PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کمک در خرید FTP و Host و سوالی درباره وردپرس

Smigle
March 4th, 2010, 12:45
درود
نمی دونم درست اومدم یا نه ولی ایشالا که جواب بگیرم.
من توی ورپرس می خواستم تم های قابل دانلود رو بذارم که فهمیدم باید ftp داشته باشیم و ورپرسمون روی هاست جدا باشه. این درسته؟ یعنی من اگه یه هاست و ftp بخرم کارم حله؟ حجم زیادی نمی خوام کارم بیشتر نوشتس چقد هزینه باید بکنم برای این کار؟ امنیت برام مهمه و سرعت و الا فضا زیاد نمی خوام مثلا حتی 2-3گیگ زیادمه... فقط سوال اصلی بالاست که می گه من یه وبلاگ دارم. می خواستم تمشو عوض کنم. و از تم های خارجی استفاده کنم آیا این طوری می شه این کارو کرد؟ و آیا مطالب بلاگ قبلیم می شه بیاد تو جدیده؟
واقعا ممنون

Upvps.Net
March 4th, 2010, 13:09
سلام نه نیازی نداری
می تونم اسپانسری بهت بدم ! رایگان!

---------- Post added at 01:09 PM ---------- Previous post was at 01:06 PM ----------

درود
نمی دونم درست اومدم یا نه ولی ایشالا که جواب بگیرم.
من توی ورپرس می خواستم تم های قابل دانلود رو بذارم که فهمیدم باید ftp داشته باشیم و ورپرسمون روی هاست جدا باشه. این درسته؟ یعنی من اگه یه هاست و ftp بخرم کارم حله؟ حجم زیادی نمی خوام کارم بیشتر نوشتس چقد هزینه باید بکنم برای این کار؟ امنیت برام مهمه و سرعت و الا فضا زیاد نمی خوام مثلا حتی 2-3گیگ زیادمه... فقط سوال اصلی بالاست که می گه من یه وبلاگ دارم. می خواستم تمشو عوض کنم. و از تم های خارجی استفاده کنم آیا این طوری می شه این کارو کرد؟ و آیا مطالب بلاگ قبلیم می شه بیاد تو جدیده؟
واقعا ممنون
همنانطوری که گفتم اگه امارت خوب باشه مشکلی نداره! اسپانسری می تونم بهتون سرویس بدیم! اما اگه 2-3 گیگ فضا می خوای کم نیست! اگه امار سایت کم هست باید یکی از این پلن ها رو در صورت مقبول کردن انتخاب کنی

Upvps.Net Dedicated Servers - Server Security - Linux & Windows VPS -Anti DDOS Hosting (http://upvps.net/main.htm)
در مورد امنیت و سرعت هم مشکلی نیست و نداریم!

البته پلان های ضد دداس داریم که فکر نمیکنم واستون بصرفه!

Upvps.Net Dedicated Servers - Server Security - Linux & Windows VPS -Anti DDOS Hosting (http://upvps.net/Anti-ddos-Hosting.html)

به هر حال اگه سوالی داشتین در خدمتیم!

Smigle
March 4th, 2010, 13:09
سلام نه نیازی نداری
می تونم اسپانسری بهت بدم ! رایگان!
یعنی می تونم تم های وردپرس رو بذارم اونوقت؟ تم های جدا که قابل دانلود اند!
ممنون

amiri113
March 4th, 2010, 13:13
تم آفتاب لاگ نميزنی ؟

Upvps.Net
March 4th, 2010, 13:13
یعنی می تونم تم های وردپرس رو بذارم اونوقت؟ تم های جدا که قابل دانلود اند!
ممنون

بله می تونید حتی می تونید اپلود کنید توی هاست خودتون! الان ما یکی رو که مثل شماست داریم پشتیبانی می کنیم این لینک رو ببنید

دانلود قالب وردپرس و ترجمه قالب .:: hkarimi.ir ::. (http://hkarimi.ir)
ایشون هم دارن قالب رو روی تمشون می ذارن هم بصورت اف تی پی برای دانلود! اما من هنوز تعجب می کنم که 2 -3 گیگ می خوای چیکار @-)

Smigle
March 4th, 2010, 13:20
بله می تونید حتی می تونید اپلود کنید توی هاست خودتون! الان ما یکی رو که مثل شماست داریم پشتیبانی می کنیم این لینک رو ببنید

دانلود قالب وردپرس و ترجمه قالب .:: Hkarimi.ir ::. (http://hkarimi.ir)
ایشون هم دارن قالب رو روی تمشون می ذارن هم بصورت اف تی پی برای دانلود! اما من هنوز تعجب می کنم که 2 -3 گیگ می خوای چیکار @-)
یعنی می گید 2-3 گیگ کمه؟ من 1گیگم زیاده همینجوری گفتم. آمار بلاگمم خوبه 1.500 داشتم 1.200 700 همچی متغیره در روزهای مختلف ولی معمولش رو 70-150هست البته تازه کارم هستم زیاد هنوز راه نیافتاده.
البته بگم بلاگ سیاسی هست شاید براتون مشکل داشته باشه.

Upvps.Net
March 4th, 2010, 13:26
یعنی می گید 2-3 گیگ کمه؟ من 1گیگم زیاده همینجوری گفتم. آمار بلاگمم خوبه 1.500 داشتم 1.200 700 همچی متغیره در روزهای مختلف ولی معمولش رو 70-150هست البته تازه کارم هستم زیاد هنوز راه نیافتاده.
البته بگم بلاگ سیاسی هست شاید براتون مشکل داشته باشه.

نه من گفتم زیاده!;) می خواین چیکار!
در ضمن ما نمی تونیم سایت های سیاسی -س ک س ی و ... که در این زمینه ها فعالیت می کنند رو پشتیبانی کنیم نه ما هر شرکت دیگه اگه مثل ما ثبت شده باشه این کارو نمیکنه چون خلافه قوانین ایرانه!
دیگه خودتون که بهتر می دونید! همکارانی دارم که این کارو کردن و .... رفتن اب خنک خوردن برگشتن یکیش توی همین اصفهان بود!:( شرمندتون هستم! ما نمی تونیم بهتون سرویس بدیم اگه غیر این زمینه باشه مشکلی نداره

Smigle
March 4th, 2010, 13:30
کسی جایی رو سراغ نداره که بتونم این کارو بکنم مشکلی نداشته باشه؟!

---------- Post added at 01:30 PM ---------- Previous post was at 01:29 PM ----------

نه من گفتم زیاده!;) می خواین چیکار!
در ضمن ما نمی تونیم سایت های سیاسی -س ک س ی و ... که در این زمینه ها فعالیت می کنند رو پشتیبانی کنیم نه ما هر شرکت دیگه اگه مثل ما ثبت شده باشه این کارو نمیکنه چون خلافه قوانین ایرانه!
دیگه خودتون که بهتر می دونید! همکارانی دارم که این کارو کردن و .... رفتن اب خنک خوردن برگشتن یکیش توی همین اصفهان بود!:( شرمندتون هستم! ما نمی تونیم بهتون سرویس بدیم اگه غیر این زمینه باشه مشکلی نداره
قربونت فقط من چیکار کنم؟ برم چی بگیرم؟ هاست؟ اف تی پی؟ دامین؟ اگه گیر اومد جایی باید چی بگیرم ممنون.

Upvps.Net
March 4th, 2010, 13:35
کسی جایی رو سراغ نداره که بتونم این کارو بکنم مشکلی نداشته باشه؟!

---------- post added at 01:30 pm ---------- previous post was at 01:29 pm ----------

قربونت فقط من چیکار کنم؟ برم چی بگیرم؟ هاست؟ اف تی پی؟ دامین؟ اگه گیر اومد جایی باید چی بگیرم ممنون.

ببین دوست گرامی شما فقط نیاز به یک دامنه داری و یک هاست! همین! اف تی پی بخشی از هاست هستش! اوکی؟ فرقی نداره ان چنان! شما یه هاست می خوای با یه دامین همین! نظر من از سایت های خارجی بخرید کنید! بعد بده یکی واسط پیمنتشو انجام بده و واست بخره با پی پال و ....
موفق باشید:)

Smigle
March 4th, 2010, 13:42
بسیار ممنون

Sepahrad
March 4th, 2010, 15:01
باسلام
---------------
دوست عزیز شما 1 گیگ بخرید زیادتون هم هست :) همچنین بخاطر یک گیگ بهتر منت کسی روی سرتون نباشه و کارتون از پایه سست نباشه :) 1 گیگ برای یک سال اجاره کنید خیلی سنگین تر و بهتر ( از هر نظر ) تا اسپانسری :) صحبتم کلی هست .

چون در این صورت شما میتونید از پشتیبانی و ... استفاده کنید و اگر مشکلی پیش اومد حتی حق شکایت هم دارید اما در صورت اسپانسری همه چیز حرف هست و در مواقع اضطراری ... !

موفق باشید:53: