ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل با htaccess

shanihost
July 27th, 2013, 22:17
با سلام خدمت دوستان و اساتید گرامی
یک مشکلی واسه من درست شده توی سرور جدید فایل های اچ تی اکسس درست کار نمیکنن
به طور مثال تمامی اکانت هایی که قبلا با این فایل های اچ تی اکسس بودن رو ترانسفر زدیم سرور جدید همشون با مشکل مواجه شدن
بعضی از پلاگین ها شدیدا به این فایل نیاز دارن و من به طور موقت حذف کردم امنیت به شدت پایین اومده
حالا سوال من اینه
چطوری میشه کانفیگ کرد که این فایل و کدهایی که داخلش قرار میدیم به درستی کار کنن ممنون میشم راهنمایی کنید

nginxweb
July 27th, 2013, 22:20
دوست گرامی محتوای .htaccess مورد نظر را قرار دهید

shanihost
July 27th, 2013, 22:24
اینم کد :

Options All -IndexesOptions -ExecCGIAddHandler cgi-script .pl .py .php .jsp. htm .shtml .sh .asp .cgi .php .php.ini .php6 .php2 .phtml .php3 .php1 .php5 .php7 .php* .php* .php* .pl .py .xhtml .js .html.URL .sql .txt .php;.jpg .Asp;.gif .asp;.jpg .xhml .php.jpg .avi .asp.gif .jsp .asp .htm .shtml .png.php .sh .cgi .html

<files ".htaccess">order allow,denydeny from all</files>

<FilesMatch "^php5?\.(ini|cgi)$">Order Deny,AllowDeny from AllAllow from env=REDIRECT_STATUS</FilesMatch>

php_value upload_max_filesize 1bphp_value post_max_size 1bphp_value max_execution_time 1php_value max_input_time 1
<FilesMatch "\.(?i:pdf)$"> ForceType application/octet-stream Header set Content-Disposition attachment</FilesMatch>
<FilesMatch "\.(?i:doc|odf|pdf|rtf|txt)$"> ForceType application/octet-stream Header set Content-Disposition attachment</FilesMatch>

<Files ~ “\.(php)$”>Order allow,denyDeny from All</Files>

RewriteCond %{REQUEST_METHOD} !^(GET|HEAD|OPTIONS|POST|PUT)RewriteRule .* - [F]

shanihost
July 27th, 2013, 22:26
چندین بار محتویات فایل رو عوض کردم ولی کلا کار نمیده مشکل داره سرور قبلی اینطوری نبود نمیدونم مشکل از چیه

majidisaloo1
July 27th, 2013, 22:40
ارور 500 دارید؟internal eror?

shanihost
July 27th, 2013, 22:45
بله ارور 500 میاد وقتی محتویات رو قرار میدم و این در حالیه که از سالم بودن کدها 100 درصد اطمینان دارم سرور قبلی از همین کد ها استفاده میکردیم بدون مشکل
تغییرات هم دادم ولی اصلا فایده نداره
مشکل باید در کانفیگ باشه ولی نمیدونم کجا راهنمایی کنید ممنون میشم

majidisaloo1
July 27th, 2013, 23:06
در مورد ارور ۵۰۰ در صورتی که در سایتی در یافت شده شما میباست ۳ موضوع را مد نظر بگیرید

۱ : پرمیشن فایل مورد نظر نباید ۷۷۷ باشد . مقدار صحیح پرمیشن برای فایل های php رقم ۶۴۴ و برای دایرکتوری ها ۷۵۵ میباشد
۲ : برسی بفرمائید که Owner فایل مورد نظر حتما کاربر و اکانت ی باشد که فایل در دایرکتوری خانگی ان قرار دارد.
۳ : بررسی فایل های .htaccess , به طور کلی در فایل های htaccess فقط مجاز به استفاده از عبارات زیر میباشد :

1:Allow, Deny and Order
2:AddDescription, AddIcon, AddIconByEncoding, AddIconByType, DefaultIcon, DirectoryIndex, FancyIndexing, HeaderName, IndexIgnore, IndexOptions, ReadmeName
3:mod_rewrite directives = RewriteEngine, RewriteOptions, RewriteBase, RewriteCond, RewriteRule,
4:mod_alias directives Redirect, RedirectTemp, RedirectPermanent, RedirectMatch
5:AuthDBMGroupFile, AuthDBMUserFile, AuthGroupFile, AuthName, AuthType, AuthUserFile, Require

در صورتی که کاربر عبارتی غیر از عبارات بالا نظیر php_admin_ یا FollowSymlink در فایل خود قرار دهد وب سایت با ارور ۵۰۰ مواجه میگردد.