PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل سفید شدن صفحه سایت های روی سرور

mihoserver
July 19th, 2013, 22:06
یا سلام
دوستان من دیشب یه نفر سرورمو یه مقدار برام کانفیگ کرد الان هر چی اکانت میسازم و روش اسکریپت نصب میکنم بعد که آدرس سایته مربوطه رو میزنم صفحه سفید میاد.
نمونه
http://client.anitahost.com/

ممنون میشم کمک کنید . لطفا یه مقدار برای ابتدایی بگید که بفهمم.
nginxweb
July 19th, 2013, 22:09
لاگ های سرور را بررسی کنید و همچنین display_error اگر در php قعال نیست در php.ini فعال کنید که بتونید error ها رو مشاهده کنید که بتونید مشکلتونو پیگیری نمایید

همینطور لاگ های اپاچی مربوط به اون اکانت را بررسی کنید تا مشکل را پیدا نمایید
:53:

mihoserver
July 19th, 2013, 22:14
لاگ های سرور را بررسی کنید و همچنین display_error اگر در php قعال نیست در php.ini فعال کنید که بتونید error ها رو مشاهده کنید که بتونید مشکلتونو پیگیری نمایید

مرسی دوست عزیز . ولی نفهمیدم:d

safeith
July 19th, 2013, 22:26
باید لاگ های آپاچی را دقیقاً چک کنید یا به کسی بدید که چک کنه وگرنه چیزی مشخص نمی شود SmartQuestions - Iranian Ubuntu Team Wiki (http://wiki.ubuntu-ir.org/SmartQuestions)

Ja3er TVHost
July 19th, 2013, 22:31
داخل php.ini مقدار زیر اگر نیست اضافه کنید

display_error=on بعد ارور رو بررسی کنید

mihoserver
July 19th, 2013, 23:39
میشه یه جوری بفرمایید که بفهمم و انجام بدم؟ با ssh کار نکردم . اگه میشه روشی باشه که با whm درستش کنم

mihoserver
July 19th, 2013, 23:46

دوست عزیز اون display _error هم فعاله .
ولی اروری در کار نیست.
فقط روی یکی از اکانت ها که whmcs نصب کرده بودم این ارور بود.

Down for Maintenance
An upgrade is currently in progress... Please come back soon..

ULTRAWEB
July 22nd, 2013, 23:21
در اغلب موارد دسترسی دادن به یک فایل که پرمیشنش باید چیز دیگهی ای باشه هم میتونه این مشکل رو بوجود بیاره باید بررسی کنید

Woshka
July 23rd, 2013, 04:49
باید یک مدیر سرور دقیق سرورت رو بررسی کنه
اینجوری نمیشه