PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کمک : نصب پلسک و هزار و یک مشکل

serverwin
March 4th, 2010, 10:39
سلام . دوستان عزیز چند تا مشکل بزرگ دارم اول بگم که یه سرور شخصی دارم که می خوام روش پلسک نصب کنم . در حالی که پلسک میگه iis نصب نشده ولی نصب هست برای فعال کردنش هم تو کنترل پنل اقدام می کنم ولی نمی شه که نمی شه یعنی اون گزینه که می خوام نیستیش ! internet .... servis یه همچین تکیکتی باید باشه ولی نیست !
مشکل بعدی اینکه ویندوز 2003 سرور رو تازه نصب کردم و پیگر بندی و... رو بلند نیستم . پلسک رو باید حتما نصب کنم ... از دوستان خواهش می کنم کمکم کنند.
ممنون

Vahid
March 4th, 2010, 11:14
چه ورژن پلسکی نصب کردید؟
آیا لایسنس دار هست پلسک شما؟
سوال شما کلیه یکم موضوع و مشکل رو توضیح بدید

Aria
March 4th, 2010, 11:41
سلام.

ببینید، این درواقع تجارت دیتاسنتر ها و شرکت ها هست که سرور شما رو آماده فعالیت کنند.

انتظار نداشته باشید که فردی اینجا بیاد و تمام مراحل پیکر بنده و آماده سازی ویندوز سرور رو به شما یاد بده و بعدش هم آموزش کامل نصب Plesk رو براتون بزاره و بعد هم منتظر باشه که شما سوالاتتون رو مطرح کنید.

امیدوارم برداشت غلط نکنید، منظور این هست که یک - دو سوال و اشکال یابی کوچیک امکان پذیر هست ولی به نظر میاد درخواست شما نصب و راه اندازی سرور از پایه تا آخر هست و مشخصاً بدون پرداخت هزینه، کما که این کار حدوداً 250 دلار هزینه برمیداره اگر به شخص حرفه ای واگزار بشه و اگر به اشخاص معمولی داده بشه بین 50 تا 100 دلار هزینه خواهد داشت و این هزینه ی وقتی هست که برای این کار صرف میشه.

با تشکر.

serverwin
March 4th, 2010, 12:30
سلام . ممنون از دوستان .
ورژن 9.4 پلسک هست .
لایسنس نداره چون شنیدم که برای 1 دامنه رایگان هست .
بله . من اصلا با ویندوز 2003 کار نکردم و نمی دونم چی به چی هست اگر لطف کنید کاری کنید که من بتونم حداقل پلسک رو راه بیندازم ممنون می شم .
بعد کمی مقاله خودندن توانستم iis رو را بیندازم و بعدش هم پلسک رو نصب کردم و لی اعلان این طور می یاد :
https://localhost:8443
صفحه کاملا سفید بالا می یاد.
میشه کامل مراحل نصب رو توضیح بدهید . ( چون چند جای پلسک چند گزینه بود که من بدون تغییر گذاشتم باشه . )

بازهم تشکر

serverwin
March 4th, 2010, 13:49
رضا جان نمی شه همین طوری راهنمایی کنید ؟ بحث اعتماد نیست ولی اگر بتونم خودم راه اندازی کنم خیلی بهتره ...

---------- Post added at 12:56 PM ---------- Previous post was at 12:45 PM ----------

میشه بگید لیست نرم افزار هایی که باید روی سرور ویندوز نصب باشند ؟ رو ؟
می تونید لیست دانلودشون رو اینجا بزارید ؟؟
ممنون[COLOR="Silver"]

---------- Post added at 01:49 PM ---------- Previous post was at 12:56 PM ----------

سلام به دوستان عزیز بعد کلی مکافات تونستیم پلسک رو نصب کنیم .
اما اعلان هم مشکل پشت مشکل هست . من نمی دونم این مشکل از کجاست :
Warning: You are currently operating within the grace period of your product license. To update your product license, select the Retrieve Keys option on the License Management page.

و مشکل بعدی :
Error: Some services categories contain invalid selections, or no selections were made.

و در زیرش هم می زنه :

Warning: You are currently operating within the grace period of your product license. To update your product license, select the Retrieve Keys option on the License Management page.
Error: Some services categories contain invalid selections, or no selections were made.
ToolsRefreshRefresh

FTP Server *
FTP Publishing Service (not installed)
Gene6 FTP Server (not installed)
Microsoft FTP Service (not installed)
Serv-U FTP Server (not installed)

مثل اینکه تنظیمات ویندوز مشکل داره . و FTP هم نصب نیست . نمی دونم دقیقا مشکل از کجاست .اگر میشه راهنمایی کنیدو لینک دانلود نرم افزارهایی که باید نصب باشه رو بفرستید ( نرم افزار های بالا - اینستال ) ( FTP ) .
و در ضمن اگر میشه net 1 و 2 و 3 رو هم لینک های دانلودشون رو بگذارید .
و هر نرم افزاری که لازم باشه

خیلی ممنون و ببخشید مزاحم می شم .