توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ريسلري هاست ايران (بارس انلاين -تبيان)
networkgostar
July 18th, 2013, 01:06
سلام دوستان و همكاران محترم نياز به يك ريسلري هاست ايران از بارس انلاين و يا تبيان هستم يه افر خوب با قيمت مناسب بدين
منتظر بيشنهادات شما هستم...
RoobinaServer
July 18th, 2013, 01:30
سلام دوستان و همكاران محترم نياز به يك ريسلري هاست ايران از بارس انلاين و يا تبيان هستم يه افر خوب با قيمت مناسب بدين
پیشنهاد میکنم از ایران رسیلر تهیه نکنید و سرور مجازی تهیه کنید بهتر هست. نه برای خودتون دردسر درست میشه نه برای میزبانتون.
فقط پیشنهاد بود :)
یا حق
networkgostar
July 23rd, 2013, 18:01
دوستان کلا میخام 5 تا سایت با ترافیک بسیار کم که سر جمع هر 5تا سر ماه به 1گیگ نمیرسه رو رو یه ریسلری هاست آپ کنم حالا اگه بنظرتون یه سرور مجازی با قیمت پایین امکان داره اجاره کنم یا ریسلری؟
Milad-H
July 23rd, 2013, 18:03
با سلام، از پارس آنلاین در خدمت شما هستیم
جهان پارس اسپادان - نمايندگي فضای ایران (http://parsworld.net/reseller_iran.php)
networkgostar
July 23rd, 2013, 18:06
سرور مجازی ایران با یه قیمت خوب ندارین؟
yonesweb.org
July 23rd, 2013, 19:20
سلام
تعرفه نمایندگی هاست ایران یونس وب هاستینگ از دیتاسنتر پارس آنلاین به شرح زیر است:
14504
09165741243
networkgostar
July 25th, 2013, 00:13
اقا كسي نبود?
هاست ايران كسي نداره?
RoobinaServer
July 25th, 2013, 01:08
اقا كسي نبود?
هاست ايران كسي نداره?
این همه دوستان بالا به شما آفر دادند عزیز ندیدید ؟
ماهانه 13 هزار تومان اگر خواستید میتوانیم به شما ارائه کنیم با توجه به مواردی که گفتید.
ولی سرور مجازی هزینش ماهانه حداقل اگر لایسنس ماهانه بخواهید ماه اول 117 هزار تومان با کانفیگ و ... ماه های بعد 67 هزار تومان.
اگر لایسنس دائمی بخواهید تهیه کنید ماه اول حدود 295 تومان ماه های بعد 30 هزار تومان.
خدمات میزبانی وب و سرور روبینا سرور ((هاستینگ سجادیه)) (http://www.Roobinaserver.ir)