توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ارائه هاست
mr.vorojak
July 26th, 2013, 17:37
سلام
من یه گروه طراحی چت روم دارم با حدود تا الان 10 تا مشتری
که تا الان برای مشتریام از یه شرکت هاست میگرفتم
اما الان میخوام خودم به مشتریا هاست بدم
حالا سوال من اینه برای این کار و اینکه کاملا حرفه ای ادامه بدم اینکار رو باید چیکار کنم
نمایندگی بگیرم؟
سرور مجازی بگیرم؟
سرور اختصاصی بگیرم؟
لطفا راهنمایی کنید
Yas-Host
July 26th, 2013, 17:50
بهتر هست که برای شروع نمایندگی بگیرید
چون سرور هزینه های زیادی رو باید بدید و خودتون هم باید مدیریت کنید و ....
موفق باشید.
dreamdata
July 26th, 2013, 17:58
بهتره نمایندگی نگیرید - یا سرور مجازی بگیرید که سرویس دهنده هم جوری باشه اخلاقش که به سرور فشار نیاره ( همچنین سرور به درد نخور بابت ارزونیش هم نگرفته باشه ) - اینطوری ی کم خیالتون راحت تره
سرور اختصاصی خوب بهتره اما هزینتون بالاتر میره
irnahost.ir
July 27th, 2013, 01:47
بستگی به دانش و تجربه و بودجه و زمان شمادارد .اگر دانش و تجربه مدیریت سرور رادارا می باشید و بودجه کافی و زمان لازم برای رسیدگی و مدیریت سرور را دارید خوب سرور تهیه کنید البته ازنوع مجازی برای شروع
اگر نه نمایندگی تهیه کنید
royalhost
July 27th, 2013, 02:59
با توجه نیاز بالا به منابع سرور میزبانی بهتره از سرور مجازی استفاده کنید
liveserver
July 27th, 2013, 03:10
دوست گرامی:
اگر تجربه مدیریت سرور ندارید به هیچ وجه سرور مجازی تهیه نکنید چون کاملا با مشکل مواجه میشید چون از این قبیل مشتریان داشتیم که دارم عرض میکنم.
بهترین راه از جای مطمئن نمایندگی تهیه بفرمایید بعد کسب تجارب و مشتری مبتونبد به سرور مجازی رو بیارید.
mr.vorojak
July 27th, 2013, 14:28
خب با توجه به راهنمایی دوستان و اینکه من تجربه زیادی در مورد مدیریت سرور ندارم ترجیح میدم نمایندگی بگیرم
گفتم که فعلا تعداد مشتریام حدود 10 تاس
دوستانی که یه نمایندگی با کیفیت و سرعت و قیت مناسب و تا جایی که امکان داره تعداد اکانت و پهنای باند نامحدود باشه و فضا هم به مقداری باشه که به هر روم حداقل بتونم یک گیگ فضا بدم (نامحدود بهتره)
قطعی هم نداشته باشه ها
قیمت بدید لطفا ممنون
compiler
July 27th, 2013, 15:01
خب با توجه به راهنمایی دوستان و اینکه من تجربه زیادی در مورد مدیریت سرور ندارم ترجیح میدم نمایندگی بگیرم
دوستانی که یه نمایندگی با کیفیت و سرعت و قیت مناسب و تا جایی که امکان داره تعداد اکانت و پهنای باند نامحدود باشه و فضا هم به مقداری باشه که به هر روم حداقل بتونم یک گیگ فضا بدم (نامحدود بهتره)
قطعی هم نداشته باشه ها
قیمت بدید لطفا ممنون
اینجا جای قیمت گرفتن نیست دوست گرامی . تو بخش درخواست سرویس مطرح کنید!
liveserver
July 30th, 2013, 23:28
قطعی هم نداشته باشه ها
قیمت بدید لطفا ممنون
درخواستتون رو از طریق لینک زیر مطرح کنید:
درخواست نمایندگی هاستینگ (http://www.webhostingtalk.ir/f18/)