ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سیستم مدیریت هاستینگ ؟؟؟؟

mizbancity
July 26th, 2013, 02:55
دوستان عزیز سلام
می خواستم بدونم آیا جز WHMCS سیستم دیگه ای برای مدیریت هاستینگ وجود داره ؟؟؟؟ (مثل whmcs کار کنه) منظورم اینه که درخواست سفارش داشته باشه، قسمت پشتیبانی داشته باشه و...

دوستان اگه سیستمی رو می شناسید لطفا اعلام کنید.

ممنون از همه دوستان.

mnine
July 26th, 2013, 04:21
بله boxbilling

medianet
July 26th, 2013, 08:32
بفرمایید ادرس Persianboxbilling- پرشین باکس بیلینگ - اولین مرجع رسمی باکس بیلینگ در ایران - خانه (http://persianboxbilling.ir/)

mehrdd
July 26th, 2013, 08:59
بله، هست :
WeFact Hosting
HostVise
BoxBilling
HostBill
Blesta
Clientexec
ولی مشهورترین و کاملترینشون همین whmcs هست که community قویی داره و تغریبا هر پلاگینی بخواین واسش موجود هستش ...

mizbancity
July 26th, 2013, 09:57
بله، هست :
WeFact Hosting
HostVise
BoxBilling
HostBill
Blesta
Clientexec
ولی مشهورترین و کاملترینشون همین whmcs هست که community قویی داره و تغریبا هر پلاگینی بخواین واسش موجود هستش ...

دوست عزیز جز BoxBilling که آدرس منبع فارسیش رو دادن بقیه سیستم هایی که معرفی کردین هم فارسی رو پشتیبانی می کنن ؟؟

mehrdd
July 26th, 2013, 10:32
دوست عزیز جز BoxBilling که آدرس منبع فارسیش رو دادن بقیه سیستم هایی که معرفی کردین هم فارسی رو پشتیبانی می کنن ؟؟
واسه یکی دو تاش فکر کنم باشه. سرچ کنید.

mehrdd
July 26th, 2013, 10:33
به نظر من اگر تخصص کمتری دارید از همون whmcs استفاده کنید. سیستم های دیگه قطعا نیاز به حداقل کمی کد نویسی و رفع اشکال داره، حتی خود BoxBilling ...

shamimi
July 26th, 2013, 10:36
آدونیس هست ولی به نظر من whmcs از همه بهتره :111:

cpanelfa.ir
July 26th, 2013, 10:43
با سلام
اگر از whmcs استفاده کنید بهتر است
ماژول هایش هم در دسترس تر است