توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آیا باید به وی پی اس منتقل بشم؟
mand1404
July 27th, 2013, 23:45
سلام
خسته نباشید. من یک سایتی دارم که رتبه آلکساش تقریبا 3000 هست. بازدیدکننده نرمال اون بین 70 تا 80 تا آنلاین هستند. بعضی وقتا به 200 تا 300 تا هم میرسند. (مثله امروز صبح نمیدونم چی شده بود!!!)
میزبان بنده برام فرستاد که سایت داره از سرور خیلی از منابعش استفاده میکنه. سایتم روی هاست اشتراکی هست.
از همه مهمتر امروز سرعت سایت پایین بود و دیتابیس درست حسابی خونده نمیشد و گاهی مطالب ارسال شده جابجا ارسال میشدند!
بنظرتون این از تعداد بالای بازدیدها بوده؟ باید به وی پی اس منتقل بشم؟ جا داره هنوز روی یک هاست قوی تر بمونیم؟
لطفا بهم پیشنهاد هم بدید از کدوم سایت بگیرم.
میزبانم که وی پی اس رو پیشنهاد داد
hassan5099
July 27th, 2013, 23:50
از یه vps استفاده کنید بهتره
اگه یوزرهای انلاین شما بالاتر بره به مشکل بر نمی خورید
البته هزینه شما میره بالاتر
TARIMEHR
July 27th, 2013, 23:50
میتونید از سرور های ویژه یا vip هاستینگ ها که برای سایت های پر بازدید تعبیه شدن هم استفاده کنید
هرچند که کم کم باید با بالا رفتن تعداد افراد انلاین خودتون رو برای انتقال به سرور مجازی یا اختصاصی آماده کنید
فعلا هنوز جا داره تا روی هاست پر بازدید میزبانی بشید
ساختار سایت هم رابطه مستقیمی با انتخاب داره
(قالب و پلاگین ها)
mand1404
July 27th, 2013, 23:53
یک مشکلی که دارم اینه که میترسم به وی پی اس منتقل بشم فعلا!
آخه امروز یهویی بازدیدام به 300 تا آنلاین همزمان رسید! خودم تعجب کردم. رنجش خیلی خیلی اگه میرفت بالا 80 تا بود.
میترسم مورد حمله ای چیزی بودم و با انتقال به وی پی اس فقط خرجه اضافه بزارم رو دستم!
liveserver
July 27th, 2013, 23:54
بستگی داره چقدر بتونید هزینه کنید.
اگر هزینه براتون مهم نیست بهتره از یه سرور اختصاصی استفاده کنید.
اگر هم میزان هزینه تون محدود است از سرور های مجازی پرقدرت با منابع اختصاصی استفاده کنید.
i-whost
July 28th, 2013, 00:00
سلام
خسته نباشید. من یک سایتی دارم که رتبه آلکساش تقریبا 3000 هست. بازدیدکننده نرمال اون بین 70 تا 80 تا آنلاین هستند. بعضی وقتا به 200 تا 300 تا هم میرسند. (مثله امروز صبح نمیدونم چی شده بود!!!)
میزبان بنده برام فرستاد که سایت داره از سرور خیلی از منابعش استفاده میکنه. سایتم روی هاست اشتراکی هست.
از همه مهمتر امروز سرعت سایت پایین بود و دیتابیس درست حسابی خونده نمیشد و گاهی مطالب ارسال شده جابجا ارسال میشدند!
بنظرتون این از تعداد بالای بازدیدها بوده؟ باید به وی پی اس منتقل بشم؟ جا داره هنوز روی یک هاست قوی تر بمونیم؟
لطفا بهم پیشنهاد هم بدید از کدوم سایت بگیرم.
میزبانم که وی پی اس رو پیشنهاد داد
خیر روی سرور های پربازدید هم میتوانید میزبانی بشوید
hassan5099
July 28th, 2013, 00:01
یک مشکلی که دارم اینه که میترسم به وی پی اس منتقل بشم فعلا!
آخه امروز یهویی بازدیدام به 300 تا آنلاین همزمان رسید! خودم تعجب کردم. رنجش خیلی خیلی اگه میرفت بالا 80 تا بود.
میترسم مورد حمله ای چیزی بودم و با انتقال به وی پی اس فقط خرجه اضافه بزارم رو دستم!
اگه نمی خواهید هزینه کنید به هاست قوی تر منتقل کنید اگه دوباره مشکل داشتید باید یه vps بگیرید
safeith
July 28th, 2013, 00:29
سایتتون را منتقل کنید به یکی از این هاستینگ های پر بازدید ، فکر کنم جوابگوی شما باشه
mand1404
July 28th, 2013, 01:35
الان هاست پربازدید با 300 بازدید آنلاین مشکلی نداره؟
جاهای دیگه محدودم نکنه مثله دیتابیس و ساب دامنه و ...؟
i-whost
July 28th, 2013, 01:37
الان هاست پربازدید با 300 بازدید آنلاین مشکلی نداره؟
جاهای دیگه محدودم نکنه مثله دیتابیس و ساب دامنه و ...؟
با بیشتر از این ها بازدید همزمان هم میزبانی میشه جستوجو کنین