PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ریسلر خارجی در مقابل داخلی / مشکلات قانونی

light-blue
July 22nd, 2013, 17:44
درود

من در پی گرفتن یک ریسلر و فروش میزبانی هستم،
بعد از خوندن تاپیک های زیادی توی فروم عالی وب هاستینگ تاک ۲تا سؤال از شما اساتید فن داشتم : ;)

۱. آیا اگه من ریسلرم رو از یک جایی که سرور هاش توی ایرانه بگیرم کاراییش بیشتره از یک جاییه که سرورهاش توی آمریکاست؟ آخه خیلی جاها میگن که فاصله‌ی فیزیکی یکی از فاکتور های سرعته، .
یعنی آیا این فرضیه در مورد بزرگان میزبانی وب مثل hostgator و یا inmotion هم صدق میکنه؟
این نکته رو هم بگم که من نزدیک به دوساله از IXwebhosting سرویس هاست دارم، ولی اخیرا خیلی کند شده و دیگه اعصابم رو خورد کرده :-<

۲.آیا از لحاظ قانونی مشکلی ممکنه برام پیش بیاد اگه با شرکتم که خدمات سخت افزاری ارائه میکنه اقدام به فروش هاست بکنم (همین ریسلر منظورمه)؟

با تشکر:67:

penguinsjr
July 24th, 2013, 13:07
السلام علیکم

سوال اولتون: مسلما از نظر پینگ و سرعت دسترسی به سایت ها اگه سرور رو از داخل ایران بگیرید بهتره (اما سروها داخل ایران مشکلات خاص خودشون رو دارند) و برای میزبانی محدودیت های خاصی داری. پهنای باند هم به اندازه سرورهای خارجی نداری...

2. از لحاظ قانونی فک نکنم مشکلی در این زمینه براتون پیش بیاد.

توصیه: اگه می خواید ریسلر بگیرید از بچه های داخل ایران بگیرید (حالا چه سرور داخل ایران بخواید چه خارچ ایران) به اختلاف قیمت و دردسرش نمی ارزه در ریسلری... اما اگه مسأله وی پی اس یا سرور اختصاصی باشه یه مقدار جای تأمل بیشتری هست.

irnahost.ir
July 24th, 2013, 16:22
برای مورد دوم میتوانید یک اعلام تغییرات به سازمان ثبت شرکتها بدهید و یک آگهی روزنامه رسمی .البته می توانید مجوز هم مثل نماد اعتماد بگیرید.
سرورهای ایران پهنای باند بسیار گران دارند.در طول روز به دفعات داون می شوند. مشکل نصب کنترل پنل دارید مثل سی پنل که تحریم هست.