السلام علیکم
بنا به دلایلی می خوام سرور وی پی اس از خارچ از کشور تهیه کنم. می خوام سرور وی پی اس ویندوز بگیرم و خیلی برام مهمه که لایسنس ویندوز همراهش ارائه بدن.
با این توضحات کجا رو توصیه می کنید؟
قبلا از راهنمایی تون تشکر
penguinsjr
July 22nd, 2013, 15:22
گویا xlhost وی پی اس هم می ده این چطوره؟
خوبه یا گزینه ی دیگه رو پیشنهاد می دید؟
softlayer
July 22nd, 2013, 15:25
گویا xlhost وی پی اس هم می ده این چطوره؟
خوبه یا گزینه ی دیگه رو پیشنهاد می دید؟
با سلام
دوست عزیز همه سرویس دهنده های خارجی وی پی اس ویندوز رو فقط با لایسنس orginal تحویل میدن
اگه از xlhost خواستید تهیه کنید بنده با تخفیف براتون تهیه میکنم
شما میتونید هرکدوم از افرهایی که خود xlhost داره انتخاب کنید
July 24th, 2013, 12:09
با تشکر
اگه ممکنه یه شماره تلفن یا آی دی یاهو بدید صحبت کنیم.
دوستان دیگه راهنمایی دارن؟
penguinsjr
July 26th, 2013, 01:13
همچنان منتظر نظرات دوستان هستم...
Meistero
July 26th, 2013, 01:35
درود!
پیدا و انتخاب کردن مورد مناسب یک چیزه و توانستن انجام اون خرید یک چیز دیگه!اگه تونستی اینو بگیر!
به این آفر ویژه از یک سرویس دهنده ی ایرلندی توجه کنید:
ThomasHost - Special KVM VPS (http://www.thomashost.com/specialvps.html)
2 گیگ رم
4 *CPU Cores
25 گیگ Raid 10
500 گیگ ترافیک ماهیانه
پورت 100
Windows original 2008 R2
فقط 10 دلار.... یعنی مفت :))
پیروز باشید
arc1o0
July 26th, 2013, 01:46
همچنان منتظر نظرات دوستان هستم...
با سلام
شما می تونید با پرداخت ماهانه 15 هزار تومان سرور اختصاصی از OVH فرانسه بگیرید که برای نصب ویندوز حتما باید لایسنس خریداری شود که معادل 75 هزار تومان برای هم ماه می باشد
http://www.webhostingtalk.ir/f118/87113/
smargenius
July 26th, 2013, 11:22
جالبه
استارتر گفته یه سرویس دهنده خارجی معرفی کنید..اونوقت دوستان محترم اومدن و سرویس های خودشون رو بر حسب دلار آفر میدن
وقتی میگه از سرویس دهنده خارجی میخواد استفاده کنه..یعنی از دست کلاهبرداری های بعضی دوستان خسته شده و نمیخواد طرف حسابش یه ایرانی باشه
حالا جه کسانی که سرویس خودشون رو برحسب دلار آفر میدن چه دوستانی که دلالی میکنند..
penguinsjr
July 27th, 2013, 15:34
با توجه به مطالب قبلی بنده همچنان دنبال راه حلی ارزان و مطمین برای خرید وی پی اس از امریکا هستم.... :((
Meistero
July 28th, 2013, 08:19
با توجه به مطالب قبلی بنده همچنان دنبال راه حلی ارزان و مطمین برای خرید وی پی اس از امریکا هستم.... :((
چرا دوست عزیز خواسته تو روشن نمیگی!منظورتون اینه که یک vps ویندوز از آمریکا میخوای از یک سرویس دهنده ی خارجی؟بودجه مورد نظرتو بگو تا چند تا سایت معرفی کنم شاید مورد مناسبتو اونجا پیدا کردی!...
danitfk
July 28th, 2013, 08:31
السلام علیکم
بنا به دلایلی می خوام سرور وی پی اس از خارچ از کشور تهیه کنم. می خوام سرور وی پی اس ویندوز بگیرم و خیلی برام مهمه که لایسنس ویندوز همراهش ارائه بدن.
با این توضحات کجا رو توصیه می کنید؟
قبلا از راهنمایی تون تشکر
سلام
سرویس دهنده ارزان از خارج کشور به سختی میتونید پیدا کنید.
و اکثر هاستینگ هایی که VPS قیمت ارزان ارائه میکنند هندی هستند و اعتمادی بهشون نیست.
یک گشتی داخل wht.com این قسمت بزنید: VPS Hosting Offers - Web Hosting Talk (http://www.webhostingtalk.com/forumdisplay.php?f=104)
شاید آفر مناسبی پیدا کردید.
softlayer
July 28th, 2013, 12:14
جالبه
استارتر گفته یه سرویس دهنده خارجی معرفی کنید..اونوقت دوستان محترم اومدن و سرویس های خودشون رو بر حسب دلار آفر میدن
وقتی میگه از سرویس دهنده خارجی میخواد استفاده کنه..یعنی از دست کلاهبرداری های بعضی دوستان خسته شده و نمیخواد طرف حسابش یه ایرانی باشه
حالا جه کسانی که سرویس خودشون رو برحسب دلار آفر میدن چه دوستانی که دلالی میکنند..
همجای دنیا رسم بر اینه که هم وطن ها به هم کمک میکنند!
اگه شما کلاهبرداری کردی تهمتش رو به دیگران نزن دوست من!
وقتی یک datacenter برای کاربرش احترام قائله و خوش حسابی اون یراش ثابت شده سرویس هاشو با مقداری تخفیف به اون شخص ارائه میده.
شما میتونید به صورت مستقیم با دلار 3300 تومانی خریدتون رو انجام بدید و لذت ببرید
اما مردمو با افکار غلط خودتون به اشتباه نندازید.
با تشکر
اگه ممکنه یه شماره تلفن یا آی دی یاهو بدید صحبت کنیم.