ممنون میشم از دوستان اگر کسی نحوه نصب nginx رو در پنل webmin بصورت reverse در کنار Apache میدونه یک توضیحی هم جهت راهنمایی به ما بدند.
مرسی
compiler
July 27th, 2013, 10:56
سلام به دوستان عزیز
ممنون میشم از دوستان اگر کسی نحوه نصب nginx رو در پنل webmin بصورت reverse در کنار Apache میدونه یک توضیحی هم جهت راهنمایی به ما بدند.
مرسی
سلام
پنل Webmin صرفا یک لینوکس منیجر وب بیس هست و کاری به نصب وب سرور و پروکس ی کش و ... نداره . شما لطفا اعلام کنید از کدام توزیع لینوکس استفاده میکنید؟ از چه ورژنی از آپاچی استفاده میکنید؟ و کدام ورژن nginx رو نصب کردید؟
mehdi.gpr
July 27th, 2013, 11:39
با سلام
بله webmin یک لینوکس منیجر هست ولی از اونجاییکه من در کنار اون از virtualmin هم استفاده میکنم و در ویژگی های این پنل نوشته که از nginx هم پشتیبانی میکنه گفتم شاید دسترسی های ویژوالی برای این موضوع قرار داده باشه.
من از لینوکس Centos 6.4 minimal X86_64 استفاده میکنم بعلاوه Apache 2.2.15 و هنوز Nginx رو نصب نکردم.
ممنونم
compiler
July 27th, 2013, 11:52
اگر از Virtualmin استفاده میکنید بهتون توصیه میکنم از Nginx به عنوان یک وب سرور استفاده کنید و آپاچی رو حذف کنید . نتیجش خارق العادست....اگر با Rewrite های nginx مشکل دارید و سایتتون با .htaccess و آپاجی تعامل داره لطفا نوع سیستم مدیریت محتوا و Rewrite های فعلی رو اعلام کنید
اگر همچنان درخواست دارید از nginx به عنوان Revers P rox y استفاده کنید اعلام کنید تا آموزشش رو براتون بزارم
موفق باشید
mehdi.gpr
July 27th, 2013, 12:11
حقیقتش دوست عزیز از اونجائیکه با Rewrite های nginx آشنا نیستم نمی دونم بتونم از nginx به تنهایی استفاده کنم یانه !!!
بخاطر همون بود که میخواستم بصورت reverse نصب کنم که خیلی دچار مشکل نشم و سایت هام down نشوند.
بیشتر cms های که من استفاده کردم وردپرس هست مگر اینکه سیستم از اسکریپت خاصی خارج از cms های متداول استفاده شده باشه.
به هر حال ممنون میشم اگه آموزش خاصی در رابطه با نصب nginx بصورت reverse روی virtualmin & webmin یا حتی بصورت نصب و کانفیگ تحت prompt دارید در اختیار ما هم قرار بدید.
البته یکسری source های لاتین پیدا کردم ولی نمیدونم کارایی دارند و اصلا کاربردی هستند یا نه ؟؟ گفتم اینجا مطرح بشه حداقل دوستان تجربه و تخصص خوبی در ارائه مطالب دارند.
با تشکر از لطف شما
mehdi.gpr
July 27th, 2013, 12:23
یک سئوال دیگه
فرمودید که nginx با virtualmin نتیجه خیلی خوبی داره ... می تونم بپرسم دلیل این سازگاری چی هست ؟؟
مرسی
nginxweb
July 27th, 2013, 12:45
دوست گرامی webmin بطور default از apache و nginx پشتیبانی میکند اما بطور مستقل. اما همان کانفیگ پیش فرض نیز مناسب میباشد مخصوصا اپاچی که پیش فرض fastcgi می باشد و کانفیگ و امنیت قابل قبولی دارد
در مورد نصب بصورت reverse pro-xy کمی بحث پیچیده می باشد و نیاز به تغییرات در template های اپاچی و همچنین نصب mod rpaf و.. دارد
در صورت نیاز با صرف هزینه میتونیم انجام بدیم خدمتتون
دوست گرامی webmin بطور default از apache و nginx پشتیبانی میکند اما بطور مستقل. اما همان کانفیگ پیش فرض نیز مناسب میباشد مخصوصا اپاچی که پیش فرض fastcgi می باشد و کانفیگ و امنیت قابل قبولی دارد
در مورد نصب بصورت reverse pro-xy کمی بحث پیچیده می باشد و نیاز به تغییرات در template های اپاچی و همچنین نصب mod rpaf و.. دارد
در صورت نیاز با صرف هزینه میتونیم انجام بدیم خدمتتون
حقیقتش اگه بخوام روی سرور مجازی که سایت هام روش هست زمانی که حس کنم نیازه اینکار رو انجام بدم حتما به یک شخص متخصص مثل شما و سایر دوستان با تجربه برای کانفیگ این کار رو واگذار میکنم. ولی بیشتر بحثم الان یادگیری و آشنا شدن با شرایط انجام اینکار بود و اینکه خودم و سایر دوستان بتونیم موارد پیش نیاز رو بدونیم و تجربه کنیم.
به هر حال اگر دوستان نظری دارند و مایلند بحث ادامه پیدا کنه ممنون میشم از تجربیاتشون استفاده کنیم.
مرسی
compiler
July 27th, 2013, 14:50
حقیقتش دوست عزیز از اونجائیکه با Rewrite های nginx آشنا نیستم نمی دونم بتونم از nginx به تنهایی استفاده کنم یانه !!!
بخاطر همون بود که میخواستم بصورت reverse نصب کنم که خیلی دچار مشکل نشم و سایت هام down نشوند.
بیشتر cms های که من استفاده کردم وردپرس هست مگر اینکه سیستم از اسکریپت خاصی خارج از cms های متداول استفاده شده باشه.
به هر حال ممنون میشم اگه آموزش خاصی در رابطه با نصب nginx بصورت reverse روی virtualmin & webmin یا حتی بصورت نصب و کانفیگ تحت prompt دارید در اختیار ما هم قرار بدید.
البته یکسری source های لاتین پیدا کردم ولی نمیدونم کارایی دارند و اصلا کاربردی هستند یا نه ؟؟ گفتم اینجا مطرح بشه حداقل دوستان تجربه و تخصص خوبی در ارائه مطالب دارند.
با تشکر از لطف شما
دلیل سازگاریشو جناب محمد زاده توضیح داد
با توجه به اینکه از وردپرس استفاده میکنید به راحتی میشه براش rewrite های مورد نظر رو پیاده سازی کرد در فایل کانفیگ nginx
برای نصب nginx به عنوان وب سرور مراحل زیر رو از طریق ssh و یوزر root در پنل Virtualmin انجام بدید :
ابتدا با نرم افزار putty و یوزر root به ssh متصل شید و دستورات زیر رو اجرا کنید :
ابتدا آپاچی رو غیر فعال میکنیم و از اجرا شدنش در هنگام بوت شدن لینوکس جلوگیری میکنیم :
service htttpd stop
chkconfig httpd off
حالا وب سرور nginx رو روی سیستم نصب میکنیم ، سرویس رو داخل statup قرار داده و وب سرور nginx رو run میکنیم :
yum install nginx
chkconfig nginx on
service nginx start
حالا ماژول nginx طراحی شده مخصوص webmin/virtualmin رو روی لینوکس نصب میکنیم . دستورات خط اول برای پشتیبانی از http و خط دوم برای https هست . اگر از https استفاده نمیکنید نیازه به اجرای خط دوم نیست :
توجه کنید اگر بالاتر پلاگین مخصوص ssl رو نصب کردید پلاگین دوم رو فعال کنید و در غیر این صورت اصلا تو لیست همچین چیزی نخواهد بود و فقط گزیه Nginx website رو خواهید دید
تغییرات رو با کلیک روی Save ذخیره کنید . حالا به صفحه اصلی Virtualmin برگردید و از بالای صفحه روی Refresh information کلیک کنید .
تمام!
compiler
July 27th, 2013, 14:53
فراموش کردم بگم ... قبل از مرحله System Settings و غیر فعال کردن گزینه های فوق ، باید تک تک Virtual Server ها رو تو Virtualmin ویرایش کنید و از قسمت Feauturs تیک این گزینه ها رو در صورت وجود بر دارید :
چون اگر در حال استفاده توسط یکی از سایت ها باشن خود سیستم اجازه غیر فعال کردنشون رو نمیده .
اگر سوالی یا مشکلی داشتید تو یاهو تماس بگیرید
موفق باشید
mehdi.gpr
August 20th, 2013, 10:44
سلام و تشکر از بابت آموزشی که قرار داده شد.
یک سئوال :
آیا امکان این وجود داره که در زمان نصب virtualmin از دستوری استفاده بشه که بجای نصب Apache بصورت پیش فرض NginX بهمراه virtualmin نصب بشه ؟؟
ممنون
compiler
August 23rd, 2013, 06:29
سلام و تشکر از بابت آموزشی که قرار داده شد.
یک سئوال :
آیا امکان این وجود داره که در زمان نصب virtualmin از دستوری استفاده بشه که بجای نصب Apache بصورت پیش فرض NginX بهمراه virtualmin نصب بشه ؟؟
ممنون
سلام
اگر به دستورات bash script لینوکس آشنایی داشته باشید میتونید فایل install.sh رو ویرایش کنید و تغییرات رو قبل از نصب virtualmin اعمال کنید ولی واقعا توصیه نمیشه! استاپ کردن وب سرور آپاچی اونقدر یعنی درد سر داره ؟