ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کیفیت هرتز چطوریه؟؟؟؟

yonesweb.org
July 24th, 2013, 11:46
با سلام
دوستان ما میخاهیم یک سرور اختصاصی با رم بالا حد اقل 12 از دیتاسنتر هرتز تهیه کنیم
میخاهیم برای کار هاستینگ و سرور مجازی استفاده کنیم.خواستم قبل از خرید اطلاعاتی در باره کیفیتش از شما استادان بپرسم

چطوریه؟
ایا از ovh بهتره؟

irnahost.ir
July 24th, 2013, 12:07
در همین فروم جستجو کنید تعداد نارضایتی اعلام شده نسبت به ohv خیلی بالاتر از هتزنر هست

DATAFARM.IR
July 24th, 2013, 12:16
به آفرهای دیتاسنتر myLoc هم نگاه کنید، کیفیتش از دو دیتاسنتری که گفتید خیلی بهتر است..

اما اگر بخوام پاسخ به سوال شما بدم، هتزنر خیلی بهتر از OVH هست، ولی...

compiler
July 24th, 2013, 12:20
به نظر شخصی بنده OVH از هر لحاظ نسبت به Hetzner برتری داره...اصلا قابل مقایسه نیستند!

C.U
July 24th, 2013, 12:29
هر كس هر لوكيشني كه خودش كار مي كنه رو برتر ميدونه 8-|

هتزنر رو پيشنهاد مي كنيم :x

mohammad8711
July 24th, 2013, 12:51
از نظر من هتزنر در مقابل ovh حرفی برای گفتن نداره! (منظورم سرورهای حرفه ای ovh هست نه سرورهای ارزان قیمت کیمسوفی)

arc1o0
July 24th, 2013, 13:19
با سلام
اگر شما و کاربرانتون اسپم ارسال نکنید ovh بهترین جاییه که ما تجربه کردیم - کارایی نسبت به هزینه خیلی بالاست - حتی سرور های 10 یورویی هم پورت 100 اختصاصی دارند

لطفا در تاپیک فروش ما در امضا تست سرعت رو بررسی کنید- پنیگ هم که چون در اروپاست پایین تره

mehrshad.ho
July 24th, 2013, 13:31
با هر 2 دیتاسنتر سابقه طولانی کار داریم

برای میزبانی وب 100 دصد هتزنر پیشنهاد میشه چون ممکن هست در سرور اشتراکی ابیوز هایی به هر دلیل دریافت بشه اگر در ovh باشید مطمئنا به مشکل می خورید اما در هتزنر به خوبی برخورد می کنند

با توجه به اینکه سرور های هتزنر ارتقا یافته و هارد اونا تغییر کرده از نظر کیفیت برابر هستند اما شبکه هتزنر 99.9 هست و ovh روی 100 درصد

برای ارائه مجازی ساز هر 2 دیتاسنتر عالی هستند

compiler
July 24th, 2013, 13:41
سلام

برام عجیبه این موضوع ابیوز OVH یه جور شایعه شده که دهان به دهان هم داره میچرخه و شاخ و برگ میگیره!!!!!

من 7 ماهه که دارم با این دیتاسنتر کار میکنم ، نزدیک به 30 سرور هم تو پنلم هست و فقط یک بار 1 ابیوز دریافت کردیم که اون هم مربوط به یک آپلود سنتر جنرال بود ... Content Engine دیتاسنتر یک Worm زیپ شده پیدا کرده بود و ابیوز ارسال کرده بود که خیلی ساده فایل رو پاک کردیم و گزارش دادیم و تموم شد رفت پی کارش...

اگر به نظر دوستان اتک زدن و اسپم ارسال کردن و اسکن و ... نباید ابیوز دریافت کنه که هیچ ، در غیر این صورت OVH شبکه بسیار سالم تر و تمیز تری نسبت به هتزنر داره . تنها موردی که باید رعایت بشه در OVH تنظیم صحیح Mac address و ... هست که بیشتر برای مجازی سازی اهمیت داره

او وی اچ با دیتاسنتر جدیدی که در کانادا ایجاد کرده در حال حاضر بزرگ ترین دیتاسنتر دنیاست....بزرگ ترین دیتاسنتر دنیا کجا و هتزنر کجا!

arc1o0
July 24th, 2013, 13:59
بنده هم صحبت های جناب کامپایلر رو تایید می کنم

بار ها اشاره کرده ام این دیتا سنتر بهشت وب مستران قانونی و لگال هستش - اما وقتی شما می خواهید تخلف بکنید یا از سرور سوء استفاده کنید دیگر چرا عنگ رو به دیتا سنتر می زنید؟

OVH جای بی در و پیکری نیست که هر کس هرکاری دلش خواست بکنه - تمام فعالیت های کاربران برا اساس مک آدرس مانیتور میشه که حتی اگر یوزر آی پی سرور رو هم عوض بکنه مک آدرس ها سرجاشون هستند!

برای ارسال اسپم ظاهران هلندی ها ککشون نمی گزد و برای بقیه تخلفات هم روس ها!!!

اینم کلیپ معرفی OVH بزرگ!!! http://net-co.ir/r/files/www.Netiran.co_The_worlds_largest_data_center_www. Net-co.ir.mp4

RoobinaServer
July 24th, 2013, 14:05
برای میزبانی وب هتزنر پیشنهاد میشه.

با توجه به بالا بردن کیفیت سخت افزاری در سرویس های جدید این دیتاسنتر نیز به شما پیشنهاد میشه.

یا حق

compiler
July 24th, 2013, 14:31
چی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! داداش شما به ovh میگید بزرگترین دیتاسنتر دنیا؟؟؟؟ یعنی از fdc هم که توی 3 کشور دنیا 11 دیتاسنتر داره هم بزرگتره؟؟؟؟ یه چیزی بنویس ما باورمون شه خیلی دیتاسنتر ها هستند بیش از 5 شعبه دارند بعد ovh شد بزرگترین!!!!!!!!!!!

این که شما چیزی رو نمیدونی دلیل بر اشتباه بودنش نیست

HPC in the Cloud: OVH.com Unveils World's Largest Green Data Center (http://www.hpcinthecloud.com/hpccloud/2013-01-17/ovh.com_unveils_world_s_largest_green_data_center. html)

http://lowendtalk.com/discussion/3229/ovh-the-world-s-largest-data-center-video

ovh has built the world’s largest data center near Montreal, Canada to serve its customers in North America

بعد از ایجاد دیتاسنتر کانادا او وی اچ در بین DC های فروشنده سرور اختصاصی در حال حاضر بزرگ ترین دیتاسنتر دنیاست ... بزرگ تر از Softlayer...

majidisaloo1
July 24th, 2013, 15:27
بنده بیش از3 سال است که دارم با ovh کار میکنم و به جرات میتونم بگم کمتر کسی تو این انجمن 3 سال به این دیتاسنتر به طور مداوم کارکردن
دیتا سنتر ovh واقعا از نظر شبکه و... خیلی عالی است من موردی ندیدم افرادی هم که میگن اخطار نسبت به دیتاس نتر های آمریکایی خیلی کمتر اخطار میدهددر مورد کنترل هم راه های خیلی زیادی هست که افراد با تجربه میدونن چی کار کنند و افراد بدون تجربه هم چون نمیتوانند باهاش کنار بیان این را مشکل دیتا سنتر میدونند

kitiran
July 24th, 2013, 18:43
اگر مشکل هزینه و vat ندارید از نظر کیفی خوب است.

dreamdata
July 25th, 2013, 00:07
سلام
دوستانی که دارید به هم میپرید من خواهش میکنم حرفه ای تر برخورد کنید و فقط به سوال و راهنمایی استارتر بپردازید - باور کنید سوال خیلی ها با پاسخ های شما عزیزان اوکی میشه و راهشون رو پیدا میکنند - لطفا فقط تجربه خودتون رو بگید و از هیچ جایی دفاع نکنید - مال ما که نیست مبارک صاحبشون باشه اون سرور ها و تجهیزات .
برای اینکه جو برگرده به صفحه قبل و ابتدای کار منم سوالی میپرسم شاید سوال خیلی ها باشه :

دوستانی که با هتزنر برخورد داشتید -
ساپورتشون چطور هست ؟
در مورد ابیوز ها به چه مواردی گیر میدن و چه مواردی اهمیتی نداره ؟ و چه برخوردی دارن ؟ مهلت 24 ساعته ؟ 48 ساعته ؟ بعد چی میشه ... ؟
در مورد پورتشون چی ؟ آیا داون تایم دارن یا داشتند ؟ خبر میدن ؟
وقتی مشکلی باشه پشتیبانی راحت تلاش میکنه رفع کنه یا تا جایی که بشه زیرش در میرن ....
و اینکه چه موقع سرور بدون هزینه ستاپ میدن ؟ ...

مورد دیگه ای هم اگر میبینید بگید ممنون

compiler
July 25th, 2013, 20:08
شما هم تا وقتی از چیزی دقیق اطلاع ندارید چیزیو پست نکنید اینجا نوشته بزرگترین دیتاسنتر سبز دنیا نه بزرگترین دیتاسنتر دنیا!!!

شما علاوه بر اینکه ادب نداری ، ظاهرا توان سرچ کردن در گوگل رو هم نداری .

ویکیپدیا رو اگر بشناسی میتونی این جا رو بخونی :

OVH - Wikipedia, the free encyclopedia (http://en.wikipedia.org/wiki/OVH)

Since 2012 the company has been classed as the largest server host in the world

من جایی نگفتم هتزنر بده ، گفتم مقایسش با OVH اشبتاهه و دلیل آوردم ولی شما طبق غریزه ذاتی و تغییر ناپذیرتون تنها کاری که بلدید انجام بدید بی احترامی و شلوغ کردنه... این هم دلیل دوم که با خط قرمز به نقل از ویکیپدیاست . بعد ساخت دیتاسنتر کانادا او وی اچ بزگترین دیتاسنتر فروشنده سرور در دنیاست .

امیدوارم مدیران انجمن یه فکری به حال کیفیت پست های کاربران این انجمن بکنن چون با وجود امثال شما تنها چیزی که عاید انجمن میشه افت کیفیت و اعتباره .

fasterhost
July 26th, 2013, 00:29
در مورد هتزنر
قطعاتش قطعات دسکتاپ هستند و خب یکی از دلایل قیمت پایینش همینه
دوم اینکه با توجه به پولی که بابت ستاپ سرور ها میگرند کیفیت بالاتری از
قطعات ازشون انتظار میره جدیدا پورت یک گیگ اضافه کردند که خب کیفیت
بهتری نسبت به قبل داره بهترین نکته در مورد ابیوزه که اون مربوط به مدیریت
سروره اگه سرورهاتون رو خوب مدیریت کنید هیچ ابیوزی براتون نمیاد و هم چنین
هتزنر هم تا کسی راپورتتون رو نده ابیوز نمیاد و حیلی دیتاسنتر حساسی
نیست اما به نظر من از ovh بگیرید حداقل مزیت سرور های ovh دسکتاپ
نبودن اونها و هم چنین نداشتن ستاپ و از اونجایی که قیمت پایین تری هم
دارند واسه شما مناسب تره ولی یه نکته که اونم امکان نداره که هم