ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : جلوگیری از دانلود فیلم

apcog
July 22nd, 2013, 19:17
سلام.
روی iis توی یه سرور مجازی میخوام کاری بکنم که فیلم ها رو با تک ویدئو به کاربرا نشون بدم اما اجازه ی دانلود نداشته باشن.
من خودم شانسی یه handller mapping درست کردم و با استفاده از ماژول web discovery به فایل ها اجازه ی خونده شدن دادم.وقتی این هندلر رو خاموش میکنم کاملا عادی فیلم از بقیه کامپیوتر های شبکه دانلود میشه (ویندوز سرور 2008 تو شبکه بستم) اما وقتی روشنش میکنم کروم موقع سیو کردن فایل ارور 404 میده.اینترنت دانلود منیجر اینترنال سرور ارور میده.و فایر فاکس هم یه فایل 404 اچ تی ام ال رو با پسوند mp4 دانلود میکنه. ولی هر دو تا موقع نشون دادن فیلم خوب عمل میکنن.
میخوام بدونم این روشی که من استفاده کردم قضیش چیه؟ و آیا واقعا جواب میده؟؟خودم رو گیج کرده.

apcog
July 22nd, 2013, 19:18
راستی. ویندوز سرور 2008 و iis 7 . ناگفته نماند که mp4 ساپورت نمیکرد.mime type رو دستی وارد کردم(از cmd )

seoman
July 28th, 2013, 10:16
چیکار کردی آخرش تو؟ کمک کن ما هم اینطوری کنیم :دی

تازه کار
November 24th, 2013, 10:10
من میخوام این کارو بکنم کسی راهی سراغ داره؟

ss_movies
November 24th, 2013, 11:24
دوستان نمیشه جلوی دانلود تصوید انلاین رو گرفت الا هزارتا برنامه برای اینکار وجود داره