توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در نصب zendoptimazer در دایرکت
AfraWeb.net
March 4th, 2010, 14:22
cd /usr/local/src
wget http://downloads.zend.com/optimizer/3.3.3/ZendOptimizer-3.3.3-linux-glibc23-i386.tar.gz
tar -zxvf ZendOptimizer-3.3.3-linux-glibc23-i386.tar.gz
cd ZendOptimizer-3.3.3-linux-glibc23-i386
./install
اطلاعات را ارسال کردند و براشون نصب کردیم چه سرعت فضایی داشتند ;)
AfraWeb.net
March 4th, 2010, 20:38
از مدیر انجمن یه درخواست دارم که دسترسی یه عده.... را به تالار قطع کنند چون دوست دارند درمورد همه کس و همه چیز... کنند که واقعا" باعث منحرف شدن موضوع تاپیک میشود امیدوارم با قوانین صفت و سخت تر از ورود بعضیا جلوگیری شود
نظرات جالبی دارید . میشه بفرمایید چه انحرافی . شاید منظورتون این بود که نمیتونستید نصب کنید و دادید ما بر اتون نصب کردیم و تقریبا 30 دقیقه ای وقتمون را برای شما گزاشتیم .
AfraWeb.net
March 4th, 2010, 20:49
نه خیر ببینید یه موضوعی مطرح میشه مثلا" اسپانسر هاست شما میاین میگید ال و بل موضوع دیگه تاسیس دیتاسنتر دوباره.... شما عادت داری درمورد هر بحثی یه نظری بیان کنی که نظر دیگران به شما جلب میشه و از موضوع اصلی تاپیک خارج میشوند
دوست عزیز اولا ما اصلا هاست اشتراکی و رسلیری ارائه نمیدیم پس نیازی به جذب مشتری برای هاستینگ نداریم اگر هم چیزی میگیم برا اساس تجربه هست و دوست ندار یم بعدا مشکلاتی برای کاربران درست بشه و بیان تو فروم از دست یکدیگر شاکی باشند . بهتره به ارشیو یه نگاهی بندازید تو همین ماه گذشته نزدیک 300 نفر شاکی بودند و کلی دامنه از بین رفته و کلی اطلاعات از بین رفته و .....
حالا فردی وارد فروم میشه و اطلاعات کمی دارد وظیفه ما هست که اطلاعاتش رو بالا ببریم تا بعدا به مشکل برنخوره و نیاد تو این فروم از دست فروشندگان شاکی بشه . ;)
اگر حرفی یا صحبتی شده که شما را ناراحت کرده عذر خواهی میکنیم .
AfraWeb.net
March 4th, 2010, 21:03
درسته ولی ببینید سرور من ایران است اونم یکیش فقط سرعت دانلودش کم است ولی اپلود زیاد است اونم خودتون در اطلاع هستید فقط علتش گرانی پهنای باند است همین ولی شما میاین میگید سرعت فضایی اینا قصد مسخره کردن دارید درضمن بنده3سالی میشه تو کارهاستینگ هستم ولی بیشتر سی پنل بودم تازه اومدم دایرکت ادمین برای این این ارورها میاد نمیدونم چه طوری اوکی کنم بعد شما ارور به کشور اون سرور ربط میدید که فکر کنم متخصص های سرورهم بگن بی ربط است چون هر نرم افزاری اینبر نصب میشه اونبر هم نصب میشه امیدوارم شماهم در طرز تفکر خودتان یه تغییری ایجاد کنید ممنون
100%[======================================>] 10,208,541 23.1K/s in 7m 47s
رو اینترنت 64 کیلو بایتی از این بیشتر میشه دانلود کرد البته باز هم ببخشید برای این سرعت اسم دیگری پیدا نکردم بهتون بگم ولی بهتره در انتخاب سرور دقت کنید همین نصب zend نزدیک 20 دقیقه وقت گرفت و حساب کنید قرار باشه شما اطلاعاتتون رو جابجا کنید یا برنامه های دیگر نصب کنید مطمعنا به مشکلات زیادی بر میخورید