ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کمک در مورد طریقه انتقال از سی پنل به کلوکسو

yareblogi
July 22nd, 2013, 12:00
سلام من میخوام یک سایت رو از سیستم سی پنل به کلکسو انتقال بدم /باید چیکار کنم؟

ezat1
July 22nd, 2013, 13:42
با سلام بستگی داره به محتویات سایت ! عموما باید بک آپ تهیه کنید و انتقال بدین به هاست همین .

gar3na
July 22nd, 2013, 14:47
درود

همانطور که میدانید بک آپ سی پنل قابل انتقال به کلوکسو نیست
چون دو پنل متفاوت هستند بهترین راه انتقال دسی هست شما تمام اطلاعات را
از روی سی پنل فول بک آپ کنید و فابل های داخل روت را در کلوکسو کانفیگ شده جدید رستور کنید
و به صورت دستی تمام اونها باید انجام بشه

شایان ذکر هست شما ایمیل هاتون هم نیمتوانید به پنل جدید انتقال بدید که اون ها هم راه حل های مخصوص خودش را دارد.

yareblogi
July 22nd, 2013, 21:44
درود

همانطور که میدانید بک آپ سی پنل قابل انتقال به کلوکسو نیست
چون دو پنل متفاوت هستند بهترین راه انتقال دسی هست شما تمام اطلاعات را
از روی سی پنل فول بک آپ کنید و فابل های داخل روت را در کلوکسو کانفیگ شده جدید رستور کنید
و به صورت دستی تمام اونها باید انجام بشه

شایان ذکر هست شما ایمیل هاتون هم نیمتوانید به پنل جدید انتقال بدید که اون ها هم راه حل های مخصوص خودش را دارد.

سلام باتشکر انتقال صورت گرفت با راهنماییتون ..اما توی وردپرس هنگام نصب قالب یا نصب افزونه و یا حذف مورد زیر پیش میاد...دسترسی پوشه ها روهم به 777 و 755 تغییر دادم که درست نشد.... ممنون

14435

gar3na
July 22nd, 2013, 22:18
انجور که معلوم احتیاج به ftp دارد
یک یوزر ftp بسازید در کلوکسو و وارد کنید ببینید چه اتفاقی میفتد.

yareblogi
July 23rd, 2013, 06:52
اف تی پی که داره اما رمز و پسورد هم وارد میکنم بازهم همین خطارو داره ... کلی هم سرچ کردم از سرچها هم چیزی دستگیرم نشده...شاید موقع انتقال یه گندی زده میشه به پایگاه داده که پایگاه داده قبلی یا پایگاه داده جدید مچ! نمیشه ...نمیدونم خلاصه

Yas-Host
July 23rd, 2013, 07:07
خوب از طریق فایل منیجر اپلود کنید سپس فعال کنید افزونه/قالب را.
اموزش اف تی پی:
در مراحل نصب وردپرس بخشی برای تنظیم ورد پرس وجود دارد اما در صورتی که در زمان نصب این تنظیمات را انجام نداده اید نیز مشکلی وجود ندارد و اکنون می توانید تنظیمات اف تی پی وردپرس را انجام دهید.

در گذشته آموزش ایجاد اکانت اف تی پی در سایت قرار داده شده است و اکنون میبایست اطلاعات اکانت اف تی پی خود را در فایل زیر وارد کنید.
اکنون کافیست کد زیر را به فایل wp-config.php اظافه کنید.

define('FTP_HOST', 'ftp.yoursite.com');
define('FTP_USER', 'Your_FTP_Username');
define('FTP_PASS', 'Your_FTP_password');
define('FTP_SSL', true); // If you can use a SSL connection set this to true

منبع : اتصال اف تی پی به وردپرس -دانلود-كتاب-آموزش (http://www.iran-eng.com/showthread.php/215934-%D8%A7%D8%AA%D8%B5%D8%A7%D9%84-%D8%A7%D9%81-%D8%AA%DB%8C-%D9%BE%DB%8C-%D8%A8%D9%87-%D9%88%D8%B1%D8%AF%D9%BE%D8%B1%D8%B3?)
و
آموزش تنظیمات اف تی پی در ورد پرس (http://spaceiran.com/index.php/blog/152-wp-ftp.html)

موفق باشید.

DATAFARM.IR
July 23rd, 2013, 07:53
اگر شماهم از آن دسته از کابران هستید که بعد از نصب pureftpd برای شما نصب نشده است و خطا میگیرید:

http://forum.lxcenter.org/index.php?t=msg&th=19672&goto=105117&#msg_105117