که توی برنامه تعریف نشده بود برای zip کردن
فولدر رو به اسم یوزرنیم تغییر نام دادم درست شد

JATHIYA
August 13th, 2013, 14:25
نمی توانید این آموش انتقال به صورت تصویری بگذارید که بفهمم باید چیکار کنیم کجا و........