توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست خرید از kimsufi
ilight
July 27th, 2013, 22:21
سلام
دوستان من این پلن رو از kimsufi یا ovh می خوام ، دوستانی که ارایه میدهند یا می تونن بخرند لطفا اعلام کنند.
ضمنا در صورت امکان قیمت افزایش ۱۰۰mb پورت رو هم اعلام کنید.
KS 2G (https://www.ovh.com/fr/commande/kimsufi.cgi?hard=134sk1)
majidisaloo1
July 27th, 2013, 22:37
در خدمتیم
http://www.webhostingtalk.ir/f11/87162/
ilight
July 27th, 2013, 22:40
در خدمتیم
http://www.webhostingtalk.ir/f11/87162/
میشه قیمت اون پلنی رو که گفتم پ خ کنید؟ در تاپیکتون چیزی پیدا نکردم.
پ خ دادم.
majidisaloo1
July 27th, 2013, 22:44
میشه قیمت اون پلنی رو که گفتم پ خ کنید؟ در تاپیکتون چیزی پیدا نکردم.
پ خ دادم.
ارسال شد
ilight
August 1st, 2013, 11:07
دوستان این دوستمون تموم کردن ، کسی دیگه نیست؟
websazha
August 1st, 2013, 23:50
با سلام.
امکان خرید فقط 1 پلان کیم سوفی فراهم شد.
zigma4000
August 2nd, 2013, 00:35
خرید از کیمسوفی فقط برای افرادی که مقیم اروپا هستند امکان پذیره یا اینکه مدارکشون برای اروپاست. و به هر پنل فقط 3 سرور کیمسوفی تعلق میگیره ! که تاکیید شده برای استفاده شخصی و نه فروش مجدد و یا ریسل !
ilight
August 2nd, 2013, 03:28
من سرور رو برای استفاده شخصی می خوام ، دوستانی که می تونند خرید کنند قیمت رو بفرمایند.
zigma4000
August 2nd, 2013, 03:32
من سرور رو برای استفاده شخصی می خوام ، دوستانی که می تونند خرید کنند قیمت رو بفرمایند.
منظور من این بود که شخصی که پنل داره حق ریسل نداره و شخصیه ! چرا از ovh خرید نمیکنید ؟
ilight
August 2nd, 2013, 03:47
منظور من این بود که شخصی که پنل داره حق ریسل نداره و شخصیه ! چرا از ovh خرید نمیکنید ؟
کدوم پلن ovh رو؟ همین پلن رو در ovh اتریش دیدم ، اگر اون هم باشه خوبه.
zigma4000
August 2nd, 2013, 03:50
کدوم پلن ovh رو؟
برای چه کاری نیاز دارین تا بهتون پلان پیشنهاد بدم یا فقط به خاطر قیمت پایین کیم سوفی میخواین سفارش بدین . چون سرورهای کیمسوفی پورتشون 100 و 5tb محدودیت ترافیک ماهانه دارن ولی ovh پورت هاش از 200 شروع میشه و همه نامحدود هستن
ilight
August 2nd, 2013, 04:09
برای چه کاری نیاز دارین تا بهتون پلان پیشنهاد بدم یا فقط به خاطر قیمت پایین کیم سوفی میخواین سفارش بدین . چون سرورهای کیمسوفی پورتشون 100 و 5tb محدودیت ترافیک ماهانه دارن ولی ovh پورت هاش از 200 شروع میشه و همه نامحدود هستن
پهنای باند ۱ترا هم کافی هست و مشکلی نداره ، مصرفمون بالا نیست ، صرفا به دلیل مشکلات شدیدی که سرورهای مجازی این مدت برامون پیش اوردن و اور سل و اشتراک پورت که دوستان اعمال می کنند قضد خرید داریم.
از لحاظ منابع همون پلن برای ما کافی هست. ولی قیمتش خیلی خوبه.
zigma4000
August 2nd, 2013, 04:16
پهنای باند ۱ترا هم کافی هست و مشکلی نداره ، مصرفمون بالا نیست ، صرفا به دلیل مشکلات شدیدی که سرورهای مجازی این مدت برامون پیش اوردن و اور سل و اشتراک پورت که دوستان اعمال می کنند قضد خرید داریم.
از لحاظ منابع همون پلن برای ما کافی هست. ولی قیمتش خیلی خوبه.
چون در حال حاضر کیمسوفی امکان خرید بیشتر از 3 سرور و همچنین فروش مجدد رو برداشته و فقط هم به کسانی که مقیم اروپا هستن میفروشن . چرا vps از شرکت های خارجی تهیه نمیکنید اگه هزینه و کیفیت براتون مهمه . معمولاً اورسِل نمیکنن
Mihan-VPS
August 2nd, 2013, 08:23
خرید از کیمسوفی هم اگر امکانش هم باشه پیشنهاد نمیشه.
بهتره یکم هزینه را بالاتر ببرید و از ovh تهیه کنید.
ilight
August 2nd, 2013, 10:52
دوستانی که ovh رو پیشنهاد میدن ، کدوم پلن و قیمت؟
vps های شرکت های خارجی با حجمی که من می خوام نیست.