توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کاربرد دسترسی به کنسول در سرورهای مجازی
Maysam.M
July 19th, 2013, 21:52
با سلام
میخواستم بدونم دقیقا کاربرد دسترسی به کنسول رد سرورهای مجازی چیه؟
ممنون
Maysam.M
July 20th, 2013, 19:06
کسی اطلاعی نداره؟
Maysam.M
July 24th, 2013, 23:01
واقعا کسی نیست اطلاعی داشته باشه؟!! =d>
dan6
July 24th, 2013, 23:12
پرسش شما گنگ هست
خوب بعضی وقتها نمیشه با ssh یا جور دیگه به vps وصل شد
از طریق کنسول میتونید سرور رو مدیریت کنید
MahanDev
July 24th, 2013, 23:13
در مواقعی که دسترسی شما از طریق آیپی به سیستم عامل به هر دلیلی جز مشکلات شبکه ای و سخت افزاری قطع شده باشد
یعنی مشکلی در سیستم عامل پیش امده باشد میتوانید از طریق کنسول متصل شوید و مشکل را برطرف نمایید
مثلا وقتی فایروال را فعال کنید و تمامی پورت ها را بلاک کند
یا آیپی شما در بلک لیست فایروال قرار گیرد و ......
Maysam.M
July 24th, 2013, 23:54
میشه از اطلاعات بکاپ گرفت و یا سیستم عامل جدید نصب کرد؟
کاربردی ترین دلایل کاربرد کنسول همین چیزهایی بود که فرمودید؟
MahanDev
July 24th, 2013, 23:56
بله میتوانید بک آپ گیری کنید ولی وقتی دسترسی از طریق ایپی ندارید پس نمیتوانید دانلود کنید
بله میتوانید سی دی قرار دهید و مجدد سیستم عامل نصب کنید
danitfk
July 24th, 2013, 23:59
میشه از اطلاعات بکاپ گرفت و یا سیستم عامل جدید نصب کرد؟
کاربردی ترین دلایل کاربرد کنسول همین چیزهایی بود که فرمودید؟
میتونید از Console در صورت داشتن Permission اسنپ شات بگیرید که تقریبا شبیه بکاپ هست.
کاربردی ترین Console همان SSH / VNC / Desktop برای سرور هست که حتی اگر کارت شبکه از سرور حذف شود باز هم میتونید از طریق کارت شبکه دسترسی پیدا کنید و تقریبا" شبیه KVM در سرور های اختصاصی هست.
نصب سیستم عامل هم درصورتی هست که اطلاعات شبکه اعم از Gateway , Network , Broadcast , IP را داشته باشید و Iso سیستم عامل Mount و هارد دیسک Format شود.
liveserver
July 25th, 2013, 20:17
خیلی مزیت داره...
مثلا ممکن است دسترسی ریموت شما قطع شده باشد از طریق کنسول میتونید مشکلات رو حل کنید
ویا مصرف سرورتون از منبع رو شماهده کنید و...
Maysam.M
July 26th, 2013, 18:13
با سلام
بله میتوانید بک آپ گیری کنید ولی وقتی دسترسی از طریق ایپی ندارید پس نمیتوانید دانلود کنید
بله میتوانید سی دی قرار دهید و مجدد سیستم عامل نصب کنید
در همه کنسولهای مجازی ساز میشه چنین کاری کرد؟
سی دی رو باید به مالک سرور گفت قرار بده که نصب انجام بشه؟
میتونید از Console در صورت داشتن Permission اسنپ شات بگیرید که تقریبا شبیه بکاپ هست.
کاربردی ترین Console همان SSH / VNC / Desktop برای سرور هست که حتی اگر کارت شبکه از سرور حذف شود باز هم میتونید از طریق کارت شبکه دسترسی پیدا کنید و تقریبا" شبیه KVM در سرور های اختصاصی هست.
نصب سیستم عامل هم درصورتی هست که اطلاعات شبکه اعم از Gateway , Network , Broadcast , IP را داشته باشید و Iso سیستم عامل Mount و هارد دیسک Format شود.
منظورتون از "اسنپ شات" بکاپ از کل سرور بوسیله مجازی سازه؟
در مورد سایر اطلاعات ممنون
خیلی مزیت داره...
مثلا ممکن است دسترسی ریموت شما قطع شده باشد از طریق کنسول میتونید مشکلات رو حل کنید
ویا مصرف سرورتون از منبع رو شماهده کنید و...
ممنون
معمولا مجازی سازی که استفاده میشه فکر میکنم vmware باشه. منابع آموزشی برای یادگیریش سراغ دارید؟
از طریق کنسول میشه میزان منابع سرور رو هم فهمید؟
hassan5099
July 26th, 2013, 18:37
معمولا مجازی سازی که استفاده میشه فکر میکنم vmware باشه. منابع آموزشی برای یادگیریش سراغ دارید؟
بله از کنسول میشه فهمید منابع سرور چفدره
liveserver
July 30th, 2013, 22:52
بله- کار خاصی نداره...
یه vcenter نصب میکنید رو سرور که اموزشش رو فکر میکنم دوست خوبمون Dantfik گذاشته تو انجمن بعد برای هر سرور که میخواید دسترسی بدید میرید تب permision یه دسترسی
vitural mechine (sample) تعریف میکنید.
منابع در کنسول مشخص است.
Maysam.M
July 31st, 2013, 00:03
با سلام
بله- کار خاصی نداره...
یه vcenter نصب میکنید رو سرور که اموزشش رو فکر میکنم دوست خوبمون Dantfik گذاشته تو انجمن بعد برای هر سرور که میخواید دسترسی بدید میرید تب permision یه دسترسی
vitural mechine (sample) تعریف میکنید.
منابع در کنسول مشخص است.
ممنونم
شما مشکل ذهنی دارید که تاپیک های 4 روز گذشته رو در طول روز میارید بالا و اسپم میدید ؟
این کار شما نهایت توهین به کاربران و مدیران هست
ایشون قصدشون کمک بوده و من از ایشون متشکرم
حتی اگه 10 روز هم گذشته باشه و کسی پاسخ سوالات بنده رو بده بسیار متشکر میشم
نمیدونم دلیل اسپم زدن شما و دخالت توی تاپیک دیگران و ممانعت از راهنمایی سایرین و از همه مهم تر توهین به دیگران چیه؟