ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل حذف اکانت ازریسلر

ftp
July 23rd, 2013, 18:54
سلام دوستان بنده یک مشکلی توی حذف اکانت از ریسلر لین*** whm هست

یک اکانت از توی ریسلر حذف ترمیت کردم و توی اون اکانت چند دامین داشتم و الان یک اکانت جدید هاست ساختم و خواستم اون دامین های که روی اکانت قبلی که ترمیت کردم توی اکانت جدید اد کنم این ارور می ده و توی ریسلر از دایمن که می خوام تضافه کنم هیچ چیزی نموده و گیر داده به دی ا ن اس ها ش و د انس هاش هم ست هست

و این ارور ها موقعه اضافه کردن دایمن در اکانت جدید
Another user owns “nemeseit.ir”. The administrator must remove the DNS zone for “€œnemeseit.irk” if the zone is no longer in use.

می تویند کمک کنید

با تشکر

mad-adwords
July 23rd, 2013, 19:23
وایس بگیر ایی سرو هنوز روی دایمن هست

irnahost.ir
July 23rd, 2013, 20:10
از dns zone دومین حذف شده را پاک کنید

ftp
July 23rd, 2013, 20:43
از dns zone دومین حذف شده را پاک کنید

سلام توی قسمت جایی که گفتید این دایمن نیست بنده گفتم اکانت از توی ریسلر حذف کردم و الان یک اکانت جدید ساختم و می خوام اون دامینی که روی ان اکانت که حذف کردم توی اکانت جدید اد کنم ارور می ده کل دی ان اس های توی whm هم چک کردم هیچ نامی از این دایمن نیست

ولی اروز میده می وقعه اضافه کردن دامنه

penguinsjr
July 24th, 2013, 13:04
ساده ترین و مطمین ترین راهش اینکه...
اگه بک آپ داری و زیاد آپ نکردی سایت ها رو...
بک آپ رو برگردون... بعد قبل از حذف ریسلر ، سایت های زیر مجموعه رو انتقال بده به ریسلر جدید.....

در غیر این صورت مشکل شما سر دی ان اس زون هست که باید بگردید تو اون قسمت و موارد مربوط به اون ریسلر رو پاک کنید....
در غیر این صروت نمی تونی انتقال رو انجام بدی....

نکته: بعضی وقت ها پیش میاد بعد از چند ساعت وقفه، می تونی انتقال رو انجام بدید (به خاطر دی ان اس سرور ها این اتفاق میوفته گاها)