ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نیازمند یکی که سرورم رو برای آپی های خارجی مسدود کنه ( با هزینه هم مشکلی نداره )

ParsDown
July 17th, 2013, 09:56
سلام
دوستان من سرور دانلود اختصاصی دارم و نیازمند یکی هستم که سرور دانلود رو برا آی پی های خارجی مسدود کنه تا فقط ای پی های ایرانی بتونن از سرور دانلود کنند
هزینه هم کشکلی نداره
فقز قیمت فضایی ندید و قیمت رو در همین تاپیک ذکر کنید.

iman00
July 17th, 2013, 10:09
چه نوع سیستم عاملی نصبه روی سروتون ؟
اگر لینوکس هست چه پنلی روی سروتون نصب کردید بگید تا راهنمایتون کنم

compiler
July 17th, 2013, 10:25
سلام
دوستان من سرور دانلود اختصاصی دارم و نیازمند یکی هستم که سرور دانلود رو برا آی پی های خارجی مسدود کنه تا فقط ای پی های ایرانی بتونن از سرور دانلود کنند
هزینه هم کشکلی نداره
فقز قیمت فضایی ندید و قیمت رو در همین تاپیک ذکر کنید.

فایروال CSF رو نصب کن
وارد قسمت تنظیمات شو : Firewall Configuration

حالا CC_ALLOW = رو پیدا کن و به این صورت مقدار دهی کن :

CC_ALLOW = IR
CC_DENY = رو هم خالی بزار
فایروال رو به این صورت ریستارت کن :

csf -r

mjmafi
July 17th, 2013, 13:24
فقط اضافه کردن کشور کافی نیست
پس از اضافه کردن باید آی پی لوکال هاست و آی پی ها لازم را هم allow کنید مثل دی ان اس ها و ... و سپس کل آی پی ها را مسدود کنید
یک لیست ایران هم دارم اگر پیدا کردم اضافه کنید به لیست سفید + اون کاری که دوست خوبم گفتند انجام بدید.
معمولا دیگه مشکلی نیست.

ParsDown
July 17th, 2013, 17:20
والله سرور ویندز 2008 r2 هست
کاش یکم ساده تر توضیح بدید آخه اصلا اطلاعاتی در این مورد ندارم

spsgorgan
July 17th, 2013, 20:35
من رو لینوکس با csf این کارو کردم اما بازم هم میدیدم بازدید میشه !
شما چه فایروالی دارید روی سرور؟ ISA دارید ؟

spsgorgan
July 17th, 2013, 20:36
این آدرس رو هم مشاهده کنید بد نیست . شفاف توضیح داده : How to Block IP on Windows. | ASP.NET MSSQL Webhosting Blog (http://www.mywebhostingblog.net/aspnet-web-hosting/how-to-block-ip-on-windows/)

ParsDown
July 20th, 2013, 01:55
کسی نیست با هزینه اینکار رو بکنه؟

safeith
July 20th, 2013, 09:57
والله سرور ویندز 2008 r2 هست کاش یکم ساده تر توضیح بدید آخه اصلا اطلاعاتی در این مورد ندارم از چه وب سروری استفاده می کنید ، iis ؟

sudo
July 20th, 2013, 11:19
اگر از PHP , Linux server استفاده میکنید، علاوه بر CSF Firewall میتوانید به وسیله فایل HTACCESS در روت خود دسترسی به کشور خاصی رو مسدود کنید.

بانک اطلاعات آی پی کشور ها را از سایت http://www.countryipblocks.net/ میتوانید دسترسی داشته باشید
علاوه بر این میتوانید ترافیک رو روی آی پی محدود کنید ، به طور مثال اگر کسی فایلی رو از سایتتون کپی کرد در وبلاگ و سایتش، غیرفعال شود(این هم باز در HTACESS شدنی است)

موفق باشید

wanener
July 22nd, 2013, 02:45
سلام
عاوه بر بستن بوسیله IISو Forefront که دوستان اشاره کردند .
ما میتوانیم سیستم مدیریت دانلود و کاربران رو در اختیار شما قرار برهیم که با همه وب سرورها هماهنگی داشته و میتوانید همه ابعداد دانلود از سرور (ها) را مدیریت کنید
که سرعت دانلود و محدودیت آی پی دانلود کننده ها یکی از آنها می باشد
با ا حترام