توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : همچین برنامه ای برای Freer وجو داره؟
bt_sheamus
July 29th, 2013, 00:27
با سلام...
دوستان من می خوام فروشگاه فروش س*ا*ک*س بزنم می خواستم بدونم برنامه ای هست که بشه از طریق اون برای سایت خاصی **** رایگان فروخت؟
مثلا کاربران اون سایت وقتی میان داخل فروشگاه و یوزر و پسوورد عضویت خودشون داخل اومن سایتو میزنن واسه س*ا*ک*س بعد این برنامه با استفاده مشخصات اون سایت که بهش دادیم چک کنه ببینه همچین یزری هست یانه؟
و اگر بود بهش س*ا*ک*س بده؟؟؟
ممنون میشم پاسخ بدید!!!
با تشکر...
یا علی
ppscoir
July 29th, 2013, 00:37
میشه به کاربرا کپن تخفیف خاص بدی و بعد بخرن
bt_sheamus
July 29th, 2013, 00:40
بله میدونم با کپن تخفیف هم میشه ولی میخوام بدونم همچین برنامه ای که گفتم وجود نداره؟
اخه فک کنم اون برنامه بهتر باشه!!!
cooper47
July 29th, 2013, 00:47
سلام،
باید سیستم مدیریت محتوای شما به سیستم مدیریت فریر وصل شود،
برای اینکار نیاز به شخصی سازی کردن اسکریپت فریر هست و در صورت تمایل میتوانم برای شما با هزینه انجام دهم
موفق باشید،
bt_sheamus
July 29th, 2013, 01:10
علی اونوقت چقد واسه این کار می گیری؟؟؟ آیا امکانش هست که چند سیستم مدیریت محتوا(مثلا 2تا) بهش وصل بشه؟؟؟
p30speed
July 29th, 2013, 01:28
8- از ایجاد مباحث مربوط به v-p-n ، اکانتینگ ، پروتکل های تونلینگ و نرم افزار های مربوطه خودداری کنید (اعم از خرید و فروش سرویس یا سرور برای اینکار یا مباحث آموزشی یا سوالات در این مورد)
cooper47
July 29th, 2013, 08:34
علی اونوقت چقد واسه این کار می گیری؟؟؟ آیا امکانش هست که چند سیستم مدیریت محتوا(مثلا 2تا) بهش وصل بشه؟؟؟
سلام،
شرمنده توجه نکردم شما هستید
ایمیل شد.
8- از ایجاد مباحث مربوط به v-p-n ، اکانتینگ ، پروتکل های تونلینگ و نرم افزار های مربوطه خودداری کنید (اعم از خرید و فروش سرویس یا سرور برای اینکار یا مباحث آموزشی یا سوالات در این مورد)
دوست عزیز شما حق اخظار دادن به دیگران را ندارید !
bt_sheamus
July 29th, 2013, 09:47
سلام،
شرمنده توجه نکردم شما هستید
ایمیل شد.
دوست عزیز شما حق اخظار دادن به دیگران را ندارید !
علی ایمیل نیومده ها از طرف تو!!!
راستی واسه اون کار هم ایمل دادم مشخصات رو رسید بهت؟