سلام خدمت همه دوستان و همکارن
سرویس ها و پلن های اعلامی شامل 25 درصد تخفیف برای ماه اول می باشد
کد تخفیف مربوطه = WhT25%Of - کد تخفیف فوق تنها شامل VDS1-Uk نمی شود
2 - با استفاده از این کد در زمان خرید سرویس های جدید , 25 درصد تخفیف بر روی سرویس اعمال خواهد شد
3 - زمان اعتبار کد تخفیف از 2013-07-25 تا 2013-07-31 برابر با 3/5/1392 تا 9/5/1392 است
موقعیت سرور ها در کشور انگلیس و دیتاسنتر Redstation می باشد
پردازنده سرورهای انگلیس Xeon E3-1240 V2 است
به طور پیشفرض Win/Lin/Mik/Ker به در خواست مشتری نصب خواهد شد
مجازی ساز ما Vmware Server Esxi است
پورت سرورها 1 گیگابیت می باشد
منابع ارائه شده برای سرور های مجازی ، کاملا اختصاصی است
پنل تحت وب برای ریست , خاموش و روشن کردن سرور مجازی به خریداران در زمان تهیه سرویس تقدیم می شود
VDS1-Uk
HDD = 20GB SATA-3 / 64MB Cache
BW = 800GB Monthly
CPU = Xeon E5620 (( 1Core )) * 800 MHz
Ram = 384MB DDR3 ECC
Port Server Dedicated= 1Gbit
VPS Port Guaranteed = 70Mbit
IP Free = 1
Monthly = 20.000
VDS2-Uk
HDD = 30GB SATA-3 / 64MB Cache
BW = 1000GB Monthly
CPU = Xeon E5620 (( 1Core )) * 1200 MHz
Ram = 512MB DDR3 ECC
IP Free = 1
Monthly = 26.000
VDS3-Uk
HDD = 40GB SATA-3 / 64MB Cache
BW = Unlimited Monthly
CPU = Xeon E5620 (( 1Core )) * 1600 MHz
Ram = 768MB DDR3 ECC
IP Free = 1
Monthly = 32.000
VDS4-Uk
HDD = 55GB SATA-3 / 64MB Cache
BW = Unlimited Monthly
CPU = Xeon E5620 (( 1Core )) * 2000 MHz
Ram = 1024MB DDR3 ECC
IP Free = 1
Monthly = 40.000
VDS5-Uk
HDD = 65GB SATA-3 / 64MB Cache
BW = Unlimited Monthly
CPU = Xeon E5620 (( 2Core )) * 3000 MHz
Ram = 1500MB DDR3 ECC
IP Free = 1
Monthly = 50.000
VDS6-Uk
HDD = 80GB SATA-3 / 64MB Cache
BW = Unlimited Monthly
CPU = Xeon E5620 (( 2Core )) * 4000 MHz
Ram = 2048MB DDR3 ECC
IP Free = 1
Monthly = 70.000
VDS7-Uk
HDD = 100GB SATA-3 / 64MB Cache
BW = Unlimited Monthly
CPU = Xeon E5620 (( 3Core )) * 6000 MHz
Ram = 4096MB DDR3 ECC
IP Free = 1
Monthly = 120.000
.:~:. امکانات و خدمات رایگان .:~:.
قیمت HDD + BW + IP + RAM و ... به صورت اضافه در آپشن های خرید موجود است
1 - لایسنس LiteSpeed = رایگان (( 30 روز + یک بار کانفیگ کامل اولیه - پنل VDS7 ))
2 - نصب مجدد سیستم عامل در هر ماه 2 بار = رایگان
3 - نصب سی پنل + نسخه تریال 30 روز = رایگان (( پنل VDS6 و VDS7 ))
4 - کانفیگ سی پنل یک بار = رایگان (( پنل VDS7 ))
5 - نصب کلوکسو = رایگان
6 - نصب دایرکت ادمین = رایگان
7 - نصب IIS = رایگان
8 - سرورهای ویندوز کارت صدا = دارد
9 - ارائه یک عدد اکانت HTTPS = رایگان
10 - ارائه یک عدد هاست لینوکس = رایگان (( پنل VDS5 تا VDS7 در صورت نیاز کاربر ))
11 - نصب NT و CC = رایگان (( پیش فرض بر روی سرورهای ویندوز ))
.:~:. زمان تحویل سرورهای مجازی .:~:.
سرورهای مجازی ویندوز بعد از واریز هزینه از طربق درگاه پرداخت آنلاین بانک ملت بین 30 دقیقه تا 8 ساعت بعد
سرورهای مجازی لینوکس بعد از واریز هزینه از طربق درگاه پرداخت آنلاین بانک ملت بین 1 ساعت تا 8 ساعت بعد
سرورهای مجازی میکروتیک بعد از واریز هزینه از طربق درگاه پرداخت آنلاین بانک ملت بین 30 دقیقه تا 8 ساعت بعد
سرورهای مجازی کریو بعد از واریز هزینه از طربق درگاه پرداخت آنلاین بانک ملت بین 30 دقیقه تا 8 ساعت بعد
<------------------------------------- آموزشهای قبل از خرید ------------------------------------------>
1 - از طریق لینک زیر آموزش صحیح انتخاب یک سرویس متناسب با نیاز خود را به صورت کامل مطالعه نمایید تا در زمان خرید بهترین مورد را انتخاب نمایید :
.:~:. آموزش صحیح انتخاب یک سرویس متناسب با نیاز شما .:~:. (http://www.warez-host.ir/knowledgebase.php?action=displayarticle&id=51)
2 - قوانین وارزهاست را از طریق لینک زیر به صورت کامل مطالعه نمایید تا در آینده سوء تفاهم و ... ایجاد نشود :
قوانین استفاده از خدمات شرکت نوآوران شبکه بینالود - وارز هاست (http://www.warez-host.ir/announcements.php?id=3)
3 - از طریق لینک زیر سوالات قبل از خرید را به صورت کامل مطالعه نمایید تا با روش کارکرد , نحوه ارائه خدمات و ... در وارزهاست آشنا شوید:
سوالات قبل از خرید , نحوه پشتیبانی , نحوه انتخاب سیستم عامل , قوانین تمدید سرویس ها , قوانین دیتاسنترهای مربوط به وارزهاست و ... (http://www.warez-host.ir/knowledgebase.php?action=displaycat&catid=10)
4 - در نهایت پنل مناسب با نیاز خود را انتخاب نمایید تا با کمبود منابع و افت کیفیت مواجه نشوید
سوالات , درخواست ها و ... خود را تنها از طریق لینک زیر ارسال نمایید :
شرکت نوآوران شبکه بینالود : وارزهاست .::. warez-host.ir || سرور مجازی وارز || هاست وارز || نمایندگی لینوکس وارز || vps warez || - ارسال تیکت (http://www.warez-host.ir/submitticket.php)
موفق باشید
Warez-Host.IR
August 13th, 2013, 14:58
سلام
قیمت تمام پلن ها به صورت دائمی کاهش پیدا کرد
قیمت های جدید در پست اول اعمال شد
با سلام
آفرهای جدید مخصوص هاست دانلود با ویندوز سرور و کانفیگ اولیه و رایگان IIS یا میزبانی سایت (( هاستینگ )) با سیستم عامل لینوکس می باشد
بر روی این سرویس ها استفاده از اکانتینگ ممنوع است
VDS1-DL
HDD = 100GB SATA-3 / 64MB Cache
BW = 4000GB Monthly
CPU = Xeon E5620 (( 1Core )) * 1500 MHz
Ram = 3072 MB DDR3 ECC
IP Free = 1
Monthly = 69.000
VDS2-DL
HDD = 150GB SATA-3 / 64MB Cache
BW = 6000GB Monthly
CPU = Xeon E5620 (( 2Core )) * 2500 MHz
Ram = 5120 MB DDR3 ECC
IP Free = 1
Monthly = 109.000
VDS3-DL
HDD = 200GB SATA-3 / 64MB Cache
BW = 9000GB Monthly
CPU = Xeon E5620 (( 2Core )) * 3500 MHz
Ram = 7168 MB DDR3 ECC
IP Free = 1
Monthly = 149.000
VDS4-DL
HDD = 250GB SATA-3 / 64MB Cache
BW = 15000GB Monthly
CPU = Xeon E5620 (( 3Core )) * 6000 MHz
Ram = 9216 MB DDR3 ECC
IP Free = 1
Monthly = 189.000
چند نکته مهم :
1 - استفاده از برنامه های اکانتینگ بر روی این سرویس های ممنوع می باشد
2 - این سرویس ها برای میزبانی وب سایتها یا هاست دانلود ارائه خواهد شد
3 - کانفیگ اولیه سی پنل در صورتی که کاربر لایسنس آن را خریداری نماید , یک بار رایگان انجام خواهد شد (( سطح متوسط ))
4 - نصب و راه اندازی اولیه FTP Server و وب سرور IIS رایگان خواهد بود
5 - هزینه پهنای باند , هاردیسک و ... اضافه در آپشن های خرید موجود است
6 - در صورت نیاز کاربران به پهنای باند بالاتر از میزان اعلامی در پلن ها قابل ارائه است
جناب هوشیار بنده یکی از افرادی بودم که همیشه در تایپک های فروش از خدمات خوب و کیفیت و ..... شما صحبت می کردم که واقعا همه چیز عالی بود ! اما مدتی با اتفاقاتی ایجاد شد و هیچ گونه پاسخی به هیچکس ندادید حتی در پرتال پشتیبانی ، حتی در وب هاستینگ تالک و .......
شاید هم توضیحاتی در این انجمن داده باشید و بنده مشاهده نکرده ام . اما بهتر نیست توضیحاتی در این مورد ارائه می دادید تا حداقل بنده به عنوان یک مشتری قدیمی که بیش از 2 سال از شما سرویس داشتم رغبت به مطالعه آفر ها و خرید داشته باشم؟
این پست به تاپیک فروش ربط دارد همانطور که پست های >>> "ایشان تائید می شود " " کیفیت عالیست" و ..... سایر پست های تعریف و تمجید به تاپیک های فروش ربط دارد !
با تشکر
Warez-Host.IR
August 19th, 2013, 23:57
سلام رامین عزیز
ما همانطور که همیشه اعلام کردیم
تمام توضیحات , اخبار و ... وارزهاست را تنها و تنها در سایت Warez-Host.IR انجام میدیم نه در هیچ انجمن یا سایت دیگری
در گذشته هر مشکلی ایجاد شده یا ... ایمیل به کاربران ارسال شده و در اخبار سایت نیز توضیحات کامل قرار گرفته شده است
البته همونطور که همه می دونیم وارزهاست در یک سال گذشته مشکل زیاد داشت و بنده هم منکر نمیشم و صد درصد قبول دارم
7 - 8 ماه بنده نبودم (( مشکلات خانوادگی )) و از 4 نفر دوستان پشتیبانی 2 نفر هم از جمع ما جداشدن ( دلایلش قبلاً اعلام شده در سایت ) (( از 5 نفر به 2 نفر ))
مشکلات خیلی خیلی شدید مالی
مشکل در سرورهای خریداری شده که بعضی یا مسدود شد یا به خاطر عدم مدیریت خریدار اصلی پول ما خورده شد یا ...
در ظرف یک سال سه بار اطلاعات سایت اصلی (( وارزهاست )) از بین رفت (( اول آلمان , بعد جمهوری چک و در نهایت بر روی آمریکا ))
ضررهای مالی که وارزهاست را به سمت ورشکستگی کامل برد به خاطر بسته شدن سرورهای آلمان (( هزینه ماه جدید سرورهای پرداخت شده بود و بعد از گذشت 5 روز از ماه جدید مسدود شد و در کمال ناباوری نه گذرگاه و نه مسعود و ... هیچ کمکی که به ما نکردن , حتی تلاشی هم نکردن ؛ انگار نه انگار مشکلی ایجاد شده یا ... )) || , بعد خرید سرورهای جمهوری چک که پورت 1 گیگابیت به ما دادن ولی پورت 100 هم نبود و دیتاسنتر هم نه پولی پس داد و نه چیزی ما هم مجبور شدیم روی هر سرور یک میلیون و 580 هزار تومان مجدد ضرر کنیم , چرا که پورت سرورها کیفیت نداشت و دیتاسنتر هم قبول نکرد که پورت مشکل داره و هزینه ای هم برگشت نشد || و بعد سرورهای آمریکا که یک ماه هزینه بی دلیل پرداخت شد ولی وارزهاست نتونست از سرورها استفاده کنه اون هم به خاطر اینکه قوانین مسخره Swiftway طوری تعریف شده بود که به خاطر دو سرور که در پنل بود و ما تنها 36 ساعت دیرتر اعلام کنسلی کریم باید سرورها را با هم پرداخت می کردیم تا سرورهای دیگر فعال شود || و از همه مهم تر این مدت 8 ماه گذشته شرکت اینقدر جریمه به خاطر اخطارها و مسدودی ها پرداخت کرد که نه تنها نتونست سود چشم گیری داشته باشه , بلکه کلی هم ضرر کرد
زمانی یک گروه موفق هست که مثل سالهای قبل وارزهاست بتونه فروش خوب و مدیریت مناسب و ... داشته باشه
ولی زمانی که مشکلات پشت سر هم بیاد و تا بخواید خودتون رو جمع و جور کنید , مشکل بعدی باز بیاد سرتون , فقط روز به روز پس رفت می کنید
و از طرفی مهم ترین چیز اعتبار و آبرو که از دست رفت , یعنی هیچ چیز نداری , چون 90 درصد مشتری های وارزهاست به خاطر اسم و اعتبارش خرید می کرد نه آفر داخل انجمن و ... که خودتون شاهد بودید که ما کم پیش ماید آفر بدیم یا بخواهیم تو تاپیک ها مثل خیلی ها بیایم سرویس مفت تومنی بدیم به خاطر فروش
حاضر قسم بخورم که زمانی بود ما در روز فقط بیش از 20 تا سرویس جدید به کاربر ارائه می کردیم ولی ...
از زمانی که مشکل در آلمان پیش اومد , پشت سرهم بد آوردیم و پس رفت کردیم تا جایی که امروز از 6 لوکیشن (( سوئیس , هلند , آمریکا , آلمان , فرانسه , جمهوری چک )) به یک لوکیشن (( انگلیس )) رسیدیم
همیشه گفتم , ما هم هیچ زمان دوست نداشتیم , بیش از 850 مشتری سرورمجازی را از دست بدیم , ولی وقتی بعد از چند سال خوب , یه سال بد هم میاد و خدا می خواد که همه چیزتو از دست بدی یا امتحانت کنه , تنها کاری که می تونی انجام بدی اینه که امید به آینده داشته باشی تا "" یه روز خوب بیاد ... ""
در نهایت رامین جان اگر سوال خصوصی تر داری , پیغام خصوصی کن تا پاسخ بدم
سعی کردم کلی و خلاصه توضیح بدم که وقت کسی هم گرفته نشه , هرچند که می دونم با این توضیحات تاثیر 100 درصد منفی روی این تاپیک داره ولی چون درخواست توضیحات داشتی , برات ارسال کردم
موفق باشی
anifs
August 20th, 2013, 05:38
سلام دوست عزیز
من می خوام سرور VDS2-Uk رو سفارش بدم.
زمان تحویل حدودا چند ساعته؟
من مشکل ابیوز با سرور انگلیس زیاد برام پیش اومده، که اکثرا دلیل درستی نداشته.اگه ممکنه در مورد سرور خودتون در این مورد یه مقدار توضیح بدین.
ممنون
Warez-Host.IR
August 20th, 2013, 12:08
سلام دوست عزیز
من می خوام سرور VDS2-Uk رو سفارش بدم.
زمان تحویل حدودا چند ساعته؟
من مشکل ابیوز با سرور انگلیس زیاد برام پیش اومده، که اکثرا دلیل درستی نداشته.اگه ممکنه در مورد سرور خودتون در این مورد یه مقدار توضیح بدین.
ممنون
سلام
زمان تحویل در پست اول اعلام شده است
.:~:. زمان تحویل سرورهای مجازی .:~:.
سرورهای مجازی ویندوز بعد از واریز هزینه از طربق درگاه پرداخت آنلاین بانک ملت بین 30 دقیقه تا 8 ساعت بعد
سرورهای مجازی لینوکس بعد از واریز هزینه از طربق درگاه پرداخت آنلاین بانک ملت بین 1 ساعت تا 8 ساعت بعد
سرورهای مجازی میکروتیک بعد از واریز هزینه از طربق درگاه پرداخت آنلاین بانک ملت بین 30 دقیقه تا 8 ساعت بعد
سرورهای مجازی کریو بعد از واریز هزینه از طربق درگاه پرداخت آنلاین بانک ملت بین 30 دقیقه تا 8 ساعت بعد
در مشکل اخطارها در انگلیس نیز لطفاً بیشتر توضیح دهید که چه مشکلی داشتید و اخطارها برای چه موردی برای شما ارسال شده است ؟؟
اسپم , تورنت و ...
کدام مورد ؟؟
همچنین از چه سیستم عاملی استفاده کرده اید و آیا موارد اولیه رعایت شده است
موفق باشید
anifs
August 20th, 2013, 17:09
ممنون از پاسختون
سفارش دادم. یوزر:
ani***
اخطار فکر کنم واسه تورنت باشه.
امکانش که تنظیماتش رو انجام بدین و پورت های ابیوز رو کلا ببندین؟
Warez-Host.IR
August 20th, 2013, 22:44
اخطار فکر کنم واسه تورنت باشه.
امکانش که تنظیماتش رو انجام بدین و پورت های ابیوز رو کلا ببندین؟
سلام
یک سری از پورت ها به صورت پیش فرض مسدود شده است تا جلوگیری از دریافت اخطارها شود
انشالله فردا مجدد سرورهای ویندوز را به روز رسانی خواهیم کرد تا هم با آپدیت های جدید به کاربران ارائه شود و هم تعدادی از پورت ها که باید مسدود میشد و از قلم افتاده بود , بسته شود
همچنین می توانید از ESET Endpoint Antivirus نیز استفاده کنید و در آن رول ایجاد کنید
موفق باشید
anifs
August 21st, 2013, 23:49
سلام دوست عزیز
پیام خصوصی دادم، چک کنین
0060
August 22nd, 2013, 02:29
سلام رامین عزیز
ما همانطور که همیشه اعلام کردیم
تمام توضیحات , اخبار و ... وارزهاست را تنها و تنها در سایت Warez-Host.IR انجام میدیم نه در هیچ انجمن یا سایت دیگری
در گذشته هر مشکلی ایجاد شده یا ... ایمیل به کاربران ارسال شده و در اخبار سایت نیز توضیحات کامل قرار گرفته شده است
البته همونطور که همه می دونیم وارزهاست در یک سال گذشته مشکل زیاد داشت و بنده هم منکر نمیشم و صد درصد قبول دارم
7 - 8 ماه بنده نبودم (( مشکلات خانوادگی )) و از 4 نفر دوستان پشتیبانی 2 نفر هم از جمع ما جداشدن ( دلایلش قبلاً اعلام شده در سایت ) (( از 5 نفر به 2 نفر ))
مشکلات خیلی خیلی شدید مالی
مشکل در سرورهای خریداری شده که بعضی یا مسدود شد یا به خاطر عدم مدیریت خریدار اصلی پول ما خورده شد یا ...
در ظرف یک سال سه بار اطلاعات سایت اصلی (( وارزهاست )) از بین رفت (( اول آلمان , بعد جمهوری چک و در نهایت بر روی آمریکا ))
ضررهای مالی که وارزهاست را به سمت ورشکستگی کامل برد به خاطر بسته شدن سرورهای آلمان (( هزینه ماه جدید سرورهای پرداخت شده بود و بعد از گذشت 5 روز از ماه جدید مسدود شد و در کمال ناباوری نه گذرگاه و نه مسعود و ... هیچ کمکی که به ما نکردن , حتی تلاشی هم نکردن ؛ انگار نه انگار مشکلی ایجاد شده یا ... )) || , بعد خرید سرورهای جمهوری چک که پورت 1 گیگابیت به ما دادن ولی پورت 100 هم نبود و دیتاسنتر هم نه پولی پس داد و نه چیزی ما هم مجبور شدیم روی هر سرور یک میلیون و 580 هزار تومان مجدد ضرر کنیم , چرا که پورت سرورها کیفیت نداشت و دیتاسنتر هم قبول نکرد که پورت مشکل داره و هزینه ای هم برگشت نشد || و بعد سرورهای آمریکا که یک ماه هزینه بی دلیل پرداخت شد ولی وارزهاست نتونست از سرورها استفاده کنه اون هم به خاطر اینکه قوانین مسخره Swiftway طوری تعریف شده بود که به خاطر دو سرور که در پنل بود و ما تنها 36 ساعت دیرتر اعلام کنسلی کریم باید سرورها را با هم پرداخت می کردیم تا سرورهای دیگر فعال شود || و از همه مهم تر این مدت 8 ماه گذشته شرکت اینقدر جریمه به خاطر اخطارها و مسدودی ها پرداخت کرد که نه تنها نتونست سود چشم گیری داشته باشه , بلکه کلی هم ضرر کرد
زمانی یک گروه موفق هست که مثل سالهای قبل وارزهاست بتونه فروش خوب و مدیریت مناسب و ... داشته باشه
ولی زمانی که مشکلات پشت سر هم بیاد و تا بخواید خودتون رو جمع و جور کنید , مشکل بعدی باز بیاد سرتون , فقط روز به روز پس رفت می کنید
و از طرفی مهم ترین چیز اعتبار و آبرو که از دست رفت , یعنی هیچ چیز نداری , چون 90 درصد مشتری های وارزهاست به خاطر اسم و اعتبارش خرید می کرد نه آفر داخل انجمن و ... که خودتون شاهد بودید که ما کم پیش ماید آفر بدیم یا بخواهیم تو تاپیک ها مثل خیلی ها بیایم سرویس مفت تومنی بدیم به خاطر فروش
حاضر قسم بخورم که زمانی بود ما در روز فقط بیش از 20 تا سرویس جدید به کاربر ارائه می کردیم ولی ...
از زمانی که مشکل در آلمان پیش اومد , پشت سرهم بد آوردیم و پس رفت کردیم تا جایی که امروز از 6 لوکیشن (( سوئیس , هلند , آمریکا , آلمان , فرانسه , جمهوری چک )) به یک لوکیشن (( انگلیس )) رسیدیم
همیشه گفتم , ما هم هیچ زمان دوست نداشتیم , بیش از 850 مشتری سرورمجازی را از دست بدیم , ولی وقتی بعد از چند سال خوب , یه سال بد هم میاد و خدا می خواد که همه چیزتو از دست بدی یا امتحانت کنه , تنها کاری که می تونی انجام بدی اینه که امید به آینده داشته باشی تا "" یه روز خوب بیاد ... ""
در نهایت رامین جان اگر سوال خصوصی تر داری , پیغام خصوصی کن تا پاسخ بدم
سعی کردم کلی و خلاصه توضیح بدم که وقت کسی هم گرفته نشه , هرچند که می دونم با این توضیحات تاثیر 100 درصد منفی روی این تاپیک داره ولی چون درخواست توضیحات داشتی , برات ارسال کردم
موفق باشی
سلام
پاسخ شما رو نقل کردم ولی روی صحبتم با شما نیست با کسایی هست که خدایی نکرده قصد خرید از شما رو دارن حقشون هست که بدونن به چه کسی دارن اعتماد میکنن !
اول از همه متاسفم که شما هنوز توی این انجمن اجازه فعالیت دارید ، به خاطر رابطه شما با مدیران این انجمن یا ...
مشکلات همیشه پیش میاد ولی اینکه چطور با مشکلات برخورد بشه خیلی مهم هست
در مورد ضرر و زیانی که توی این مدت کردید و ازش حرف میزنید من زیاد مطمئن نیستم گویا از طرق دیگه این ضررهارو جبران کردید و چیزی از جیب خودتون نرفت احتمالا چیزی توی جیبتون هم رفته باشه
متاسفانه سرویس دهی شما کیفت همون سرورهای مفت تومانی خیلی سایتهای دیگه رو هم نداشت پول اعتبارتون نه پول اسمتون رو میخوردید ، اعتبار با این رویه کاری به دست نمیاد
خدارو شکر ادمی نیستم بدون دلیل قصد خراب کردن شخصی یا سایتی رو داشته باشم در مورد سرویس دهی شما که نیاز به توضیح نبود همه اطلاع دارن و در مورد اینکه ضرر و زیان که بهتون وارد شده از کجا جبران شده توی این تاپیک (http://www.webhostingtalk.ir/f129/83906/) توضیحات کامل داده شده مطمئنا پاسخی هم ندارید که بدید تنها کاری که میتونید انجام بدید گزارش این پست هست به دوستان عزیزتون که اجازه دادن شما هنوز توی این انجمن تاپک فروش بزنید.
anifs
August 22nd, 2013, 11:11
سلام دوست عزیز
پیام خصوصی دادم، چک کنین
من ازتون سرور خریدم یه نصف روز هم استفاده نکردم که از کار افتاد.
سایتتون هم که بالا نمی آد، حداقل اینجا جواب بدین.
steve0
August 22nd, 2013, 11:45
ما تا از شما خرید کردیم سایت و تشکیلات شما از کار افتاد! دست آخر هم هیچی به هیچی!!! این رسم کار نیست. یا سرور ندید یا اگر میفروشید پای بند به حق مشتری باشید.
خدا از حق خودش میگذره اما از حق الناس نمیگذره.
fun3enter
August 22nd, 2013, 13:10
دوستان عجله نکنند شاید واسه رحمان مشکلی پیش اومده!
اینطور که من میدونم اینطور ادمی نیست که شما میگین!
anifs
August 23rd, 2013, 03:12
دوستان عجله نکنند شاید واسه رحمان مشکلی پیش اومده!
اینطور که من میدونم اینطور ادمی نیست که شما میگین!
امیدوارم مشکل هر چه سریعتر حل بشه.
منتظریم...
hasanjj
August 23rd, 2013, 18:44
ویرایش...
ostadomid
August 23rd, 2013, 19:00
ممنون از جناب 0060 چون میخواستم از وارزهاست سرور تهیه کنم
Warez-Host.IR
August 23rd, 2013, 22:48
سلام
اگر بحث و انتقادی دارید ار راه درست اقدام کنید , مثل دیگران
به این نکته هم توجه کنید که این انجمن هیچ محکم قضایی و ... نیست
هر سرویس دهنده تنها در وب سایت خودش به مشکلات کاربران و ... رسیدگی می کنه و همه موارد در همان مکان بررسی و رفع میشه
همانطور که قوانین انجمن میگه :
این انجمن تنها محل خرید و فرش عمومی است نه چیز دیگه
اگر کسی مشکلی داره باید به شکل دیگه ای رفع کنه
موفق باشید
0060
August 23rd, 2013, 23:08
سلام
من 26 تومن پرداخت کردم. فقط موقعی که پول پرداخت شد، سایت کار می کرد، کلا یکروز هم استفاده نکردم، همش قطع بود. لطفا مبلغی که پرداخت کردم رو برگردونین. کارمزد و هزینه یکروز استفاده رو هم کسر کنین. فقط اگه این پیغام رو دیدین بدونین که این پولی که با نارضایتی گرفتین، مشکلات شما رو حل نخواهد کرد.
لطفا اگه می خواین مبلغ رو برگردونین سریعتر انجام بدین و سعی نکنین یه جوری کشش بدین یا بپیچونین،
اگه نمی خواین پرداخت کنین هم فقط بگین نمی دید. تا بی خیال شیم و بزاریم به حساب صدقه سرمون.
5 ماه پیش 260 هزار تومان به خاطر مشکل درگاه به حساب این سایت رفت و برنگردوندن من به جاشون پاسخ میدم منتظر نباشین
ممنون از جناب 0060 چون میخواستم از وارزهاست سرور تهیه کنم
خواهش میکنم وظیفه خودم دونستم اطلاع رسانی کنم
سلام
اگر بحث و انتقادی دارید ار راه درست اقدام کنید , مثل دیگران
به این نکته هم توجه کنید که این انجمن هیچ محکم قضایی و ... نیست
هر سرویس دهنده تنها در وب سایت خودش به مشکلات کاربران و ... رسیدگی می کنه و همه موارد در همان مکان بررسی و رفع میشه
همانطور که قوانین انجمن میگه :
این انجمن تنها محل خرید و فرش عمومی است نه چیز دیگه
اگر کسی مشکلی داره باید به شکل دیگه ای رفع کنه
موفق باشید
100% اینجا نه محکمه هست و نه حق قاضی ولی همونطور که با تعداد زیادی از فروشنده ها امثال شما برخورد شده و از انجمن اخراج شدن شما هم باید اخراج میشدید که بیشتر از این ملت رو سرکیسه نکنید ولی متاسفانه با اینکه با مدرک تاپیک زده شده و به مدیران انجمن اطلاع داده شده باید شما اخراج میشدید ولی نشدید !! و با چه رویی تاپیک فروش میزنید خدا داند و بس
نیاز بود تک تک اشخاصی که روال کاریشون مثل شما بوده و اخراج شدن رو اینجا اسم میبرم ببینم فرق شما و اون فروشنده ها چی بوده
توضیحی دارید توی بخش انتقادات تاپیک مربوطه پاسخ بدید از قوانین انجمن برای من نگید کاملا از قوانین آگاهم
Warez-Host.IR
August 23rd, 2013, 23:14
سلام
پاسخ شما رو نقل کردم ولی روی صحبتم با شما نیست با کسایی هست که خدایی نکرده قصد خرید از شما رو دارن حقشون هست که بدونن به چه کسی دارن اعتماد میکنن !
اول از همه متاسفم که شما هنوز توی این انجمن اجازه فعالیت دارید ، به خاطر رابطه شما با مدیران این انجمن یا ...
مشکلات همیشه پیش میاد ولی اینکه چطور با مشکلات برخورد بشه خیلی مهم هست
در مورد ضرر و زیانی که توی این مدت کردید و ازش حرف میزنید من زیاد مطمئن نیستم گویا از طرق دیگه این ضررهارو جبران کردید و چیزی از جیب خودتون نرفت احتمالا چیزی توی جیبتون هم رفته باشه
متاسفانه سرویس دهی شما کیفت همون سرورهای مفت تومانی خیلی سایتهای دیگه رو هم نداشت پول اعتبارتون نه پول اسمتون رو میخوردید ، اعتبار با این رویه کاری به دست نمیاد
خدارو شکر ادمی نیستم بدون دلیل قصد خراب کردن شخصی یا سایتی رو داشته باشم در مورد سرویس دهی شما که نیاز به توضیح نبود همه اطلاع دارن و در مورد اینکه ضرر و زیان که بهتون وارد شده از کجا جبران شده توی این تاپیک (http://www.webhostingtalk.ir/f129/83906/) توضیحات کامل داده شده مطمئنا پاسخی هم ندارید که بدید تنها کاری که میتونید انجام بدید گزارش این پست هست به دوستان عزیزتون که اجازه دادن شما هنوز توی این انجمن تاپک فروش بزنید.
در ضمن آقای محسن آریا پاسخ شما در تاپیک ایجادی شما داده شده است
منتظر باشید مدیران تایید کنند تا به قضاوت زود خودتون پی ببرید
در ضمن خود شما هم بیش از 10 ماه شاید هم بیشتر از ما سرویس داشتید
اگر کیفیتی در کار نبود یا خدمات مناسب نبود پس جرا با وجود ارسال اخطار مصرف بیش از حد منابع یا ... باز هم اسرار به تمدید داشتید ؟؟
بنده قصد بحث و ... ندارم , چون هرکسی در هر زمانی یک نوع نگرش داره و ...
اما در کل مطمعاً باشید هیچ زمان با چنین پست هایی نه بنده خراب میشه نه دیگه کسی از ما سرویس نمی گیره
چون از روزی که شروع کردیم تا امروز همیشه رو بازی کردیم نه اینکه بخوایم یه مدت به به و چه چه کنیم بعد بیایم بد گویی کنیم
در هر صورت مهم نیست
در همان تاپیک ایجادی پیگیر باشید تا پاسخ بگیرید
هرچند که برای بنده تنها محل پاسخ به هر کاربر سایت وارزهاست است و بس نه این محافل ولی برای اینکه فقط و فقط شما توجیه بشید همین یک بار وقت میزارم و پاسخ میدم
موفق باشی
Warez-Host.IR
August 23rd, 2013, 23:34
100% اینجا نه محکمه هست و نه حق قاضی ولی همونطور که با تعداد زیادی از فروشنده ها امثال شما برخورد شده و از انجمن اخراج شدن شما هم باید اخراج میشدید که بیشتر از این ملت رو سرکیسه نکنید ولی متاسفانه با اینکه با مدرک تاپیک زده شده و به مدیران انجمن اطلاع داده شده باید شما اخراج میشدید ولی نشدید !! و با چه رویی تاپیک فروش میزنید خدا داند و بس
نیاز بود تک تک اشخاصی که روال کاریشون مثل شما بوده و اخراج شدن رو اینجا اسم میبرم ببینم فرق شما و اون فروشنده ها چی بوده
توضیحی دارید توی بخش انتقادات تاپیک مربوطه پاسخ بدید از قوانین انجمن برای من نگید کاملا از قوانین آگاهم
سلام
پست قبلیتو ندیدم و داشتن پست خودمون می نوشتم که بعد از ارسال دیدم
می دونی فرق من با بقیه چیه ؟؟
یا فرق وارزهاست با بقیه چیه ؟؟
فرقش اینه که ما اونقدر مرد هستیم که اگر مشکل داشتیم , بگیم مشکل داریم
اونقدر مرد هستیم که اگر اشتباه کردیم , قبول کنیم , اشتباهمونون و از همه عذر خواهی کنیم
فرقمون اینه که تو این انجمن من دنبال فروش نیستم , دنبال کمک کردن به مردمم وگرنه پست هایی که در مورد فروش از ما هست یک صدم پست هایی نیست که به کاربرا کمک می کنیم
فرقمون اینه که وقتی بقیه ملت که الان خدای سرویس دهی و ... شدن داشتن توشله بازی می کردن یا با دمپایی پاستورای کاغذیشونو هدف می گرفتن , ما همون موقع داشتیم به خیلی ها سرویس میدادیم
فرقمون اینه که من از سال 2008 دقیقاً 2008-11-04 دارم با اسم وارزهاست خدمات میدم ولی بقیه از 2013-04-01
فرقمون اینکه که اگر تو سال گذشته همه چیزمون و از دست دادیم و با خاک یکسان شدیم و بیش از 850 تا کاربر پرید و بیش از 50 - 60 میلیون الان بدهی بالاآوردم و وام گرفتم , ولی هنوز داریم به هر بدبختی که هست سرویس میدیم به مردم ؛ که به خاطر یک سال بد , چند سال خوب رو خراب نکنیم
فرقمون اینه که اینقدر دست اینو و اونو گرفتیم و کمک کردیم که اگر یه وقت خدایی نکرده خواستیم بخوریم زمین و کم بیاریم یا یکی خواست خرابمون کنیم , بقیه هواسشون به ما باشه
فرقمون اینه که مثل بعضی ها نون حروم نخوردیم و سر سفره پدر مادرمون بزرگ شدیم
فرقمون اینه که اگر خودمون و خطم روزگار می گیریم و تو همه چیز ادعا داریم ولی بدونیم کجا چی بگیم و کجا چی نگیم
فرقممون اینه که اگه 40 تا فروشنده درست و حسابی تو انجمن باشه , حداقل 10 تاشون روز اول جای من همه چیزو یاد گرفتن
روز اول زنگ زدن براشون اولین سرورشونو خریدم و بهشون آنلاین آموزش دادم که چطور سرویس ایجاد کنن و ...
و ...
کلاً یک چیزی بهت بگم که ما فرقمون با بقیه , از زمینه تا آسمون
می دونی چرا ؟؟
چون نه اونا رحمان هوشیارن و نه من امثال محسن حشمتی
اینو یادت باشه
هیچ وقت بی خودی ادعا نمی کنم , اونقدری حتماً کارمون درست هست که ادعا داریم
تو همین تاپیکت پیر گیر باش تا پست من تایید بشه :
http://www.webhostingtalk.ir/f129/83906/
موفق باشی
پ.ن :
بنده از صحبت ها دلگیر نیستم , چون دنبال حقتی , پس امیدوارم شما هم از صحبت های ما دلگیر نشی , چون عادت ندارم کسی بهمون الکی تهمت بزنه و بخواد با آبرومون بازی کنه
یا حق
0060
August 23rd, 2013, 23:47
در ضمن آقای محسن آریا پاسخ شما در تاپیک ایجادی شما داده شده است
منتظر باشید مدیران تایید کنند تا به قضاوت زود خودتون پی ببرید
در ضمن خود شما هم بیش از 10 ماه شاید هم بیشتر از ما سرویس داشتید
اگر کیفیتی در کار نبود یا خدمات مناسب نبود پس جرا با وجود ارسال اخطار مصرف بیش از حد منابع یا ... باز هم اسرار به تمدید داشتید ؟؟
بنده قصد بحث و ... ندارم , چون هرکسی در هر زمانی یک نوع نگرش داره و ...
اما در کل مطمعاً باشید هیچ زمان با چنین پست هایی نه بنده خراب میشه نه دیگه کسی از ما سرویس نمی گیره
چون از روزی که شروع کردیم تا امروز همیشه رو بازی کردیم نه اینکه بخوایم یه مدت به به و چه چه کنیم بعد بیایم بد گویی کنیم
در هر صورت مهم نیست
در همان تاپیک ایجادی پیگیر باشید تا پاسخ بگیرید
هرچند که برای بنده تنها محل پاسخ به هر کاربر سایت وارزهاست است و بس نه این محافل ولی برای اینکه فقط و فقط شما توجیه بشید همین یک بار وقت میزارم و پاسخ میدم
موفق باشی
سلام
پست قبلیتو ندیدم و داشتن پست خودمون می نوشتم که بعد از ارسال دیدم
می دونی فرق من با بقیه چیه ؟؟
یا فرق وارزهاست با بقیه چیه ؟؟
فرقش اینه که ما اونقدر مرد هستیم که اگر مشکل داشتیم , بگیم مشکل داریم
اونقدر مرد هستیم که اگر اشتباه کردیم , قبول کنیم , اشتباهمونون و از همه عذر خواهی کنیم
فرقمون اینه که تو این انجمن من دنبال فروش نیستم , دنبال کمک کردن به مردمم وگرنه پست هایی که در مورد فروش و آفر هست از ما یک صدم پست هایی نیست که به کاربرا کمک می کنیم
فرقمون اینه که وقتی بقیه ملت که الان خدایی سرویس دهی و ... شدن داشتن توشله بازی می کردن یا با دمپایی پاستورای کاغذیشونو هدف می گرفتن , ما همون موقع داشتیم به خیلی ها سرویس میدادیم
فرقمون اینه که من از سال 2008 دقیقاً 2008-11-04 دارم با اسم وارزهاست خدمات میدم ولی بقیه از 2013-04-01
فرقمون اینکه که اگر تو سال گذشته همه چیزمون و از دست دادیم و با خاک یکسان شدیم و بیش از 850 تا کاربر پرید و بیش از 50 - 60 میلیون الان بدهی بالاآوردم و وام گرفتم ولی هنوز داریم به هر بدبختی که هست سرویس میدیم به مردم که به خاطر یک سال بد , چند سال خوب رو خراب نکنیم
فرقمون اینه که اینقدر دست اینو و اونو گرفتیم و کمک کردیم که اگر یه وقت خدایی نکرده خواستیم بخوریم زمین و کم بیاریم یا یکی خواست خرابمون کنیم , بقیه هواسشون به ما باشه
فرقمون اینه که مثل بعضی ها نوع حرم نخوردیم و سر سفره پدر مادرمون بزرگ شدیم
فرقمون اینه که اگر خودمون و خطم روزگار می گیریم و تو همه چیز ادعا داریم ولی بدونیم کجا چی بگیم و کجا چی نگیم
و ...
کلاً یک چیزی بهت بگم که ما فرقمون با بقیه , از زمینه تا آسمون
می دونی چرا ؟؟
چون نه اونا رحمان هوشیارن و نه من امثال محسن حشمتی
اینو یادت باشه
تو همین تاپیکت پیر گیر باش تا پست من تایید بشه :
http://www.webhostingtalk.ir/f129/83906/
موفق باشی
پ.ن :
بنده از صحبت ها دلگیر نیستم , چون دنبال حقتی , پس امیدوارم شما هم از صحبت های ما دلگیر نشی , چون عادت ندارم کسی بهمون الکی تهمت بزنه و بخواد با آبرومون بازی کنه
یا حق
از گذشته نمیشه صحبت کرد خیلیا بودن که بهتر شما کار میکردن ولی دیگه نیستن درست اینه تا وقتی هستید با وجدان و درست کار کنید اگه وارز هاست شدید با مشتریهایی امثال ما شدید که شما رو به چندین نفر هم معرفی کردیم
درسته باید از طریق سایت پیگیر میبودم ولی تیکت من به شش ماه پیش برمیگرده اگه اگر قرار بود پاسخ بدید پاسخ میدادید گمون نکنم پاسخ قانع کننده ای داشته باشید اگر من توی این انجمن نبودم مطمئنا همبن پاسخها رو هم نمیدادید از طریق سایت
به هر حال منتظر مطالعه پاسختون در اون تاپیک کیمونم
hasanjj
August 25th, 2013, 03:29
من سرورم درست شد، سرعت و کیفیت فوق العاده یی داره، بابت پستی که چند روز پیش گذاشتم واقعا شرمنده ام. امیدوارم منو ببخشین موفق باشید
behrooz_iri
August 26th, 2013, 01:42
جناب آقای 0060 عزیز لطف بفرمایید از طریق وب سایت شرکت وارز هاست با جناب هوشیار در تماس باشید و امیدوارم به نتیجه مطلوب برسید لطفا فعلا دیگه اینجا پست ندید در صورتی که طی مدت آینده نتونستید با ایشون به توافق برسید از هر دو طرف خواهیم خواست مدارک خودشون رو ارائه بدند تا تصمیم گیری انجام بشود
پ.ن : لطفا همین جوری نگید ما عاشق چشم و ابروی کسی نیستیم (البته با همه دوست و به همه احترام میزاریم )
steve0
September 6th, 2013, 12:45
آقا هوشیار متاسفانه وقتی سایت و سرور هاتون دان میشن هیچ راهی جز همین تاپیک وجود نداره که باهاتون درتماس باشیم
میشه بفرمائید تا کی این مشکل قطعی رفع میشه؟!
فکر کنم از دیروز دان شد
باتشکر
anifs
September 8th, 2013, 00:32
هنوز قطعه
لطفا پیگیری کنین
anifs
September 10th, 2013, 12:49
هنوز قطعه
لطفا پیگیری کنین
جواب؟
سایت هم که تعطیله