سلام من میخوام در زمینه ارایه قالب برای وبلاگ نویسها فعالیت کنم و چون قالبهام توسط وبلاگهای زیادی مورد استفاده قرار میگره و دائما در یک لحظه مثلا یک عکس در یک قالب در مثلا پانصد ، تا هزار وبلاگ که دارند از قالبهام استفاده میکنند لود میشه و فایلهام همزمان توسط کانکشن های زیادی دانلود میشه یعنی نیاز به پهنای باند بالا مثلا 700 گیگ تا یک ترابایت در ماه دارم , اگه نامحدود باشه که عالیه همچنین برای فروش بعضی از قالبهام نیاز به نصب وردپرس دارم
لپ کلام یه هاست لینوکس cpanel -پهنای باند 700 گیگ به بالا در ماه - امکان نصب دیتابیس- ترجیحاً وارز هم باشه کسی میتونه راهنماییم کنه؟از چه شرکتی و چه پلانی رو بخرم؟
pardishosting
July 17th, 2013, 19:06
سلام
توصیه می کنم پلان هاست دانلود بگیرید. (البته اینجا بخش آموزشی هست نمی شه افر داد.)
designer98
July 17th, 2013, 20:09
سلام
توصیه می کنم پلان هاست دانلود بگیرید. (البته اینجا بخش آموزشی هست نمی شه افر داد.)
هاست دانلود امکان نصب دیتا بیس نمیده
designer98
July 17th, 2013, 20:12
آیا امکانش هست یه دامین رو هم در هاست دانلود و هم در یک هاست معمولی به کار گرفت؟ یعنی قالبهام رو در هاست دانلود بذارم و اسکریپت وردپرسی رو در یک هاست معمولی نصب کنم
مثلا
download host: domain.com
webhosting: domain.com/blog
arc1o0
July 17th, 2013, 20:32
با سلام
بله امکانش هست
برای این کار باید از ساب دامین استفاده کنید
irnahost.ir
July 18th, 2013, 16:16
جسارتاً چرا در بخش درخواست سرویس اعلام نفرمودید تا دوستان بتوانند آفرهای خودشان را ارائه دهند؟
designer98
July 18th, 2013, 19:53
با سلام
بله امکانش هست
برای این کار باید از ساب دامین استفاده کنید
منظورم رو متوجه نشدید نمیخوام از ساب دامنه استفاده کنم میخوام تو همون دامنه اصلی دو تا پوشه داشته باشم یه پوشه داخل سرویس هاست دانلود باشه و یه پوشه هم داخل میزبانی وب
download host in public_html : domain.com
webhosting in public_html\blog : domain.com/blog