ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست vps در ایران - شرکت های معتبر و با سابقه

EmRa228
July 24th, 2013, 02:35
سلام
من یه سایت پر بازدید دارم که بخاطر "محدودیت منابع در هاست های اشتراکی" نیاز دارم بندازمشون روی سرور خصوصی مجازی یا همون VPS

***البته اگه راه بهتری جز VPS سراغ دارید، از پیشنهادتون استقبال می کنیم.<):)

به این سایت حدود روزی 100 هزار تا درخواست ارسال میشه و در آینده بیشتر هم میشه اما فعلا با همون 100 هزار تا جلو می ریم:52:

نمودار مصرف منابع در Cpanel در 7 روز گذشته بصورت زیر است:

http://www.shiaupload.ir/images/01106890071397412133.png

با استفاده از این نمودار تقریبا میشه گفت سرور سایت چه مشخصاتی نیاز داره.:-b

CPU کار با CPU در حد ذخیره و دریافت اطلاعات در دیتابیس هست. چون هیچ تخصصی در زمینه سخت افزار ندارم ازتون می خوام با توجه به نمودار بالا درمورد CPU مورد نیاز نظر کارشناسی بدید.
RAM رو 512 انتخاب می کنیم. با توجه به نمودار مصرف، حتی به 256 هم نرسیده ما برای اطمینان 512 استفاده می کنیم.
فضای هارد فکر کنم 5گیگ کافی باشه. چون فرض کنیم دیتابیس حداکثر 1GB بشه، کدهای سایت هم 100MB نمیشه. بقیه فضا هم اضافست. البته نمی دونم سیستم عامل مناسبش چی هست(زبان سایت PHP5.3 و MySQL) و این سیستم عامل وقتی نصب میشه چقدر فضا می خواد! اینجا هم نظر کارشناسی بدید
پهنای باند درحال حاضر روزی 100 مگابایت( ماهی 3 گیگ ) مصرف پهنای باند داریم. پس با یه آینده نگری فکر کنم 20GB پهنای باند برای سرور کافی باشه. تعریف از خود: :-> سایتمو حرفه ای نوشتم، فایل ها رو گذاشتم روی سرور فایل واسه همین اینقدر مصرف پهنای باندمون کمه! پهنای باند سرورهای ایران هم ماشالا گروووووون!
IP اختصاصی هم که همه یدونشو مجانی میدن

البته با توجه به نمودار بالا، کل محدودیت منابع سایت ما توی Virtual Memory Usage خلاصه میشه. کسی میدونه چیه؟ توی سرور مجازی که انشاالله کم نمیاد، میاد؟

به ایران بودنش حساسیت شدید دارم، حتما باید ایران باشه!
لطفا فقط شرکتهای معتبر و با تجربه پیشنهاد بدن. این سایت قراره واسه ما پول در بیاره:64:، پس پول بیشتر بدیم برای پایداری واقعی 99.9 درصد، پشتیبانی قوی و از همه مهمتر آرامش خیال خودمون، می ارزه نه؟B-)

mgp.co.ir
July 24th, 2013, 09:52
با سلام ;
در خدمتیم .
پنل ویژه1
CPU : 5650 2 Core
Guaranteed Memory : 2048 MB
Hard Disk Space : 80 GB
Firewall Hardware : Yes
Monthly Bandwidth : 75 GB
IP Numbers Included : 1
T80,000 ماهانه
لینک سفارش : سبد خريد - میزبان گستر پرداز (http://customer.mgp.co.ir/cart.php)

EmRa228
July 24th, 2013, 12:17
قیمت پنل پیشنهادی مناسبه اما امکاناتش خیلی بیشتر از چیزیه که ما نیاز داریم.
راستی اگر سرورهای ایرانتون خوبه، پس چرا سایت خودتون روی آمریکاست؟

پیشنهاد بعدی لطفا :)

mgp.co.ir
July 24th, 2013, 12:58
چه س سئوال خوبی ؟ چرا امریکا ؟
حملاتی که به سایت شرکت می شود ،اگر به سرور ایران حمله شود ، لینکهای دییتاسنتر دان می شوند.
موفق باشید

RoobinaServer
July 24th, 2013, 13:48
با سلام

میتوانید پکیج های مختلف سایت را مشاهده نمائید :

خدمات میزبانی وب و سرور روبینا سرور ((هاستینگ سجادیه)) (http://www.Roobinaserver.ir)

هر چه قدر هزینه بیشتر بکنید سرور بهتری خواهید گرفت از هر رم ما سه نوع پکیج در اینترنت و سه نوع پکیج در اینترانت داریم.

تمامی منابع سرورها اختصاصی میباشد و کنترل پنل مجازی سازی و کنترل پنل ترافیک مصرفی نیز داده میشود.

اگر I/o شما هم بالا باشه میتوانید هارد های پر سرعت تهیه نمائید برای سرورتون (SSD)

یا حق

EmRa228
August 3rd, 2013, 01:27
پیشنهاد دیگه ای نیست؟ همین دو شرکت؟