ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال : وی پی اس

l3aran
July 25th, 2013, 18:49
سلام
خسته نباشید
میخواستم سوال کنم ببینم واسه فروش وی پی اس باید چی کار کنم ؟ البته اینم بگم که از هیچکی نمایندگی نمیخوام میخوام خودم بگیرم و بفروشم
منتها نمیدونم که چه جوری و مستقیم میشه گرفت . یعنی باید با مستر کارت باشه یا پی پال و اماسلهم ؟
اصلا کلا نمایندگی نمیخوام میخوام بدونم مستقیم از کجا میتونم بگیرم و خودم به دیگران نمایندگی بدم و خودم بفروشم ؟

P30w.com
July 25th, 2013, 19:00
سلام
خسته نباشید
میخواستم سوال کنم ببینم واسه فروش وی پی اس باید چی کار کنم ؟ البته اینم بگم که از هیچکی نمایندگی نمیخوام میخوام خودم بگیرم و بفروشم
منتها نمیدونم که چه جوری و مستقیم میشه گرفت . یعنی باید با مستر کارت باشه یا پی پال و اماسلهم ؟
اصلا کلا نمایندگی نمیخوام میخوام بدونم مستقیم از کجا میتونم بگیرم و خودم به دیگران نمایندگی بدم و خودم بفروشم ؟

با سلام خدمت شما،

برای اینکه خود شما به شخص بتوانید سرویس هایی رو تهیه کنید میبایست حساب خارج از کشور که بین الملی باشد داشته باشید.

همانند: مستر کارت / ویزا کارت / حساب اینترنتی پی پال.

با احترام :53:

nginxweb
July 25th, 2013, 19:01
دوست گرامی شما میتوانید از همکارانی که سرور اختصاصی میفروشند یک سرور اختصاصی با هارد و تعداد آیپی زیاد دستکم 16 آیپی تهیه کنید و بگید واستون روش Vmware نصب کنند سپس میتوانید vps بسازید و بفروشید. البته اگر تخصص کافی ندارید پیشنهاد میکنم در انجمن بخش منابع آموزشی کمی بگردید مقالات و آموزش های زیادی در مورد این مسئله پیدا خواهید کرد

liveserver
July 25th, 2013, 20:00
برای فروش شما تجربه کاری دارید؟
با مجازی ساز های مختلف از جمله Xen وی ام ویز کار کردید؟
توانایی مدیریت سرور رو دارید؟

ULTRAWEB
July 25th, 2013, 20:10
توصیه می شه اگر میخوای وارد این بازی شی خودت رو درگیر این نمایندگی ها نکنی

Parsa08
July 26th, 2013, 13:22
پیشنهاد میکنم از داخل ایران سرور اختصاصی تهیه کنید و از مجازی سازی VMware استفاده کنید

ADMlN
July 26th, 2013, 13:41
چرا عادت داریم هرکی سوال میپرسه صورت مسئله طبق سلیقه خودمون عوض کنیم؟

دوستان عزیز شما چه کار دارید جناب l3aran (http://www.webhostingtalk.ir/member/65671/) در این تخصص دارند یا نه.
ایشون فقط روش پرداخت پرسیدند.
شرمنده اگه تند این موضوع بیان میکنم.

در جواب سوال l3aran (http://www.webhostingtalk.ir/member/65671/) هم باید بگم اگر حساب بین المللی معتبر دارید می توانید خودتون پرداخت کنید و سرویس تحویل بگیرید.
اگر هم ندارید می توانید از دوستان و همکارانی که در زمینه پرداخت فعالیت دارند کمک بگیرید و هزینه ریالی اون + کارمزد پرداخت کنید تا اون ها پرداخت برای شما انجام دهند.

seoman
July 28th, 2013, 10:12
یه سرور اختصاصی بگیر ، حالا یا از دوستان و یا هم از اونور آب ، ترجیح میدم یه سروری بگیری که اوایل کار زیاد اذیتت نکنه و مدام کاربرهات پیغام بدن :)

SamaN DL
July 28th, 2013, 11:13
شما میتونی یک حساب پی پال یاو.. باز کنی ! مشتقیم یک سرور خریداری کنی.

اما میتونی از یک سایت خوب ایرانی هم یک سرور اختصاصی باب میل خودت هم تهیه کنی که اینطور از نظر من برای شروع بهتره چون طرف تو ایرانی هست و میتونی کمک بیشتری ازش بگیری که از دیتا سنتر فکر نکنم اینطور باشه

پیروز موفق باشید

shazo
July 28th, 2013, 11:18
سلام

ریسلر vps پیشنهاد میشه..

تجربه اولتون هست توی هاستینگ ؟

liveserver
July 30th, 2013, 22:40
چرا عادت داریم هرکی سوال میپرسه صورت مسئله طبق سلیقه خودمون عوض کنیم؟

دوستان عزیز شما چه کار دارید جناب l3aran (http://www.webhostingtalk.ir/member/65671/) در این تخصص دارند یا نه.
ایشون فقط روش پرداخت پرسیدند.
شرمنده اگه تند این موضوع بیان میکنم.

در جواب سوال l3aran (http://www.webhostingtalk.ir/member/65671/) هم باید بگم اگر حساب بین المللی معتبر دارید می توانید خودتون پرداخت کنید و سرویس تحویل بگیرید.
اگر هم ندارید می توانید از دوستان و همکارانی که در زمینه پرداخت فعالیت دارند کمک بگیرید و هزینه ریالی اون + کارمزد پرداخت کنید تا اون ها پرداخت برای شما انجام دهند.

اقای عزیز بعضی از دوستان فکر میکنند سرور فروختن خیلی کار راحتی است و میخوان به قول خودشون یه کار بی دردسر و سود دار داشته باشند( البته به کسی جسارت نمیکنم)
ایشون معلومه هیچ اطلاعی از سرور های مجازی با مجازی ساز ها ندارند پس باید این سوالا پرسیده بشند تا میزان توانایی شخص معلوم شود.
فردا ایشون سرور خرید و نتونست مدیریت کنه ایا شما پاسخگو خواهید شد؟ نه به راحتی میگید به بنده ربط نداره...
بهتر است ایشون اول کامل روشن شه داره وارد چه حرفه ای میشه بعد تصمیم بگیرد.