PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : هنگ کردن سرور هت زنر

pardishosting
July 25th, 2013, 01:10
با سلام

دفعه دوم هست که از هت زنر سرور می گیرم و با مشکل عجیبی روبرو هستم.
تا حالا 5 تا سرور از هت زنر داشتیم که روی مواردی که مستقیما لینوکس نصب شده بود این مشکل بوده. (جز یک مورد)
مشکل :
سرور بدون دلیل هنگ می کنه و باید ری استارت بشه تا حد زیادی مطمئن هستم مسئله هنگ کردن هست !
کسی دلیل مشکل رو می دونه ؟ مورد مشابه بوده ؟

danitfk
July 25th, 2013, 01:13
با سلام

دفعه دوم هست که از هت زنر سرور می گیرم و با مشکل عجیبی روبرو هستم.
تا حالا 5 تا سرور از هت زنر داشتیم که روی مواردی که مستقیما لینوکس نصب شده بود این مشکل بوده. (جز یک مورد)
مشکل :
سرور بدون دلیل هنگ می کنه و باید ری استارت بشه تا حد زیادی مطمئن هستم مسئله هنگ کردن هست !
کسی دلیل مشکل رو می دونه ؟ مورد مشابه بوده ؟
سلام
ماه گذشته هم بنده سرور داشتم.
Citrix XenServer بود (Base Linux) و به این مشکل هر 3-4 روز یکبار برمیخوردیم.

nginxweb
July 25th, 2013, 01:13
بله بنده هم چندین مورد از این مسئله را در هتزنر دیدم که سرور هنگ میکنه و باید ریستارت کنید تا اوکی شود
با مدتی مثلا 2-3 روز اوکی هستش و باز این مشکل پیش میاد
حتی خاطرم هست که درخواست Hardware test هم دادیم که گفتن اوکی هستش اما مشکل حل نشد تا آخر سرور را عوض کردیم...

بنده فکر میکنم یک سری از سرورهاش این مشکل را دارند بنده شخصا روی 4 سرور هتزنر این مشکل را داشتم

pardishosting
July 25th, 2013, 01:24
عجب شانسی داریم من 5 تا سرور داشتیم 3 تاش این طور شده !

RoobinaServer
July 25th, 2013, 01:30
سلام

ما تا کنون تمام مشتریهامون روی Dc های 16 و 19 بودند و هنوزم هستند تا کنون چنین مشکلی بر نخوردیم.

یا حق

hassan5099
July 25th, 2013, 01:34
عجب شانسی داریم من 5 تا سرور داشتیم 3 تاش این طور شده !
سلام کدام افر را گرفتین

irnahost.ir
July 25th, 2013, 01:47
فکر کنم روی سرورهایی که مستقیم سیستم عامل نصب میشه و مجازی ساز نصب نشده بیشتر دیده میشه .برای ما هم یکی از سروهامون اینطوری میشه مخصوصا نیمه های شب dc19

pardishosting
July 25th, 2013, 01:51
در زمان مشکل کسی تا حالا kvm گرفته ؟

pardishosting
July 25th, 2013, 01:53
من این سرور اخرم Dc 19 هست.

babelirani
July 25th, 2013, 01:57
من این سرور اخرم Dc 19 هست.

با سلام

ببخشید خودتون روی سرور لینوکس نصب کردید یا خودشون نصب کردن ؟

pardishosting
July 25th, 2013, 01:59
همین اسکریپتشون نصب کرد ! installimage

Asrarweb
July 25th, 2013, 02:03
با سلام
ما مدتی زیادی هست که با هتزنر کار میکنیم ولی مشکلات هنگ کردن یا قطع شدن سرور نداشتیم

babelirani
July 25th, 2013, 02:08
همین اسکریپتشون نصب کرد ! installimage

متسافانه به هر دلیل که هنوز برای خود ما هم عجیب هستش

معمولا" لینوکسی که روی سرور نصب میشه از طرف دیتاسنتر دارای مشکلات زیادی هستش و شما باید حتما" بعد از سفارش سرور در صورتی که بتونید خودتون لینوکس حالا Centos هست یا ... رو نصب کنید به صورت کامل

البته در بعضی موارد هم پیش اومده که RAm سرور دچار مشکل میشه که خوب معمولا" یکم دیر زیر بار میرن و تعویض میکنن

ولی در کل اون چیزی که ما بارها باهاش مواجه شدیم و بارهام KVM گرفتیم این هستش که خود سیستم عاملی که روش نصب میشه دچار اختلال میشه و به اصلاح هنگ میکنه البته بیشتر ما توی Centos این مشکل رو دیدیم

majidisaloo1
July 25th, 2013, 02:47
بنده زیاد این مورد را مشاهده کردم اما این مشکل تا اونجا که بنده دیدم به شسرور بستگی ندارد
بنده سرور لینوکس داشتم با لایت اسپید که هر روز باید آپاچی را ریستارت میکردم یا دیتابیس را ریستارت میکردم اگر نمیکردم لود یک دفعه و در عرض 5 دقیقه به 80 هم میرسه که دیگر کاری جز ریستارت نمیشه کرد
لود هارم نگاه میکنی چیز خواصی نیست عده ای میگفتند که مشکل هارد است که اور لود میکنه اومدم دیتا بیسم را آوردم روی ssd و اطلاعات روی معمولی اما باز مشکل پابرحا بود تا جایی که تصمیم گرفتم کلد لینوکس بکنم
سرور را آپگرد کردم به کلود لینوکس و یک ماه تریال را استفاده کردم البته یک کانفیگ فوق العاده هم روی سرور یک روز زمان گذاشتم و انجام دادم توی این مدت یک ماه ترسال به وجود اینکه کاربران رو سرور زیاد میشدند اما حتی یک مشکل هم نداشتم تا جایی که 30 روز هم ریستارت نکرده بودم و لودم حد اکثر روی 3 بود تا اینکه لایسنس تمام شد و با توجه به اینکه فقط آپدیت نمیکرد اومدم گفتم یک هفته نخرم هقتهبعد میخرم
توی این یکهفته من هر روز اون مشکل پیش میامد و مجبور بودم ریستارت کنم تا اینکه اومدم فکر کردم دیدم این مدت لایسنس نداشتم لایسنس گرفتم الآن 37 روزه ریستارت نکردم سرورم را و بدون مشکل با لود حداکثر 3 با حدود 380 سایت فعال دارد کار میکند
به نظر من کلود لینوکس بگیر براش تست بکن البته با لایسنس و آپاچی را درست کانفیگ بکنید نیاز به لایت اسپید هم ندارم الآن من روی آپاچی راحت تر دارم کار میکنم

pardishosting
July 25th, 2013, 02:56
ما تمام سرورهامون کلودلینوکسه .. اتفاقا به قول شما یک سری مشکلات با همین حل می شه ولی این مورد حل نمی شه.
تو فورم های خارجی دیدم که می گند oS هت زنر باگ داره که خودم هم دیدم

RoobinaServer
July 25th, 2013, 03:00
ما تمام سرورهامون کلودلینوکسه .. اتفاقا به قول شما یک سری مشکلات با همین حل می شه ولی این مورد حل نمی شه.
تو فورم های خارجی دیدم که می گند oS هت زنر باگ داره که خودم هم دیدم

امکانش هست لینک منبع را در این مورد قرار بدید ؟

یه کم این حرف دل آمد رو خالی میکنه :ی یکی دو تا سرور هم ما نداریم بدبختی آن هم با لینوکس خود هتزنر :ی (البته مشکلی تا کنون نبوده)

RoobinaServer
July 25th, 2013, 03:03
راستی اگر هم چنین چیزی باشه با آپدیت لینوکس (کرنل) درست نمیشه ؟ (سنتوس نصبی معمولا جدیدترین ورژن نسخه 6 هست از سمت هتزنر)

pardishosting
July 25th, 2013, 03:06
بله با اپدیت حل می شه. تغییر کرنل و استفاده از کرنل جدید حل می شه.
اگر برای شما باگ داشته باشه سریعا خودش رو نشون می ده.

dreamdata
July 25th, 2013, 03:27
چند روز پیش مشتری خارجی برای ساپورت مراجعه کرد دقیقا همین طور بود مشکلش و با توجه به اینکه متوجه شدم از سیستم عامل خود هتزنر که مینیمال هم هست استفاده میکنه بعد از نصب آپگرید کردم خیلی چیزا رو که تا الان دیگه نگفته مشکل دارم ! دقیقا شاکی بود که چرا دائم باید ریست کنه سرورش رو. اولش فکر میکردم از هارد دیسکش شاید باشه و شروع اذیت کردن هارده بعد مطمئن شدم از سیستم عاملی هست که از همین install image نصب میشه

pardishosting
July 25th, 2013, 03:55
خوب شما دقیقا چه کاری کردید ؟

hostmonster
September 23rd, 2013, 11:13
دوستان بنده هم همین مشکل رو دارم اما سرور از هتزنر نیست

تاپیک زیر رو اگر میشه ببینید
http://www.webhostingtalk.ir/f55/92886/#post877294