توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : هاست هلند برای کارهای شخصی
Mr.3ven
July 15th, 2013, 12:39
سلام دوستان
من تو این تاپیک
http://www.webhostingtalk.ir/f161/85904/
درخواست هاست مناسب برای سایت فیلم داده بودم و میزبانی مورد نظرمو پیدا کرده بودم ولی کیفیت سروراش خوب نبود
دوستان من علاوه بر یه هاست برای سایت فیلم یه هاست دیگه میخوام برای کارای شخصیم
هرکاری که بخوام بتونم انجام بدم
ترجیحا هلند یا آلمان
مشکل با هیچ اسکریپت و هیچ کاری هم نداشته باشه....
فضا هرچی کمتر بهتر
پهنای باند هم از 100 گیگ به بالا
تو این تاپیک فقط پیشنهادات خودتون برای هاست شخصی رو ارائه بدین
ممنون
phptarh
July 15th, 2013, 12:48
هاست فیلم چقدر احتیاج دارید؟
و هاست شخصی چه قدر احتیاج دارید؟
Mr.3ven
July 15th, 2013, 13:04
هاست فیلم بین 1 تا 2 گیگ که توی تاپیک خودش دوستان پیشنهاداتی دادن و در حال بررسی هستم
هاست شخصی 50 تا 100 میگ که دیشب یکی گرفتم و با اینکه وارز هم بود تا یه اسکریپتی که نیاز داشتم و روش نصب کردم ابوس اومد و اکانت بسته شد
phptarh
July 15th, 2013, 13:13
می خوای منم تست بدم نگاهی بکنی برای سایت شخصیت؟
Mr.3ven
July 15th, 2013, 13:19
بله .ممنون میشم
phptarh
July 15th, 2013, 13:21
اسم دامنه و ایمیل خودتونو بدین البته تو خصوصی
www.denaserver.com
July 15th, 2013, 14:31
سلام
هاست از هلند دارم
به مقدار فضا و پهنای باند نیاز داری ؟
phptarh
July 15th, 2013, 22:50
سلام دوستان
من تو این تاپیک
http://www.webhostingtalk.ir/f161/85904/
درخواست هاست مناسب برای سایت فیلم داده بودم و میزبانی مورد نظرمو پیدا کرده بودم ولی کیفیت سروراش خوب نبود
دوستان من علاوه بر یه هاست برای سایت فیلم یه هاست دیگه میخوام برای کارای شخصیم
هرکاری که بخوام بتونم انجام بدم
ترجیحا هلند یا آلمان
مشکل با هیچ اسکریپت و هیچ کاری هم نداشته باشه....
فضا هرچی کمتر بهتر
پهنای باند هم از 100 گیگ به بالا
تو این تاپیک فقط پیشنهادات خودتون برای هاست شخصی رو ارائه بدین
ممنون
شما رو هیچ سروری نمی تونید هاست داشته باشید هاست شخصی می خوای یا راه اندازی ****** سنتر اکانت شما مسدود شد
Mr.3ven
July 15th, 2013, 23:21
عزیزم یه بار تو پیام خصوصی گفتی بس بود اگه میخواستم خودم اینجا مطرح میکردم بله وقتی سایت فیلم راه اندازی کنی هر چند روز یه بار ف.ل.تر میشه و به این اسکریپت نیازه نیازی به خودشیرینی هم نبود الان چند ساله که تو کار هاستم تنها جایی که پیاز داغشو زیاد کرده و کجد بازی دراورده شما بودی یه لحظه از تعداد پستات شک کردم تازه واردیا بازم اعتنا نکردم......
GoldinHost.IR
July 16th, 2013, 09:16
با سلام به همه ی کاربران عزیز . ایرنا سرور فرا رسیدن ماه مبارک رمضان را به یکایک شما عزیزان تبریک میگوید . ایرنا سرور به مناسبت رسیدن ماه رمضان برای همه ی پلان های میزبانی وب 30% تخفیف اعمال کرده است و این تخفیف تا پایان ماه رمضان ادامه خواهد داشت. پس فرصت را از دست ندهید.
میزبانی حرفه ای وب را با ایرنا سرور تجربه کنید.....
http://irnaserver.com/bannerirnaserver.gif
.:: مشخصات سرور هاستینگ ::.
Intel® Core™i7-2600
Quad-Core
inkl. Hyper-Threading-Technologie
RAM =32GB DDR3 RAM
Hard Disks = 3 TB SATA 6 Gb/s HDD7200 rpm (Software-RAID 1
Port : 1 GBit OnBoard
کد تخفیف ویژه :
Ramezan92
-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-
اطلاعات پلان ها به طور زیر است
-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-
سرویس
فضا
پهنای باند
پشتیبانی ازPHP,MySql
کنترل پنل
پشتیبانی
قیمت ماهیانه با تخفیف
سفارش آنلاین
http://irnaserver.com/bannerirnaserver.gif
برخی از قوانین سرویس دهی ایرنا سرور
[*=right]گارانتی بازگشت پول
ایرنا سرور موظف است تا 7 روز با ذکر علت قانع کننده و مشخص از طرف کاربر هزینه ی دریافتی را به کاربر بازگشت بدهد. در صورتی که از منابع سرور استفاده کرده باشد هزینه ی آن از مبلغ دریافتی برداشته میشود. در صورت داشتن هر سایت غیر قانونی مانند ***شکن و *** به هیچ عنوان هزینه بازگشت داده نمیشود و اکانت کاربر از روی سرور حذف میشود.
[*=right]فضا یا پهنای باند بیشتر
اگر فضا یا پهنای باند سرویس فعلی یا مورد نظر شما برای شما کافی نیست می توانید با بخش پشتیبانی آنلاین و یا ارسال تیکت با بخش پشتیبانی تماس بگیرید و با دادن هزینه اقدام به افزایش پهنای باند و یا فضا بکنید.
[*=right]آپتایم بالای سرویس ها
کلیه سرویس های ایرنا سرور دارای آپتایم بالای 99 درصد است و همچنین از سرعت بالایی نیز برخوردار است.
[*=right]انتقال رایگان وب سایت شما
در صورتی که کنترل پنل جدید سایت خود با کنترل پنل میزبانی وب قبلی شما یکی باشید ایرنا سرور سایت شما را رایگان انتقال خواهد داد .
[*=right]پشتیبانی ایرنا سرور
شما می توانید از بخش پشتیبانی آنلاین و یا با ارسال تیکت با بخش پشتیبانی ایرنا سرور تماس بگیرید و مشکل و سوال های خود را مطرح کنید . ما هم سعی میکنیم در سریع ترین زمان ممکن پاسخگوی شما کاربران عزیز باشیم .
[*=right]امنیت سرویس ها
داشتن امنیت برای حفظ اطلاعات شما بسیار مهم است و ایرنا سرور تلاش کرده است تا سرویس های خود را با بالاترین امنیت به کاربران خود ارائه دهد و کلیه نرم افزار های امنیتی و فایروال نیز بر روی سرور نصب نموده است .
[*=right]دیتا سنتر
سرویس های ایرنا سرور بر روی بهترین دیتا سنتر ها میزبانی می شود و این امر باعث می شود تا کلیه سرویس ها از آپ تایم بالایی بر خوردار شوند .