توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : انتخاب سیستم عامل برای ساخت سرور مجازی
mykoreaworld
July 29th, 2013, 05:05
با سلام .
من یه سرور از دیتاسنتر هتزنر سفارش دادم با مشخصات زیر :
Intel® Core™ i7-4770
RAM32 GB DDR3
Hard : 2 x 2 TB SATA
Connection 1 Gbit/s-Port
می خوام به عنوان دانلود فیلم و سریال از این سرور استفاده کنم ...
به نظر شما دوستان چه سیستم عاملی بهتره برای دانلود فیلم و سریال ؟ ( ویندوز یا لینوکس )
و این که در حال حاضر روی سرور نیمه اختصاصی کار میکنم ... سایت VIP هست ... و لینک ها رو به صورت FTP قرار میدم با استفاده از نرم افزار FileZilla Server Interface
مشکل اینجاس که زمانی که یه 20 - 30 یوزر دارن دانلود میکنن دیگه بقیه نمیتونن دانلود کنن و این پیغام رو نشون میشه ! ( در حالی که سیستم اصلا ریبوت نشده و فایل زیلا هم بازه ! ولی سرعت ارسالی 0 ! )
http://www.uploadtak.com/images/g2722_7282013_91328_PM.jpg
تعداد یوزر هام حدود 100 تا هست !
به نظرتون مشکل از سرور هست ؟ ( و زمانی که اونو به سرور اختصاصی انتقال بدم مشکل حل میشه ؟ )
یا باید از نرم افزاری دیگه استفاده کنم مثل : Gene6 FTP Server ؟؟
اگر کمکم کنید ممنون میشم ..
ای دی : e_m_4030
hassan5099
July 29th, 2013, 11:37
با سلام .
من یه سرور از دیتاسنتر هتزنر سفارش دادم با مشخصات زیر :
Intel® Core™ i7-4770
RAM32 GB DDR3
Hard : 2 x 2 TB SATA
Connection 1 Gbit/s-Port
می خوام به عنوان دانلود فیلم و سریال از این سرور استفاده کنم ...
به نظر شما دوستان چه سیستم عاملی بهتره برای دانلود فیلم و سریال ؟ ( ویندوز یا لونیکس )
و این که در حال حاضر روی سرور نیمه اختصاصی کار میکنم ... سایت VIP هست ... و لینک ها رو به صورت FTP قرار میدم با استفاده از نرم افزار FileZilla Server Interface
مشکل اینجاس که زمانی که یه 20 - 30 یوزر دارن دانلود میکنن دیگه بقیه نمیتونن دانلود کنن و این پیغام رو نشون میشه ! ( در حالی که سیستم اصلا ریبوت نشده و فایل زیلا هم بازه ! ولی سرعت ارسالی 0 ! )
http://www.uploadtak.com/images/g2722_7282013_91328_PM.jpg
تعداد یوزر هام حدود 100 تا هست !
به نظرتون مشکل از سرور هست ؟ ( و زمانی که اونو به سرور اختصاصی انتقال بدم مشکل حل میشه ؟ )
یا باید از نرم افزاری دیگه استفاده کنم مثل : Gene6 FTP Server ؟؟
اگر کمکم کنید ممنون میشم ..
ای دی : e_m_4030
سلام
در ویندوز زمانی که درخواست بره بالا اینطور میشه
فکر کنم باید برید لینوکس
safeith
July 29th, 2013, 12:17
از لینوکس استفاده کنید خیلی بهتر هست ، حالا چرا از ftp استفاده می کنید ، روش بهتری هم هست که هم می تونید یوزرها را مدیریت کنید ، هم پهنای باند را محدود کنید
mykoreaworld
July 29th, 2013, 12:22
سلام
در ویندوز زمانی که درخواست بره بالا اینطور میشه
فکر کنم باید برید لینوکس
والا من دیدم تا 1000 تا یوزر هم داشتن بعضی از سایت ها که از ویندوز استفاده میکردن .
mykoreaworld
July 29th, 2013, 12:23
از لینوکس استفاده کنید خیلی بهتر هست ، حالا چرا از ftp استفاده می کنید ، روش بهتری هم هست که هم می تونید یوزرها را مدیریت کنید ، هم پهنای باند را محدود کنید
متاسفانه نمیدونم چطور باید از http استفاده کنم ! ftp خیلی راحت بود برای همین استفاده میکنم .
ADMlN
July 29th, 2013, 12:35
تعداد کانکشن ها نامحدود تعریف کردی؟
می تونی تعداد یوزر ها و تعداد ترید ها مشخص کنی
DATAFARM.IR
July 29th, 2013, 13:09
بهترین سیستمعامل برای FTP و HTTP برای سایتهای دانلود، دبیان(برای بعضی افراد سنتو بهترین است) است.
بازم سادهتر خواستید، یک سنتو5(یا دبیان) بزنید، یک کنترل پنل رایگان مثل کلوکسو(یا ehcp ) بزنید و راحت همه رو کنترل بکنید...
پاینده باشید.
mykoreaworld
July 29th, 2013, 13:21
تعداد کانکشن ها نامحدود تعریف کردی؟
می تونی تعداد یوزر ها و تعداد ترید ها مشخص کنی
خیر ... به 16 کانکشن لیمیت کردم ( برای هر ای پی )
7VpS
July 30th, 2013, 00:41
سلام
اگر از سرور لینوکس برای دانلود کاربرات استفاده کنی خیلی بهتر از سرور
ویندوز با ftp هست
اگر خواستی به آیدی من پی ام بده تا مشکل رو برات حل کنم
iD : Nr2m
mehrdd
July 30th, 2013, 11:29
پیشنهاد من به شما اینه که حالا که سرور اختصاصی دارید روش vmare نصب کنید و ۲ تا vps روش ایجاد کنید.
یکی رو برای سایت استفاده کنید و روش وب سرویس نصب کنید (php...)
و روی دومی nginx نصب کنید و به عنوان فایل سرور ازش استفاده کنید (php رو باید کلا disable کنید این رو)
راه دیگری هم دارید که با node.js فایل سرور رو راه بندازید. سرعتش از nginx بیشتره ولی کمی بیشتر نیاز به دانش فنی داره برای شما.
nginx ساده تر هست نصبش برای شما.
نباید فایل های دانلود تون رو روی وب سرویس بزارید ..
اینطوری سرعت و کیفیت دانلود هاتون افزایش چشم گیری میکنه.
liveserver
July 30th, 2013, 22:31
احتمالا چون تعداد کانکشن هارو نامحدود تعریف کرده اید همچیم مشکلی پیش امده است.
بهتر است کانکشن هارو لیمیت کنید.
Reza68
August 4th, 2013, 07:54
دوست عزیز خیلی خودتون رو اذیت می کنید بنده هم همکارم باهاتون اما کمی با دیتا بیشتر . شما نمی تونید نیازهاتون رو اینطوری برطرف کنید اصلا فردا روزی سرور دیگه بگیرید میشه یوزر ساختن تو هر دو و کلی دنگ و فنگ که اصلا ارزش نداره.
بهترین راه اینه شما برید یک سیستم vip تحت وب لینوکس بگیرید نصب کنید رو هاست سایت اصلیتون بعد این سروری که دارید رو کلا رید 0 کنید و یک لینوکس کنید + یک کنترل پنل رایگان مانند کلوکسو سپس یک اکانت اف تی پی می سازید سپس از طریق اون فایل رو سرور می ریزید و هر کاری می کنید سپس سرور رو تو اسکریپت vip اد می کنید اینطوری یوزر فروختنتون ساده میشه هر چندا سرور اضافه کنید راحت هستید اووو تازه رم 12 گیگ هم براتون زیاد میاد چه برسد به 32 گیگ . میتونید محدودیت سرعت بذارید محدودیت آی پی بذاری و و و و .... به نظر بنده 200 تومن هزینه کنید اینکار رو کنید بهتر از عمری عذاب کشیدن خودتون هستش و یوزراتون.
اینطوری مطمئن باشید نهیات سرعت قدرت در بارگذاری لینک پس از اینکه یوزر روی لینک دانلود کلیک کرد رو خواهید داشت
mykoreaworld
August 4th, 2013, 08:06
از همه ی دوستان خیلی خیلی سپاس گزارم ... خیلی پیشنهاداتتون بهم کمک کرد ...
ممنون از همتون .
ایام به کام