ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نیازمند اسکرپیت حرفی‌ چت روم هستم

Aussie
July 15th, 2013, 22:58
با سلام خدمت همه دوستان

دنبال یه برنامه نویس حرفی‌ می‌گردم، همونطور که می‌بینید تا دلتون بخواد سکرپیت چت روم زیاده و رایگانه

و چیزی که من می‌خوام چیزی بالاتره اونا نیس فقط چیزی که خیلی‌ واسعم مهم هستن اینا هستن

۱. سبک و سازگار با همه مررگرهی اینترنت ( یعنی‌ نیزی نباشه ۲۰۰ تا برنامه نصب کنن تا بتونن چت کنن )

۲. مدیریت عالی و امنیت بالا

۳. ...

لطفا باهم تماس بگیرید و نمونه کاراتون رو واسعم بفرستین

ID: Oft3
دوستان یادم رفت اگه کسی‌ هم نظری داره که با چه برنامه نویسی طراحی بشه یا کلا هر نظری درین ممنون میشم وقت بذارین و توضیحی بدین تا از اطلاعاتتون استفاده کنیم

با تشکر علی‌

Euro It
July 15th, 2013, 23:36
1.2.3 فلش چت نیاز داشتید با لایسنس و سرور بسیار ارزان تر از سایت رسمی درخدمتیم

Shayanzez
July 16th, 2013, 09:33
با سلام خدمت همه دوستان

دنبال یه برنامه نویس حرفی‌ می‌گردم، همونطور که می‌بینید تا دلتون بخواد سکرپیت چت روم زیاده و رایگانه

و چیزی که من می‌خوام چیزی بالاتره اونا نیس فقط چیزی که خیلی‌ واسعم مهم هستن اینا هستن

۱. سبک و سازگار با همه مررگرهی اینترنت ( یعنی‌ نیزی نباشه ۲۰۰ تا برنامه نصب کنن تا بتونن چت کنن )

۲. مدیریت عالی و امنیت بالا

۳. ...

لطفا باهم تماس بگیرید و نمونه کاراتون رو واسعم بفرستین

ID: Oft3
دوستان یادم رفت اگه کسی‌ هم نظری داره که با چه برنامه نویسی طراحی بشه یا کلا هر نظری درین ممنون میشم وقت بذارین و توضیحی بدین تا از اطلاعاتتون استفاده کنیم

با تشکر علی‌

سلام و خسته نباشید.
قوی ترین سرویس DigiChat هست که بر پایه جاوا هست و بسیار زیبا و کاربر پسند هست و امکانات فوق العاده بالایی دارد.
ما این سرویس را با هزینه ی ماهیانه ارایه میدهم و مشتریانی خارج از ایران نیز داریم.
برای خرید با آیدی یاهوو من تماس بگیرید‌:‌Shayan6611

mgp.co.ir
July 16th, 2013, 11:52
با سلام ;
در صورتی که قصد دارید cms اختصاصی ، مختص به شما تولید و برنامه نویسی شود با ما در تماس باشید
0237742000
موفق باشید