ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سرور بدون ستاپ از هتزنر ex4s

sarinoo
July 29th, 2013, 03:49
سلام خدمت همکاران و دوستان خوبم
یک عدد سرور پلن ex4s از هتزنر دارم که نیازی بهش ندارم.این سرور بدون هزینه ستاپ می باشد.(حدود 260.000 تومان به نفع خریدار)
سرور با subnet 27 که 30 تا آی پی قابل استفاده می دهد ، آماده تحویل است.خریدار می تواند سابنت را کنسل کند و تنها خود سرور را بخرد.3 تا آی پی سینگل هم روی سرور هست.
برای دوستانی که با پلن های هتزنر آشنایی ندارند مشخصات سرور به قرار زیر است :
cpu : 8 core 3.4 GHRz
RAM : 32 gig
HDD : 2 * 3000 gig
Port : 1 gig
vmware نیز بر روی سرور نصب است.
قیمت سرور با کل امکانات 109 یورو است.قیمت یورو همین الان که دارم مطلب را می نویسم 4380 تومان می باشد.حالا فردا یا پس فردا هر چی قیمت روز بود با همان حساب می کنم.
دوستانی که تمایل به خرید دارند لطفاً تماس بگیرند.
نکته : سرور قابل انتقال به پنل دیگری ندارد مگر با پرداخت 160.000 تومان از هزینه ستاپ که داده ام.در آن صورت انتقال می دهم.
با تشکر

aligoli
July 29th, 2013, 03:52
با سلام

سرور در پنل چه شخص یا شرکتی است ؟

sarinoo
July 29th, 2013, 03:56
در پنل خود ماست.

hassan5099
July 29th, 2013, 04:48
مدل دقیق cpu چیه ؟
چند ماهه خریداری شده؟

sarinoo
July 29th, 2013, 09:16
مدل دقیق cpu چیه ؟
چند ماهه خریداری شده؟

سرور یک ماهه که خریداری شده است.
مدل سی پی یو هم همان است که در پلن ex4s گذاشته بود.دقیقاً یادم نیست مدل آن چیست.

jojeordak
July 31st, 2013, 02:33
اگر انتقال میدید بدون هزینه ستاپ
خریدارم

sarinoo
July 31st, 2013, 02:38
اگر انتقال میدید بدون هزینه ستاپ
خریدارم

جناب جوجه اردک شما هر چند تا سرور دارید و بدون ستاپ انتقال می دهید حتی 10 20 تا هم باشد من خودم خریدارم.اگر چنین کاری انجام می دهید با اطلاعات موجود در امضاء تماس بگیرید.در ضمن بنده شرایط انتقال را هم در تاپیک گفته ام ، اول بخوانید بعد درخواست بدهید.

Reza68
July 31st, 2013, 02:57
سلام
جناب بنده خریدارم فقط ای پی و کنسل بشه با فلکسی. من سرور با 3 تا سینگل رو لازم دارم فقط پیام بدید تا واریز کنم لطفا فوری هم نیاز دارم

sarinoo
August 9th, 2013, 05:46
سلام
جناب بنده خریدارم فقط ای پی و کنسل بشه با فلکسی. من سرور با 3 تا سینگل رو لازم دارم فقط پیام بدید تا واریز کنم لطفا فوری هم نیاز دارم

الان یک عدد بدون ستاپ با سه تا آی پی دارم.در صورت تمایل با شماره من تماس بگیرید تا تقدیم کنم.

sarinoo
August 12th, 2013, 18:09
تعداد دو عدد سرور ex4s و یک عدد سرور ex4 بدون هزینه ستاپ موجود است.برای خرید لطفاً تماس بگیرید.
همچنین سوالات خودتان را می توانید با ثبت نام در سایت Portal Home - Sarinoo (http://cp.sarinoo.com) و در بخش presale مطرح فرمایید.