توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل با تب ها
obban
July 20th, 2013, 12:35
سلام
یه صفحه ی وب هست که درونش چند تا تب وجود داره که روی هرکدومش که کلیک میکنی مطلب مربوط به خودش باز میشه
آدرسش اینه :
Fimap SpA - Automatic scrubber dryers for industrial and professional hard floor cleaning (http://www.fimap.com/eng/environment/sustainable-cleaning-project.html)
من وقتی این صفحه رو save page میکنم و توی سیستم خودم باز میکنم روی تب ها که کلیک میکنم مطلب مربوط به خودش نمیاد
امتحانش کنید تا ببینید.
چه طوری این مشکلو حل کنم
خیلی برام حیاتی هستش لطفا کمکم کنید.:77:
mrezaghiasi
July 21st, 2013, 18:33
سلام
عزیزم معلومه دیگه!
نباید هم باز شه!
شوما اونو بصورت html سیو کردین روی هاردتون! درواقع فقط صفحه اصلی رو سیو کردین!
نباید هم باز بشه چون شما صفحه های دیگه رو سیو نکردین ( روی هاردتون نیس ک بتونه موزیلا یا آی ای اونو بخونه!
با آرزوی موفقیت و توفیق الهی...
obban
July 23rd, 2013, 02:26
سلام
عزیزم معلومه دیگه!
نباید هم باز شه!
شوما اونو بصورت html سیو کردین روی هاردتون! درواقع فقط صفحه اصلی رو سیو کردین!
نباید هم باز بشه چون شما صفحه های دیگه رو سیو نکردین ( روی هاردتون نیس ک بتونه موزیلا یا آی ای اونو بخونه!
سلام دوست عزیز
پس باید چه جوری سیو کنم صفحات رو که همرو نشون بده
لطفا کامل برام توضیح بدین
آگونیس
July 23rd, 2013, 03:02
باید یکی یکی ذخیر کنید صفحات رو :دی
mrezaghiasi
July 23rd, 2013, 11:44
سلام
همینجوری عادی نمیشه دونه دونه همرو ذخیره کنید چون بازم موزیلا یا آی ای نمیتونه تشخیص بده شما مثلا صفحه درباره ما رو کجا ذخیره کردید! درسته؟
مگه با چند تا نرم افزاری ک در این زمینه موجود هست / با بعضی ترفند ها
bor
July 23rd, 2013, 20:32
سلام،
یک نرم افزار هست سایت رو کامل ذخیره می کنه ، اگه با اون ذخیره کنید اکثر قابلیت های سایت ذخیره شده کار میکنه
یه امتحانش کنید ، اسمش HTTrack هست
Download HTTrack Website Copier 3.47-21 - HTTrack Website Copier - Free Software Offline Browser (GNU GPL) (http://www.httrack.com/page/2/en/index.html)
mrezaghiasi
July 24th, 2013, 11:33
بله درسته
من حضور ذهن نداشتم
این نرم افزار خوبی هست و کار کردن باهاش آسونه