توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در نمایندگی دامنه دایرکت آی
dicaprio_4244
July 18th, 2013, 21:07
سلام دوستان
من عضو ریسلر کلاب میشم و با پی پال پرداخت رو انجام میدم ولی بعد از چند روز یه ایمیل مبنی بر verification میاد که پرداختم رو با مدرک عکس دار و امضا و... باید تایید کنم و وقتی تایید نمی کنم کامل اکانتم رو ساسپند می کنن و دامنه ها رو حذف می کنن، شما برای ریسلر کلاب این تاییدیه رو انجام میدید یا فقط به من گیر میده؟؟؟
Web Host Persia
July 18th, 2013, 22:01
دوست عزیز اگه پرداختتون رو با وب مانی انجام بدید نیازی به وریفای نیست ..
dicaprio_4244
July 18th, 2013, 22:05
دوست عزیز اگه پرداختتون رو با وب مانی انجام بدید نیازی به وریفای نیست ..
وب مانی رو میشه با پی پال شارژ کرد؟
Milad-H
July 18th, 2013, 22:38
سلام دوستان
من عضو ریسلر کلاب میشم و با پی پال پرداخت رو انجام میدم ولی بعد از چند روز یه ایمیل مبنی بر verification میاد که پرداختم رو با مدرک عکس دار و امضا و... باید تایید کنم و وقتی تایید نمی کنم کامل اکانتم رو ساسپند می کنن و دامنه ها رو حذف می کنن، شما برای ریسلر کلاب این تاییدیه رو انجام میدید یا فقط به من گیر میده؟؟؟
بهترین روش برای شارژ پنل پرداخت وب مانی است، پرداخت پی پال نیاز به تایید هویت شما داردف و بسیار بسیار دردسر دارد
penguinsjr
July 24th, 2013, 12:54
السلام علیکم
دوست عزیز پرداخت با پیپال و وب مانی و کردیت کارت و ... در ریسلر کلاب امکان پذیره...
اما اغلب موارد پرداخت با کردیت کارت و پیپال برای یک بار (در اصل بخاطر همون کردیت کارت هستش) باید وریفای رو انجام بدید.