ازین پس تغییرات فقط برای http://www.webhostingtalk.ir/f42/124075/ ارائه خواهد شد.
------------------------------------------------------------------
مفتخرم پلاگین جدید فریر برای ساخت اکانت اتوماتیک در IBsng و تمدید توسط اسکریپت فروشگهای Freer رو معرفی کنم
با استفاده از این ماژول به راحتی می توانید یک فروشگاه کاملا خودکار داشته باشید
این پلاگین کاملا رایگان است و حق کپی رایت تنها برای بنده محفوظ هست، و بنده به هیچ وجه راضی نیستم کپی رایت حذف شود یا این پلاگین مورد فروش قرار گیرد، در صورت مشاهده ، تمام خدمات رایگان خودم رو برای همیشه قطع خواهم کرد. پس لطفا سواستفاده نکنید!
در صورتی که سواستفاده ای مشاهده نشود ، ورژن جدید این پلاگین به زودی با پشتیبانی هم زمان از سی سی منتشر خواهد شد
آموزش استفاده:
1-فایل را دانلود کنید و در پوشه Freer آپلود کنید
2-فایل را از حالت فشرده در بیارید
3-وارد پنل مدیریت شوید و از قسمت افزونه ها، افزونه ibsng را فعال کنید
4-در تنظیمات اطلاعات را وارد نمایید ( مثال برای سرور http://1.1.1.1 )
دقت کنید اسکریپت IBsng باید در لینک زیر باشد
http://1.1.1.1/IBSng/admin/
5-فیلد سوم محصولات باید نام گروه آنها در IBsng باشد ( برای مثال اگر نام گروه 1month است در فیلد سوم محصول 1 ماه بزنید 1month )
(فیلد 1 نام کاربری فیلد 2 کلمه عبور )
6-از هر محصول 1 کارت اضافه کنید ( محتویات کارتها مهم نیست تنها اضافه کنید )
7-از اسکریپت لذت ببرید
8-در صورتی که اسکریپت کار نمیکند حتما cache مرورگر را خالی کنید ( ctrl + f5 )
هشدار ها ( کاملا جدی بگیرید )
1-اگر قالب خود را عوض کردید محتویات template را قبل از اپلود از فایل فشرده حذف کنید و برای قالب خود باید مکانی برای فیلد های نام کاربری کلمه عبور و تمدید قرار دهید
2-بعد از اپلود فایل ها قادر به فروش به تعداد نیستید و تنها خرید کننده میتواند 1 تعداد از کارت سفارش دهد
3-هیچ مسئولیتی در قبال پاک شدن قالب ، پاک شدن محتویات قبلی اسکریپت گرفته نمیشود ، عزیزان با تجربه میتوانند کد ها را چک کنند.
4-این اسکریپت رایگان هست، پشتیبانی ندارد ، لذا در فرستادن پیام در ایمیل ، پیام خصوصی و یاهو جدا خودداری کنید،
5-برای رفع مشکلات تنها در این تایپک مطرح کنید و بنده هیچ وظیفه ای در قبال حل مشکل شما نخواهم داشت.
در ضمن از دوستانی که منابع در اختیار بنده قرار دادند ( سرور ، اموزش های ساخت و اپدیت کاربر در ibsng ) تشکر میکنم
لینک دانلود :
http://ir-prog.ir/ibsng.zip
دانلود اطلاحیه ( در صورتی که safe mode فعال است )
http://www.webhostingtalk.ir/f42/86809/index13.html#post944067
Parti_Baz
July 23rd, 2013, 04:00
پشتکار ایشون واقعا قابل تحسین هست این پلاگین تست شده و کاملا کارکردش تایید میشه امیدوارام کلاهبردارانی که از این راه پولی بالا میکشیدند با دیدن این تایپیک نسلشون منقرض بشه :)
Fire.Boy
July 23rd, 2013, 04:07
دوستان تایید میشن بنده تست کردم واقعا ممنون که رایگانش کردید امیدوارم این اسکریپت راه کلاهبرداری برای سود جویان نشه
تشکر فراوان
tejarathost
July 23rd, 2013, 04:33
کارت خیلی عالیه
انشالله که موفق باشی
bt_sheamus
July 23rd, 2013, 04:48
سلام...
واقعا کارتون عالی هستش!!!
از همه جهت مورد تائید هستن!!!
ممنون از زحماتتون!!!
یا علی
Download
July 23rd, 2013, 04:58
خسته نباشید داره!
خیلی ممنون
poriya_hashie
July 23rd, 2013, 08:01
خیلی ممنون واقعا چیز لازمی هست
فقط 2سوال
1- بنده کد تخفیف رو از شما خریداری کردم با نصب این افزونه مشکلی که نمی خورم؟
2- این امکان هست که فقط یه دسته خاص به ibsng وصل بشه؟ نه همه ی دسته ها!؟
emadneb1
July 23rd, 2013, 10:55
از شما به خاطر به اشتراک گذاشتن نتیجه تلاش و وقتتون مچکرم :53::x
alidini
July 23rd, 2013, 11:42
کارت درسته دادا تاریخ انقضاشون چطوریه چون دیدم توی ای بی سانگ تاریخ انقضا نمیزنه
و این که من از دو ای بی اس ان جی استفاده میکنم که یکیش برا یه محصول هست و دیگری برای محصولی دیگه چیکار باید بکنم برا این قضیه؟؟
cooper47
July 23rd, 2013, 12:04
خیلی ممنون واقعا چیز لازمی هست
فقط 2سوال
1- بنده کد تخفیف رو از شما خریداری کردم با نصب این افزونه مشکلی که نمی خورم؟
2- این امکان هست که فقط یه دسته خاص به ibsng وصل بشه؟ نه همه ی دسته ها!؟
سلام
مشکل ایجاد میشود
فایل index.php رو برای بنده ارسال کنید تا برای شما جداگانه بسازم
کارت درسته دادا تاریخ انقضاشون چطوریه چون دیدم توی ای بی سانگ تاریخ انقضا نمیزنه
و این که من از دو ای بی اس ان جی استفاده میکنم که یکیش برا یه محصول هست و دیگری برای محصولی دیگه چیکار باید بکنم برا این قضیه؟؟
تو ibsng گروه ها رو بسازید ،نام گروه رو در فیلد سروم وارد کنید، تاریخ انقضا بر حسب اولین کانکت محاسبه میشود
safeith
July 23rd, 2013, 13:22
کارتون واقعاً عالی بود ،موفق باشید
felfel
July 23rd, 2013, 15:17
مرسی از زحمتتون
دوستانی ک تست کردن !
من هرکاری میکتم یوزر تو آی بی اس ساخته نمیشه ولی یوزر پس رو نشون میده
آی پی سرور رو همه جوره زدم بدون :/ با :/
اگر سالمه بفرمایید چطوری آدرس سرور رو زدید دوستان؟
آقا این سوال چندتا دیگه هم از دوستان هست
alidini
July 23rd, 2013, 15:29
سلام
مشکل ایجاد میشود
فایل index.php رو برای بنده ارسال کنید تا برای شما جداگانه بسازم
تو ibsng گروه ها رو بسازید ،نام گروه رو در فیلد سروم وارد کنید، تاریخ انقضا بر حسب اولین کانکت محاسبه میشود
اوکی یعنی توی گروه Relative Expiration Date رو مثلا 1 ماه تایین کنیم یا Absolute Expiration Date رو 1 ماه بزارم؟
اون یکی ای بی اس ان جی رو چیکارش کنم؟؟
Parti_Baz
July 23rd, 2013, 15:33
مرسی از زحمتتون
دوستانی ک تست کردن !
منم همچین مشکلی دارم البته اکانت ساخته میشه ولی اکانتی که ساخته میشه user , pass نداره اگر تعداد یوزرهاتونو چک کنید متوجه میشید این مشکل هم از هاست هست
با یه هاست دیگه تست کردم مشکلی نبود حالا کجای هاست این مشکلو ایجاد میکنه منم کلافش شدم
آگونیس
July 23rd, 2013, 15:44
منم همچین مشکلی دارم البته اکانت ساخته میشه ولی اکانتی که ساخته میشه user , pass نداره اگر تعداد یوزرهاتونو چک کنید متوجه میشید این مشکل هم از هاست هست
با یه هاست دیگه تست کردم مشکلی نبود حالا کجای هاست این مشکلو ایجاد میکنه منم کلافش شدم
احتمالا مشکل باید از پورتی که دستور می گیره باشه
ببینید با چه پورتی کار می کنه پورت رو در هاست باز کنید
cooper47
July 23rd, 2013, 15:52
مرسی از زحمتتون
دوستانی ک تست کردن !
مشکلات از هاست هست ( همانطور که در هاست خودم با مشخصاتی که دادید تست کردم )
دقت کنید پلاگین از توابع cURL استفاده میکند و باید فعال باشند در هاست،
اوکی یعنی توی گروه Relative Expiration Date رو مثلا 1 ماه تایین کنیم یا Absolute Expiration Date رو 1 ماه بزارم؟
اون یکی ای بی اس ان جی رو چیکارش کنم؟؟
این دیگه دست شماست، گروه رو چطوری بسازید
چیزی که بنده میدونم reative برای محاسبه از اولین کانکشن هست
منتظر ورژن جدید با ساپورت CC***** باشید
cooper47
July 23rd, 2013, 15:53
احتمالا مشکل باید از پورتی که دستور می گیره باشه
ببینید با چه پورتی کار می کنه پورت رو در هاست باز کنید
ibsng رو پورت 80 هست و مشکل از پورت نیست ،
felfel
July 23rd, 2013, 15:54
دوستان اگر فهمیدن مشکل چیه بگید لطفا برا من یوزر ساخته نمیشه تو آی بی اس همه چی هم سالمه :(
rezaei1374
July 23rd, 2013, 16:35
لینک کمکی اگر بعد ها لینک اصلی بعدا خراب شد
----
با توجه به درخواست استارتر حذف شد
alidini
July 23rd, 2013, 16:42
دوستان من دو تا ای بی اس دارم چطوری میشه به هم وصلشون کرد و توسط یکی از سرور ها به سرور دیگری هم وصل شد؟؟؟
و یا چطوری میتونم سکویید داخل سرور دوم رو همزمان به سرور 1 هم وصل کنم
mandasan
July 23rd, 2013, 17:21
نمیدونم این مشکل رو چی اسمش میزارین
ولی اگه یه اکانت داشته باشیم که 1 ساله باشه. و هنوز هم تموم نشده باشه
میتونی بیایی دوباره 1 ماهه شارژش کنی !
اگه بشه که هنگام تمدید پسورد رو هم چک کنه گزینه خوبی بود یا اینکه چک کنه آیا واقعا تموم شده یا نه.چون گاهی اوقات خیلیا پیدا میشن که اذیت کنن.
alidini
July 23rd, 2013, 18:10
نمیدونم این مشکل رو چی اسمش میزارین
ولی اگه یه اکانت داشته باشیم که 1 ساله باشه. و هنوز هم تموم نشده باشه
میتونی بیایی دوباره 1 ماهه شارژش کنی !
اگه بشه که هنگام تمدید پسورد رو هم چک کنه گزینه خوبی بود یا اینکه چک کنه آیا واقعا تموم شده یا نه.چون گاهی اوقات خیلیا پیدا میشن که اذیت کنن.
ولی اکانت هایی که موجود هستن رو ثبت نمی کنه ها فقط تمدید میکنه
mandasan
July 23rd, 2013, 21:01
ولی اکانت هایی که موجود هستن رو ثبت نمی کنه ها فقط تمدید میکنه
درسته
شما فک کن یکی میاد یه یوزر میخره مثل : ali
بعد یکی دیگه هم میخواد بیاد اکانت بخره راست میاد یوزر رو انتخاب میکنه ali
بعد حواسش هم نباشه ( یا شاید باشه ) میاد تیک تمدید رو انتخاب میکنه
درسته که پسورد یوزر علی عوض نمیشه
ولی تاریخ انقضاش به هم میخوره.
felfel
July 23rd, 2013, 21:09
mandasan (http://www.webhostingtalk.ir/member/79373/) درست میگه ی جواریی
آقا کسی نمیدونه من چیکار کنم که اکانت ساخته شه رو سروم؟
cooper47
July 23rd, 2013, 22:07
لینک کمکی اگر بعد ها لینک اصلی بعدا خراب شد
دوست عزیز، اگر نیاز به لینک کمکی بود و یا سرور بنده جمع شد خودم لینک کمکی میزارم !!!!!!
لطفا پست خودتو پاک کنید،
ممنون،
cooper47
July 23rd, 2013, 22:11
درسته
شما فک کن یکی میاد یه یوزر میخره مثل : ali
بعد یکی دیگه هم میخواد بیاد اکانت بخره راست میاد یوزر رو انتخاب میکنه ali
بعد حواسش هم نباشه ( یا شاید باشه ) میاد تیک تمدید رو انتخاب میکنه
درسته که پسورد یوزر علی عوض نمیشه
ولی تاریخ انقضاش به هم میخوره.
سلام،
متاسفانه چک کردن پسورد کاره اسونی نیست،
بررسی میکنم در اپدیت جدید قرار میدم،
ولی خوب این هم در نظر بگیرید که هرکسی بخواد اذیت کنه باید یه هزینه ای پرداخت کنه ، بنده که حاضر نیستم هزینه بدم تا کسی رو اذیت کنم !
موفق باشید،
mahdy777
July 23rd, 2013, 22:57
سلام واقعا ممنون
من ماژول ارسال ایمیل و هشدار از شما گرفتم
توی قسمت سوم کارت باید می زاشتم 30 (مثلا برای یک ماه)
الان این دو تا با هم تداخل دارن؟
میتونید کاری کنید دو سه تا سرور بتونیم بهش متصل کنیم؟(برای ورژن بعدی منظورم بود)
ممنون
Download
July 23rd, 2013, 23:01
با تشکر مجدد
میخواستم ببینم میشه کاری کرد که هم اتو اکانت ساز باشه هم به صورت معمولی بشه اکانت ساخته را ادد کرد و فروخت؟
cooper47
July 24th, 2013, 19:59
سلام واقعا ممنون
من ماژول ارسال ایمیل و هشدار از شما گرفتم
توی قسمت سوم کارت باید می زاشتم 30 (مثلا برای یک ماه)
الان این دو تا با هم تداخل دارن؟
میتونید کاری کنید دو سه تا سرور بتونیم بهش متصل کنیم؟(برای ورژن بعدی منظورم بود)
ممنون
بله به زودی این امکان اضافه میشه
واسه تغییراتی که گفتید در یاهو پیام دهید تا راه حل رو برای شما اعلام کنم
با تشکر مجدد
میخواستم ببینم میشه کاری کرد که هم اتو اکانت ساز باشه هم به صورت معمولی بشه اکانت ساخته را ادد کرد و فروخت؟
دوست عزیز، اگر نیاز به لینک کمکی بود و یا سرور بنده جمع شد خودم لینک کمکی میزارم !!!!!!
لطفا پست خودتو پاک کنید،
ممنون،
من با توجه به تجربه ی خودم و برای کمک به دوستان که بعد ها مراجعه میکنند اینو میزارم و باتوجه به اینکه مخالف هیچکدوم از قوانین سایت نیست ترجیح میدم لینک بمونه مگر اینکه مدیران تشخیص بدند میتوانند لینک بنده را بردارند
cooper47
July 25th, 2013, 00:25
من با توجه به تجربه ی خودم و برای کمک به دوستان که بعد ها مراجعه میکنند اینو میزارم و باتوجه به اینکه مخالف هیچکدوم از قوانین سایت نیست ترجیح میدم لینک بمونه مگر اینکه مدیران تشخیص بدند میتوانند لینک بنده را بردارند
دوست عزیز
ذکر کردم حق کپی رایت برای بنده محفوظ هست و شما حق باز نشر اون رو ندارید
با این وجود ، به هیچ وجه اپدیت بعدی ریگان منتشر نخواهد شد،
و دوستان دیگر می تونند شکایت اینکه چرا دیگر این پلاگین رایگان منتشر نخواهد شد رو از شما بکنند
بنده در پست ذکر خواهم کرد بابت پست شما این پلاگین رایگان نخواهد شد،
ضمن اینکه بنده به هیچ از کارتون راضی نخواهم بود،
پ.ن: شاید بنده دلم بخواد بعد از مدتی پلاگین رو در معرض عموم قرار ندهم شما حق عمومی کردنش رو نخواهید داشت، متاسفانه در ایران فرهنگ کپی رایت جا نیوفتاده و بعضی ها هر کاری دلشون بخواد انجام میدند
امیدوارم دوستان دیگر مانند شما نباشند و کپی رایت رو رعایت کنند
در جامعه ای مسلمان زندگی میکنیم که نمیدانند حتی این چیزهای کوچیک خلاف دینشون هست
موفق باشید،
Parti_Baz
July 25th, 2013, 02:14
دوست عزیز
و دوستان دیگر می تونند شکایت اینکه چرا دیگر این پلاگین رایگان منتشر نخواهد شد رو از شما بکنند
پ.ن: شاید بنده دلم بخواد بعد از مدتی پلاگین رو در معرض عموم قرار ندهم شما حق عمومی کردنش رو نخواهید داشت، متاسفانه در ایران فرهنگ کپی رایت جا نیوفتاده و بعضی ها هر کاری دلشون بخواد انجام میدند
در جامعه ای مسلمان زندگی میکنیم که نمیدانند حتی این چیزهای کوچیک خلاف دینشون هست
موفق باشید،
دیدی قبل از اینکه بخوای اینو رایگان بزاری چی بهت گفتم ؟ مطمئنم الان پشیمونی
rezaei1374
July 26th, 2013, 02:18
دوست عزیز
موفق باشید،
میتوانستید در پست اول بگویید بازنشر ممنوع است
در هر حال لینک با توجه به این مطلبتون برداشته شد
من فقط و فقط بخاطر اینکه خودم بارها با لینک های خراب مواجه شده بودم اینکارو کردم در هر حال شرمندم و و بنده از شما معذرت میخوام
felfel
July 27th, 2013, 14:29
دوستانی که تست کردند primison ادمیننشون چیه ؟ واسه من
God هست اما یوزر ساخته نمیشه
cooper47
July 27th, 2013, 16:59
دوستانی که تست کردند primison ادمیننشون چیه ؟ واسه من
God هست اما یوزر ساخته نمیشه
باید نام ادمین system باشد
farzadak2010
July 29th, 2013, 14:44
خیلی خیلی ممنون از انتشار دهنده این اسکریپت ، خدا قوت
فقط خیلی حیفه شما که این قد زحمت میکشین ، تمام خدمات و محصولاتتونو تو سایت خودتون نمیزارین
farzadak2010
July 29th, 2013, 14:46
سلام
آیا امکان انتشار این اسکریپت با لینک و کپی رایت خودتون و همین پیج از فروم امکان داره ؟
خیلی ممنون
Download
July 31st, 2013, 02:32
این اسکریپت امکان اینکه یوزر و پسورد دلخواه کاربر وارد کنه و ساخته بشه نداره درسته؟خودش به صورت اتوماتیک به دلخواه خودش میسازه؟
چون من نصب کردم ظاهرش همون فریر معمولی بود!
lvlehrad
July 31st, 2013, 03:53
دوست عزیز
موفق باشید،
این چه طرز برخورد هست ! طوری رفتار میکنید انگار طرف کلاهبرداری کرده یا سودی نسیبش میشه !تو تاپیک خودتون لینک کمکی قرار داده !!!
پ.ن : کسی منکر زحماتی که شما میکشید نمیشه ولی بهتر هست یکم حرفه ای تر برخورد کنید ...اینکه اگر یه شخصی فلان حرکت رو بکنه من دیگه اپدیت نمیکنم و ...خیلی بچگانه هست !به نظر من بهتر بود برای زحمتی که کشیدید هزینه دریافت میکردید بجای اینکه بیاید این شرط های بچگانه رو بزارید
mandasan
July 31st, 2013, 04:38
این اسکریپت امکان اینکه یوزر و پسورد دلخواه کاربر وارد کنه و ساخته بشه نداره درسته؟خودش به صورت اتوماتیک به دلخواه خودش میسازه؟
به جز فایل پلاگین یه پوشه هست به اسم Template
اونارو هم باید جایگزین فایل های قبلی کنی توی محل قرار گرفتن فایل های اسکریپت
cooper47
July 31st, 2013, 11:10
سلام،
این امکان وجود دارد
باید قالب ها رو نیز تغییر دهید
برای قالب اصلی فایل ها موجود هست
اگر قالبتون عوض شده در پست اول هشدار دادم که چیکار باید انجام شود
این چه طرز برخورد هست ! طوری رفتار میکنید انگار طرف کلاهبرداری کرده یا سودی نسیبش میشه !تو تاپیک خودتون لینک کمکی قرار داده !!!
پ.ن : کسی منکر زحماتی که شما میکشید نمیشه ولی بهتر هست یکم حرفه ای تر برخورد کنید ...اینکه اگر یه شخصی فلان حرکت رو بکنه من دیگه اپدیت نمیکنم و ...خیلی بچگانه هست !به نظر من بهتر بود برای زحمتی که کشیدید هزینه دریافت میکردید بجای اینکه بیاید این شرط های بچگانه رو بزارید
سلام دوست عزیز،
شما لطفا پست های قبلی رو نیز بخوانید، بنده به صورت محترمانه درخواست کردم،
سودی برای ایشون نداره ولی همونطور که در پی نوشت ذکر کردم، شاید بنده دلم بخواد بعد از یک مدت دیگر اسکریپت رو در معرض عموم قرار ندهم،
به عنوان نویسنده این حق رو خواهم داشت، ولی ایشون با قرار دادن لینک دیگر بدون اجازه از بنده، این حق رو از بنده گرفت،
بله، کپی رایت از نظر خیلی ها بچه گانه میاد، و بنده در این مورد هیچ نظری نخواهم داد، وقتی متوجه کپی رایت شدید و خواستید بهش احترام بزارید در این مورد با شما بحث خواهم کرد
بنده بهتر میدانم اسکریپت رو رایگان قرار دهم یا خیر،
تنها هدف بنده کمک به دیگران بود، و اینکه از کلاهبرداری های دیگر در این زمینه جلوگیری شود ، که گویا عده ای جنبه کمک ندارند، و به خاطر این عده ، بقیه نیز محروم خواهند شد،
موفق باشید،
cooper47
July 31st, 2013, 11:17
خیلی خیلی ممنون از انتشار دهنده این اسکریپت ، خدا قوت
فقط خیلی حیفه شما که این قد زحمت میکشین ، تمام خدمات و محصولاتتونو تو سایت خودتون نمیزارین
ممنون از پیشنهاد خوبتون،
بنده برای سایت شخصی چیز های زیادی مدنظر دارم و متاسفانه به علت کمبود وقت ازاد و درگیر پروژه های مختلف، همچنان سایت خاصی وجود نخواد داشت،
سلام
آیا امکان انتشار این اسکریپت با لینک و کپی رایت خودتون و همین پیج از فروم امکان داره ؟
خیلی ممنون
انتشار با قرار دادن لینک فروم برای دانلود بلامانع است.
fanix
August 1st, 2013, 05:35
آقا من این پلاگین رو نصب کردم اما توی پرداخت دچار اشکال شده
ممنون میشم تست کنید بگید باید چیکار کنم؟
BEST-PORT (http://bestport80.tk/pay/)
zakerweb
August 1st, 2013, 15:07
برا ویندوز نداری؟
cooper47
August 2nd, 2013, 18:11
آقا من این پلاگین رو نصب کردم اما توی پرداخت دچار اشکال شده
ممنون میشم تست کنید بگید باید چیکار کنم؟
BEST-PORT (http://bestport80.tk/pay/)
گویا در سایتتون اصلا نصب نشده !
برا ویندوز نداری؟
خدمت شما
http://www.webhostingtalk.ir/f42/76609/
zakerweb
August 2nd, 2013, 20:08
این رایگان اون پولی؟
rashed.rafiee
August 2nd, 2013, 21:00
تشکر دوست عزیز تایید میشن
cooper47
August 3rd, 2013, 02:32
این رایگان اون پولی؟
بنده نمیتونم اسکریپتی که به خیلی ها فروختم رو رایگان قرار بدم دوست عزیز،
اون اسکریپت فروخته شده و به هیچ وجه رایگان قرار نمیگیره،
این اسکریپت از اول رایگان فرار گرفت،
amin7x
August 3rd, 2013, 02:54
سلام
پلاگین خوبی بود.
پ.ن : دیگه واجب شد برم curl یاد بگیرم.
safeith
August 5th, 2013, 15:53
لطفاً لینک دانلود را اصلاح بفرمایید
ehsanmoradi404
August 6th, 2013, 17:36
میشه چندتا سایت معرفی کنید که این اکانت ساز اتوماتیکو نصب کردن
shopper
August 7th, 2013, 00:07
این خطا مربوط به کجاست ؟ چکار باید کرد ؟
[06-Aug-2013 18:40:24 Europe/Stockholm] PHP Warning: curl_setopt() [<a href='function.curl-setopt'>function.curl-setopt</a>]: CURLOPT_FOLLOWLOCATION cannot be activated when safe_mode is enabled or an open_basedir is set in /home/shopplac/public_html/autopay/plugins/ibsng.php on line 72
[06-Aug-2013 18:40:24 Europe/Stockholm] PHP Warning: curl_setopt() [<a href='function.curl-setopt'>function.curl-setopt</a>]: CURLOPT_FOLLOWLOCATION cannot be activated when safe_mode is enabled or an open_basedir is set in /home/shopplac/public_html/autopay/plugins/ibsng.php on line 89
[06-Aug-2013 18:42:16 Europe/Stockholm] PHP Warning: curl_setopt() [<a href='function.curl-setopt'>function.curl-setopt</a>]: CURLOPT_FOLLOWLOCATION cannot be activated when safe_mode is enabled or an open_basedir is set in /home/shopplac/public_html/autopay/plugins/ibsng.php on line 72
[06-Aug-2013 18:42:16 Europe/Stockholm] PHP Warning: curl_setopt() [<a href='function.curl-setopt'>function.curl-setopt</a>]: CURLOPT_FOLLOWLOCATION cannot be activated when safe_mode is enabled or an open_basedir is set in /home/shopplac/public_html/autopay/plugins/ibsng.php on line 89
[06-Aug-2013 18:42:16 Europe/Stockholm] PHP Warning: curl_setopt() [<a href='function.curl-setopt'>function.curl-setopt</a>]: CURLOPT_FOLLOWLOCATION cannot be activated when safe_mode is enabled or an open_basedir is set in /home/shopplac/public_html/autopay/plugins/ibsng.php on line 156
[06-Aug-2013 18:42:16 Europe/Stockholm] PHP Warning: curl_setopt() [<a href='function.curl-setopt'>function.curl-setopt</a>]: CURLOPT_FOLLOWLOCATION cannot be activated when safe_mode is enabled or an open_basedir is set in /home/shopplac/public_html/autopay/plugins/ibsng.php on line 131
caspiannets
August 7th, 2013, 01:05
این برای این هست هاست یا سروری که گرفتید curl غیر فعال هست به مدیر بگید براتون فعال کنند
وظیفه curl ارسال دستورات به سرور ها و قابلیت اتصال به آن ها از طریق مختلف می باشد
farzadak2010
August 7th, 2013, 07:36
حالا خوش به حال این آقایون ، همه یه اروری دارن
من اومدم اسکریپت رو نصب کردم اما توی IBSng اتفاقی نمی افته ، فقط توی سایت اکانت اصافه میشه و به یوزر نمایش داده میشه
هیچ اروری هم نمیده متاسفانه کسی میتونه کمکم کنه ؟
فروش اينترنتي شارژ (http://netopen.ir/order/)
safeith
August 7th, 2013, 13:36
میشه چندتا سایت معرفی کنید که این اکانت ساز اتوماتیکو نصب کردن
یک دو سه آپدیت (http://123update.ir)
cooper47
August 7th, 2013, 17:23
حالا خوش به حال این آقایون ، همه یه اروری دارن
من اومدم اسکریپت رو نصب کردم اما توی IBSng اتفاقی نمی افته ، فقط توی سایت اکانت اصافه میشه و به یوزر نمایش داده میشه
هیچ اروری هم نمیده متاسفانه کسی میتونه کمکم کنه ؟
فروش اينترنتي شارژ (http://netopen.ir/order/)
اسکریپت تست شده هست
ادرس سرور رو بدون /IBSNG/admin باید داد
تابع های curl باید فعال باشند
نام کاربری وارد شده باید system باشد
گروه ها باید درست وارد شده باشند
echo.co
August 8th, 2013, 20:27
اسکریپت تست شده هست
ادرس سرور رو بدون /IBSNG/admin باید داد
تابع های curl باید فعال باشند
نام کاربری وارد شده باید system باشد
گروه ها باید درست وارد شده باشند
تابع curl چیه دیگه ؟
و اینکه آیپی خالی وارد کنیم ؟
echo.co
August 8th, 2013, 20:45
وقت خرید این رو میده
Warning: curl_setopt() [function.curl-setopt (http://order.echovp.tk/function.curl-setopt)]: Unable to access in /home/echovpin/public_html/order/plugins/ibsng.php on line 71
Warning: curl_setopt() [function.curl-setopt (http://order.echovp.tk/function.curl-setopt)]: CURLOPT_FOLLOWLOCATION cannot be activated when safe_mode is enabled or an open_basedir is set in /home/echovpin/public_html/order/plugins/ibsng.php on line 72
Warning: curl_setopt() [function.curl-setopt (http://order.echovp.tk/function.curl-setopt)]: CURLOPT_FOLLOWLOCATION cannot be activated when safe_mode is enabled or an open_basedir is set in /home/echovpin/public_html/order/plugins/ibsng.php on line 89
لطفا نام کاربری و پسورد را وارد نمایید.
cooper47
August 9th, 2013, 21:41
تابع curl چیه دیگه ؟
و اینکه آیپی خالی وارد کنیم ؟
وقت خرید این رو میده
Warning: curl_setopt() [function.curl-setopt (http://order.echovp.tk/function.curl-setopt)]: Unable to access in /home/echovpin/public_html/order/plugins/ibsng.php on line 71
Warning: curl_setopt() [function.curl-setopt (http://order.echovp.tk/function.curl-setopt)]: CURLOPT_FOLLOWLOCATION cannot be activated when safe_mode is enabled or an open_basedir is set in /home/echovpin/public_html/order/plugins/ibsng.php on line 72
Warning: curl_setopt() [function.curl-setopt (http://order.echovp.tk/function.curl-setopt)]: CURLOPT_FOLLOWLOCATION cannot be activated when safe_mode is enabled or an open_basedir is set in /home/echovpin/public_html/order/plugins/ibsng.php on line 89
به هاستینگ بگویید curl را فعال کنند
ای پی با http:// شروع خواهد شد
http://1.1.1.1
cdcenterahmadi
August 10th, 2013, 13:28
سلام
پیج 404 میده و تو آدرس بار متن زیر هست
ممنون میشم راهنمایی کنید تا ببینم مشکل از کجاست
http://www.irbestdata.biz/shop/%3Cbr%20/%3E%3Cb%3EWarning%3C/b%3E:%20%20curl_setopt%28%29%20%5B%3Ca%20href=%27f unction.curl-setopt%27%3Efunction.curl-setopt%3C/a%3E%5D:%20CURLOPT_FOLLOWLOCATION%20cannot%20be%20 activated%20when%20safe_mode%20is%20enabled%20or%2 0an%20open_basedir%20is%20set%20in%20%3Cb%3E/home/irbest/public_html/shop/plugins/ibsng.php%3C/b%3E%20on%20line%20%3Cb%3E72%3C/b%3E%3Cbr%20/%3E%3Cbr%20/%3E%3Cb%3EWarning%3C/b%3E:%20%20curl_setopt%28%29%20%5B%3Ca%20href=%27f unction.curl-setopt%27%3Efunction.curl-setopt%3C/a%3E%5D:%20CURLOPT_FOLLOWLOCATION%20cannot%20be%20 activated%20when%20safe_mode%20is%20enabled%20or%2 0an%20open_basedir%20is%20set%20in%20%3Cb%3E/home/irbest/public_html/shop/plugins/ibsng.php%3C/b%3E%20on%20line%20%3Cb%3E89%3C/b%3E%3Cbr%20/%3Egateway.php?random=245571585
با تشکر
cooper47
August 10th, 2013, 23:58
سلام
پیج 404 میده و تو آدرس بار متن زیر هست
ممنون میشم راهنمایی کنید تا ببینم مشکل از کجاست
http://www.irbestdata.biz/shop/%3Cbr%20/%3E%3Cb%3EWarning%3C/b%3E:%20%20curl_setopt%28%29%20%5B%3Ca%20href=%27f unction.curl-setopt%27%3Efunction.curl-setopt%3C/a%3E%5D:%20CURLOPT_FOLLOWLOCATION%20cannot%20be%20 activated%20when%20safe_mode%20is%20enabled%20or%2 0an%20open_basedir%20is%20set%20in%20%3Cb%3E/home/irbest/public_html/shop/plugins/ibsng.php%3C/b%3E%20on%20line%20%3Cb%3E72%3C/b%3E%3Cbr%20/%3E%3Cbr%20/%3E%3Cb%3EWarning%3C/b%3E:%20%20curl_setopt%28%29%20%5B%3Ca%20href=%27f unction.curl-setopt%27%3Efunction.curl-setopt%3C/a%3E%5D:%20CURLOPT_FOLLOWLOCATION%20cannot%20be%20 activated%20when%20safe_mode%20is%20enabled%20or%2 0an%20open_basedir%20is%20set%20in%20%3Cb%3E/home/irbest/public_html/shop/plugins/ibsng.php%3C/b%3E%20on%20line%20%3Cb%3E89%3C/b%3E%3Cbr%20/%3Egateway.php?random=245571585
با تشکر
curl فعال نیست
farzadak2010
August 13th, 2013, 17:01
فروش اينترنتي شارژ (http://www.netopen.ir/order)
توی سایت من همه چیز درسته از system هم استفاده کردم ، ولی باز هم کار نمیده
فقط توی فرییر اکانت میسازه و به مشتری میده ، به سرور IBSng کاری نداره
felfel
August 14th, 2013, 23:56
منم همین مشکل رو داشتم ... ی ادمین دیگه بساز تست کن
farsmovie
August 30th, 2013, 17:53
سلام
واقعا ممنون بابت زحمات شما
من یه مشکل دارم
من هم تنظیمات رو انجام دادم اکانت به درستی در فریر ساخته میشه
ولی در ibs نشون میده که اکانت با مشخصات درخواستی ساخته شده ولی یوزر و پسورد رو نمیزنه
اکانتی هم که ساختی کار نمیکنه
ممنون میشم کمکم کنید
alidini
August 30th, 2013, 18:09
سلام
واقعا ممنون بابت زحمات شما
من یه مشکل دارم
من هم تنظیمات رو انجام دادم اکانت به درستی در فریر ساخته میشه
ولی در ibs نشون میده که اکانت با مشخصات درخواستی ساخته شده ولی یوزر و پسورد رو نمیزنه
اکانتی هم که ساختی کار نمیکنه
ممنون میشم کمکم کنید
تنظیمات گروهی که ساختید رو برسی کنید که Internet Charge داشته باشه
farsmovie
August 30th, 2013, 20:16
salam
internet charj ham dare vali bazam hamin moshkelo dare
shoma mitooni vasam dorostesh koni
ya begi moshkel az kojas?
mamnoon mishan
ariacomp***@yahoo.com
behtash007
September 2nd, 2013, 14:50
یک سوال داشتم . چطور میتونم اکانت های ساخته شده رو در ماه مورد نظر در ibsng قرار دهم مثلا یکماهه در یکماهه ibs قرار بگیرد ؟
farzadak2010
September 2nd, 2013, 15:01
لطفا هاستینگی معرفی کنید که این اسکریپت روش راه اندازی شده و کار کرده
من روی هر هاستی نصب کردم نشد ، به پشتیبانی هم که میگم میگه که به دلایل امنیتی امکان بازکردن پورت 1235 وجود نداره
Download
September 2nd, 2013, 16:15
درود اگر اسکریپت را نصب کنیم کاربرانی که از قبل دی ibs اکانت دارند میتونند تمدید کنند؟
cooper47
September 2nd, 2013, 16:16
یک سوال داشتم . چطور میتونم اکانت های ساخته شده رو در ماه مورد نظر در ibsng قرار دهم مثلا یکماهه در یکماهه ibs قرار بگیرد ؟
-فیلد سوم محصولات باید نام گروه آنها در IBsng باشد ( برای مثال اگر نام گروه 1month است در فیلد سوم محصول 1 ماه بزنید 1month )
لطفا هاستینگی معرفی کنید که این اسکریپت روش راه اندازی شده و کار کرده
من روی هر هاستی نصب کردم نشد ، به پشتیبانی هم که میگم میگه که به دلایل امنیتی امکان بازکردن پورت 1235 وجود نداره
اسکریپت نیازی به پورت 1235 ندارد !
باید curl فعال باشد همین !
cooper47
September 2nd, 2013, 16:17
درود اگر اسکریپت را نصب کنیم کاربرانی که از قبل دی ibs اکانت دارند میتونند تمدید کنند؟
سلام،
بله، در صورتی که فیلد سوم درست ست شده باشد،
-فیلد سوم محصولات باید نام گروه آنها در IBsng باشد ( برای مثال اگر نام گروه 1month است در فیلد سوم محصول 1 ماه بزنید 1month )
hector_k2
September 12th, 2013, 13:25
سلام
من هر کاری که میکنم یوزر ساخته نمیشه داخل IBS پرداخت کامل انجام میشه یوزر و پسورد رو میده به کاربر ولی یوزری داخل IBS ساخته نمیشه
یوزر رو هم عوض کردم پرمیشن رو چک کردم Credit رو چک کردم
نکته جالب اینکه اگه یوزر تکراری وارد کنی بهت پیام خطا نشون میده که این یوزر از قبل وجود داره
پس یعنی چک میکنه داخل IBS رو ولی موندم چرا نمیسازه
داخل فایل error_log خود freer رو که نگاه کرذم به این ادرس public_html/error_log این خاطاها رو داده بود :
[12-Sep-2013 08:15:05 UTC] PHP Warning: curl_setopt() [<a href='function.curl-setopt'>function.curl-setopt</a>]: CURLOPT_FOLLOWLOCATION cannot be activated when safe_mode is enabled or an open_basedir is set in /home/nitrosho/public_html/plugins/ibsng.php on line 72
[12-Sep-2013 08:15:05 UTC] PHP Warning: curl_setopt() [<a href='function.curl-setopt'>function.curl-setopt</a>]: CURLOPT_FOLLOWLOCATION cannot be activated when safe_mode is enabled or an open_basedir is set in /home/nitrosho/public_html/plugins/ibsng.php on line 89
با هاستینگ صحبت کردم گفتن
curl فعال هستش
Safe_Mode هم غیر فعال هستش
خوذم هم فایل .htaccess و PHP.ini v ادیت کردم و safe_mode رو خاموش کردم
برای دیدن کل مشخصات PHP هم یه فایل با کدهای زیر ایجاد کردم
من هر کاری که میکنم یوزر ساخته نمیشه داخل IBS پرداخت کامل انجام میشه یوزر و پسورد رو میده به کاربر ولی یوزری داخل IBS ساخته نمیشه
یوزر رو هم عوض کردم پرمیشن رو چک کردم Credit رو چک کردم
نکته جالب اینکه اگه یوزر تکراری وارد کنی بهت پیام خطا نشون میده که این یوزر از قبل وجود داره
پس یعنی چک میکنه داخل IBS رو ولی موندم چرا نمیسازه
داخل فایل error_log خود freer رو که نگاه کرذم به این ادرس public_html/error_log این خاطاها رو داده بود :
[12-Sep-2013 08:15:05 UTC] PHP Warning: curl_setopt() [<a href='function.curl-setopt'>function.curl-setopt</a>]: CURLOPT_FOLLOWLOCATION cannot be activated when safe_mode is enabled or an open_basedir is set in /home/nitrosho/public_html/plugins/ibsng.php on line 72
[12-Sep-2013 08:15:05 UTC] PHP Warning: curl_setopt() [<a href='function.curl-setopt'>function.curl-setopt</a>]: CURLOPT_FOLLOWLOCATION cannot be activated when safe_mode is enabled or an open_basedir is set in /home/nitrosho/public_html/plugins/ibsng.php on line 89
با هاستینگ صحبت کردم گفتن
curl فعال هستش
Safe_Mode هم غیر فعال هستش
خوذم هم فایل .htaccess و PHP.ini v ادیت کردم و safe_mode رو خاموش کردم
برای دیدن کل مشخصات PHP هم یه فایل با کدهای زیر ایجاد کردم
ibs رو ریستارت کردم حل نشد
در مورد open_basedir هم تیکت زدم به هاستینگ امیدوارم مشکل همین جا باشه
saman-00
September 13th, 2013, 01:54
ممنونم خسته نباشید
m.yMJJ
September 13th, 2013, 07:04
این freer به چه دردی میخوره حالا؟!
یه Search بزنید سریع متوجه میشید :39:
باهاش میشه یه جور فروشگاه ساخت ، مثلا شما اکانت ها رو تعریف میکنی و کاربران میتونن استفاده کنن .
یه سری افزونه هم مثل اضافه کردن بانک ها ، ارسال ایمیل به کاربر بعد از خرید اکانت و ... داره .
فکر میکنم این افزونه هم که در این تاپیک قراره گرفته یکی از اون افزون ها باشه :111:
سایت اصلی این سیستم : Virtual Freer (http://freer.ir/virtual/index.php)
hector_k2
September 14th, 2013, 10:45
صحبت کردم با هاستینگ گفتن :
ببینید طبق بررسی بنده safe mode را به همراه open base نمی توانیم باز کنیم برای شما
سرور های فوق اشتراکی هستند و تنظیمات پیش فرض قابل تغییر نیستند
دوستان من دیگه موندم چیکار کنم !!!!!!
ایا راهی هست ؟
کسی هست که open_basedir هاستش باز باشه ولی مشکلی با اجرا شدن کد نداشته باشه !!!
Download
September 14th, 2013, 15:17
ورژن php هاست 5.3 باشه بهتره یا 5.2 ؟
قابلیت تمدید را میشه برداشت؟ برای نماینده ها!
cooper47
September 14th, 2013, 15:48
ورژن php هاست 5.3 باشه بهتره یا 5.2 ؟
قابلیت تمدید را میشه برداشت؟ برای نماینده ها!
برای اسکریت فرفی ندارد،
برای برداشتن تمدید، علاوه بر ویرایش فایل tpl ، در فایل index.php خط 48 رو به صورت زیر تغییر دهید
if ($data[action] == "payit")
{
$data[update] = null;
DeLtAvPs
September 14th, 2013, 16:01
ممنون از اسکریپت خوبتون
فقط کاش یه مشکل رو یه جور حل میکردید
موقع تمدید اگر یوزر اعتبار باقی داشته باشه با تمدید صفر میشه
اگر یه جوری میشد که اعتبار جدید به قبلی اضافه میشد خیلی خوب بود
میدونید که خیلی از یوزر ها حتی اگر سایت رو با تذکر هم پر کنی باز متوجه نمیشن
cooper47
September 14th, 2013, 18:43
ممنون از اسکریپت خوبتون
فقط کاش یه مشکل رو یه جور حل میکردید
موقع تمدید اگر یوزر اعتبار باقی داشته باشه با تمدید صفر میشه
اگر یه جوری میشد که اعتبار جدید به قبلی اضافه میشد خیلی خوب بود
میدونید که خیلی از یوزر ها حتی اگر سایت رو با تذکر هم پر کنی باز متوجه نمیشن
بله، در نظر داشتم ولی مشکل اینجاست که در ibsng باید absulote کنم زمان رو و همه چی به هم میخوره،
در وافع مشکل این هست که نمیدونم در ibsng چجوری تمدید انجام میشه و بنده با ibsng کار نکردم
شما راه حلی اگر واسه تمدید در ibsng دارید بیان کنید تا ببینم ممکن هست یا خیر
DeLtAvPs
September 14th, 2013, 19:25
نه والا چیزی به ذهنم نمیرسه
اگر رسید حتما در جریان میزارمتون
اما در کل اسکریپت خوب و کارآمدی هستش
ممنون
hector_k2
September 14th, 2013, 19:40
دوستانی که کامل راه اندازی کردن بگن از کجا هاست گرفتن من خیلی با هاسیتنگی که ازش هاست خردیم صحبت کردم نتونستم راضیشون کنم اون
open_basedir غیر فعال کنند یا حداقل هاست من رو move کنن رو یه سرور دیگه
با چنتااز هاسیتینگ های دیگه هم حرف زدم اونها هم با این قضیه مشکل داشتن
خواهشم از دوستانی که کاملا راه اندازی کردن اینکه بگن از کجا هاست گرفتن ماهم بریم از اونجا بخریم
Download
September 14th, 2013, 20:15
بله، در نظر داشتم ولی مشکل اینجاست که در ibsng باید absulote کنم زمان رو و همه چی به هم میخوره،
در وافع مشکل این هست که نمیدونم در ibsng چجوری تمدید انجام میشه و بنده با ibsng کار نکردم
شما راه حلی اگر واسه تمدید در ibsng دارید بیان کنید تا ببینم ممکن هست یا خیر
درود
اتواکانتی که خود فریر داره تا مهلت اکانت تمام نشده قابلیت تمدید نداره. شما هم میتونید همین کار را پیدا سازی کنید تا اکانت تموم نشده قابلیت تمدید را نداشته باشه!
میخواستم ببینم میشه کاری کرد که هم اتو اکانت ساز باشه هم به صورت معمولی بشه اکانت ساخته را ادد کرد و فروخت؟ و هزینش چقدر میشه؟!
امکانش هست تغییراتی در اسکریپت داد نام ادمین system نباشد؟! و هزینه؟!(چون برای نمایندگی میخوام و نباید اسمش system باشه)
تغییرات دیگه ای هم میتونید اعمال کنید؟! مثل بازیابی اکانت و ارسال مجدد اکانت به ایمیل و همچنین مشاهده جزییات و تاریخ انقضا اکانت؟!
cooper47
September 14th, 2013, 23:33
درود
اتواکانتی که خود فریر داره تا مهلت اکانت تمام نشده قابلیت تمدید نداره. شما هم میتونید همین کار را پیدا سازی کنید تا اکانت تموم نشده قابلیت تمدید را نداشته باشه!
میخواستم ببینم میشه کاری کرد که هم اتو اکانت ساز باشه هم به صورت معمولی بشه اکانت ساخته را ادد کرد و فروخت؟ و هزینش چقدر میشه؟!
امکانش هست تغییراتی در اسکریپت داد نام ادمین system نباشد؟! و هزینه؟!(چون برای نمایندگی میخوام و نباید اسمش system باشه)
تغییرات دیگه ای هم میتونید اعمال کنید؟! مثل بازیابی اکانت و ارسال مجدد اکانت به ایمیل و همچنین مشاهده جزییات و تاریخ انقضا اکانت؟!
واسه این امکانات باید منتظر ورژن جدید باشید که امکانات بیشتری خواهد داشت
برای تغییر نام system فایل plugins/ibsng.php رو باز کنید و کلمه system رو جستجو کنید و تغییر بدید ( 2تا system وجود داره)
Download
September 15th, 2013, 01:01
برای هاست علاوه بر فعال بودن تابع curl باید safe mode و open_basedir باز باشه؟!
چیز دیگه ای لازم نداره؟!
cooper47
September 15th, 2013, 21:09
دوستانی که کامل راه اندازی کردن بگن از کجا هاست گرفتن من خیلی با هاسیتنگی که ازش هاست خردیم صحبت کردم نتونستم راضیشون کنم اون
open_basedir غیر فعال کنند یا حداقل هاست من رو move کنن رو یه سرور دیگه
با چنتااز هاسیتینگ های دیگه هم حرف زدم اونها هم با این قضیه مشکل داشتن
خواهشم از دوستانی که کاملا راه اندازی کردن اینکه بگن از کجا هاست گرفتن ماهم بریم از اونجا بخریم
برای هاست علاوه بر فعال بودن تابع curl باید safe mode و open_basedir باز باشه؟!
چیز دیگه ای لازم نداره؟!
بنده اسکریپت رو رو safe mode تست کردم موردی نداشت
هاست تست شده : hostine.net
Download
September 16th, 2013, 02:49
من نصب کردم ولی هر یوزر وارد می کنم ارور زیر را میده در صورتی که اصلا اون یوزر وجود نداره! ولی تیک تمدید را که میزنم به درگاه متصل میشه و مشکلی نداره!
نام کاربری انتخابی موجود هست اگر قصد تمدید اکانت را دارید تیک تمدید را انتخاب کنید
cooper47
September 16th, 2013, 18:07
من نصب کردم ولی هر یوزر وارد می کنم ارور زیر را میده در صورتی که اصلا اون یوزر وجود نداره! ولی تیک تمدید را که میزنم به درگاه متصل میشه و مشکلی نداره!
نام کاربری انتخابی موجود هست اگر قصد تمدید اکانت را دارید تیک تمدید را انتخاب کنید
سلام و حسته نباشید
وقتی ای \یغام همیشه میاد واسه اینه که به سرور وصل نمیشه اصلا
چک کنید ادرس وارد شده بدون IBSng\admin باشه فقط http و ای \ی باشه با / اخر
alidini
September 24th, 2013, 23:13
دادا من نمیدونم چرا الان که هاست سرور رو عوض کردم بعضی وقتا که اقدام به خرید میکنم خودم یوزر و پسورد رو وارد کردم ولی موقع زدن دکمه پرداخت مینویسه
اینو الان توی کروم میاره ولی وقتی با فایر فاکس میرم مشکلی نداره
cooper47
September 25th, 2013, 15:44
دادا من نمیدونم چرا الان که هاست سرور رو عوض کردم بعضی وقتا که اقدام به خرید میکنم خودم یوزر و پسورد رو وارد کردم ولی موقع زدن دکمه پرداخت مینویسه
اینو الان توی کروم میاره ولی وقتی با فایر فاکس میرم مشکلی نداره
cache مرورگر هست، ctrl + f5 رو بزنید درست میشه
DeLtAvPs
September 26th, 2013, 19:18
داداش مجدد بابت این برنامه تشکر میکنم
میگم الان من یه مشکلی دارم
قبلا لیست اکانت ها رو که میساختم همیشه داشتم و اگر مثلا بک آپ ای بی اس رو ری استور میکردم و مثلا 1000 تا یوزر نبود سریع از اون فایل میساختم
الان مشکل من اینجاست که چون یوزر ها رو خود مشتری ها میسازن و همه توی فرییر ذخیره میشه نمیشه یه لیست دقیق داشت
چه طوری میشه لیست یوزر و پسورد رو با فرمت ذخیره انبود ای بی اس استخراج کرد؟
اینجوری میشه هر شب لیست ها رو استخراج و ذخیره کرد
trueenzo
October 2nd, 2013, 13:25
سلام
خیلی ممنون
همه چی اوکی هست ظاهرا
غیر از تمدید
که چه برای یوزرهایی که با خود اسکریپت درست شده
چه یوزرهای قدیم
بعد از زدن دکمه پرداخت
در آدرس بار
بعد از آدرس سایت این کد اضافه می شود
/<pre><b>Could not generate update query. Make sure that data array is defined correctly.</b></pre>gateway.php?random=1
و این صفحه می آید
Page Not Found
The page you are looking for might have been removed, had its name changed, or is temporarily unavailable. Please try the following:
If you typed the page address in the Address bar, make sure that it is spelled correctly.
Click the Back button in your browser to try another link.
Use a search engine like Google to look for information on the Internet.
مثل این است که
برای ارسال درخواست در اسکریپت مشکلی هست
============
یک مورد دیگر
یوزر مسنجر که برای پشتیبانی تعریف می شود را همیشه آفلاین نمایش می دهد
و آیا امکان اضافه کردن یوزر پشتیبانی دیگر هم هست؟
ممنون
TakFarsCom
October 28th, 2013, 10:09
سلام
ممنون از بابت این برنامه
منتها یه سوال
من ibs رو رو پورت دیگه ای به غیر 80 زدم ... حالا اینجا تو کانفیگ آدرس سرور رو چجوری باید وارد کنم ؟
هرچی میزنم کار نمی کنه
TakFarsCom
October 31st, 2013, 22:26
کل مشکل تو مقدار متغیر url هست
$url = $this->ip . '/IBSng/admin/plugins/edit.php'
حالا سوال اینجاست که چجوری پورت رو بهش داد
زمان تعریف ip بیایم اینجوری آدرس بدیم : takfars.com:6060 ??
مشکل من اینجاست که کار php رو نمی دونم چجوریه .. متوجه پورت میشه وقتی اینجوری بهش پاس بدیم ؟؟ یا گیج میشه ؟
اینجوری آدرس دادم گیج میزد
علت گیج زدن بخاطر این مدل آدرس دادن بوده ؟
اگه همه جا بصورت ثابت بیام آدرس بدم بهش
مثلا
$url = http://takfars.com:6060/IBSng/admin/plugins/edit.php
اگه اینجوری کار می کنه بشینم ادیت کنم ..
نمی دونم والا
یه راهنمایی بکن لطفا
TakFarsCom
November 5th, 2013, 15:47
حداقل می تونستین بگین نمیدونم
cooper47
November 5th, 2013, 19:46
حداقل می تونستین بگین نمیدونم
سلام دوست عزیز
مسلما ارسال پیام های کوتاه در این تایپک اسپم هست و وقتی بنده پستی میزنید ایمیلی دریافت میکنید ،و اگر راه حل داشتم حتما عنوان میکنم،
با این وجود اگر واقعا نیاز هست،
بنده هیچ راه حلی ندارم و نمیدونم
موفق باشید،
DeLtAvPs
November 9th, 2013, 10:14
یه مشکلی که این پلاگین داره عدم کد کردن اطلاعات سرور به دیتابیس هستش
مثلا اگر یه هکر بتونه هاست و یا خود فرییر رو هک کنه چون اطلاعات سرور که وارد فرییر شده کد نشده میتونه به ای بی اس هم دسترسی کامل داشته باشه
به نظرتون میشه راهی برای این مورد پیدا کرد؟
php dady
November 9th, 2013, 14:16
شما فایل پی اچ پی رو کد کنید تا کسی به اطلاعاتش دسترسی نداشته باشه.
DeLtAvPs
November 9th, 2013, 14:35
شما فایل پی اچ پی رو کد کنید تا کسی به اطلاعاتش دسترسی نداشته باشه.
مهندس جان بحث روی فرییر نیست که فایلش رو کد کنیم
روی ماژولی هستش که اطلاعات رو دیتابیس میره و منم دقیقا به این مورد کد کردن یا همون Md5 اشاره کردم!!
TakFarsCom
November 9th, 2013, 18:23
والا من که خودم مشکلم هنوز با این ماژول حل نشده
منتها اطلاعات رو تو دیتابیس بخش پلاگین میریزه
کافیه مثل قسمت کارت ها .. براش رمز کدگذازی گذاشت
یا راحت تر اینکه md5 کنی و ذخیره کنی و بعدم md5 بخونه
cooper47
November 15th, 2013, 00:05
یه مشکلی که این پلاگین داره عدم کد کردن اطلاعات سرور به دیتابیس هستش
مثلا اگر یه هکر بتونه هاست و یا خود فرییر رو هک کنه چون اطلاعات سرور که وارد فرییر شده کد نشده میتونه به ای بی اس هم دسترسی کامل داشته باشه
به نظرتون میشه راهی برای این مورد پیدا کرد؟
سلام،
اطلاعات در قسمت پلاگین های فریر ذخیره میشه،
اگر اطلاعات کد شده داخل دیتابیس قرار بگیرند پلاگین های دیگه به مشکل میخورند،
نمیشه یک پلاگین رو کد شده بریزیم، همه پلاگین ها باید کد شده قرار بگیرند،
در ضمن، کد شدن در دیتابیس با کلید انجام میشه، و کلید اون در فایل configuration.php در فریر با نام salt موجود هست،
مسلما کسی بخواهد اطلاعات رو از دیتابیس برداره دسترسی به این فایل هم داره و مسلما اطلاعات های کارت های شما هم که کد شده وارد دیتابیس میشود امنیتی نخواهد داشت،
مهندس جان بحث روی فرییر نیست که فایلش رو کد کنیم
روی ماژولی هستش که اطلاعات رو دیتابیس میره و منم دقیقا به این مورد کد کردن یا همون Md5 اشاره کردم!!
والا من که خودم مشکلم هنوز با این ماژول حل نشده
منتها اطلاعات رو تو دیتابیس بخش پلاگین میریزه
کافیه مثل قسمت کارت ها .. براش رمز کدگذازی گذاشت
یا راحت تر اینکه md5 کنی و ذخیره کنی و بعدم md5 بخونه
md5 کدگذاری یک طرفست،
رمزی که md5 شد قابل برگشت نیست،
مسلما اسکریپت به یوزر پسورد نیاز داره و وقتی md5 بشه ، نمیتوان دیکد کرد،
سلام به همه دوستای گل بخصوص داداش عزیزم که زحمت کشیده این پلاگین رو رایگان قرار داده :53::53::53::53:
فقط یه مشکل دارم که اونم وقتی خرید انجام میشه نام کاربری و رمزی که خریدار وارد کرده تو IBSng ساخته نمیشه ، واضح تر بگم ساخته میشه ولی جای نام کاربری و رمز عبور خالی هستش در IBSng
لطفا راهنمایی کنید
سلام،
فایل ها رو کامل جابجا کردید ؟
ممکن هست قالبتون مشکل داشته باشه، ( در صورتی که از فایلی که برای قالب دادم استفاده نکردید)
در غیر این صورت راه حلی به ذهنم نمیرسه
cooper47
November 15th, 2013, 21:00
فایل هایی که شما گذاشتین رو ما استفاده کردیم، من به اسم فیلد ها شک دارم
داداش این کلا فایلی هستش که ما استفاده میکنیم آقایی کن ببین مشکلش کجاست ! البته فایل کلی هستش می تونن بعد از چک کردن شما دوستای دیگه هم ازش استفاده کنن
http://weup.ir/uploads/1384591682741.zip
مرسی
فایل هایی که دادید مشکلی نداره و همه اون ها درسته
یوزر و پسورد در index.php پردازش میشود
centralhop
November 25th, 2013, 06:25
سلام من فایل index.php رو ادیت کردم و کد زیر رو تغییر دادم ولی خود به خود کد ها به حالت اول بر میگرده . این شدنیه ؟ یا من اشتباه می کنم
if ($data[action] == "payit")
{
$data[update] = null;
centralhop
November 25th, 2013, 06:29
الان هم این اررو رو میده
Parse error: syntax error, unexpected $end in
/home/User123/public_html/index.php on line 182
TakFarsCom
November 26th, 2013, 17:20
یکی از دوستان چک کرد گفت این ارور هارو میده
curl_setopt() [<a href='function.curl-setopt'>function.curl-setopt</a>]: CURLOPT_FOLLOWLOCATION cannot be activated when safe_mode is
[17-Nov-2013 00:10:59 Asia/Tehran] PHP Warning: curl_setopt() [<a href='function.curl-setopt'>function.curl-setopt</a>]: CURLOPT_FOLLOWLOCATION cannot be activated when safe_mode is enabled or an open_basedir is set in /home/wefunir/public_html/azadport.tk/ebuy/plugins/ibsng.php on line 131
مشکل از کجاست ؟
منم الان دقیقا این مشکل رو دارم که میگه :
Warning: curl_setopt(): CURLOPT_FOLLOWLOCATION cannot be activated when safe_mode is enabled or an open_basedir is set in /home/u228872745/public_html/plugins/ibsng.php on line 72
Warning: curl_setopt(): CURLOPT_FOLLOWLOCATION cannot be activated when safe_mode is enabled or an open_basedir is set in /home/u228872745/public_html/plugins/ibsng.php on line 89
که دقیقا منظورش اینجاست : curl_setopt($this->handler, CURLOPT_FOLLOWLOCATION, true);
سلام دوستان
حدودا 2سال میشه از فرییر استفاده میکنم
مدتی هست بعد از خرید اکانت مشخصات اکانت برای مشتری ایمیل نمیشه.
با میزبان هاست تماس گرفتم و همچنین تست ایمیل انجام دادم مشکل از هاست نبود.
مشکل از کجا میتونه باشه ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید.
salem
November 27th, 2013, 12:21
salam mamnon misham yahoo id bedin darkhasti dashtam azaton.tnx
TakFarsCom
November 28th, 2013, 14:19
من نمیگم که اسکریپت مشکل داره
چون خودم حداقل در حد یه برنامه نویس ساده که هستم :D
منتها کار با cURL کلا دیگه هیج جا انجام نمیشه ... و از framework جدید استفاده می کنند
که از این مدل دردسر ها نداشته باشه
منتها تبدیل این کد به اون
رسما مثل از اول نوشتن می کنه
حالا مجبوریم ببینیم دقیقا مشکل این اررور چیه و با کجای هاست مشکل داره
farzadak2010
November 28th, 2013, 15:00
ببینید
توی اکثر هاست ها تمام پورت ها بسته شده و هاست روی حالت Safe_mode هست
در این حالت برنامه شما فقط به وسیله پورت های 80 و 443 میتونه با خارج از هاست ارتباط برقرار کنه
در صورتی که پورت IBSng 1235 هست ، راه حل این مشکل تعویض پورت 1235 به 443 هست که ممکن نیست
من قبلا برای نوشتن اکانت ساز اتوماتیک CCP_ro_xy چنین مشکلی داشتم و با تعویض پورت حل شد
TakFarsCom
November 28th, 2013, 21:07
ببینید
توی اکثر هاست ها تمام پورت ها بسته شده و هاست روی حالت Safe_mode هست
در این حالت برنامه شما فقط به وسیله پورت های 80 و 443 میتونه با خارج از هاست ارتباط برقرار کنه
در صورتی که پورت IBSng 1235 هست ، راه حل این مشکل تعویض پورت 1235 به 443 هست که ممکن نیست
من قبلا برای نوشتن اکانت ساز اتوماتیک CCP_ro_xy چنین مشکلی داشتم و با تعویض پورت حل شد
خوب بالاخره چی شد ؟
الان یه برنامه دیگه هست که داره میفروشن و ادعا می کنه کار می کنه
یعنی اونم کار نمی کنه ؟
راه حلی نداره این قضیه ؟
centralhop
November 30th, 2013, 22:39
رو هاست من به خوبی کار میکنه
centralhop
November 30th, 2013, 22:55
این مشکل برا چیه رو یه سایت این ارور رو میده رو یه سایت هیچ اروری نمیده
خط 103
$error .= 'نام کاربری انتخابی موجود هست اگر قصد تمدید اکانت را دارید تیک تمدید را انتخاب کنید<br />';
17023
cooper47
November 30th, 2013, 23:51
این مشکل برا چیه رو یه سایت این ارور رو میده رو یه سایت هیچ اروری نمیده
خط 103
$error .= 'نام کاربری انتخابی موجود هست اگر قصد تمدید اکانت را دارید تیک تمدید را انتخاب کنید<br />';
http://www.webhostingtalk.ir/attachments/f42/17023-%D8%A7%DA%A9%D8%A7%D9%86%D8%AA-%D8%B3%D8%A7%D8%B2-%D8%A7%D8%AA%D9%88%D9%85%D8%A7%D8%AA%DB%8C%DA%A9-ibsng-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D9%81%D8%B1%DB%8C%D8%B1-freer-%D8%B1%D8%A7%DB%8C%DA%AF%D8%A7%D9%86-1-gif
در صورتی که نتونه به سرور ibsng وصل شه این اررور رو میده یا در صورتی که اکانت درخواستی موجود باشه
666regab
December 11th, 2013, 12:15
سلام . بنده از این پلاگین استفاده می کنم ولی چند تا خطا می ده :
1- موقعی که کاربر جدید می خواد ثبت کنه خطای زیر رو می ده :
17209
با اینکه چنین نام کاربری و پسورد در ibs نیست .
وقتی گزینه تمدید رو می زنم پرداخت انجام می شه اما کاربری ایجاد نمی کنه و پس از پرداخت و بازگشت به صفحه این خطاها رو نمایش می ده:
Warning: curl_setopt() [function.curl-setopt (http://freer.araztm.ir/function.curl-setopt)]: CURLOPT_FOLLOWLOCATION cannot be activated when safe_mode is enabled or an open_basedir is set in /home/araztm/public_html/freer/plugins/ibsng.php on line 72
Warning: curl_setopt() [function.curl-setopt (http://freer.araztm.ir/function.curl-setopt)]: CURLOPT_FOLLOWLOCATION cannot be activated when safe_mode is enabled or an open_basedir is set in /home/araztm/public_html/freer/plugins/ibsng.php on line 89
Warning: curl_setopt() [function.curl-setopt (http://freer.araztm.ir/function.curl-setopt)]: CURLOPT_FOLLOWLOCATION cannot be activated when safe_mode is enabled or an open_basedir is set in /home/araztm/public_html/freer/plugins/ibsng.php on line 191
Warning: curl_setopt() [function.curl-setopt (http://freer.araztm.ir/function.curl-setopt)]: CURLOPT_FOLLOWLOCATION cannot be activated when safe_mode is enabled or an open_basedir is set in /home/araztm/public_html/freer/plugins/ibsng.php on line 215
الان مشکل از کجاست و چطوری باید حلش کنم .تو تنظیماتم که ادرس ای بی اس رو دادم :
http://IP/IBSng/admin
البته این شکلی هم دادم که خطا داد :
http://IP/IBSng/admin/
cooper47
December 11th, 2013, 20:29
سلام . بنده از این پلاگین استفاده می کنم ولی چند تا خطا می ده :
1- موقعی که کاربر جدید می خواد ثبت کنه خطای زیر رو می ده :
http://www.webhostingtalk.ir/attachments/f42/17209-%D8%A7%DA%A9%D8%A7%D9%86%D8%AA-%D8%B3%D8%A7%D8%B2-%D8%A7%D8%AA%D9%88%D9%85%D8%A7%D8%AA%DB%8C%DA%A9-ibsng-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D9%81%D8%B1%DB%8C%D8%B1-freer-%D8%B1%D8%A7%DB%8C%DA%AF%D8%A7%D9%86-untitled-jpg
با اینکه چنین نام کاربری و پسورد در ibs نیست .
وقتی گزینه تمدید رو می زنم پرداخت انجام می شه اما کاربری ایجاد نمی کنه و پس از پرداخت و بازگشت به صفحه این خطاها رو نمایش می ده:
Warning: curl_setopt() [function.curl-setopt (http://freer.araztm.ir/function.curl-setopt)]: CURLOPT_FOLLOWLOCATION cannot be activated when safe_mode is enabled or an open_basedir is set in /home/araztm/public_html/freer/plugins/ibsng.php on line 72
Warning: curl_setopt() [function.curl-setopt (http://freer.araztm.ir/function.curl-setopt)]: CURLOPT_FOLLOWLOCATION cannot be activated when safe_mode is enabled or an open_basedir is set in /home/araztm/public_html/freer/plugins/ibsng.php on line 89
Warning: curl_setopt() [function.curl-setopt (http://freer.araztm.ir/function.curl-setopt)]: CURLOPT_FOLLOWLOCATION cannot be activated when safe_mode is enabled or an open_basedir is set in /home/araztm/public_html/freer/plugins/ibsng.php on line 191
Warning: curl_setopt() [function.curl-setopt (http://freer.araztm.ir/function.curl-setopt)]: CURLOPT_FOLLOWLOCATION cannot be activated when safe_mode is enabled or an open_basedir is set in /home/araztm/public_html/freer/plugins/ibsng.php on line 215
الان مشکل از کجاست و چطوری باید حلش کنم .
تو تنظیماتم که ادرس ای بی اس رو دادم :
http://IP/IBSng/admin
البته این شکلی هم دادم که خطا داد :
http://IP/IBSng/admin/
تمام دوستان،
در صورتی که این مشکل رو دارید فایل زیر رو تو پوشه ی plugins اپلود کنید
ممنون . این قسمت پیشوند و حداقل و حداکثر چیه و چی باید بزارم ؟
البته بدون اعمال این سه گزینه بازم خطای :
رو می ده .
cooper47
December 11th, 2013, 21:47
ممنون . این قسمت پیشوند و حداقل و حداکثر چیه و چی باید بزارم ؟
البته بدون اعمال این سه گزینه بازم خطای :
رو می ده .
لینک تصحیح شد
666regab
December 11th, 2013, 21:54
شرمنده دوست عزیز ولی بازم خطای تکراری بودن نام کاربری رو می ده
cooper47
December 11th, 2013, 22:49
شرمنده دوست عزیز ولی بازم خطای تکراری بودن نام کاربری رو می ده
باید نام کاربری system رو بزنید
برای لینک سرور لینک به رو بدون /IBSng/admin/ بزنید با http://
DeLtAvPs
December 11th, 2013, 22:52
داداش من ازت کد تخفیف رو خریدم
هر کاری کردم نشد کد تخفیف رو با اکانت ساز با هم استفاده کنم
باید چیکار کنم؟
TakFarsCom
December 11th, 2013, 22:54
با تابع curl_setopt مشکل پورت هم حل میشه ؟؟ یا فقط با پورت 80 کار می کنه ؟؟
چون من IBsng رو رو پورت 8080 گذاشتم .. چون با inet به مشکل می خوردم رو پورت 80 ...
666regab
December 11th, 2013, 23:07
باید نام کاربری system رو بزنید
برای لینک سرور لینک به رو بدون /IBSng/admin/ بزنید با http://
بنده بدین شکل می زنم اما دوباره خطای تکراری بودن رو میده
http://www.webhostingtalk.ir/attachments/f42/17212-%D8%A7%DA%A9%D8%A7%D9%86%D8%AA-%D8%B3%D8%A7%D8%B2-%D8%A7%D8%AA%D9%88%D9%85%D8%A7%D8%AA%DB%8C%DA%A9-ibsng-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D9%81%D8%B1%DB%8C%D8%B1-freer-%D8%B1%D8%A7%DB%8C%DA%AF%D8%A7%D9%86-untitled-jpg
cooper47
December 11th, 2013, 23:09
داداش من ازت کد تخفیف رو خریدم
هر کاری کردم نشد کد تخفیف رو با اکانت ساز با هم استفاده کنم
باید چیکار کنم؟
میل خریدتون رو ریپلای کنید و مشکل رو از میل رفع کنید
با تابع curl_setopt مشکل پورت هم حل میشه ؟؟ یا فقط با پورت 80 کار می کنه ؟؟
چون من IBsng رو رو پورت 8080 گذاشتم .. چون با inet به مشکل می خوردم رو پورت 80 ...
وقتی پورت رو عوض میکنید در ادرس باید :8080 اضافه کنید
دقت کنید باید پورت 8080 باز باشه که اصولا باز نیست رو هاست های اشتراکی
مثلا پورت رو بزارید رو 2082 که پورت سی پنل هست
666regab
December 12th, 2013, 00:22
بدون ibsng/admin هم همون خطا رو میده >
freshboy
December 26th, 2013, 22:29
سلام دادا
من اگه از یه جا پنل نمایندگی داشته باشم و بخوام این ماژول رو بزنم ، اگه یوزرنیم system نباشه میشه؟
cooper47
December 27th, 2013, 18:20
سلام دادا
من اگه از یه جا پنل نمایندگی داشته باشم و بخوام این ماژول رو بزنم ، اگه یوزرنیم system نباشه میشه؟
فایل ibsng.php رو باز کنید کلمه system رو به نام کاربری جدید در کل فایل تغییر دهید
abas002
January 1st, 2014, 01:15
سلام.من IBSng رو نصب کردم.
فقط یه مشکل دارم که اونم وقتی خرید انجام میشه نام کاربری و رمزی که خریدار وارد کرده تو IBSng ساخته نمیشه ،یعنی یوزر نیم و پسورد فقط برای خریدار ساخته میشه ولی جای نام کاربری و رمز عبور خالی هستش در IBSng.انگار نه انگار که یوزر نیم و پسوردی ساخته شده در IBSng
لطفا راهنمایی کنید.ممنون
cooper47
January 1st, 2014, 20:56
سلام.من IBSng رو نصب کردم.
فقط یه مشکل دارم که اونم وقتی خرید انجام میشه نام کاربری و رمزی که خریدار وارد کرده تو IBSng ساخته نمیشه ،یعنی یوزر نیم و پسورد فقط برای خریدار ساخته میشه ولی جای نام کاربری و رمز عبور خالی هستش در IBSng.انگار نه انگار که یوزر نیم و پسوردی ساخته شده در IBSng
لطفا راهنمایی کنید.ممنون
فایل error_log رو چک کنید ببینید مشکلی توش هست یا خیر،
اطلاعات ورودی خودتونو چک کنید
abas002
January 2nd, 2014, 14:13
این فایل error_logکجاست؟
cooper47
January 3rd, 2014, 03:16
این فایل error_logکجاست؟
در پوشه فریر
abas002
January 3rd, 2014, 11:22
همچین فایلی تو فایل فریر نیس.اصلا همچین فایلی روی هاستم نیست.
ما برای اینکه مشتری یوزرنیم و پسورد دلخواهش رو اضافه کنه چند خط به اسکریپت اضافه کردیم.ممکنه مشکل از این باشه؟
کسی هست بتونه کمک کنه؟
cooper47
January 3rd, 2014, 11:43
ببنید شما لرورر دارید، ممکمنه هاستینگ کاری کرده این فایل ساخته شه، اگه نیست باید متنن ارورر رو پیدا کنید
abas002
January 3rd, 2014, 11:46
ببنید شما لرورر دارید، ممکمنه هاستینگ کاری کرده این فایل ساخته شه، اگه نیست باید متنن ارورر رو پیدا کنید
کسی هست بتونه درستش کنه؟
centralhop
January 4th, 2014, 09:46
کسی نمی دونه هر محصول رو چطوری میشه به یه ibsng جدا وصل کرد ؟
cooper47
January 4th, 2014, 23:18
کسی نمی دونه هر محصول رو چطوری میشه به یه ibsng جدا وصل کرد ؟
اگه منظورتون سرور جدا هست، شدنی نیست
اگر گروه جدا هست باید فیلد 3 همنام با اسم گروه باشه
hamidreza2155
January 8th, 2014, 21:57
ما از کجا یک قالبی بیاریم که قسمت نام کاربری و رمز عبور داشته باشه ؟؟؟
sherzad
January 9th, 2014, 18:19
سلام
دوست عزیز خیلی ممنون از پلاگین عالیتون
من پلاگین رو نصب کردم و بدون مشکل کار کردد خرید انجام شد اما یوزر و پسورد توی IBSng ساخته نشد
میخواستم بدونم علتش چیه
من آدرس رو درست وارد کردم
گروهش رو هم درست وارد کردم اما بعد از خرید یوزر و پسورد توی IBSng ساخته نمیشه
cooper47
January 10th, 2014, 16:01
سلام
دوست عزیز خیلی ممنون از پلاگین عالیتون
من پلاگین رو نصب کردم و بدون مشکل کار کردد خرید انجام شد اما یوزر و پسورد توی IBSng ساخته نشد
میخواستم بدونم علتش چیه
من آدرس رو درست وارد کردم
گروهش رو هم درست وارد کردم اما بعد از خرید یوزر و پسورد توی IBSng ساخته نمیشه
خطای در فایل error_log موجود نیست ؟
ادرس رو با http بدون /IBsng وارد کردید ؟
یوزر وارد شده system هست ؟
sherzad
January 10th, 2014, 19:15
تو هاست گشتم فایلی به اسم error_log رو پیدا نکردم
آدرس رو هم اینجوری وارد کردم
http://****
بدون /IBsng وارد کردم
اگه منظورتون از system یوزرنیم ورود به ibsng ؟ نه اسم یوزر یه چیز دیگست
برای تغییر system همون طور که خودتون توی پست های قبلی گفتید باید فایل plugins/ibsng.php رو باز کنم و 2 تا کلمه system رو تغییر بدم درسته؟
sherzad
January 12th, 2014, 12:15
درست کار کرد هم خرید و هم ساختن یوزر :)
ولی یه سوال میشه یه کاری کرد که به صورت خودکار Absolute Expiration Date هم تنظیم بشه؟
Al2ash
January 13th, 2014, 07:18
سلام من نصب کردم و درست عمل میکنه همه چیز ، فقط یک مشکل دارم اون هم اینه که وقتی توی صفحه به کاربر پیغام موفقیت آمیز بودن پرداخت و همینطور مشخصات سرویسش رو نشون میده اون بالا یک پیغام ارور میده Curl رو هم فعال کردم ولی باز این پیغام میاد
این هم عکسش :
17938
safeith
January 13th, 2014, 08:42
اگر همه چی درست عمل می کنه نمایش پیام های خطای پی اچ پی را در هاستینگ غیر فعال کنید
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
hassanshaikhi
January 14th, 2014, 18:58
تمام دوستان،
در صورتی که این مشکل رو دارید فایل زیر رو تو پوشه ی plugins اپلود کنید
PHP Warning: curl_setopt() [<a href='function.curl-setopt'>function.curl-setopt</a>]: Unable to access in /home3/*/public_html/plugins/ibsng.php on line 71
خط 71 رو حذف کردم بعد از پرداخت دوباره این ارور رو داد
Warning: curl_setopt() expects parameter 1 to be resource, null given in /home3/*/public_html/plugins/ibsng.php on line 221
ولی با وجود این اکانت توی سرور IBSng درست ساخته شده بود.
این دو خط رو که حذف کردم اگه نباشن مشکلی پیش نمیاد؟
مرسی دوست عزیز از اینکه این اسکریپت رایگان در اختیار قرار دادید .
Sent from my HTC One using Tapatalk
cooper47
January 17th, 2014, 21:03
تو هاست گشتم فایلی به اسم error_log رو پیدا نکردم
آدرس رو هم اینجوری وارد کردم
http://****
بدون /IBsng وارد کردم
اگه منظورتون از system یوزرنیم ورود به ibsng ؟ نه اسم یوزر یه چیز دیگست
برای تغییر system همون طور که خودتون توی پست های قبلی گفتید باید فایل plugins/ibsng.php رو باز کنم و 2 تا کلمه system رو تغییر بدم درسته؟
سلام
بله درسته،
والا نمیدونم،
اکانت رو ببنید چک میکنه موجود هست یا نه؟
درست کار کرد هم خرید و هم ساختن یوزر :)
ولی یه سوال میشه یه کاری کرد که به صورت خودکار Absolute Expiration Date هم تنظیم بشه؟
من نمیدونم absolute به چه دردی میخوره
بیشتر توضیح بدید
سلام من نصب کردم و درست عمل میکنه همه چیز ، فقط یک مشکل دارم اون هم اینه که وقتی توی صفحه به کاربر پیغام موفقیت آمیز بودن پرداخت و همینطور مشخصات سرویسش رو نشون میده اون بالا یک پیغام ارور میده Curl رو هم فعال کردم ولی باز این پیغام میاد
این هم عکسش :
PHP Warning: curl_setopt() [<a href='function.curl-setopt'>function.curl-setopt</a>]: Unable to access in /home3/*/public_html/plugins/ibsng.php on line 71
خط 71 رو حذف کردم بعد از پرداخت دوباره این ارور رو داد
Warning: curl_setopt() expects parameter 1 to be resource, null given in /home3/*/public_html/plugins/ibsng.php on line 221
ولی با وجود این اکانت توی سرور IBSng درست ساخته شده بود.
این دو خط رو که حذف کردم اگه نباشن مشکلی پیش نمیاد؟
خط کوکی رو نباید پاک کنید
ممنون. خط کوکی رو من الان پاک کردم چون اگه باشه ارور میده و الان درست کار میکنه. چه مشکل احتمالی ممکنه بوجود بیاد؟
sherzad
January 18th, 2014, 12:12
سلام
بله درسته،
والا نمیدونم،
اکانت رو ببنید چک میکنه موجود هست یا نه؟
من نمیدونم absolute به چه دردی میخوره
بیشتر توضیح بدید
ممنون از توجهتون مشکل حل شد الان بدون مشکل کار می کنه :)
ghazadi2002
January 18th, 2014, 17:16
سلام
من قبلا اینو روی یه سرور دیگه داشتم و به خوبی کار میکرد
الان تغییر سرور دادم ولی این ارور رو میده :
Not Found The requested URL /<br /><b>Warning</b>: curl_setopt() [<a href='function.curl-setopt'>function.curl-setopt</a>]: open_basedir restriction in effect. File() is not within the allowed path(s): (/home/vp4uorg/:/tmp:/var/tmp:/usr/local/lib/php/) in <b>/home/vp4uorg/domains/vp4u.org/public_html/pay/plugins/ibsng.php</b> on line <b>71</b><br />gateway.php was not found on this server.
Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
تابع curl هم فعاله توی سرور ولی بازم همین ارور رو میده
ممنون میشم کمک کنید
iran-data.net
February 16th, 2014, 21:38
سلام
من قبلا اینو روی یه سرور دیگه داشتم و به خوبی کار میکرد
الان تغییر سرور دادم ولی این ارور رو میده :
Not Found
The requested URL /<br /><b>Warning</b>: curl_setopt() [<a href='function.curl-setopt'>function.curl-setopt</a>]: open_basedir restriction in effect. File() is not within the allowed path(s): (/home/vp4uorg/:/tmp:/var/tmp:/usr/local/lib/php/) in <b>/home/vp4uorg/domains/vp4u.org/public_html/pay/plugins/ibsng.php</b> on line <b>71</b><br />gateway.php was not found on this server.
Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
تابع curl هم فعاله توی سرور ولی بازم همین ارور رو میده
ممنون میشم کمک کنید
لطفا نام کاربری و پسورد را وارد نمایید
از صبح تاحالا این ارور رو می ده
قبل اینکه به درگاه نصب شه این ارور میاد
لطف کنید
کمک کنید
iran-data.net
February 17th, 2014, 15:02
دوستان در اول خرید قبل از ورود به درگاه پرداخت می زنه لطفا یوزر و پسورد خود را وارد کنید :|
Download
March 5th, 2014, 20:53
مجدد نصب کردم
مشکلم ظاهر شدن این عبارت بعد کنسلی پرداخت بالای صفحه هستش string(2) "-1"
سپاس و خسته نباشید برای سازنده عزیز
hotler
March 31st, 2014, 19:11
درود.
بنده این پلاگین رو نصب کردم !
به خوبی کار میکنه ، ولی یک مشکلی داره این که نمیشه مقدار یوزر نیم پسورد تصادفی برای این پلاگین در نظر گرفته بشه ؟ این مورد بیشتر برای خرید مستقیم کاربرد داره که یوزر پس تصادفی میده به کاربر و کاربر فقط میخواد پرداخت کنه.
مشکل دیگه هم این هستش که وقتی از پلاگین لینک مستقیم استفاده میکنم این ارور رو میده ! gateway.php?random=599853493__1
مشکل دیگه این که پول از حساب خریدار کم میشه ولی یوزر در آی بی اس ساخته نمیشه .
یوزر هم system هست
آدرس سرور رو هم بدون ibs/...
وارد کردم.
ممنون میشم علی جان کمک کنید.
sajjadhf
April 2nd, 2014, 14:12
سلام ممنون از پلاگین...
من این پلاگین رو نصب کردم . اوایل درست بود هیچ مشکلی نداشت . الان مشکل اینجاست که اگه کسی یوزر پسورد جدید وارد کنه ساخنه نمیشه! اما اگه تیک تمدید خورده باشه اکانت تمدید میشه ! من حتی هاستم رو عوض کردم بازم همچین مشکلی دارم...
ممنون میشم راهنماییم کنید
taj3da
April 5th, 2014, 13:48
سلام من نصب کردم ادرس رو هم درست وارد کردم بدون /ibs نام کاربری system هم تغییر دادم افزونه curl همدر هاست فعاله رو دو تا هاست امتحان کردم پرداخت انجام میشه اما داخل ای بی سانگ یوزر بی نام ساخته میشه چیکار کنم؟
ثققخ-مخل:
[05-Apr-2014 13:21:53 Asia/Tehran] PHP Warning: curl_setopt() [<a href='function.curl-setopt'>function.curl-setopt</a>]: CURLOPT_FOLLOWLOCATION cannot be activated when safe_mode is enabled or an open_basedir is set in /home/newrobo/public_html/arad-***34.tk/plugins/ibsng.php on line 72
[05-Apr-2014 13:21:53 Asia/Tehran] PHP Warning: curl_setopt() [<a href='function.curl-setopt'>function.curl-setopt</a>]: CURLOPT_FOLLOWLOCATION cannot be activated when safe_mode is enabled or an open_basedir is set in /home/newrobo/public_html/arad-***34.tk/plugins/ibsng.php on line 89
Download
April 13th, 2014, 00:38
تازه نصب کردم
mehdi106
May 3rd, 2014, 01:07
سلام
کسی هست که بتونه برای فریر من این امکانات را اضافه کند :
1) اکانت ساز اتوماتیک با اتصال به نامحدود سرور iibsng
2) ایجاد کد تخفیف
3) ساخت اتوماتیک اکانت توسط یوزر و ساخت و تمدید اتوماتیک اکانت در سرور
4) پیغام اعتبار باقی مانده اکانت به مشتری
اگر کسی بتتونه اینارو انام بده برایم پیغام خصوصی بفرسته
حق زحمت هم پرداخت میشه
باتشکر
mafen
May 12th, 2014, 13:41
دوستان من فایل هارو ریختم و فعال شده تو منو اصلی سایتم نشون میده فقط یک مشکل داره اینه که من اکانت میخوام بسازم ارور میده میگه یوزر ساخته شده با اینکه تاحالا ساخته نشده و جریان این که کارت باید انتخاب کنیم چیه
یعنی باید کارت اد کنیم بهش
mafen
May 12th, 2014, 21:59
دوستان کسی نیست کمک کنه به ما کارمون گیره
mafen
May 13th, 2014, 12:50
کسی نیست ؟
taj3da
May 14th, 2014, 19:35
سلام لیست قیمت
ماژول بازیابی اکانت:10ت
ارسال تراکنش موفق به مدیر سایت از پیامک همراه با پنل و شارژ رایگان:12ت
ایمیل یاداوری تمدید اکانت سالم:20ت
ماژول اکانت تست رایگان برای مشتری:15ت
ماژول اکانت ساز اتوماتیکibsng: ده هراتومان
و...
abas002
May 14th, 2014, 20:30
سلام لیست قیمت
ماژول بازیابی اکانت:10ت
ارسال تراکنش موفق به مدیر سایت از پیامک همراه با پنل و شارژ رایگان:12ت
ایمیل یاداوری تمدید اکانت سالم:20ت
ماژول اکانت تست رایگان برای مشتری:15ت
ماژول اکانت ساز اتوماتیکibsng: ده هراتومان
و...
mishe emailetouno khososi bedin??
taj3da
May 14th, 2014, 21:43
mishe emailetouno khososi bedin??
پ.خ شد
reza_148
June 2nd, 2014, 03:23
sallam
mamnoon az kare khobeton
host i ke javab bede man daram khastid dar khedmatam
id :sazgarhost
n4ser
June 3rd, 2014, 10:50
اقا curl فعاله ولی یوزر تو ibs ساخته نمیشه مشکل کجاست؟ یوزر تحویل میده اما تو ibsng ساخته نمیشه؟
reza_148
June 3rd, 2014, 12:01
اقا curl فعاله ولی یوزر تو ibs ساخته نمیشه مشکل کجاست؟ یوزر تحویل میده اما تو ibsng ساخته نمیشه؟
گروه یک ماه درست تو فریروارد کردید ؟
taj3da
June 3rd, 2014, 12:03
گروه یک ماه درست تو فریروارد کردید ؟
تا جایی که بچه ها تست کردند این خرابه
من سالمشو دارم اگر کسی ماژول و ماژول های دیگه خواست پیام بده
ایدی:
taj3da
reza_148
June 3rd, 2014, 12:09
اتفاقا این سالمه خیلی خوب داره کار می کنه
taj3da
June 3rd, 2014, 12:24
اتفاقا این سالمه خیلی خوب داره کار می کنه
خب اگر هست چه بهترمن از چند شنیده بودم کار نمیکنه حالا که کار میکنه چه بهتر
n4ser
June 4th, 2014, 00:06
سلام و خسته نباشید ،
مفتخرم پلاگین جدید فریر برای ساخت اکانت اتوماتیک در IBsng و تمدید توسط اسکریپت فروشگهای Freer رو معرفی کنم
این پلاگین کاملا رایگان است و حق کپی رایت تنها برای بنده محفوظ هست، و بنده به هیچ وجه راضی نیستم کپی رایت حذف شود یا این پلاگین مورد فروش قرار گیرد، در صورت مشاهده ، تمام خدمات رایگان خودم رو برای همیشه قطع خواهم کرد. پس لطفا سواستفاده نکنید!
در صورتی که سواستفاده ای مشاهده نشود ، ورژن جدید این پلاگین به زودی با پشتیبانی هم زمان از سی سی منتشر خواهد شد
آموزش استفاده:
5-فیلد سوم محصولات باید نام گروه آنها در IBsng باشد ( برای مثال اگر نام گروه 1month است در فیلد سوم محصول 1 ماه بزنید 1month )
7-از اسکریپت لذت ببرید
1-اگر قالب خود را عوض کردید محتویات template را قبل از اپلود از فایل فشرده حذف کنید و برای قالب خود باید مکانی برای فیلد های نام کاربری کلمه عبور و تمدید قرار دهید
2-بعد از اپلود فایل ها قادر به فروش به تعداد نیستید و تنها خرید کننده میتواند 1 تعداد از کارت سفارش دهد
3-هیچ مسئولیتی در قبال پاک شدن قالب ، پاک شدن محتویات قبلی اسکریپت گرفته نمیشود ، عزیزان با تجربه میتوانند کد ها را چک کنند.
4-این اسکریپت رایگان هست، پشتیبانی ندارد ، لذا در فرستادن پیام در ایمیل ، پیام خصوصی و یاهو جدا خودداری کنید،
5-برای رفع مشکلات تنها در این تایپک مطرح کنید و بنده هیچ وظیفه ای در قبال حل مشکل شما نخواهم داشت.
در ضمن از دوستانی که منابع در اختیار بنده قرار دادند ( سرور ، اموزش های ساخت و اپدیت کاربر در ibsng ) تشکر میکنم
لینک دانلود :
کسانیکه از این افزونه استفاده میکنن
اطلاعات به این صورت وارد کنید بنده با این روش تست کردم جواب دادالف – ادرس سرور : همان آدرس که IBSng بر روی آن نصب است که مثلا اگر از آدرس مشابه زیر در سیستم لاگین میکنید
http://www.site.com/ IBSng/admin
شما میبایست فقط این قسمت از آدرس را وارد نمایید :
http://www.site.com (http://www.site.com/)
ب – نام کاربری پنل : همان یوزرنیم که با آن در IBSng لاگین میکنید.
ج – کلمه عبور پنل : همان پسوردی که با آن در IBSng لاگین میکنید .
د- نام سیستم : اگر شما صاحب اصلی IBSng باشید نام سیستم شما system است ولی اگر شما نماینده باشید نام سیستم شما متفاوت است که قالبا همان نام کاربری شما می باشد.
باز هم تاکید میکنم به این صورت اشتباهه http://www.site.com/ IBSng/admin اطلاعات به کاربر نشان دادهد میشه ولی در ibs ساخته نمیشه برای صحت عملکرد این افزونه حتما سایت رو با ctrl+f5 لود کنین چون این افزونه مستقیما با کش مرورگر کار داره تغیری تو freer ایجاد بشه ممکنه به درسته نشون داده نشه
برای نصب و استفاده از این افزونه طبق اموزش من در بالا عمل کنید
us12
June 4th, 2014, 14:34
کسانیکه از این افزونه استفاده میکنن
اطلاعات به این صورت وارد کنید بنده با این روش تست کردم جواب دادالف – ادرس سرور : همان آدرس که IBSng بر روی آن نصب است که مثلا اگر از آدرس مشابه زیر در سیستم لاگین میکنید
http://www.site.com/ (http://www.site.com/) IBSng/admin
شما میبایست فقط این قسمت از آدرس را وارد نمایید :
http://www.site.com (http://www.site.com/)
ب – نام کاربری پنل : همان یوزرنیم که با آن در IBSng لاگین میکنید.
ج – کلمه عبور پنل : همان پسوردی که با آن در IBSng لاگین میکنید .
د- نام سیستم : اگر شما صاحب اصلی IBSng باشید نام سیستم شما system است ولی اگر شما نماینده باشید نام سیستم شما متفاوت است که قالبا همان نام کاربری شما می باشد.
باز هم تاکید میکنم به این صورت اشتباهه http://www.site.com/ IBSng/admin اطلاعات به کاربر نشان دادهد میشه ولی در ibs ساخته نمیشه برای صحت عملکرد این افزونه حتما سایت رو با ctrl+f5 لود کنین چون این افزونه مستقیما با کش مرورگر کار داره تغیری تو freer ایجاد بشه ممکنه به درسته نشون داده نشه
برای نصب و استفاده از این افزونه طبق اموزش من در بالا عمل کنید
دوست عزیز شما که دم از قانون مداری میزنید و در تایپک های دیگه بدون سند و مدرک ما (http://www.webhostingtalk.ir/f42/113988/) را به کپی متهم میکنید چرا متن های سافت ایران را بدون 1 کارکتر تغییر کپی میکنید !!!
لینک : گروه برنامه نویسی سافت ایران | پلاگین ساخت کاربر اتوماتیک در IBSng توسط فریر Virtual Freer (http://www.softiran.org/view-item/62/plugin-virtual-freer-ibsng.html)
دوستان گرامی لازم به ذکر است این مواردی که قرمز شده و این دوست نقل از خودش بیان کرده فقط و فقط مختص افزونه ما می باشد که امتحان خود را پس داده است . این دوستمون حتی زحمت تایپ به خودش نداده چه برسه به نصب و تست و باگ گیری !!!
اگر ماژول رایگان را نصب کرده بود متوجه میشد که فیلد سیستم نام در این پلاگین وجود ندارد و حتی اگر نمونه سایتی که از ماژول سافت ایران استفاده کرده را بررسی می کرد متوجه میشد ماژول سافت ایران قابلیت نمایش حجم استفاده شده و مانده کاربر را هم دارد و این توضیحات مخصوص ماژول سافت ایران است که از بیس ساخته شده و ربطی به این ماژول رایگان ندارد .
متاسفانه اظهار نظرهای عجولانه و بدون سند و مدرک دوستان جای تامل دارد .
n4ser
June 5th, 2014, 10:39
دوست عزیز شما که دم از قانون مداری میزنید و در تایپک های دیگه بدون سند و مدرک ما (http://www.webhostingtalk.ir/f42/113988/) را به کپی متهم میکنید چرا متن های سافت ایران را بدون 1 کارکتر تغییر کپی میکنید !!!
لینک : گروه برنامه نویسی سافت ایران | پلاگین ساخت کاربر اتوماتیک در IBSng توسط فریر Virtual Freer (http://www.softiran.org/view-item/62/plugin-virtual-freer-ibsng.html)
دوستان گرامی لازم به ذکر است این مواردی که قرمز شده و این دوست نقل از خودش بیان کرده فقط و فقط مختص افزونه ما می باشد که امتحان خود را پس داده است . این دوستمون حتی زحمت تایپ به خودش نداده چه برسه به نصب و تست و باگ گیری !!!
اگر ماژول رایگان را نصب کرده بود متوجه میشد که فیلد سیستم نام در این پلاگین وجود ندارد و حتی اگر نمونه سایتی که از ماژول سافت ایران استفاده کرده را بررسی می کرد متوجه میشد ماژول سافت ایران قابلیت نمایش حجم استفاده شده و مانده کاربر را هم دارد و این توضیحات مخصوص ماژول سافت ایران است که از بیس ساخته شده و ربطی به این ماژول رایگان ندارد .
متاسفانه اظهار نظرهای عجولانه و بدون سند و مدرک دوستان جای تامل دارد .
=)) شما اومدی چیزی که رایگانه میخوای بفروشی؟ شما میدونی معنی این کار یعنی چی؟ فعلا که چند نفر از کسانیکه با این افزونه مشگل داشتن با راهنمایی من تونستن با افزونه کار بکنن ادم های مثل شما فقط دنبال پول هستن برنامه رو ورداشتی کمی تغیرات دادی الان داری میفروشی خوشحالی؟ اینکار نقض کپی رایته خیلی راحت میشه شکایت کرد افتاد؟ برو جای گوشای مردوم رو بگیر که من نباشم جای من باشم نمیزارم اینکارا انجام بشه سازنده این افزونه چون سرور ibsng نداشته برای همین نتونسته عیب ایرادات جزعی این افزونه رو برطرف کنه اما کسانیکه سواستفاده گری مثل شما میان این رو تغیرات میدن میفروشن هر نوع افزونه freer که در سایت شما در حال فروش هست کسی دیگه اون هارو طراحی کرده الان سوال من اینه که شما این افزونه رو طراحی کردید؟> اگر اینطوره مدرک و سند رو کنین؟> ما منتطریم
us12
June 5th, 2014, 11:08
=)) شما اومدی چیزی که رایگانه میخوای بفروشی؟ شما میدونی معنی این کار یعنی چی؟ فعلا که چند نفر از کسانیکه با این افزونه مشگل داشتن با راهنمایی من تونستن با افزونه کار بکنن ادم های مثل شما فقط دنبال پول هستن برنامه رو ورداشتی کمی تغیرات دادی الان داری میفروشی خوشحالی؟ اینکار نقض کپی رایته خیلی راحت میشه شکایت کرد افتاد؟ برو جای گوشای مردوم رو بگیر که من نباشم جای من باشم نمیزارم اینکارا انجام بشه سازنده این افزونه چون سرور ibsng نداشته برای همین نتونسته عیب ایرادات جزعی این افزونه رو برطرف کنه اما کسانیکه سواستفاده گری مثل شما میان این رو تغیرات میدن میفروشن هر نوع افزونه freer که در سایت شما در حال فروش هست کسی دیگه اون هارو طراحی کرده الان سوال من اینه که شما این افزونه رو طراحی کردید؟> اگر اینطوره مدرک و سند رو کنین؟> ما منتطریم
دوست عزیز
اولا نه شما هر کسی ادعایی داره که افزونه ای نوشته و ما داریم میفروشیم در همینجا مطرح کنه . و اگر میخاد شکایت کنه من مسئولیت تمام کارهایی که کردم را قبول میکنم چون تک تک کارکترهای افزونه ها خودم تایپ کردم .
در خصوص سند هم کسی که تهمت میزنه باید ثابت کنه ما که نیاز به تایید افرادی مثل شما نداریم .
بهتر این بحث را زیاد ادامه ندهید که فقط باعث میشه اعتبار نه چندان خودتون هم زیر سوال بره !!!
marlonsat
June 5th, 2014, 12:13
دوست عزیز توی دنیا خیلی چیزا هستن که اولش رایگانن منتها ارزش افزوده ای که روی اونا ایجاد شده باعث میشه شخص خالق ارزش این حق رو داشته باشه که رو کار خودش قیمت بذاره ارزشی که در نظر شما شاید کمتر از قیمت تعیین شده باشه و یا در نظر من و خیلیای دیگه خیلی بیشتراز قیمتی که ایشون روش گذاشتن
نصب فریر واقعا کاریه که 15 هزار تومن ارزش داره ؟
بستگی به کسی داره که این سوالو ازش میپرسیم
از نظر یه وبمستر هرگز
ولی از نظر یوزری که اطلاعی در این زمینه نداره شاید خیلی خیلی بیشتر از این چیزا بیارزه !
خیلیا هستن که وقت و حوصله ی اینکه بگردن تا یکی مثل شما پیدا بشه ، بعد آنلاین باشه ، بعد منت نذاره ، بعد هر موقع به مشکل برخوردن در کمال حوصله پاسخگو باشه رو ندارن لذا ترجیح میدن با پرداخت مبلغی توافقی که شاید در نظر شما زیاد و در نظر بنده کم باشه این کار رو دست کسی که اهلشه بسپارن و خودشون در کمال آرامش به کار خودشون برسن و هزینه ای بابت فرصتی که به کار غیر تخصصیشون تخصیص میدن نپردازن
ژوکر تو فیلم شوالیه ی تاریکی یه دیالوگ جالب داره که میگه : اگه تو کاری تخصص داری هرگز اونو مجانی انجام نده !
viasky
June 5th, 2014, 12:18
سر یه اسکریپت هم باید دعوا بشه....
n4ser
June 5th, 2014, 15:13
دوست عزیز
اولا نه شما هر کسی ادعایی داره که افزونه ای نوشته و ما داریم میفروشیم در همینجا مطرح کنه . و اگر میخاد شکایت کنه من مسئولیت تمام کارهایی که کردم را قبول میکنم چون تک تک کارکترهای افزونه ها خودم تایپ کردم .
در خصوص سند هم کسی که تهمت میزنه باید ثابت کنه ما که نیاز به تایید افرادی مثل شما نداریم .
بهتر این بحث را زیاد ادامه ندهید که فقط باعث میشه اعتبار نه چندان خودتون هم زیر سوال بره !!!
من تاحالا برای هیچ موردی با کسی بحثی نداشتم اما با شما بحث دارم و نمیزارم شما این رو بفروشی شما سازنده این افزونه نیستی دیگه ادامه نده بحث رو همین جا تموم کن که اگر سرم بره پای حرفم هستم این اولین باریه که دارم با کسی تو این انجمن بحث میکنم ما عمری هست که تو نت هستیم قرار باشه ادم های مثل بیان بحث کنن که نشد که؟ ببین اقای محترم ما یک گروه برنامه نویس هستیم و کارهای شبکه رو در کنارش انجام میدیم همینجا تمومش کن بحث رو اگر ادعا میکنی با سند و مدرک ثابت کن نویسنده این افزونه هستی اگر ثابت نکردی اط شما من شخصا شکایت میکنم بیشتر از این بحث رو ادامه نده تمام!!
abas002
June 5th, 2014, 15:18
فقط میشه گفت واقعا زشته که اثری که اسم طرف داخل اون خورده رو هرکس صاحبش بشه و بگه من ساختم....خیلی زشته...متاسفم..
hosein-aria
June 5th, 2014, 19:57
سلام
ضمن تشکر از آقای غزیزی به خاطر ÷لاگین بسیار کاربردیشان ، بنده یه مشکل دارم و هر کاری کردم مشکل برطرف نشد !
پرداخت بدون هیچ ارور و یا مشکلی انجام میشه همچنین یوزر جدید هم به سمت IBsng فرستاده و ساخته میشه ولی قسمت یوزرنیم و پسورد در IBsng خالی میمونه !
میشه راهنمایی کنید تا شاید مشکل حل بشه ؟ #-o
20772
20773
Download
June 5th, 2014, 23:23
سلام
ضمن تشکر از آقای غزیزی به خاطر ÷لاگین بسیار کاربردیشان ، بنده یه مشکل دارم و هر کاری کردم مشکل برطرف نشد !
پرداخت بدون هیچ ارور و یا مشکلی انجام میشه همچنین یوزر جدید هم به سمت IBsng فرستاده و ساخته میشه ولی قسمت یوزرنیم و پسورد در IBsng خالی میمونه !
http://www.webhostingtalk.ir/attachments/f42/20772-%D8%A7%DA%A9%D8%A7%D9%86%D8%AA-%D8%B3%D8%A7%D8%B2-%D8%A7%D8%AA%D9%88%D9%85%D8%A7%D8%AA%DB%8C%DA%A9-ibsng-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D9%81%D8%B1%DB%8C%D8%B1-freer-%D8%B1%D8%A7%DB%8C%DA%AF%D8%A7%D9%86-1-jpg
دورود از پلاگین نسخه safe mod که در پست 1 هست استفاده کنید مشکلتون حل میشه
البته تنظیمات کروپ و چارجینگ IBSng هم چک کنید که درست باشه
hosein-aria
June 6th, 2014, 10:44
ضمن تشكر از شما
از همان پلاگين استفاده كردم ، يك اكانت در IBsng ساخته ميشه ولي يوزر و پسورد هر دو خالي هست مثل تصويري كه در پست قبل ضميمه كردم
behzad_20052006
June 7th, 2014, 03:49
نصب و راه اندازی شد . بسیار عالی و خوب جواب داد.
aligoli
June 8th, 2014, 19:46
سلام
http://www.webhostingtalk.ir/attachments/f42/20772-%D8%A7%DA%A9%D8%A7%D9%86%D8%AA-%D8%B3%D8%A7%D8%B2-%D8%A7%D8%AA%D9%88%D9%85%D8%A7%D8%AA%DB%8C%DA%A9-ibsng-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D9%81%D8%B1%DB%8C%D8%B1-freer-%D8%B1%D8%A7%DB%8C%DA%AF%D8%A7%D9%86-1-jpg
شما از این فایل استفاده کنید.
TakFarsCom
June 10th, 2014, 11:08
مشکل استفاده از پورت بغیر 80 رو نتونستین بفهمین چجوری حل میشه ؟
مثلا مال من آدرس پنل اینجوریه : ibsng.com:6060
که نمی شه تو این استفاده کرد
اگه 6060 رو نزم که وصل نمیشه
اگه بزنم هم کار نمی کنه
n4ser
June 10th, 2014, 12:56
مشکل استفاده از پورت بغیر 80 رو نتونستین بفهمین چجوری حل میشه ؟
مثلا مال من آدرس پنل اینجوریه : ibsng.com:6060
که نمی شه تو این استفاده کرد
اگه 6060 رو نزم که وصل نمیشه
اگه بزنم هم کار نمی کنه
ربظی به پورت نداره شما طبق توضیحات من پیش یرید مشکل حل میشه اگرم بازم حل نشد بخاطر کانفیگ های غیر استاندارد هاستینگ تو کار این افزونه اختلال پیش میاد darayaserver.com هاست این شرکت استاند دارد هست چون یگ نفر مشکل داشت با افزونه رفت اونجا هاست گرفت مشکلش حل شد
tiger2
June 10th, 2014, 14:11
ببخشیدسوال دارم مزیت این اسکریپت چیه.
reza_asghari
June 11th, 2014, 19:35
داداش حواست باشه پول دادی به باد میره و تو هم مثل من باید دنبال شکایت از این کاربر n4ser (http://www.webhostingtalk.ir/member/20638/) باشی
Amin_Senator
June 23rd, 2014, 20:24
دوستان من اسکریپت ibsng رو نصب کردم حالا میخام تست کنم ببینم جواب میده یا نه کسی میدونه چطور تستش کنم؟؟؟
- - - Updated - - -
یه سوال دیگه هم داشتم
وقتی میخایم یه اکانت چندکاربره درست کنیم چه تنظیمی رو باید انجام بدیم؟؟
- - - Updated - - -
کسی جوابی واسه ما نداره؟؟
n4ser
June 23rd, 2014, 23:58
هنگام ساخت یوزر تیک multy login بزنید
parsa7
June 24th, 2014, 11:13
دوستان کسی لینک دریافت این افزونه رو داره ؟
Cyrus.The.Great
June 24th, 2014, 11:38
سلام. لینک دانلود کار میکنه و مشکلی نداره:
arminak
June 28th, 2014, 20:11
سلام خدمتتون
ببخشید ibsng سرور بنده روی یه پورت سوار هست به شکل زیر:
http://1.1.1.1:66/IBSng/admin
(http://1.1.1.1/IBSng/admin/)با این روش بعد از پرداخت سفارش آماده میشه ولی یوزر درون ibsng ساخته نمیشه.
توی تنظیمات سرور رو هم به فرم
http://1.1.1.1 (http://1.1.1.1:66)
و هم
http://1.1.1.1:66
وارد کردم مشکل حل نشد.
فکر میکنید مشکل از چیه و چطور حل میشه؟
ممنون از پاسختون
shadowapachi
July 7th, 2014, 00:36
سلام و خسته نباشید ،
آموزش استفاده:
7-از اسکریپت لذت ببرید
لینک دانلود :
با سلام
لطف میکنید و بگید از ابتدا باید چکار کرد
این پوشه freer رو از کجا میشه پیدا کرد.
بهنام
abas002
July 7th, 2014, 00:41
عزیز شما اطلاعات داخل پوشه فریر رو در جایی که فریر رو نصب کردی باید بریزی.
shadowapachi
July 7th, 2014, 00:43
عزیز شما اطلاعات داخل پوشه فریر رو در جایی که فریر رو نصب کردی باید بریزی.
ممنون از پاسخ شما
ببینید من سرورم مجازی هستش فریر رو باید روی اون نصب کنم؟؟؟
اونوقت این پلاگین رو اونجا کپی کنم و کانفیگش کنم درسته؟
بهنام
abas002
July 7th, 2014, 00:49
ممنون از پاسخ شما
ببینید من سرورم مجازی هستش فریر رو باید روی اون نصب کنم؟؟؟
اونوقت این پلاگین رو اونجا کپی کنم و کانفیگش کنم درسته؟
بهنام
عزیز شما اول باید رو هاستتون فریر بریزید بعد این رو به عنوان plugin روش نصب کنید.
shadowapachi
July 7th, 2014, 00:52
عزیز شما اول باید رو هاستتون فریر بریزید بعد این رو به عنوان plugin روش نصب کنید.
من هاستم centos هستش یعنی بیام فریر رو نصب کنم بعد پلاگین رو اجرا کنم.
abas002
July 7th, 2014, 01:35
من هاستم centos هستش یعنی بیام فریر رو نصب کنم بعد پلاگین رو اجرا کنم.
فرقی نداره ولی اول باید فریر نصب بشه.بعدش پلاگین
dashsaman
July 12th, 2014, 17:07
سلام
من این رو نصب کردم و تو قسمت تنظیمات افزونه هم اون طوری که گفته شده سرور رو زدم و مشخصات سیستم IBSng هم بهش درست دادم
ولی وقتی کسی خرید رو انجام میده یوزرش ساخته نمیشه
- - - Updated - - -
سلام
من این رو نصب کردم و تو قسمت تنظیمات افزونه هم اون طوری که گفته شده سرور رو زدم و مشخصات سیستم IBSng هم بهش درست دادم
Download
July 12th, 2014, 19:21
سلام
از پلاگین اصلاحیه پست اول استفاده کنید
avangsystem
July 14th, 2014, 20:14
دوستان من این پلاگین رو نصب کردم و تو صفحه اصلی کامل کار میکنه ولی تو قستمت لینک مستقیم (پلاگین لینک مستقیم) فیلد ها رو هم اضافه کردم ولی ارور میده یوزر پسورد انتخاب کنید اگه میشه کمک کنید
bia2server
July 17th, 2014, 16:00
دوستان من این پلاگین رو نصب کردم و تو صفحه اصلی کامل کار میکنه ولی تو قستمت لینک مستقیم (پلاگین لینک مستقیم) فیلد ها رو هم اضافه کردم ولی ارور میده یوزر پسورد انتخاب کنید اگه میشه کمک کنید
خواستی برات اوکی میکنم آی دی یاهوتو برام پ.خ کن
- - - Updated - - -
نمیشه کاری کرد که اون قسمتی که کاربر یوزر پسورد وارد میکنه نباشه و یوزر پسورد پلاگین خودش بسازه؟
matin-mobile
July 19th, 2014, 21:31
دوستان برای من بعد از نصب و فعال سازی ماژول وقتی کلید پرداخت رو میزنم دیگه به صفحه بانک منتقلم نمیکنه و در همون صفحه میمونه . کسی میدونه از چی میتونه باشه ؟
abas002
July 21st, 2014, 15:15
کسی اگه مشکلی داره به این آیدی پیام بده تا براش درست کنم..
info.arianashop
king-in-world
July 22nd, 2014, 19:32
سلام خدمتتون
ببخشید ibsng سرور بنده روی یه پورت سوار هست به شکل زیر:
http://1.1.1.1:66/IBSng/admin
(http://1.1.1.1/IBSng/admin/)با این روش بعد از پرداخت سفارش آماده میشه ولی یوزر درون ibsng ساخته نمیشه.
توی تنظیمات سرور رو هم به فرم
http://1.1.1.1 (http://1.1.1.1:66)
و هم
http://1.1.1.1:66
وارد کردم مشکل حل نشد.
فکر میکنید مشکل از چیه و چطور حل میشه؟
ممنون از پاسختون
منم همین مشکل رو دارم اگه میشه کسانی که میدونن راهنمایی کنید
arminak
July 22nd, 2014, 19:40
منم همین مشکل رو دارم اگه میشه کسانی که میدونن راهنمایی کنید
من مشکل رو آخر خودم حل کردم
شما به هاستینگتون بگید که پورت 66 رو باز کنن حل میشه
موفق باشید
king-in-world
July 22nd, 2014, 19:44
میگن باز هست اما بازم کار نمیکنه ! شما از کدوم شرکت هاست میگیرید ؟
arminak
July 22nd, 2014, 19:51
ما خودمون هاست ارائه میدیم" و توی این هاست هم راه انداختیم این اسکریپت رو
خدمت شما:
فروش هاست لینوکس | وان سرور | هاست | سرور مجازی | سرور اختصاصی | ثبت دامین (http://one3erver.com/hosting-plane/)
king-in-world
July 22nd, 2014, 19:59
آدرس هاستی که روش نصب کردین رو تو pv ارسال میکنید ؟؟؟
arminak
July 22nd, 2014, 20:08
آدرس هاستی که روش نصب کردین رو تو pv ارسال میکنید ؟؟؟
پ.خ شد براتون
king-in-world
July 22nd, 2014, 20:17
درست شد با پشتیبانی صحبت کردم یه پورت دیگه رو باز کردم و روی اون ست کردم مشکل حل شد ...... دست شما هم درد نکنه که وقت گذاشتی
arminak
July 22nd, 2014, 20:21
بسیار عالی. خواهش میکنم
موفق باشید
Download
July 24th, 2014, 14:31
درست شد با پشتیبانی صحبت کردم یه پورت دیگه رو باز کردم و روی اون ست کردم مشکل حل شد ...... دست شما هم درد نکنه که وقت گذاشتی
چه پورتی بود؟
از کجا بفهمیم چه پورتی باز هست روی هاست
arminak
July 24th, 2014, 16:46
چه پورتی بود؟
از کجا بفهمیم چه پورتی باز هست روی هاست
توی این اسکریپت پورت 66 استفاده میشه.
از بخش فایروال پنل whm میتونید تغییر بدید. فقط دارنده هاستینگ میتونه
abas002
July 30th, 2014, 15:44
دوستان در صورت مشکل می توانند با این آیدی تماس بگیرند.هم هاست برای نصب موجود هست که هیچ مشکلی نداره و هم تمام ماژول ها و اسکریپت ها برای ایجاد سایت..
info.arianashop
Amin007
August 3rd, 2014, 09:37
سلام.
دوستان الان ibsng نصبه.
چطوری باید کاری کنم که ibsng خودش اتوماتیک اکانت ها رو تو freer نمایش بده بعد از خرید مشتری ؟
آیا باید دونه دونه اکانت ذخیره کنم توی ibs یا خودش اتوماتیک میسازه و میده ؟تنظیمات این قسمت از کجاست ؟
arminak
August 3rd, 2014, 12:42
سلام.
دوستان الان ibsng نصبه.
چطوری باید کاری کنم که ibsng خودش اتوماتیک اکانت ها رو تو freer نمایش بده بعد از خرید مشتری ؟
آیا باید دونه دونه اکانت ذخیره کنم توی ibs یا خودش اتوماتیک میسازه و میده ؟تنظیمات این قسمت از کجاست ؟
سلام
باید در قسمت محصولات freer فیلد اول رو <یوزر> و فیلد دوم رو <پسورد> بنویسید"
بعد از خرید اکانت مشخصات به نمایش در میاد
موفق باشید
Amin007
August 3rd, 2014, 17:53
سلام
باید در قسمت محصولات freer فیلد اول رو <یوزر> و فیلد دوم رو <پسورد> بنویسید"
بعد از خرید اکانت مشخصات به نمایش در میاد
موفق باشید
هر محصولی رو که انتخاب میکنم
عنوان فیلد اول:
عنوان فیلد دوم:
عنوان فیلد سوم:
داره .
یعنی فیلد اول و دوم رو به ترتیب username/password مشتری رو بزنم بعد از خرید همون یوزر پس رو نشون میده به مشتری ؟
برای هر مشتری باید همین کارو کنم ؟
در پخش کارت ها
کلید رمزنگاری:
چیه و از کجا باید بگیرم ؟
arminak
August 3rd, 2014, 18:05
بله دوست عزیز به این شکل بنویسید:
عنوان فیلد اول: یوزرنیم:
عنوان فیلد دوم: پسورد:
عنوان فیلد سوم: groupe IBSng
نه نه شما کلمه ی یوزرنیم و پسورد رو بنویسید نه یوزر پسی ک ساخته میشه. بعد از واریز مشتری کلمه ی یوزر و پسورد که توی فیلد اول و دوم نوشته شده بالای کارت نمایان میشه و یوزر و پسورد مشتری در پایین نمایان میشه.
امیدوارم تونسته باشم منظور رو برسونم
- - - Updated - - -
کلید رمزنگاری رمزیه ک در حین نصب اسکریپت ازتون خواسته که گذاشتید" و میتونید از فایل منیجر فایل config.php این رمز رو ببینید
Amin007
August 3rd, 2014, 18:43
بله دوست عزیز به این شکل بنویسید:
عنوان فیلد اول: یوزرنیم:
عنوان فیلد دوم: پسورد:
عنوان فیلد سوم: groupe IBSng
نه نه شما کلمه ی یوزرنیم و پسورد رو بنویسید نه یوزر پسی ک ساخته میشه. بعد از واریز مشتری کلمه ی یوزر و پسورد که توی فیلد اول و دوم نوشته شده بالای کارت نمایان میشه و یوزر و پسورد مشتری در پایین نمایان میشه.
امیدوارم تونسته باشم منظور رو برسونم
- - - Updated - - -
کلید رمزنگاری رمزیه ک در حین نصب اسکریپت ازتون خواسته که گذاشتید" و میتونید از فایل منیجر فایل config.php این رمز رو ببینید
کلید رمزنگاری رو نزده بودم بخش کارت ها غیر فعال بود.
تعداد یک عدد بیشتر نیست .اون رو از کجا میشه میشه بیشتر کرد ؟
amirslove
August 7th, 2014, 13:47
سلام این ماژول روی ماژول پرداخت مستقیم تاثیر داره؟چون واسه من عمل نمیکنه
hhhhaaaa
August 16th, 2014, 17:31
ارور زیر برای چیست؟
Warning: curl_setopt() expects parameter 1 to be resource, null given in /home/.../public_html/site.com/sale/plugins/ibsng.php on line 221
n4ser
August 18th, 2014, 11:29
قبلا توضیحات و را ه کار های حل مشکل و راه کار عملکرد صحیح این پلاگین رو دادم اگر دقیقا همینجوری پیش برید هیچ مشکلی نخواهید لینک زیر رو دوباره میدم بیشتر دقت کنید به ادرس زیر بروید و تاپیک شماره 185 رو با دقت بخونید
قبلا توضیحات و را ه کار های حل مشکل و راه کار عملکرد صحیح این پلاگین رو دادم اگر دقیقا همینجوری پیش برید هیچ مشکلی نخواهید لینک زیر رو دوباره میدم بیشتر دقت کنید به ادرس زیر بروید و تاپیک شماره 185 رو با دقت بخونید
لطف می کنید فایل نصب خود فریر رو قرار بدید و نجوه نصب اون رو روی هاست بیان کنید.
بهنام
amireza21
September 28th, 2014, 16:13
مشکلی وجود داره اونم اینه که وقتی دکمه پرداخت رو میزنی اون گردونه هه هی میچرخه اما نه به درگاه پرداخت میره نه به لینکی وصا میشه
cooper47
September 28th, 2014, 16:19
پشتیبانی افزونه برای فریر تمام شد،
ازین پس تغییرات فقط برای http://www.webhostingtalk.ir/f42/124075/ ارائه خواهد شد.
Download
September 28th, 2014, 19:11
پشتیبانی افزونه برای فریر تمام شد،
سلام پس ما که خرید کردیم و الان کار نمیکنه چیکار کنیم
مشکلی وجود داره اونم اینه که وقتی دکمه پرداخت رو میزنی اون گردونه هه هی میچرخه اما نه به درگاه پرداخت میره نه به لینکی وصا میشه
دقیقا منم 2 ماهه همین مشکل دارم و بیخیالش شدم
ghazadi2002
September 28th, 2014, 19:20
دوست عزیز ایشون افزونه رو کاملا رایگان منتشر کردن و از کسی پولی نگرفتن که بخوان جوابگو باشن
medianet
October 4th, 2014, 13:51
سلام
وقت بخیر
برای گذاشتن آدرس سرور IBSNG چون انتهای آدرس من پورت هم هست ( مثلا : http://124.1.145.1:4257/IBSNG/admin ) ایا مشکلی نیست که همراه با پورت وارد کنم ؟
ninedl
October 4th, 2014, 14:21
سلام
برای افزونه و قالب های فریر پذیرای شما هستیم
دانلود ناین | Ninedl (http://ninedl.ir)
medianet
October 4th, 2014, 19:15
سلام
من هنگام استفاده از ماژول و پس از پرداخت انلاین و موفق این ارور رو در بالا نشون میده :
Warning: curl_setopt() expects parameter 1 to be resource, null given in /home1/user/public_html/c/plugins/ibsng.php on line 221
ninedl
October 4th, 2014, 19:42
در صورت اماکن دسترسی بدسپید بررسی می کنم
medianet
October 4th, 2014, 19:52
سلام
وقت بخیر
خوب هستین ؟
من یه مشکلی با این اسکریپت پیدا کردم
این ارور رو میده :
http://www.webhostingtalk.ir/f42/86809/index25.html#post1190229
(http://www.webhostingtalk.ir/f42/86809/index25.html#post1190229)
Warning: curl_setopt() expects parameter 1 to be resource, null given in /home1/user/public_html/c/plugins/ibsng.php on line 221
که البته شما فرمودین باید تنظیمات درست وارد بشه ( اینجا (http://www.webhostingtalk.ir/f42/86809/index19.html#post1092288)) بنده کلیه ی تنظیمات رو اوکی کردم و اکانت هم در Ibsng درست میشه و وصل هم میشه و اکانت نمایش داده می شود . پس از پرداخت که برمیگرده اون ارور رو نشون میده متاسفانه .
بنظر شما مشکل از چیه ؟
http://8pic.ir/images/7ctbjtc79ge6s2xl3l69.png
http://8pic.ir/images/7ctbjtc79ge6s2xl3l69.png
mohammad007
October 16th, 2014, 11:25
سلام
دوستان وقتی من می خوام تو سایتم دکمه پرداخت رو بزنم این میاد
خطای سیستم خطا: خطا در شبکه بانکی
مشکل ازکجاست؟
hamedwolf
November 2nd, 2014, 20:30
دوستان اگه بخوام قسمت یوزر و پسورد داخل قالب بردارم و خود پلاگین یک یوزر و پسورد به صورت رندوم بسازه و تحویل مشتری بده
باید چیکار کنم
MnX_2011
November 12th, 2014, 18:45
دوستان من کدهای برنامه نویسی شده تمدید اکانت دیدم روشی در نظر گرفتن باگ زیاد پیش میاد بهترین کار استفاده از xml-rpc هستش در صورتی سوالی داشتین میتونم کمکتون کنم
In-God-We-Trust
July 12th, 2015, 01:15
باز دمش گرم مفتی منتشرش کرده
NimaGame
July 12th, 2015, 20:45
با سلام.
نمیشه کری کرد که برای هر گروه ، مقدار Credit معینی رو بده؟
alikamanak
August 2nd, 2015, 18:57
با سلام.
نمیشه کری کرد که برای هر گروه ، مقدار Credit معینی رو بده؟
درود بر شما...
بنده نیز به دنبال نیاز مشابه شما , یک سری تغییرات در ماژول جهت اختصاص کردیت (Credit) اعمال کردم. جهت دریافت, می توانید در یاهو مسنجر با من در ارتباط باشید.
NINJA
February 12th, 2016, 23:48
از دوستان کسی پلاگینی نداره که خودش یوزر و پسورد تو یک رنج تولید کنه
us12
February 12th, 2016, 23:52
از دوستان کسی پلاگینی نداره که خودش یوزر و پسورد تو یک رنج تولید کنه
کارت ها داخل فریر ساخته میشود و به صورت فایل هم خروجی گرفته میشود .
irayan
February 28th, 2016, 13:57
اکانت ساز حرفه ای اتصال ibsng به freer
این افزونه توسط شرکت سپند رایانه آریان طراحی و ایجاد شده است و هدف عمده از ایجاد این افزونه ،سهولت در امر فروش اکانت (حساب یا کالای دیجیتالی) برای مدیر سیستم آی بی اس ان جی و نمایندگان می باشد
بطوری که نمایندگان نیز از امکان فروش آنلاین اکانت بهره مند شوند.
قابلیتها : (امکاناتی که در نسخه رایگان وجود ندارد)
امکان فروش اکانت توسط نمایندگان و مدیر به صورت یکپارچه
تخصیص پورسانت به نمایندگان به صورت درصدی
امکان واریز پورسانت به حساب دیپوزیت نماینده به صورت یکبار (هنگام ایجاد کاربر) و یا بصورت
همیشگی (در هر بار تمدید)
امکان حذف یا اضافه نمودن اعتبار کردیت باقیمانده کاربران به دوره جدید
امکان تمدید اکانت توسط کاربران به گونه ای که پورسانت به دیپوزیت نماینده در آی بی اس ان جی واریز شود
امکان ارسال پیامک فروش یا تمدید اکانت به کاربر
امکان ارسال ایمیل فروش یا تمدید اکانت به کاربر
شارژ کردیت کاربر به همان میزان مبلغ که خرید انجام داده
امکان غیر فعال شدن کاربر هنگامی که اعتبار کردیت به اتمام رسیده باشد
عدم ثبت کاربر جدید درصورتی که تیک تمدید خورده باشد
تمدید کاربر به شرطی که تیک تمدید خورده باشد و کاربر هم در آی بی اس ان جی وجود داشته باشد
تمدید کاربر بدون نیاز به درج شناسه کاربری نماینده
امکان گزارش گیری از چگونگی واریز پورسانت به دیپوزیت نماینده
امکان مشاهده میزان شارژ باقیمانده کاربر در دوره های قبلی
امکان اتصال نمایندگان و کاربران به آی بی اس ان جی از طریق لینک داخل صفحه
امکان دانلود فایل کانفیگ یا برنامه اصلی از طریق لینک داخل صفحه
آیتم ها:ی مورد نیاز
اکانتینگ آی بی اس ان جی نسخه رایگان یا تجاری
اسکریپت فروش فریر نسخه 1.57 یا بالاتر
امکان اتصال پی اچ پی به آیونکیوب در سرور فریر
داشتن درگاه پرداخت اینترنتی روی فریر
امکان ارسال ایمیل و پیامک به مشتری (اختیاری)
نحوه خرید :
جهت خرید این افزونه میتوانید به آدرس سپند سرور (http://sepandserver.ir/) مراجعه نموده و این محصول را خریداری نمایید.
پشتیبانی :
در صورت داشتن هر گونه سوال یا مشورت قبل از خرید می توانید از طریق راه های ارتباطی زیر اقدام نمایید
Email : info@sepandserver.ir Mobile : 09191859352 Yahoo ID : kavoshgah
- - - Updated - - -
این افزونه توسط شرکت سپند رایانه آریان طراحی و ایجاد شده است و هدف عمده از ایجاد این افزونه ،سهولت در امر فروش اکانت (حساب یا کالای دیجیتالی) برای مدیر سیستم آی بی اس ان جی و نمایندگان می باشد
امکان واریز پورسانت به حساب دیپوزیت نماینده به صورت یکبار (هنگام ایجاد کاربر) و یا بصورت
همیشگی (در هر بار تمدید)
امکان تمدید اکانت توسط کاربران به گونه ای که پورسانت به دیپوزیت نماینده در آی بی اس ان جی واریز شود
تمدید کاربر به شرطی که تیک تمدید خورده باشد و کاربر هم در آی بی اس ان جی وجود داشته باشد
نحوه خرید :
جهت خرید این افزونه میتوانید به آدرس سپند سرور (http://sepandserver.ir/) مراجعه نموده و این محصول را خریداری نمایید.
پشتیبانی :
در صورت داشتن هر گونه سوال یا مشورت قبل از خرید می توانید از طریق راه های ارتباطی زیر اقدام نمایید
- - - Updated - - -
همیشگی (در هر بار تمدید)
نحوه خرید :
پشتیبانی :
- - - Updated - - -
همیشگی (در هر بار تمدید)
نحوه خرید :
پشتیبانی :
- - - Updated - - -
همیشگی (در هر بار تمدید)
نحوه خرید :
پشتیبانی :
irayan
March 8th, 2016, 20:20
اکانت ساز اتوماتیک با امکانات عالی :
همیشگی (در هر بار تمدید)
نحوه خرید :
پشتیبانی :
- - - Updated - - -
اکانت ساز اتوماتیک با امکانات ویژه :
همیشگی (در هر بار تمدید)
نحوه خرید :
ali0000
March 12th, 2016, 02:09
فوری : هشدار امنیتی در ارتباط با فروشگاه ساز فریر freer (http://forums.irserv.net/showthread.php?tid=1409&pid=2231#pid2231)
clack
March 12th, 2016, 02:21
فوری : هشدار امنیتی در ارتباط با فروشگاه ساز فریر freer (http://forums.irserv.net/showthread.php?tid=1409&pid=2231#pid2231)
سایت خود شما مشکل امنیتی داره برادر ...
3038730388
سلام خسته نباشید
یه راهنمایی می خواستم از دوستان
من یه مدت با سایتم کار نکردم و مسدود بوده.
الان که سایت امده بالا امکان خرید داخل سایت وجود ندارد و سایت پیغام :
خطای سیستم
سفارشی با این مشخصات یافت نشد.
را نمایش می دهد. امکان دارد راهنماییم کنید تا مشکل حل بشود.
تشکر فراوان