ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : یک مشکل اساسی با سرور مجازی

tm599
July 18th, 2013, 02:12
سلام من یک سایت دانلود کلیپ ماشین دارم و برای کلیپ ها یک سرور مجازی تهیه کردم

مشخصات سروری که دارم : رم 4 گیگ،هارد 500 گیگ،پهنای باند 3 ترابایت،پورت 1 گیگابیت،سی پی یو Intel(R) Core(TM) i7-2600 و سیستم عامل ویندوز 2012

مشکل من اینه که بعضی موقع ها که کاربرای سایت میخوان دانلود کنن سرعت پایینه و وقتی من از تو سرور میزان رم مصرفی نگاه میکنم میبینم 20 درصد اشغال شده و cpu هم همینطور

حالا من نمیدونم این مشکل از چیه چون از isp های مختلف تست کردم دیدم واقعا سرعت دانلود پایینه در صورتی که از سرورهای دیگه با همون isp من تا 120 دانلود میکنم ولی از سروره من سرعت دانلود 20 کیلوبایت هست

اینو هم بگم که سایت بنده یه 5 ماهی هست راه اندازی شده و تعداد بازدید کننده ها در اون حدی نیست که سرورم بخواد کم بیاره

اگه میشه منو راهنمایی کنید ممنون میشم

hassan5099
July 18th, 2013, 02:17
سلام
سرعت دانلود را محدود نکردین
یه لینک میزارید

irpdf
July 18th, 2013, 02:21
سرور مجازیتون مطمئنا کیفیت مناسبی نداره.
حتما هم از این 4 گیگ رم 30 تومنی ها هست و تا خرخره اورسل!!!

RoobinaServer
July 18th, 2013, 02:26
سلام من یک سایت دانلود کلیپ ماشین دارم و برای کلیپ ها یک سرور مجازی تهیه کردم

مشخصات سروری که دارم : رم 4 گیگ،هارد 500 گیگ،پهنای باند 3 ترابایت،پورت 1 گیگابیت،سی پی یو Intel(R) Core(TM) i7-2600 و سیستم عامل ویندوز 2012

مشکل من اینه که بعضی موقع ها که کاربرای سایت میخوان دانلود کنن سرعت پایینه و وقتی من از تو سرور میزان رم مصرفی نگاه میکنم میبینم 20 درصد اشغال شده و cpu هم همینطور

حالا من نمیدونم این مشکل از چیه چون از isp های مختلف تست کردم دیدم واقعا سرعت دانلود پایینه در صورتی که از سرورهای دیگه با همون isp من تا 120 دانلود میکنم ولی از سروره من سرعت دانلود 20 کیلوبایت هست

اینو هم بگم که سایت بنده یه 5 ماهی هست راه اندازی شده و تعداد بازدید کننده ها در اون حدی نیست که سرورم بخواد کم بیاره

اگه میشه منو راهنمایی کنید ممنون میشم

با سلام

یک لینک برای دانلود قرار بدید - حجیم باشه.

یک احتمالی هست که به سمت ایران کلا مشکل داره سرورتون یا ایران با آیپی سرورتون مشکل داره چون ذکر کردید از سرور دیگر که میزنید دانلود مشکل نداره (اگر هر دو سرور خارج باشند)

یک لینک قرار بدید و بفرمائید چه ساعاتی کلا چنین مشکلی دارید تست باید بشه.

به مدیر سرورتون گفتید ؟ پاسخی ندادند ؟

یا حق

tm599
July 18th, 2013, 02:54
لینک دانلود : http://dl.veneno.ir/TopGear/English/Season-20/veneno.ir.Top.Gear.2013.S20E03.HD.720p.rar

نه از این 30 تومنیا نیست ماهی دارم 100 تومن میدم

سرعت به 300 کیلوبایت محدود کردم ولی فکر نکنم از این باشه

tm599
July 18th, 2013, 02:57
سلام
سرعت دانلود را محدود نکردین
یه لینک میزارید

لینک دانلود : http://dl.veneno.ir/TopGear/English/...03.HD.720p.rar (http://dl.veneno.ir/TopGear/English/Season-20/veneno.ir.Top.Gear.2013.S20E03.HD.720p.rar)

نه از این 30 تومنیا نیست ماهی دارم 100 تومن میدم

سرعت به 300 کیلوبایت محدود کردم ولی فکر نکنم از این باشه

اگه میشه شما تست کنید با چه سرعتی دانلود میکنید ؟ ممنون

hassan5099
July 18th, 2013, 03:26
احتمالا به خاطر این محدودیتی که اعمال کردین سرعت پایینه
من قبلا همین مشکل را داشتم

tm599
July 18th, 2013, 15:31
احتمالا به خاطر این محدودیتی که اعمال کردین سرعت پایینه
من قبلا همین مشکل را داشتم

اصلاً فکرشو نمیکردم از این باشه ، من محدویدت پهنای باند دانلود رو برداشتم درست شد
آقا حسن دستت درد نکنه
فعلاً مشکلم حل شده امیدوارم که دیگه مشکلی پیدا نکنه