PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : حملات ddos روی دامنه ام: لطفا کمک کنید

designer98
July 20th, 2013, 21:44
سلام دوستان مدتی هست از هاستینگ ارتباط هفت خدمات میگرفتم که یک ماه اخیر آپتایم بسیار ضعیفی داشت و اکثر اوقات کلا از دسترس خارج میشد و آخرین باری که ازش علت رو جویا شدم گفت که سرورشون مورد حملات ddos قرار گرفت که نهایتا یکی از سرورهاشون به علت اورلود شدن از دست دادند حالا من دامنه ام رو به هاست دیگه وصل کردم ولی قبل از اینکه هیچ فعالیتی انجام بدم متوجه کندی شدید سی پنل و همچنین دامنه ام شدم که به تیم پشتیبانی که اطلاع دادم گفتند دامنه ام مورد حمله قرار گرفته و برای همین دامنه ام رو موقت ساسپند کردند و اکانتم رو هم غیر فعال کردند و فقط بهم میگن در حال دفع حملات هستیم. این اتفاق یعنی حمله به دامنه ام از دیروز بعدظهر شروع شده.میخاستم از اساتید بپرسم آیا واقعا دامنه ای که مورد حمله قرار بگیره رو ساسپند میکنند و حتی اکانت مالک رو نیز در حالت معلق قرار میدن؟ هرچی بهشون پیام هم میدم میگن: مشکل رفع بشه اطلاع میدیم ، اصلا یه زمان مشخص یا تقریبی هم نمیگن که من دلم خوش باشه.به نظر شما عملکرد صاحبان سایت سرویس دهنده طبیعیه یا مقاصد دیگه ای دارند؟!

paradiseserver
July 20th, 2013, 22:10
6- از ایجاد مباحث مربوط به وارز - نال (null) - کرک (crack) - هک - اتک (حمله) مربوطه خودداری کنید .

سپاس:53:

rezaonline.net
July 20th, 2013, 22:17
csf نصب کنید .

compiler
July 20th, 2013, 22:26
6- از ایجاد مباحث مربوط به وارز - نال (null) - کرک (crack) - هک - اتک (حمله) مربوطه خودداری کنید .

سپاس:53:

این بنده خدا سایتش زیر اتک و حمله هست ، تقاضای کمک کرده ، شما چی داری میگی؟! مگه آموزش دی داس خواسته ؟

dertgtr
July 20th, 2013, 22:57
از cloudflare استفاده کنید شاید کمک بکنه البته شاید چون حمله اگر شدید باشه این هم کارایی نداره

designer98
July 20th, 2013, 23:09
ببخشید فکر کنم متن نخوندید سایتی که ازش هاست گرفتم یکی دو ساعت بعد از خرید بدون اینکه من فایلی تو هاستم گذاشته باشم اکانتم رو بسته و ساسپند کرده و نمیتونم حتی تو سی پنلم ورود کنم بهشون پیام دادم گفتن موقت اکانتم بستن و دارند در برابر حملات دفاع میکنن و آی پی ها رو با فایروال بلوک میکنن سوال من اینه که آیا این اقدام این سرویس دهنده که اکانتم رو بسته با عقل جور در میاد؟ یعنی جزو روال امنیتیه یا چیز دیگه ایه که خبر ندارم؟

dertgtr
July 21st, 2013, 00:47
من به دقت مطالعه کردم . سرویس دهنده اگر واقعا روی سایت شما حمله باشه و مسدود نکننه ممکنه کل سرورش با مشکل مواجه بشه . اما اینکه شما به صحت ادعای سرویس دهنده مبنی بر وجود حمله پی ببرید فقط یک راه هست و اون هم اینکه سایتتون رو روی یک سرویس دهنده دیگر هاست کنید اگر باز این مورد وجود داشت پس حمله میشه . از cloudflare هم می تونید برای پی بردن به حمله استفاده کنید اگر از cloudflare استفاده کردید و رفت روی حالت آفلاین پس حمله وجود داره البته در صورت وجود حمله سنگین cloudflare به شما با ایمیل اطلاع نیز میده

peyman0742
July 21st, 2013, 11:36
اسکریپت نصب کنید
می تونید به این آیدی یاهو پیام بدید

serverworkgroup البته توصیه می کنم به هیچ عنوان ازشون خرید نکنید چون پشتیبانی واقعا ضعیف هست ولی شاید کمکتون کنند

shazo
July 21st, 2013, 18:28
سلام

نمی تونید ای پی رو پیدا کنید ؟